apollomatkat.fi

Apollo alennuskoodi

3 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

25% alennus matkasta 2-11-vuotiaan lapsen kanssa
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
277 kertaa käytetty
20% alennus matkasta 12-17-vuotiaan nuoren kanssa
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
37 kertaa käytetty
15% alennus LentoPysäköinti –palvelusta Apollon asiakkaille
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
15 kertaa käytetty
Äkkilähdöissä matkapaketteja Kreikkaan, Kroatiaan ja Turkkiin alkaen 245€/hlö
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
37 kertaa käytetty
Jopa 100€ alennuksella matkoja Apollon ennakkovaraajan eduissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu eilen
0 kertaa käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Apollon upeat lomamatkat

Etsitkö yksinkertaista valmismatkapakettia, jonka voi varata perheen syyslomalle? Kiinnostaako romanttinen kaupunkiloma kahdestaan? Haluatko varata vain lennot matkakohteeseesi? Apollon laajasta tarjonnasta löytyvät matkapaketit, suurkaupunkilomat, hotellimajoitus, lentomatkat, risteilyt, aktiivilomat ja ryhmämatkat myös erilaisille suuremmille seurueille ja yrityksille. Kohteiden joukosta löytyvät rantalomat, suositut kaupunkikohteet ja kaukomatkat.

Pohjoismaiden suurimpia matkanjärjestäjiä

Apollo on eräs Pohjoismaiden suurimmista matkatoimistoista, joka järjestänyt matkoja jo yli miljoonalle matkustajalle ympäri maailman. Yritys on kahden kreikkalaisen yrittäjän perustama. Fotios Costoulasin ja Georgios Hadjisin tarina sai alkunsa Tukholmasta vuonna 1982, jonne he muuttivat ruotsalaisten tyttöystäviensä perässä. Alun perin Apollo sai nimensä antiikin jumalalta, joka tunnetaan viisauden, terveyden, musiikin ja runouden jumalana. Liiketoiminta keskittyi alussa matkoihin Kreikan saaristoon, mutta jo muutamaa vuotta myöhemmin myyntiin otettiin risteilyjä, ja eri kohteiden kiertomatkoja. Vuosituhannen loppupuolella matkatoimistopalvelut laajenivat Tanskaan ja Norjaan. Suomessa matkoja alettiin myydä vuonna 2010 nimellä Apollomatkat. Nykyään yrityksen omistaa DER Touristikin Apollo Travel Group, ja toimitusjohtajana toimii Leif Vase Larsen.

Valmismatkoja perheelle aurinkoisiin lomakohteisiin

Vastuullista matkailutoimintaa

Apollo korostaa kestävän matkailun merkitystä, ja huomioi toiminnassaan lomamatkailun ympäristövaikutuksia yhteiskunnallisen vastuunsa tiedostaen. Pohjoismaiden ensimmäisenä matkatoimistona Apollo sai Travelife Certified -sertifikaatin merkkinä siitä, että toiminnassa on huomioitu yli kaksisataa kestävän kehityksen kriteeriä kaikissa yrityksen toimintaketjun vaiheissa. Apollo panostaa kestävän kehityksen ja ympäristöarvojen lisäksi ihmisoikeuksien huomioimiseen. Yritys tukee useita hankkeita, kuten SOS Lapsikyliä ja World Animal Protectionin toimintaa.

Varaa lomamatkasi muutamalla klikkauksella

Apollomatkat.fi tarjoaa asiakkailleen valtavan määrän erilaisia houkuttelevia matkavaihtoehtoja, joiden joukosta löytyvät muistorikkaat eksoottiset lomakohteet, rentouttavat aurinkolomat tai vauhdikkaan sporttiset aktiivilomat. Matkan voi varata itselleen, kaveriporukalle, perheelle tai suuremmalle matkustavalle ryhmälle. Apollon lomavalikoimaan kuuluvat muun muassa:

 • Äkkilähdöt
 • Valmismatkat
 • Kaupunkilomat
 • Lentoliput
 • Hotellimajoitus
 • Risteilymatkat
 • Aktiivilomat
 • Ryhmämatkat

Suosittuihin kohteisiin lukeutuvat aurinkoiset Gran Canaria, Teneriffa ja Kreikan saaret. Kaupunkilomakohteista varatuimpia ovat Berliini, Rooma ja Barcelona. Suosittuja kaukomatkoja järjestetään muun muassa Kuubaan, Thaimaahan ja Meksikoon. Erikoisuuksiin kuuluvat erilaiset teemamatkat, kuten esimerkiksi jalkapallomatkat, uimakoululomat tai triathlonin treeniviikko lämpimässä. Lomapakettien varaaminen on yksinkertaista, ja asiakas saa apua suomen kielellä ongelmatilanteissa. Useimmiten myös lomakohteessa apuna ovat suomenkieliset lomaoppaat.

Lisäpalvelumahdollisuudet valmismatkoilla

Apollon valmismatkapaketteja voi muokata omia tarpeitaan vastaavaksi. Lisäpalveluja on saatavilla monenlaisille lomamatkaajille. Lomavarausta tehdessä asiakas voi valita matkapaketin lisäksi esimerkiksi:

 • Lentokenttäkuljetukset
 • Matkavakuutuksen
 • Lentoasemapysäköinnin
 • Retkiä matkakohteessa
 • Vuokratun auton lomalle

Lisäpalvelujen avulla lomamatka etenee leppoisasti, ja aktiivisellekin lomalaiselle riittää puuhaa lomakohteessa. Retkivalikoima vaihtelee lomakohteittain. Teneriffan matkoilla suosittuja retkikohteita ovat muun muassa tulivuori Teide ja eläinpuisto Loro Parque. Kreetan matkojen suosituimmat retkikohteet ovat Knossos ja Elafonissi. Kroatiaan matkaavat turistit haluavat usein kokea myös retken Dubrovnikiin tai Sarajevoon.

Elämyksiä ja nautinnollista rentoutumista huolettomalla lomalla

Äkkilähtöhinnoilla halvalle lomalle

Apollo kerää listaa viimeisistä myytäviä paikoista erilaisille pakettilomilleen. Näiden äkkilähtöjen listalta löytyy erittäin edullisia pakettimatkoja tai ainoastaan lentoja lomakohteisiin. Äkkilähtöhintoja päivitetään jatkuvasti, ja koska kyseessä ovat usein viimeiset paikat, tietyt matkat saatetaan myydä loppuun hyvin lyhyellä ajanjaksolla. Alennukset ovat usein satoja euroja matkan alkuperäisestä hinnasta. Äkkilähtöjä lähtee Helsingistä, Oulusta, Kuopiosta, Turusta ja Vaasasta. Matkakohteisiin kuuluvat muun muassa Espanjan ja Thaimaan lomakohteet. Useimmiten matkan kesto on 1-2 viikkoa.

Yllätä matkalahjakortilla

Mitä lahjaksi hänelle, jolla on kirjaimellisesti jo kaikkea? Elämyksiä tarjoava matkalahjakortti on varma valinta monelle perheenjäsenelle tai tärkeälle ihmiselle. Juhlapäivän yllätys tarjoaa mahdollisuuden varata vapaavalintaisen lomaelämyksen Apollomatkojen valikoimasta. Lahjan antaja voi valita lahjoittamansa summan. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ajan, jonka kuluessa sen arvo tulee käyttää matkavaraukseen. Lahjakortti on henkilökohtainen, ja voimassa pakettimatkojen varauksia tehdessä. Lahjakortin käyttöä ei voi yhdistää alennushintaisiin matkoihin. Lahjakortteja voi tilata puhelimitse Apollon asiakaspalvelusta, ne maksetaan joko luottokortilla tai tilisiirrolla, ja toimitetaan postitse kotiosoitteeseen.

Lomavinkkejä ja uutisia

Apollon verkkosivuilla on oma sivunsa lomavinkeille. Matkatoimisto esittelee erilaisia matkakohteita, kuten Gran Canarian upeita maisemia, Kroatian kaunista rannikkoa ja rentoa lomailua Santorinin saarella. Vinkkejä annetaan aktiivilomailijoille, elämyksiä etsiville seikkailijoille ja kulinaristeille.

Apollon sivuilta voi tilata myös uutiskirjeen, jonka mukana asiakkaille lähetetään erikoistarjouksia, vinkkejä uusista lomakohteista ja upeista hotelleista. Uutiskirjeen mukana on myös ajoittain kilpailuja, joista voi voittaa matkustamiseen liittyviä kiinnostavia palkintoja.

Matkailusta kiinnostuneet asiakkaat voivat seurata Apollon uutisia myös sosiaalisen median avulla. Matkatoimisto tekee päivityksiä kampanjoistaan ja matkakohteistaan Facebookiin ja Twitteriin. Instagramista ja Pinterestistä löytyy ihania lomakohdekuvia, joissa päärooleissa on usein aurinko ja sininen meri. Matkakohteita ja lomaelämyksiä esitellään myös YouTuben videoilla.

Rantalomalle, eksoottiselle kaukomatkalle vai kaupunkilomalle?

Maksa matkasi verkossa

Matkavarausta tehdessä asiakkaan käytössä on muutamia erilaisia maksutapoja. Apollon kautta varatun rantaloman voi maksaa joko verkkopankissa tai luottokortilla. Luottokorteista hyväksytään Visa, MasterCard ja American Express. Luottokorttimaksuista peritään 1% maksutapalisä. Rantalomia voi maksaa myös osamaksulla ilman erillisiä kuluja tai korkoa, mutta matka tulee olla kokonaisuudessaan maksettu viimeistään 28 vuorokautta ennen lähtöajankohtaa. Äkkilähtövaraukset voidaan maksaa ainoastaan luottokortilla, ja koko summa tulee maksaa kerralla. Kaupunkilomien varaaminen onnistuu samaan tapaan luottokorttimaksuna.

Tukea asiakkaiden ongelmatilanteisiin

Apollon asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiin joko puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivuilta löytyvän chatin kautta. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 6154 7400. Puheluja vastaanotetaan maanantaista torstaihin kello 9 – 18, ja perjantaina kello 9 – 17.  Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen apollo@apollomatkat.fi. Asiakaspalvelun chat on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10.30 – 15.00 välisenä aikana. Apollomatkojen lomamyymälä löytyy osoitteesta Kaivokatu 10 A, Helsinki.

Alennuskoodilla on helppoa säästää matkoista

 1. Etsi Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu Apollon matkavarauksiin.
 2. Lue alennuskoodia koskevat lisäehdot ja mahdolliset rajoitukset.
 3. Klikkaa alennuskoodi näkyviin, kopioi se talteen ja siirry Apollon verkkosivuille.
 4. Valitse kiinnostava matka, sen hotellivaraus ja lentoaikataulu.
 5. Alennuskoodia voi käyttää lisäpalveluja ja henkilötietoja täyttäessä. Sivun yläreunassa on tyhjä kenttä, johon alennuskoodi syötetään. Klikkaa vielä ”käytä”.
 6. Maksa matkavaraus.
 7. Nauti lomastasi alennushinnalla! Alennuskoodia käyttämällä rahaa voi säästää hieman myös tuliaisiin. 

Punaisella renkaalla on merkitty kenttä, johon alennuskoodi täytetään.

Kokemukset kaupasta Apollo
kirjoitti 22.06.2016 Apollosta aurinkoon
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

Loppui sietokyky näihin sateisiin ja varasin koko perheelle matkan Apollon heinäkuun lomalöydöistä. Oli vielä paljon vaihtoehtoja Kreikassa jäljellä ja löytyi hyvä hotelli Rodokselta jossa on uima-allas ja paljon ravintoloita lähellä. Eipä tarvi enää kuunnella sadetta mökillä koko lomaa! Helppoa varata netistä, kun ei tarvi ajella mihinkään toimistolle hakemaan lippuja. Tulostaa kotona ja siinä se.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8