aubrey-organics.fi

Aubrey Organics alennuskoodi

2 alennuskoodia ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

20% alennuskoodi uutiskirjeen tilaajalle
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu tänään
207 kertaa käytetty
5€ alennus tilauksen loppusummasta
Voidaan käyttää ainoastaan kerran tilaajaa kohti.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Jopa 50% alennuksella luonnonkosmetiikkaa outletista
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
10% alennuksella luonnonkosmetiikkatuotepakkauksia
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus vähintään 65€ tilauksiin
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Luonnonkosmetiikan verkkokauppa Aubrey Organics

Aubrey-organics.fi on kotimainen luonnonkosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa, joka on tarkoitettu sekä kuluttaja-asiakkaille, että kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Valikoimaan kuuluvat luonnonmukaiset tuotteet ihon, hiusten ja vartalon hoitoon. Verkkokauppa maahantuo laadukasta ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, kauneudenhoitotuotteita ja lisäravinteita, joten se voi pitää jälleenmyyntihinnat edullisella tasolla. Valikoimaan kuuluu satoja tuotteita. Ihonhoitotuotteita löytyy normaalin ihon lisäksi muun muassa herkkäihoisten vauvojen tarpeisiin, erityistä puhdistusta vaativille teini-ikäisille, ikääntyvälle iholle ja miehille. Hiustuotteiden kategoriasta löytyvät tuotteet pesuun, hoitoon, muotoiluun ja värjäämiseen.

Luonnonmukaista kosmetiikkaa koko perheelle

Luonnonkosmetiikka sopii erityisen hyvin kosmetiikkayliherkkyyksistä kärsiville ja vegaaneille, koska se on puhdasta, luonnollista, kasviperäistä ja eläinkokeetonta. Aubrey Organics toimittaa tilauksia kaikkialle Eurooppaan. Verkkokaupassa on oma osastonsa ammattilaisille suunnatulle luonnonkosmetiikalle ja tuotepaketeille. Ammattilaisvalikoima sisältää ihonhoitotuotteita, hiustuotteita, meikkejä ja aurinkovoiteita.

Eettisiä valintoja yrittäjyyden taustalla 

Verkkokaupan taustalla on espoolainen Waku Oy. Yrityksen perustaja Eha Vakkermann toimii edelleen yrityksen toimitusjohtajana. Aubrey Organics aloitti verkkokaupan Suomessa vuonna 2012. Alun perin Aubrey Organics oli Aubrey-luonnonkosmetiikkasarjan maahantuoja, mutta vähitellen tuotevalikoima laajeni myös muihin laadukkaisiin luonnonkosmetiikan tuotemerkkeihin. Laajempaa luonnonkosmetiikkavalikoimaa myydään verkkokaupassa Waku Organics. Liikeidea lähti liikkeelle Eha Vakkermannin omasta kosmetiikkayliherkkyydestä. Hän myös halusi tarjota luonnollisempia vaihtoehtoja kauneudenhoitoon, koska eri tutkimustulosten arvioiden mukaisesti jopa yli puolet kosmetiikkatuotteiden valmistusaineista imeytyvät ihon läpi ihmisen elimistöön. Luonnonmukaiset kauneudenhoitotuotteet ovat terveyttä ja ympäristöä ajatellen parempia vaihtoehtoja. 

Aubrey Organics on Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n jäsen. Yhdistys edistää luonnollisen kosmetiikan ja kauneudenhoidon tunnettuutta maassamme. Aubrey Organics kannattaa omalla toiminnallaan eettisiä valintoja, kuten eläinkokeettomuus, reilu kauppa ja täysin kasvipohjaiset tuotteet. Luonnonkosmetiikan verkkokaupan ja maahantuonnin lisäksi Waku Oy tarjoaa luentoja luonnonkosmetiikasta. Näitä luentoja ja tuote-esittelyjä on mahdollista tilata esimerkiksi työpaikan teemapäiville, messuille tai vaikkapa tyttöjen iltaan. 

Luonnollista kosmetiikkaa jo vuodesta 1967 saakka

Luonnonmukaista kosmetiikkaa verkosta  

Aubrey Organicsin verkkokauppa on suomenkielinen ja selkeä käyttää. Luonnonmukaisen kosmetiikan ystäville, kuluttajille ja ammattilaisille suunnattu verkkokauppa on jaettu muutamaan päätuotekategoriaan, joiden kautta ostoksia voi lähteä tekemään. Ihonhoito, hiustenhoito ja vauvojen tuotteet sisältävät lukemattomia alakategorioita erilaisille hius- ja ihotyypeille, eri ikäisille luonnonkosmetiikan käyttäjille ja erityistuoteryhmille. Ihonhoitotuotteiden ja hiustuotteiden joukosta löytyvät myös perheen miehille tarkoitetut shampoot, geelit, kosteusvoiteet ja parranajoon suunnatut voiteet. Aubrey Organicsin maahantuomat suosituimmat luonnonkosmetiikkatuotemerkit ovat: 

 • Aubrey 
 • Kivvi nature & science 
 • Radico Colour Me Organic 
 • Neocell the true science of collagen 

Aubrey on Yhdysvaltalainen tuotemerkki, jota on valmistettu vuodesta 1967 lähtien. Aubreyn tuotteet ovat puhtaita, luonnollisia ja eläinkokeilla testaamattomia. Aubreyn tuotteissa ei ole käytetty terveydelle haitallisia kemikaaleja, ja valmistuksessa on käytetty reilun kaupan raaka-aineita. 

Kivvi-tuotteet valmistetaan Latviassa, ja niiden perustana toimivat Baltian metsien marjojen antioksidantit. Eksoottisemman ripauksen tuo vitamiinipommi kiivi, joka on ihonhoidon ihmehedelmä. Kivvin tuotteet valmistetaan esi-isien viisautta hyödyntäen, ja ne edistävät harmoniaa luonnon kanssa. Kivvin tuotteet sopivat vegaaneille. 

Radico Colour Me Organic on luomusertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, johon kuuluu kasvihiusvärejä ja ayurvedisia yrttejä. Tuotesarja perustuu tuhansia vuosia vanhaan perinteeseen Intiasta. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja se uskoo vuosituhansien perinteiden jatkamiseen edelleen modernin yhteiskunnan keskellä. 

Neocell on anti-age valmisteiden kehittäjä ja tuottaja. Sillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus kollageenivalmisteista. Tuotteet sisältävät luonnonmukaisia raaka-aineita ilman synteettisiä kemikaaleja. Neocellin tuotteet tukevat nuorekasta hyvinvointia ja kauneutta. 

Miten oikeanlainen tuote valitaan? 

Aubrey Organicsin verkkokaupan tietosivuilla on ostosten tekoa helpottava taulukko Aubreyn ihotyyppiluokituksista. Taulukosta voi tarkastaa, millaiset tuotteet sopivat puhdistukseen, kosteutukseen, kuorintaan ja kasvonaamioksi kuivalle iholle, sekaiholle, herkälle iholle, aknelle tai normaalin ihon päivittäiseen hoitoon. Iho-ongelmien erityishoitoon ja ikääntyvälle iholle on omat tuotesuosituksensa. Vastaavanlainen taulukko helpottaa sopivien tuotteiden valintaa erilaisille hiustyypeille. Suosituksia löytyy sekä shampoon että hoitoaineen valinnan osalta kuiville, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Tyypillisimpiä taulukosta löytyviä hiusongelmia ovat esimerkiksi vaurioituneet ja käsitellyt hiukset, sähköiset tai vaikeasti muotoiltavat hiukset, ja herkkä hiuspohja. Taulukoiden tuotelinkkien avulla on helppo tehdä juuri omalle tyypille sopivia luonnonkosmetiikkaostoksia. 

Aubrey Organicsin valikoimassa on tuotteita myös miehille.

Edut rekisteröityneille asiakkaille 

Aubrey Organics myöntää kaikille asiakkaaksi rekisteröityneille tilaajille aina 5% alennuksen verkkokaupan tuotteista. Alennus tulee näkyviin heti sisäänkirjautumisen jälkeen ostoskorin loppusummassa. Verkkokaupassa on myös Alennusportaat-ohjelma, jonka perusteella yli 50€ tilauksien toimitus on maksuton, yli 100€ tilausten mukaan lisätään tilaajalahja, ja yli 200€ tilauksiin annetaan edellä mainittujen etujen lisäksi vielä ylimääräinen 5% lisäalennus. Ostosten keskittäminen kannattaa vaikkapa kaveriporukalla tilausta tehdessä, jolloin saavuttaa korkeimman etutason Alennusportaikossa. 

Reilu opiskelija-alennus luonnonkosmetiikasta 

Opiskelijat saavat aina Aubrey Organicsin verkkokaupassa 20% alennuksen ostoksistaan. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita, ja sen saadakseen tulee toimittaa sähköinen kopio opiskelijakortista sähköpostin liitteenä verkkokauppaan ennen tilauksen tekemistä. Aubrey Organics lähettää paluupostissa alennuskoodin, jolla opiskelija-alennuksen voi lunastaa käyttöönsä.

Etuja kanta-asiakkaille ja opiskelijoille

Parhaat tarjoukset   

Aubrey Organicsin verkkokaupassa on tarjouksille oma sivunsa, jossa on esittelyssä muutamia vaihtuvia tarjoushintaisia tuotteita. Alennusosastolta löytyy huomattavasti runsaammin poistohintaisia tuotteita, jotka ovat jaettu hiustenhoitotuotteisiin, muotoilutuotteisiin, vartalonhoitoon ja kasvojenhoitoon. Alennushinnoissa on jopa 50% alennusta tuotteiden alkuperäishinnoista, joten hintatietoisten kuluttajien kannattaakin tehdä luonnonkosmetiikkalöytöjä verkkokaupan poistomyynnistä. 

Blogi luonnonkosmetiikasta 

Aubrey Organicsin verkkokaupan etusivun alareunasta löytyy linkki blogiin, johon päivitetään uutisia luonnonkosmetiikasta muutamia kertoja kuukaudessa. Blogissa on tietoa yrityksen järjestämistä kursseista ja luennoista, messuvierailuista ja luonnonkosmetiikan uusimmista tuotesuosituksista.  

Aubrey esillä sosiaalisessa mediassa

Ympäristöystävällisestä, eläinkokeettomasta ja hypoallergisesta kosmetiikasta kiinnostuneet asiakkaat voivat seurata Aubrey Organicsin päivityksiä Facebookista. Verkkokauppa päivittää sivulleen useita kertoja viikossa pieniä tuoteuutisia ja linkkejä blogeihin, joissa kerrotaan luonnonkosmetiikkakokeiluista. Aubrey Organics twiittailee aktiivisesti Twitterissä muun muassa kiinnostavista blogilinkeistä. Twitterissä on myös sesonkiin sopivia tuotevinkkejä ja kampanjoita. Somen seuraamisen lisäksi verkkokaupasta voi tilata uutiskirjeen, jonka mukana tulee tietoa tarjouskampanjoista ja alennuskoodeista. Uutiskirjeen tilaajille lähetetään myös tuntuva 20% alennuskoodi, jonka voi käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä. 

Aubrey Organicsin verkkokaupasta tuotteita kauneudenhoidon ammattilaisille

Tilausten maksaminen ja toimitustavat 

Aubrey Organicsin verkkokauppa hyödyntää Checkout Finland Oy:n turvallisia maksupalveluja. Tilauksen maksaminen onnistuu verkkopankissa, luottokunnan luottokorteilla Visa, Visa Electron ja Mastercard, sekä Klarnan avulla. Maksaa voi myös PayPal-tilillä. Tilauksilla ei ole minimitilausrajaa, mutta jo 80€ arvoiset ostokset toimitetaan maksutta asiakkaan toivomaan osoitteeseen. Toimitusajan voi tarkistaa sähköpostiin saapuvasta tilausvahvistuksesta. Mikäli asiakas on tyytymätön johonkin tilaamaansa tuotteeseen, palautus on mahdollista 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakaspalautus on maksuton. 

Ota yhteyttä verkkokauppaan 

Aubrey Organicsin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Verkkokaupan toimintaa, tuotteita tai tilauksia koskevissa kysymyksissä voi soittaa puhelinnumeroon +358 503426216 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@aubrey-organics.fi. 

Miten alennuskoodia käytetään luonnonkosmetiikkaa tilatessa? 

 1. Valitse Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu Aubrey Organicsin verkkokauppaan. 
 2. Tarkasta alennuskoodia koskevat käyttöehdot ja sen voimassaoloaika. 
 3. Klikkaa alennuskoodi näkyviin ja kopioi se talteen myöhempää käyttöä varten. 
 4. Siirry verkkokauppaan tekemään luonnonkosmetiikkaostoksia. 
 5. Valittuasi kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin, voit siirtyä kassalle ruudun oikeassa yläkulmassa olevan linkin kautta. 
 6. Näet listan valitsemistasi ostoksista, niiden kappalemääristä ja hinnoista. Tuotelistan alapuolella on erillinen kohta kampanjakoodeille. Syötä aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodi tyhjään kenttään, ja vahvista sen käyttöönotto klikkaamalla ”syötä kuponki”. 
 7. Olet nyt aktivoinut alennuskoodin, joka tuo etua tilauksestasi. 
 8. Nauti tilaamastasi luonnonkosmetiikasta - edullisemmin totta kai!
Käytä alennuskoodia kuvassa merkityssä kentässä saadaksesi alennusta.
Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8