crocs.fi

Crocs alennuskoodi

2 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

20% alennusta ostoksista kun tilaat uutiskirjeen
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 12 0
Testattu
793 kertaa käytetty
5% alennus normaalihintaisista Crocseista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
6 kertaa käytetty
Jopa 60% alennuksia tuotteista Crocsin outletissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
4 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Mukavia ja käytännöllisiä kenkiä Crocsilta

Crocs.fi on suomenkielinen verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyvät monenlaiset jalkineet koko perheen käyttöön. Myytävänä on Crocsin suosittuja alkuperäisiä klassikkomalleja, mutta valikoimaan on tullut vuosien myötä lisäksi myös ballerinoja, saappaita, korkokenkiä, tennareita ja sandaaleja. Crocs valmistaa myös työkenkiä, jotka soveltuvat erityisen hyvin ravintola- ja keittiötyöskentelyyn tai sairaanhoidon ammattilaisille. Naisten ja miesten jalkineiden lisäksi Crocsilta löytyy ihania malleja lapsille. Ostetuimpiin Crocseihin kuuluvat muun muassa Disney ja Star Wars -aiheiset kengät.

Värikkäitä, mukavia ja käytännöllisiä jalkineita - Crocs.fi

Muovikenkiä Coloradosta

Crocs on perustettu vuonna 2002 Yhdysvalloissa, Coloradossa. Yrityksen perustajajäsenet Scott Seamans, Lyndon Hanson, ja George Boedecker aloittivat muovikenkiin perustuvan liiketoiminnan, joka on saanut maailmalla valtavaa kannatusta ja vastustusta. Crocsien menestys on kuitenkin kiistaton, ja niitä jäljitteleviä halpoja kopioita on valmistettu paljon.

Alun perin mallisto perustui värikkäisiin, käytännöllisiin ja yksinkertaisiin malleihin. Kenkämallisto on laajentunut eri tyylisiin jalkineisiin, joissa käytetään muovin lisäksi myös muita materiaaleja, kuten erilaisia kankaita ja nahkaa. Myyntivaltteina toimivat kenkien ominaisuudet, kuten keveys, mukavuus, hajuttomuus ja pehmeys.

Crocs on listattu NASDAQ:in arvopaperipörssiin.  Vuodesta 2002 lähtien Crocs arvioi myyneensä 300 miljoonaa paria kenkiä yli 90 eri maahan ympäri maailman. Lähes puolet myydyistä kengistä on edelleen ikonisia klassikkomalleja Crocsilta. Yritys tekee kauppaa yli 30 eri kielialueella, ja sillä on yli 500 myymälää. Pääkonttori sijaitsee Coloradossa, Niwotissa. Crocs työllistää globaalisti yli 4000 työntekijää. Luvut perustuvat vuoden 2016 tietoihin

Keveitä askelia Crocseissa

Suosikkimalleja ja uutuuskenkiä Crocsin verkkokaupasta

Verkkokaupassa Crocs.fi on helppoa tehdä kenkäostoksia. Mallistoon kuuluvat naisten, miesten, tyttöjen ja poikien kengät. Kenkämalleihin kuuluvat uutuudet, suosikkikengät ja klassikot. Crocsit ovat tunnettuja kirkkaista väreistä, ja taas toisaalta laajasta värivalikoimastaan, josta löytyy kaikille mieleisiä sävyjä. Crocs noudattaa omia kokoluokkiaan, joten sopivan kenkäkoon voi tarkastaa verkkokaupan sivuilta löytyvästä koko-oppaasta. Kenkämalleja on lukemattomia, eri tuotekategorioista löytyvät muun muassa:

 • Sandaalit
 • Saappaat
 • Tennarit
 • Korkokengät
 • Ballerinat

Crocsin tunnetuin perusmalli on muovinen puukenkää muistuttava jalkine, jossa on nilkkaremmi, ja reikiä joiden kautta toimii muovijalkineiden ilmanvaihto. Klassikkomallien lisäksi verkkokaupasta löytyy erilaisia kenkämalleja säähän kuin säähän. Crocsilla on kevyitä avonaisia varvassandaaleja kesän kuumiin päiviin, kumisaappaita syksyn sateisiin ja vuorillisia talvisaappaita pakkaspäiviin. Verkosta löytyy myös mukavia lipokkaita kotikäyttöön, tai tyylikkäitä nilkkureita toimistolle. Verkkokaupassa myytävät Crocsit ovat valmistettu Kiinassa, Italiassa, Meksikossa, Vietnamissa ja Bosniassa.

Somista kenkäsi jibbitzeillä

Klassikkomalleja voi koristella Crocsin omilla kenkäkoruilla, joiden nimi on jibbitz. Näillä somisteilla voi personoida omat jalkineet, jotka ovat sitten helppo tunnistaa esimerkiksi päiväkodissa tai koulussa. jibbitzien joukossa on lukematon määrä televisiosta ja elokuvista tuttuja hahmoja, kuten Frozen, Transformers, Minions, Teenage Mutant Ninja Turtles, Star Wars ja Disneyn Prinsessat. Kenkäsomisteiksi voi valita myös eri maiden lippuja, kukkia tai timantteja.

Koristele ja personoi perheen pienimpien Crocsit jibbitzeillä

Outletin alennuslöytöjä 

Crocsin verkkokaupassa on oma osastonsa poistomyynnille, josta löytyy vaihtelevia kenkämalleja koko perheelle. Outletin listalta löytyy kymmeniä erilaisia jalkineita lapsille, naisille ja miehille jopa 50% alennushinnalla. Alennushintaisia kenkiä voi hakea esimerkiksi määrittelemällä tarkemmin etsittävän kengän koon, värin, tyylin tai hintaluokan. Kenkiä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä. Kannattaa muistaa, että outletin kengät saattavat olla yksittäisiä poistokappaleita, jolloin sopivan koon löytyessä tilaus kannattaakin tehdä viivyttelemättä, jotta kenkiä on edelleen saatavana. Alennustuotteiden listaa päivitetään usein, ja sitä kannattaakin kurkistaa aina ostoksia tehdessä.

Alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Crocsin verkkokaupasta voi tilata uutiskirjeen, jonka mukana tulee useita kertoja viikossa ajankohtaisia kenkäuutisia ja tarjouksia suoraan omaan sähköpostiosoitteeseen. Uutiskirjeen tilaajille lähetetään 20% alennuskoodi, jonka voi käyttää seuraavalla ostoskerralla verkkokaupassa. Postituslistan jäsenet saavat ensimmäisenä tietoa Crocsin uutuuksista, kampanjoista ja supertarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi helposti peruuttaa sähköpostin mukana tulevasta linkistä, ellei tarjouksia halua enää jatkossa vastaanottaa.

Crocseja säähän kuin säähän laajasta kenkämallistosta

Kenkäostosten maksaminen ja tilausten toimitukset

Ostosten maksaminen verkossa on suojattua ja turvallista. Crocs.fi hyväksyy maksutavaksi verkkokaupan kassalla seuraavat vaihtoehdot:

 • American Express
 • MasterCard
 • Visa
 • PayPal
 • Osuuspankin verkkopankki

Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille Suomessa GLS kuriiripalvelun kautta. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Manner-Suomeen. Toimitusaika on tavallisesti 4-6 arkipäivää. Toimitusmaksu on 6,95 euroa tilausta kohden. Tilausvahvistuksen lisäksi asiakkaalle lähetetään seurantakoodi, jolla paketin liikkumista voidaan jäljittää. Kaikki Suomeen toimitettavat tuotetilaukset toimitetaan asiakkaille Alankomaiden varastolta.

Tuotepalautukset, vaihdot ja reklamaatiot

Asiakkaalla on tilaamilleen Crocs-tuotteille aina 90 vuorokauden palautusoikeus paketin vastaanottamisesta lähtien. Verkkokaupan sivuilta löytyvät palautusohjeet, ja lomake, joka tulee täyttää ennen tuotteiden lähettämistä takaisin. Jos asiakas haluaa vaihtaa tuotteen, tulee toimia palautusohjeiden mukaisesti, ja tämän jälkeen tehdä uusi tilaus. Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on viallinen, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä asiakaspalveluun toimintaohjeiden saamiseksi.

Kirkkaita värejä ja mukavaa tyylikkyyttä arkikäyttöön.

Asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden kysymyksiin

Mikäli jokin Crocseihin, verkkokauppaan tai tilauksiin liittyvä asia mietityttää, eikä vastausta löydy verkkokaupan sivuilta, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Crocsin verkkokaupasta löytyy lomake, johon täytetään yhteystiedot, viestin aihealue, mahdollinen tilausnumero ja viesti asiakastukeen. Vaihtoehtoisesti samat tiedot voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen websales@crocs.fi, jolloin asiakaspalvelu vastaa sähköpostitse tiedusteluun.

Alennuskoodin avulla alennusta Crocseista

 1. Etsi Alennussankarin alennuskoodien ja tarjousten joukosta sellainen alennuskoodi, joka on tarkoitettu Crocsin verkkokauppaan.
 2. Klikkaa alennuskoodi esille. Kopioi koodi talteen.
 3. Siirry verkkokauppaan ostoksille.
 4. Löydettyäsi kaikki tarvittavat jalkineet ja somisteet voit siirtyä kassalle. Linkki löytyy verkkokaupan oikeasta yläkulmasta.
 5. Kassalla näkyy lista valituista ostoksista, ja tämän alapuolella on kenttä alennuskoodille. Kentän yläpuolella lukee ”syötä kuponkikoodi”.
 6. Syötettyäsi aiemmin hakemasi alennuskoodin, klikkaa vielä painiketta ”hyväksy”.
 7. Alennuskoodisi etu huomioidaan nyt ostoskorin loppusummassa.
 8. Voit siirtyä eteenpäin klikkaamalla ”jatka”.
 9. Viimeistele tilauksen tiedot ja maksa se.
 10. Toivomme kevyitä askelia uusissa Crocseissa! Alennuskoodin avulla on helppoa säästää. 

Syötä alennuskoodi kuvassa punaisella merkittyyn kenttään.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8