cdon.fi

CDON alennuskoodi

4 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

24€ alennus kuulokkeista Audio-Technica ATH-M50x
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
10% alennus kaikista digitaalisista peleistä
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu eilen
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 3 päivää!
5€ alennuksella televisiosarjojen ennakkovaraukset
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 3 päivää!
5€ alennuksella televisiosarjoja
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Ilmainen toimitus vähintään 100€ tilaukselle
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Jopa 60% alennuksella leluja
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
4 kertaa käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

CDON - Pohjoismaiden suurin viihteen verkkomyymälä

Pohjoismaiden suurimmasta viihteen verkkokaupasta, CDON.comista, löydät erittäin laajan valikoiman niin fyysistä kuin digitaalistakin viihdettä. Alun perin levykauppana aloittanut CDON.com myy kirjoja, elokuvia, pelejä, musiikkia ja ladattavia tiedostoja. Verkkokaupasta löytyy myös laaja valikoima muun muassa elektroniikkaa, kodinkoneita, vapaa-ajan tuotteita, urheiluvarusteita, leluja ja kauneudenhoitotuotteita.

CDON.com on koko perheen ostospaikka. Valikoimasta löytyvät vaatteet ja kengät vauvoille, lapsille, miehille ja naisille. Kodin ja puutarhan tuotteet ilahduttavat koko perheen arkea. Verkkokauppa toimittaa tilauksia kaikille täysi-ikäisille asiakkaille. Verkkokauppaan voi myös rekisteröityä yritysasiakkaaksi, jolloin esimerkiksi yrityslahjakorttien hankkiminen mahdollistuu CDON.comin kautta. Yrityksille, kuten verkkokaupoille ja tukkureille, on olemassa lisäksi CDON.com Marketplace, jonka kautta omia tuotteita voi myydä CDON:in kuluttaja-asiakkaille.

Yksinomaan verkossa toimiva CDON.com voi taata kilpailijoitaan edullisemmat hinnat, sillä sen liiketoimintamalliin eivät kuulu kalliit liikehuoneistot, ja yrityksen keskusvarasto on yksi alan suurimpia Pohjoismaissa. Alhaisen hintatason lisäksi CDON.com tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia etuja, kuten alennuskoodeja, Outlet-osaston löytöhintoja, ja Bonusrappuset-alennusohjelman, jossa asiakas saa käyttöönsä tilauksen loppusumman perusteella erilaisia rahanarvoisia etuja.

Kirjoja, pelejä, elokuvia, musiikkia ja paljon muuta!

CDON - alansa suurin Pohjoismaissa

CDON perustettiin vuonna 1999 Ruotsissa. Verkkokauppa aloitti myymällä pelkkiä CD-levyjä, mutta valikoima laajentui myöhemmin kirjoihin, ja sittemmin myös peleihin ja elokuviin. CDON.com on noussut yhdeksi Euroopan suurimmista verkkokauppa-yrityksistä onnistuneiden sijoitusten ja hankintojen kautta, ja se onkin kasvanut osaksi Qliro Group -konsernia, johon kuuluu tunnettuja verkkosivustoja kuten Fitnesstukku, Heppo, Lekmer, Nelly, NLYman, Room21, Members ja Tretti. Aiemmin Qliro Group AB tunnettiin nimellä Cdon Group AB. Nimenvaihdos astui voimaan vuonna 2015. Qliro Group on verkkokauppakonserni, jolla on myös oma maksupalvelujärjestelmä Qliro. Verkkokauppaa harjoitetaan kaikissa pohjoismaissa, ja esimerkiksi CDON.comilla on oma sivustonsa Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuonna 2013 konserni ylsi yli 40 miljoonan euron positiiviseen tulokseen. Konsernin osakkeet ovat listattuna Nasdaq Stockholm Mid Cap -listalla.

Lyömätön valikoima viihdettä edullisin hinnoin

CDON on Pohjoismaiden suurin verkkokauppa, jossa on myytävänä miljoonia eri tuotteita. Suurena viihteen sisäänostajana CDON pystyy tarjoamaan laajan valikoiman elokuvia, kirjoja, musiikkia ja elektroniikka kohtuullisin hinnoin. Fyysisten tuotteiden lisäksi CDON tarjoaa Video On Demand-palvelun, josta voi vuokrata elokuvia digitaalisesti, tai vaihtoehtoisesti ostaa MP3-tiedostoja, tai ladata pelejä. CDONista löydät osastot muun muassa seuraaville tuotekategorioille:

 • Elokuvat, pelit & musiikki
 • Koti, puutarha & kodinkoneet
 • Urheilu & vapaa-aika
 • Lelut, lapset & vauvat
 • Kirjat
 • Vaatteet & kengät
 • Matkapuhelimet & elektroniikka

CDON myy laadukkaita merkkituotteita kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimassa ovat edustettuna muun muassa Apple, Disney, Lego, Samsung, Canon, Puma ja Desigual, sekä lukemattomia muita kansainvälisesti tunnettuja brändejä.

Valtava valikoima - CDON

Verkkokaupasta löytyvät sekä klassikkoelokuvat, että uutuudet. Innokkaimmat leffamogulit voivat jopa seurata myyntiin tulevien elokuvien listaa ennakkoon jo ennen varsinaista ilmestymispäivää. Tietokone- ja konsolipelien valikoimasta löytyvät muun muassa toiminta- ja urheilupelit, mutta pelejä on saatavana myös perheen pienimmille.

Kirjoja löytyy lukemattomista eri aihepiireistä suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi. CDON myy bestsellereiden ohella muun muassa kurssikirjoja, lukiokirjoja ja ammatillista kirjallisuutta. Nuorille aikuisille, lastenkirjoille ja yrityskirjallisuudelle on myös luotu omat alaluokkansa verkkokaupan kirjojen sivuilla.

Elektroniikkaosastolta voi hankkia matkapuhelimia, tietokoneita, kameroita ja kotiteattereja. Myytävänä on myös pienelektroniikkaa ja tarvikkeita. Elektroniikkavalikoimasta löytyvät tunnetuimmat tuotemerkit edulliseen hintaan, ja tarjouskampanjoiden ansiosta säästöä saattaa kertyä suuremmista ostoksista jopa satoja euroja.

CDON.comin koti, puutarha ja kodinkoneet on osasto, josta voi hankkia suurten kodinkoneiden lisäksi myös esimerkiksi keittiön pienkoneita, kuten kahvinkeittimiä ja yleiskoneita. Puutarhaan, terassille ja pihalle sopivia hankintoja ovat esimerkiksi grillit, ruohonleikkurit, lumilingot ja lämmittimet.

Vaatteiden ja kenkien kategoria on jaettu miesten, naisten ja lasten osastoihin. Vauvojen vaatteita löytyy vastasyntyneille sopivista kokoluokista alkaen aina aikuisten suuriin kokoihin saakka. Saatavana on vaatteita ja kenkiä arkeen, juhlaan, urheiluharrastuksiin ja rentoon vapaa-aikaan.

Vauvojen, lasten ja lelujen tuotekategoriasta voi hankkia lastenhuoneen sisustustuotteita ja huonekaluja. Valikoimassa on myös laaja valikoima leluja, pelejä ja askartelutarvikkeita. Mukana on paljon taitoja kehittäviä rakennussarjoja, soittimia, ja leluja ulkoleikkeihin. Vapun, halloweenin ja naamiaisten varalle verkkokaupasta voi tilata myös naamiaisasuja.

CDON:comin kauneuden ja terveyden tuoteryhmä sisältää tuotteita sekä naisille että miehille. Meikit, tuoksut, ihonhoito ja hiusten muotoilutuotteet ovat suosittuja kategorioita, mutta näiden ohella verkkokaupassa on muun muassa parranajolaitteita, sähköhammasharjoja ja hiustenleikkauskoneita.

Lahjakortti ratkaisee lahjapulmat

Jos olet etsimässä lahjaa tuleviin juhliin ystävällesi, perheenjäsenellesi tai kumppanillesi, mutta et ole varma millainen lahja ilahduttaisi eniten, voit hankkia CDON-verkkokaupasta lahjakortin. Lahjakortin arvon voi valita itse, ja se on voimassa vuoden ajan ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan vastaanottajalle sähköpostitse ja siihen voi lisätä halutessaan viestin, kuten onnittelun tai terveiset lahjoittajalta. Huomioitavaa on, että lahjakortin voi käyttää ainoastaan suomalaiseen toimitusosoitteeseen tilattaessa. Lahjakortin käyttöön liittyy tiettyjä rajoituksia elektronisten tuotteiden ostamisen suhteen, tarkat ehdot kannattaakin lukea CDON.comin verkkosivuilta ennen lahjakortin hankkimista. 

Kampanjatorin huikeat löydöt

CDON.fi sivustolla on kampanjatori, johon on koottu kaikki valtavan sivuston parhaimmat tarjoukset. Kampanjatorilta löytyvät sekä voimassaolevat alennuskoodit, alennuskampanjat että sesongin tuotteiden mainoslinkit. Kampanjatorin sivu on luokiteltu verkkokaupan tuotekategorioiden mukaiseen järjestykseen, joten sieltä on helppo vilkaista juuri omiin mielenkiinnon kohteisiin sopivia tuotteita koskevat ilmoitukset.

Kosmetiikkaa, viihdettä, vaatteita ja kenkiä!

Rahtirappuset

Verkkokaupan tuotteet ovat jaettu erilaisiin rahtiluokkiin sen mukaan, paljonko rahdista aiheutuu kustannuksia ostosten koon ja kuljetustavan mukaisesti. Jokaisen tuotteen kohdalla on merkintä rahtiluokasta, jos ostat useampia tuotteita, rahtimaksu määräytyy korkeimman rahtiluokan mukaan. Toimitusosoitteen postinumero saattaa vaikuttaa rahtimaksuihin. Osa verkkokaupan tuotteista on toimituskuluttomia, jolloin ne eivät kuulu mihinkään rahtiluokkaan. Pieniä tuotteita voidaan toimittaa perille kirjeenä, jolloin niiden tulee mahtua postilaatikkoon. Erityisten suurten tuotteiden toimitukset tapahtuvat kotiinkuljetuksena.

Verkkokaupan uutiskirje

CDON-verkkokaupan uutisista ja tarjouskampanjoista kiinnostuneet asiakkaat voivat tilata uutiskirjeen sähköpostiinsa. Uutiskirje lähetetään muutamia kertoja kuukausittain, ja siinä on ajankohtaista tietoa kampanjatarjouksista, uutuustuotteista, alennuskoodeista ja alennusmyynneistä.

Kanta-asiakasohjelma CDON+

Yksityishenkilöille suunnattu kanta-asiakkuusohjelma CDON+ tarjoaa jäsenilleen etuja, kuten ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille ja ostohyvitystä tehdyistä tilauksista. CDON+ ohjelma on maksullinen kanta-asiakkuusohjelma, ja jäsenkausi on määräaikainen. Jäsenyys on sitova, ja irtisanoutuminen kesken jäsenyyskauden ei ole mahdollista. CDON+ jäsenyyden voi uusia halutessaan aina kun jäsenyysaika päättyy. Lisätietoa ja jäsenyysehdot löytyvät verkkokaupan sivustolta.

Yritysasiakkaiden edut

CDON-verkkokauppaan voi rekisteröityä yritysasiakkaaksi. Verkkokauppa tarjoaa yrityksille erityisiä yrityslahjakortteja, jotka soveltuvat esimerkiksi liikelahjoiksi tai työntekijöiden motivointiin. Lahjakortteja voi lahjoittaa myös merkkipäivinä, tai vaikkapa liiketoimintakumppaneille kiitokseksi hyvästä yhteistyöstä. Verkkokaupassa on oma tuotekategoriansa yritystuotteille. Yritystuotteiden sivulle ovat listattuina esimerkiksi toimistokäyttöön soveltuvat elektroniset laitteet ja lisätarvikkeet.

Tehokas myyntikanava - CDON Marketplace

Verkkosivusto CDON.fi tarjoaa markkinapaikan, jossa esimerkiksi pienyritykset voivat tarjota tuotteitaan myytäväksi CDON-sivuston kautta. Prosessi on yksinkertainen ja siinä on viisi vaihetta.

 • Lähetä hakemus markkinapaikan käyttöönotosta
 • Saatuasi hyväksynnän CDON.comilta, voit ladata verkkosivuille tiedot tuotteista
 • Tuotteesi tavoittavat kaikki CDON-verkkokaupan asiakkaat
 • Saadessasi tilaukset CDON:in kautta, käsittele ja postita ne asiakkaalle
 • CDON maksaa tuotot tilillesi kuukausittain

Voit määritellä itse tuotteidesi myyntihinnat, mutta hinta ei saa olla omaa verkkokauppaasi korkeampi asiakkaalle CDON.comin kautta ostettuna. Marketplacen käyttäjiksi hyväksytään verkkokauppiaita, kivijalkakauppiaita ja tukkukauppiaita. CDON rajoittaa joidenkin tuotteiden ja tuoteryhmien myyntiä kauppapaikallaan, kielletyt tuotteet ovat listattuna markkinapaikan käyttöehdoissa.

Kodinkoneita, urheilutarvikkeita ja elektroniikkaa

Sosiaalinen media

CDON.com julkaisee päivityksiä, uutisia, videoita ja tuotekuvia useilla sosiaalisen median kanavilla. YouTubessa on CDON:in televisiomainosvideoita kaikista pohjoismaista. Facebookissa päivitykset koskevat uutuustuotteita ja tarjouskampanjoita. Ajoittain Facebookissa on tarjolla myös alennuskoodeja päivityksiä seuraaville asiakkaille, joten tarjoushaukkojen kannattaakin tykätä CDON.comin suomenkielisestä Facebook-sivusta.

Asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo asiakkaitaan pulmatilanteissa. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai CDON.fi-verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakaspalvelun tietosivulla on laaja lista erilaisista usein kysytyistä kysymyksistä, joiden vastauksista voikin löytyä ratkaisu juuri mieltäsi askarruttavaan ongelmaan. Usein kysytyt kysymykset kattavat muun muassa seuraavat aihepiirit:

 • Alennuskoodien ja lahjakorttien käyttäminen
 • Asiakastietojen muuttaminen ja päivittäminen
 • Digitaaliset tuotteet
 • Reklamaatiot ja palautusoikeus
 • Tuotekysymykset, tilaaminen ja verkkomaksaminen

Asiakastuen puhelinpalvelun aukioloajat voit tarkastaa verkkokaupan sivuilta. Muistathan, että mahdollinen asiakasnumero ja tilauksen seurantakoodi helpottavat ongelmatilanteiden ratkaisua tilauksia koskevissa yhteydenotoissa, joten nämä kannattaa pitää käsillä tukeen soittaessa.

Näin säästät alennuskoodin avulla CDON.comissa:

 1. Selaa CDON.com-verkkokauppaan tarkoitettuja alennuskoodejamme, ja valitse itsellesi sopiva koodi. Ota huomioon, että osa alennuskoodeista on rajoitettu vain tiettyihin tuotteisiin.
 2. Kun löydät sopivan alennuskoodin, klikkaa sitä.
 3. Alennuskoodi ilmestyy näkyviin, ja sinut johdetaan automaattisesti verkkokauppaan.
 4. Kopioi alennuskoodi talteen.
 5. Tee ostokset ostoskoriin tavalliseen tapaan.
 6. Kun olet valmis, kirjaudu sisälle CDON-sivustolle, ja klikkaa linkkiä ”kassalle” sivun oikeasta yläkulmasta. Jos sinulla ei vielä ole CDON-käyttäjätiliä, rekisteröi uusi käyttäjätili.
 7. Siirryttyäsi kassalle näet kentän, jonka yläpuolella lukee ”onko sinulla alennuskoodia tai lahjakorttia?”
 8. Täytä alennuskoodi tähän kenttään ja klikkaa vielä "lisää koodi".
 9. Etu lasketaan nyt ostoskorin loppusummasta automaattisesti.
 10. Toivomme että nautit alennuksesta ja tilaamistasi tuotteista. Teet ostoksia edullisemmin Alennussankarin avulla!

Täytä alennuskoodi kuvassa punaisella merkittyyn kenttään.

Kokemukset kaupasta CDON
kirjoitti 31.05.2016 Kivoja tarjouksia
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

Cdon on helppo ostospaikka, kun sieltä voi tilata kerralla monenlaisia juttuja. Jos tilaan leffoja, mies tahtoo usein jonkun levyn, ja pojalle löytyy pelejä. Joskus tilaus tulee kuitenkin useassa eri paketissa eri päivinä. Olisi helpompaa käydä vain kerran pakettiautomaatilla. Seuraan tarjoussivua, jossa tosi monesti kaksi leffaa tai levyä pakettihinnalla.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8