ebookers.fi

Ebookers alennuskoodi

2 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

15% alennus hotellivarauksesta kun teet varauksen mobiililaitteella
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu tänään
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain kaksi päivää!
10% alennuskoodi uutiskirjeen tilaajalle
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
26 kertaa käytetty
Äkkilähtötarjouksissa lentoja Euroopan kohteisiin alkaen 174€
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Rantalomat alkaen 391€ Ebookersin tarjouksissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Edullinen ja luotettava Ebookers 

Ebookers on Suomen suurin nettimatkatoimisto, jonka kautta onnistuu lentojen, hotellien ja vuokra-autojen varaaminen ympäri maailmaa. Britanniassa 1990-luvulla perustettu yritys on edullisen hintatasonsa ja laajan valikoimansa ansioista yksi alansa johtajista. Ebookersin nopean ja tehokkaan hakukoneen avulla on helppo löytää lennot maahan kuin maahan. Hintahaitaria ja tarjouskalenteria hyödyntämällä varmistat kätevästi, että saat matkasi taatusti parhaaseen hintaan.

Matkoja lähelle ja kauas Ebookersin verkkomatkatoimistosta

Nettimatkatoimistojen suunnannäyttäjä

Vaikka Ebookers perustettiin varsinaisesti vuonna 1999, ulottuu sen historia 1980-luvulle asti. Silloin brittiläis-intialainen liikemies Dinesh Dhamija erosi IBM-yhtiön palveluksesta ja alkoi myymään matkoja kioskista Earls Courtin metroasemalla Lontoossa. Yrityksestä muodostui myöhemmin Flightbookers, joka kasvoi yhdeksi Britannian suurimmista matkatoimistoista. Dinesh aavisti internetin mullistavan matkojen kaupankäynnin, ja perusti Flightbookersille verkkokaupan jo vuonna 1996. Verkkokauppa oli niin menestyksekäs että Flightbookersin verkkokaupasta päätettiin tehdä oma yritys, Ebookers, joka kasvoi nopeasti maailman johtavaksi nettimatkatoimistoksi. Ebookers aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1999 Oy Ebookers Finland Ltd:nä ja on maan suurin verkossa toimiva matkatoimisto. Yrityksellä on myös perinteinen matkatoimisto Helsingin keskustassa.

Ebookersilta varaat lomat ja lennot ympäri maailman

Ebookers tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut sekä vapaa-ajan matkoihin että liikematkustukseen. Verkkosivuilta voit kätevästi varata lennot, hotellin, auton, pakettimatkat ja matkavakuutukset - pakettina tai erikseen. Ebookersin lentovarausjärjestelmä antaa asiakkaalle paljon valinnanvaraa matkan räätälöinnissä oman maun mukaiseksi. Varatessasi lentoja voit valita sekä perinteisen menon tai menopaluun välillä tai ostaa useamman pysähdyksen lennot halutessasi lentää takaisin eri kaupungista. Valikosta pystyy lisäksi määrittelemään erikseen kuinka monta vaihtoa lennolla saa enintään olla, ja minkä lentoyhtiöiden lentoja hakukone tarjoaa. Verkkosivuilta löytyy kohteita lähes minne tahansa maailmassa, esimerkiksi kaupunkilomista Berliinissä tai Pariisissa aina rantalomiin Thaimaassa ja Australiassa. Kohdemaihin voi myös kätevästi varata itselleen mieluisimman majoituksen laajalla hintahaitarilla ja kymmenien tuhansien hotellien valikoimasta. Verkkosivujen hintavahdin avulla asiakas näkee, milloin lentäminen on halvinta valittuun kohteeseen. Vahti ilmoittaa automaattisesti, milloin matkoja on tarjolla tietyn hintarajauksen sisällä. Säästämistä helpottaa entisestää Ebookersin kampanjakalenteri, jossa näkyvät eri tarjouksien alkamis- ja päättymisajankohdat. Ebookersin verkkosivuilta voit varata esimerkiksi:

 • Kaukolennot
 • Pakettimatkat
 • Lennot
 • Hotellit
 • Autovuokran
 • Matkavakuutuksen

Vietä ihana loma unelmakohteessasi edulliseen hintaan

Ebookersin oma bonusohjelma 

Matkavarauksista on mahdollista kerätä bonusta Ebookersin oman etuohjelman avulla. Bonusohjelmaan liittyminen on ilmaista. Varatuista matkoista kertyy välittömästi jopa 5% bonuksia, joita voi myöhemmin hyödyntää tulevaan varauksen maksamiseen. Yksi bonuspiste tarkoittaa yksinkertaisesti yhtä euroa, eikä pisteitä tarvitse muuntaa monimutkaisilla kertoimilla ymmärrettävään muotoon. Bonusohjelmassa on kultataso, johon pääsee varaamalla vähintään viisi hotellimajoitusyötä vuoden aikana. Bonuspisteitä kertyy aina enemmän, kun matkavaraus tehdään mobiililaitteella. Jokaisesta matkavarauksesta asiakas saa 1-5% bonuspisteitä. Lisää tietoa löytyy Ebookersin bonusohjelman verkkosivulta

Mobiilisovelluksella lomamatkalle 

Ebookers houkuttelee asiakkaita asentamaan mobiilisovelluksen, jonka kautta varaamalla lentoja, hotellimajoitusta tai vuokra-autoja, asiakas kerää aina enemmän bonuspisteitä kuin tietokoneella tehdyistä varauksista. Mobiilisovellukset löytyvät seuraavista linkeistä: 

Mobiilisovelluksella matkavaihtoehtojen selaaminen ja matkavarauksen tekeminen on yllättävän helppoa. Mobiilisovellus on saatavissa myös suomeksi, ja sen asentaminen vie ainoastaan hetken. Ajoittain Ebookersilla on ollut kampanjoita, joiden aikana mobiililaitteilla tehdyt hotellivaraukset saavat jopa 18% alennuksen varauksen kokonaissummasta. 

Sosiaalisen median houkuttelevat matkakuvat 

Ebookersilla on tilit eri kanavilla sosiaalisessa mediassa, ja se julkaisee paljon inspiroivia matkakuvia sekä rantakohteista, että tunnetuista suurkaupungeista. Ebookersia voi seurata Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä tai YouTubessa. Ebookers ei ole kuitenkaan vielä aktiivinen kaikkialla somessa suomeksi, esimerkiksi YouTuben mainosvideot ovat englanniksi. 

Instragramista löytyy upeita maisemia eri lomakohteista

Uutiskirjeen tilaajille alennuskoodeja ja tarjouksia 

Ebookersin etusivulta voi tilata uutiskirjeen. Välittömästi uutiskirjeen tilaamisen jälkeen sähköpostiin tulee 10% alennuskoodi seuraavaa matkavarausta varten. Uutiskirjeen tilaajat saavat säännöllisesti noin pari kertaa viikossa tietoa uusimmista tarjouksista ja ajankohtaisista alennuskoodeista sähköpostiinsa. Mikäli uutiskirjeen haluaa myöhemmin peruuttaa tarpeettomana, se onnistuu hyvin yksinkertaisesti klikkaamalla linkkiä Ebookersilta tulleesta sähköpostista. 

Matkavarauksen maksaminen Ebookersin järjestelmässä 

Matkavarauksia voi maksaa tavallisimmilla suomalaisilla pankki- tai luottokorteilla. Vaihtoehtoina ovat Visa, Visa Debit, MasterCard tai American Express. Varauksen voi maksaa vaihtoehtoisesti verkkopankissa. Luottokortilta tai verkkopankin tililtä veloitetaan koko matkavarauksen hinta varaushetkellä. Voi olla, että mahdollisia matkatavaramaksuja ei lasketa tähän summaan. 

Matkavarauksen peruuttaaminen 

Tehtyjen ja maksettujen matkavarauksen peruuttaminen on mahdollista, mutta varauksesta ja sen sisällöstä riippuen asiakkaalle koituu peruutusmaksuja. Jos varaukseen kuuluu esimerkiksi lentomatka, hotellimajoitus ja muita varattuja osia, koko paketti on peruttava kerralla. Halpalentoyhtiöiden lentovarauksiin ei voi tehdä muutoksia eikä peruutuksia. 

Tee matkavaraus mobiililaitteella ja keräät enemmän Ebookersin bonuspisteitä

Myynnin ja asiakaspalvelun yhteystiedot 

Ebookersin asiantunteva asiakaspalvelu vastaa kaikenlaisiin matkavarauksia, matkakohteita ja verkkosivustoa koskeviin kysymyksiin. Asiakastukeen voi olla yhteydessä joko verkkosivuston chatin kautta tai soittamalla asiakastukeen. Ebookersin puhelinnumero on +358 (0) 9 681 44 144. Puhelu maksaa asiakkaalle paikallisverkkomaksun verran, ja puhelintuki on avoinna arkipäivisin kello 8 - 18 välisenä aikana. Chat päivystää verkkosivuilla maanantaista perjantaihin kello 9 - 17 välillä. Kiireellisissä tapauksissa puhelinnumero +358 9 681 44 160 päivystää ympäri vuorokauden, mutta on hyvä tietää, että tämä päivystyspalvelu on englanninkielinen. 

Näin säästät alennuskoodilla matkavarausta tehdessä

 1. Valitse sivullamme Ebookersin alennuskoodeista sopivin. Pidä mielessä, että koodit saattavat olla rajoitettuja vain tiettyihin tuotetyyppeihin kuten hotelleihin tai vain tietylle aikavälille.
 2. Kun löydät itsellesi hyödyllisen alennuskoodin klikkaa sitä niin siirryt Ebookersin verkkosivustolle.
 3. Kopioi alennuskoodi talteen.
 4. Etsi sivuston hakukoneella haluamasi lento, hotelli tai matkapaketti. Täytettyäsi matkustajatiedot siirryt maksutietoja koskevalle sivulle, jonka yläreunassa on linkki alennuskoodia varten. Klikkaa tekstiä. Liitä alennuskoodi ilmestyneeseen kenttään, ja klikkaa vielä tekstiä ”käytä alennuskoodi”.
 5. Etusi vähennetään automaattisesti matkan tai hotellin hinnasta. Toivotamme mukavaa matkaa! 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on osoitettu kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemukset kaupasta Ebookers
kirjoitti 16.06.2016 yksinkertaisin bonusohjelma
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

ebookersin bonusohjelma on yksinkertaisin noista eri matkavaraussysteemeistä. varaan aina tabletilla, kun mobiililla saa enemmän bonuksia. ollaan käyty berliinissä, prahassa ja lontoossa ebookersin matkapaketilla. tykkään kun saa varattua kerralla ja helppo verrata hintoja. asiakaspalvelulla saisi olla chat josta voi pikaisesti kysellä jotain juttuja.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8