bettebox.fi

Bette Box alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

Ilmainen toimitus kotiinkuljetetulle yllätyspaketille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
69 kertaa käytetty
Kaupan päälle kuuden Bette Boxin tilaajalle seitsemäs Bette Box kaupan päälle
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
12 kertaa käytetty
Tilaa Bette Box hintaan 16,90€/kk
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
23 kertaa käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Yllätyspaketista laatukosmetiikkaa – Bette Box 

Bette box (aiemmin LivBox) on kuukausittain kotiin toimitettava yllätyspaketti, josta löytyy neljästä kuuteen kosmetiikkatuotetta. Mukana on trendejä, uutuuksia, klassikkotuotteita ja näytepakkauksia laadukkailta ja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Osa paketin tuotteista saattaa olla matkakokoisia näytepakkauksia, osa on normaalikokoisia kosmetiikkatuotteita. Bette Boxin tilaus on määräaikainen, tai jatkuva, mutta tässäkin tapauksessa tilauksen voi päättää asiakkaan niin halutessa ilman pidempiaikaista sitoutumista.

Tilaa Bette Box - yllätyspaketti kauneustuotteita itsellesi tai ystävällesi

Kauneustuotteiden näytejakelukonsepti

Bette Box on perustettu vuonna 2012, ja se on Suomen ensimmäinen kauneustuotteiden näytejakelukonsepti. Bette Box on tehnyt yhteistyötä jo sadan eri brändin kanssa. Konseptia pyörittävät kauneudesta ja kosmetiikasta kiinnostuneet Emilia Dermedesiotis, Sofia Mikkonen, Sanna Sundholm ja Disa Suikkari. Alun perin Bette Box on ottanut mallia maailmalla toimivista kosmetiikkaa sisältävistä yllätyspaketeista. Ajatuksesta kiinnostuneet naiset kehittivät Bette Boxin konseptia näiden esimerkkien pohjalta soveltaen ideaa suomalaisille naisille sopivaksi. Tiimi on rekisteröinyt Bette Boxeista vastaavan osakeyhtiön nimeltään Boxie Oy kaupparekisteriin vuonna 2016. Yrityksen kotipaikkakunta on Helsinki. 

Tilaa yllätyskosmetiikkapaketti verkosta 

Verkkosivuilta Bettebox.fi voi tilata kuukausittain asiakkaalle toimitettavan kauneustuotteita ja kosmetiikkanäytteitä sisältävän yllätyspaketin. Jokaisessa paketissa on mukana sekä tunnettuja kauneudenhoidon laatumerkkejä, että uusien valmistajien tuotteita. Kuukausittain mukana on sekä normaalikokoisia, että näytekokoisia tuotteita eri kauneudenhoitotuotteiden kategorioista. Bette Boxin tilaus on jatkuva, mutta sen voi lopettaa koska tahansa.

Bette Boxin verkkosivuilta voi tutkia aiempien Bette Boxien sisältöjä. Yllätyspaketin sisällöt ovat listattuna aina marraskuuhun 2012 saakka. Joinakin kuukausina pakettien teema on enemmän tuoksuissa, joinakin toisina kuukausina paketti sisältää enemmän meikkejä tai sesongin ajankohtaisimpia tuotteita. Mukana saattaisi olla esimerkiksi:

 • Hiustenhoitotuote
 • Vartalovoide
 • Huulikiilto
 • Kasvonaamio
 • Vartalokuorinta
 • Tuoksunäyte

Paketin sisältö on kuitenkin aina yllätys, ja tämä onkin tärkeä osa Bette Boxin toimintaideaa. Asiakas voi kuitenkin tehdä oman kauneusprofiilin, jolloin Bette Box saattaa sisältää oman profiilin mukaisia vaihtoehtoisia kosmetiikkatuotteita.

Ihonhoitotuotteita, hiustuotteita, meikkejä ja trendejä

Yllätyspaketti lahjatilauksena

Bette Boxin voi tilata myös ystävälle lahjatilauksena aivan samaan tapaan kuin tekisi tilauksen itselleen. Lahjatilausta tehdessä voi täyttää myös kauneusprofiilin ystävän tiedoilla, jolloin Bette Box saattaa sisältää profiloituja tuotteita tavallisen sisällön lisäksi. Kauneusprofiilin täyttämisen voi jättää myös ystävän tehtäväksi myöhemmin.

Bette Boxin pitkäaikaistilaajat ja Bette Box-pisteet

Asiakkaan tilattua Bette Boxia yli vuoden ajan, hänen katsotaan kuuluvan pitkäaikaistilaajien joukkoon. Pitkäaikaistilaajat saavat satunnaisesti joitain kertoja vuodessa ylimääräisiä kauneustuotteita Bette Boxinsa mukana. Lisäetua voi saada myös suosittelemalla Bette Boxin tilaamista ystävilleen, tai vastaamalla kyselyihin. Nämä kerryttävät Bette Box-pisteitä. Kun asiakas on kerännyt 60 Bette Box-pistettä, hän voi lunastaa ilmaisen Bette Boxin itselleen. Pistesaldoa voi seurata verkkosivujen kautta omista tiedoista.

Kosmetiikkauutisia blogissa, uutiskirjeessä ja somessa

Bette Boxin sivuilta löytyvät linkit yllätyspakettia koskevaan blogiin, Facebookiin, Instagramiin, YouTubeen, Pinterestiin ja Twitteriin. Bette Boxin sivuilta voi tilata myös yllätyskosmetiikkapakettia koskevan uutiskirjeen. Blogissa ja Facebookissa suositellaan muun muassa uutuuskosmetiikkaa, kerrotaan mistä tuotteista tilaajat ovat eniten tykänneet, millaisia tuotteita seuraavissa boxeissa saattaa olla mukana, ja kerrotaan erilaisista kauneusaiheisista tuotearvonnoista. Bette Boxin YouTube-kanavalla suositut kauneusbloggaajat ja vloggaajat esittelevät omia suosikkituotteitaan ja antavat vinkkejä meikkiin, kampauksiin ja kauneudenhoitoon liittyen. Seuraavalla esimerkkivideolla Uino opastaa miten tehdään viisi erilaista helppoa kampausta.

Bette Boxin toimitus

Asiakas saa Bette Boxin kuukausittain. Tilausvaiheessa kerrotaan, milloin ensimmäinen Bette Box lähetetään asiakkaalle. Yllätyspaketit postitetaan jokaisen kuukauden viidentenä päivänä, mikäli tämä päivä on arkipäivä. Muussa tapauksessa postittaminen tapahtuu heti seuraavana arkipäivänä. Paketti saapuu SmartPostiin tai lähimpään Postin toimipisteeseen.

Yllätyspaketin maksaminen

Bette Boxin voi tilata joko jatkuvana tai määräaikaisena tilauksena. Määräaikainen tilaus maksetaan joko luotto- tai pankkikortilla, tai verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Määräaikaisten tilausten osalta maksusuorituksen mahdollistaa Paytrail Oyj:n verkkomaksupalvelu.

Jatkuva tilaus veloitetaan asiakkaan pankkitililtä aina edellisen kuukauden 16. päivänä. Jatkuvan tilauksen voi perua aina kuukauden puoleen väliin saakka, jonka jälkeen seuraavan kuukauden veloitus tapahtuu, ja Bette Box toimitetaan asiakkaalle. Jatkuva tilaus maksetaan Paybyway Oy:n Maksukaistan avulla.

LivBoxissa on laatumerkkejä, uutuuksia, normaalikokoisia tuotteita ja näytteitä

Virheellinen sisältö ja reklamaatiot

Mikäli asiakas vastaanottaa virheellisen tuotteen, asiasta voi reklamoida suoraan tuotteen valmistajalle. Valmistajan yhteystiedot löytyvät aina tuotepaketista. Virheellisen tuotteen tilalle toimitetaan korvaava tuote. Yllätyspaketin sisällön perusteella ei voi tehdä reklamaatioita, palautusta, eikä peruuttaa toimitettua tilausta. Jos jokin tuote ei miellytä asiakasta, se kannattaa lahjoittaa vaikkapa eteenpäin ystävälle. Asiakas voi peruuttaa Bette Boxin jatkuvan tilauksen jokaisen kuukauden puoleen väliin saakka, jolloin ei saa enää seuraavan kuukauden Bette Boxia. Määräaikaisten tilausten kohdalta peruutusehdot kannattaa tarkistaa Bette Boxin sopimusehdoista.

Bette Boxin yhteystiedot

Palautetta ja yhteistyöehdotuksia Bette Boxin tiimille voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen info@bettebox.fi. Bette Boxilla ei ole asiakaspalvelua puhelimitse, ja esimerkiksi tuotevirheissä tulisikin olla yhteydessä suoraan tuotteen valmistajaan. Maksutapahtumiin liittyvissä ongelmissa asiakas voi olla yhteydessä joko Paybyway Oy:n tai Paytrail Oyj:n asiakaspalveluun käytetystä maksutavasta riippuen.

Alennuskoodin avulla alennusta Bette Boxista

 1. Valitse Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, jolla saa alennusta Bette Boxin tilaamisesta.
 2. Lue alennuskoodia koskevat käyttöehdot.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille. Kopioi se talteen. Siirry Bette Boxin sivuille.
 4. Tilaa haluamasi jatkuva tai määräaikainen Bette Box.
 5. Tulet sivulle, jolla on kuvattu valitsemasi tilauksen tiedot. Näiden tietojen alapuolella on tekstilinkki ”alennuskoodi”. Klikkaa tätä linkkiä, ja esiin ilmestyy tyhjä kenttä alennuskoodia varten.
 6. Syötä aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodi kenttään ja vahvista sen käyttöönotto vielä painikkeella ”aktivoi”.
 7. Tästä loput tilausta koskevat tiedot. Siirry maksamaan. Ihania hetkiä yllätystuotteiden parissa! Alennuskoodin avulla teet tilauksia aina hieman edullisemmin. 

Alennuskoodin paikka on merkitty kuvassa vihreällä renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8