ellos.fi

Ellos alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 5 tarjousta maaliskuussa 2017

50% alennus uusille asiakkaille tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja toimitus ilmaiseksi
Alennuskoodi on voimassa vaatteille, kengille, kodintekstiileille, sisustustuotteille, matoille, tapeteille ja huonekaluille. Voidaan käyttää ainoastaan kerran tilaajaa kohti. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan normaalisti. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Ilmainen palautus kaikille tilatuille tuotteille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
5 kertaa käytetty
Jopa 70% alennuksella tuotteita Elloksen Outletissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
413 kertaa käytetty
Jopa 70% alennuksella kodin sisustustuotteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
25% alennus kaikista lasten vaatteista
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 5 päivää!
Kolmet kengät kahden kenkäparin hinnalla
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 5 päivää!
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Ellos-verkkokauppa - muotia ja viihdettä kotiin

Muotia miehille ja naisille EllokseltaEllokselta löytyvät vaatteet koko perheen tarpeisiin. Tyylien kirjoon lukeutuvat arkeen sopivat vaatteet, urheiluvaatteet ja juhlavaatteet. Verkkokaupassa on myös oma Plus-kokojen tuoteosasto sekä miehille että naisille. Ellos on palvellut kuluttaja-asiakkaita jo kolmella vuosikymmenellä. Perinteinen paperinen tuotekuvasto on edelleen saatavana kotiin postitettuna, mutta ajankohtaisinta tietoa tuotteista, uutuuksista ja varastotilanteesta löydät aina Elloksen verkkokaupan sivuilta. 

Ellos on yksi postimyynnin edelläkävijöistä Ruotsissa. Pitkän toimintansa aikana Ellos on laajentanut tuotevalikoimaansa ja toimii nyt verkkotavaratalona, joka tarjoaa muodin ja kauneustuotteiden lisäksi myös kodinelektroniikkaa, viihdettä ja pakettimatkoja. Tunnettujen merkkien lisäksi Elloksen sivuilta löytyy myös laaja valikoima Elloksen omia merkkejä.

Ellos - Postimyynnistä nettikauppaan

Ruotsalainen liikemies Olle Blomqvist perusti Elloksen vuonna 1947 Boråsin kaupungissa. Ellos laajeni Suomeen vuonna 1987 ja on sittemmin avannut verkkokaupan kaikkien Pohjoismaiden lisäksi useissa Keski-Euroopan maissa. Ostamalla muita yrityksiä kuten postimyyntiyritys Josefssonin ja kodin tavaratalo Jotexin,  Ellos on laajentunut useaan otteeseen. Yritys kuului vuodesta 1997 vuoteen 2013 saakka ranskalaiselle Redcats-konsernille. Postimyyntikuvastoistaan tunnettu Ellos on siirtynyt viime vuosina enenevässä määrin sähköiseen kaupankäyntiin.

Tällä hetkellä Ellos toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Venäjällä. Verkkokauppaperheeseen kuuluvat Suomessa myös Jotex.fi ja Stayhard.fi. Vuodesta 2013 lähtien Ellos Group on ollut ruotsalaisen Nordic Capitalin omistuksessa. Ellos on yksi pohjoismaiden johtavista posti- ja verkkomyyntiyrityksistä, se työllisti vuonna 2013 noin 1000 työntekijää ja liikevaihto oli yli 2,4 miljardia euroa.

Ellos tukee urheilua, ja onkin eräs ruotsalaisen jalkapalloseuran Idrottsföreningen Elfsborgin suurimmista sponsoreista. Idrottsföreningen Elfsborg on kotoisin Boråsista, ja sen urheilutoiminnan juuret yltävät perustamisvuoteen 1904 saakka.

Juhlavaatteita koko perheelle Elloksen verkkokaupasta

Laajan tuotevalikoiman verkkotavaratalo

Elloksen valikoimassa ovat naisten, miesten ja lasten vaatteet. Naisten vaatevalikoima on kattava, siihen kuuluvat paidat, tunikat, neuleet, liivit, mekot, hameet, housut, farkut, pikkutakit, alusvaatteet, topit, yöasut, päällysvaatteet, urheiluvaatteet, asusteet, äitiysvaatteet, uima-asut ja kengät. Naisten tuotevalikoimassa ovat muiden joukossa tuotemerkit Desigual, Esprit ja G-Star. Naisten Plus-kokojen osaston merkkejä ovat Ellos Plus ja Zizzi, miesten Plus-osastolta löytyvät puolestaan Ellos Men ja Áhkká, joiden kokotaulukon suurin vaihtoehto on jopa 6XL.

Miesten vaatevalikoimasta löytyvät t-paidat, paitapuserot, neulepuserot, takit, housut, farkut, uimahousut, alushousut, sukat ja kengät. Miesten vaatteiden lukemattomien tuotemerkkien joukosta löytyvät Jack&Jones, Lee, Levi’s ja Björn Borg. Miesten tuotteiden ohella Elloksen verkkokaupasta löytyvät myös lahjavinkit ja uusimmat trendit.

Lasten vaatevalikoima on jaettu eri kategorioihin: vauvat, pienet pojat, pienet tytöt, nuoret pojat ja nuoret tytöt. Yläosien, alaosien, päällysvaatteiden, alusvaatteiden, kenkien ja uima-asujen lisäksi lasten osastolta löytyvät lelut, pelit, lasten hygieniatuotteet, tuttipullot, lasten astiat, syöttöessut, pyöräilykypärät, itkuhälyttimet ja lasten turvatuotteet. Lasten osastolla on esimerkiksi Reiman ja Legon tuotteita. Lasten tuotteiden joukosta löytyvät myös vinkit matkalla tarvittaviin tarvikkeisiin.

Ellokselta voi tilata kenkiä sekä naisille, miehille että lapsille. Tunnettuja kenkämerkkejä ovat Vagabond, Converse, Timberland, Svea ja Viking. Valikoimassa on kenkiä lukemattomissa alakategorioissa jokaiseen vuodenaikaan ja tilanteeseen aina vaativan kelin ulkoilusta juhlaan tai arkeen.

Ideoita ja inspiraatiota sisustukseen - ellos.fi Elloksen kodin tuotteet sisältävät verhoja, kankaita, makuuhuoneen tekstiilejä, koristetyynyjä, kylpyhuoneen tekstiilejä, mattoja, huonekaluja, valaisimia, tapetteja, sisustustarvikkeita, torkkupeittoja, keittiötekstiilejä, kodintarvikkeita, maaleja ja tulisijoja. Oman kodin sisustukseen sopivia tuotteita voi hakea helposti esimerkiksi väriluokituksen perusteella. Ellos antaa myös sisustusvinkkejä ja tietoa kauden sisustustrendeistä.

Urheiluosaston valikoimassa näkyvät maailmanlaajuisesti tunnetut tuotemerkit, kuten Merrell, Puma, Reebok, Röhnisch ja Nike. Urheiluosasto on jaettu erikseen naisten, miesten ja lasten tuotteisiin. Urheiluosastolta löytyvät myös alatuotekategoriat kuntoilutarvikkeille, kuntoilulaitteille, vapaa-aikaan ja retkeilyyn. Urheilutarvikeosastolta löytyvät myös suojavarusteet sateeseen, kylmään ja kurasäähän.

Verkkokaupan kodinelektroniikkaosastolta löydät esimerkiksi seuraavien brändien tuotteita: Apple, Bosch, Pioneer, Samsung ja Philips. Monipuolinen kodinelektroniikkaosasto sisältää matkapuhelimia, kameroita, videokameroita, tietokoneita, televisioita, tabletteja, pelikonsoleita, tulostimia, skannereita, DVD- ja Blu-ray-soittimia, navigaattoreita, sääasemia ja pattereita. Kodinelektroniikkaosastolta löytyvät kodin pienlaitteet ja esimerkiksi lahjat erilaisiin perheen juhliin.

Elloksen hyvinvointiosasto kattaa muun muassa hampaidenhoidon, hiustenhoidon, intiimituotteet ja karvanpoiston, kehonhuollon, terveystuotteet, aurinkosuojat, ihonhoitotuotteet, kynsituotteet, meikit, tuoksut, terveysvaikutteisen ruoat ja ravintolisät. Hyvinvointiosaston brändejä ovat esimerkiksi Babyliss, bareMinerals, Braun, Calvin Clein, Escada, GAP, Gillette, Lacoste, Max factor, OBH Nordica ja Schwarzkopf. Hyvinvointiosastolta löytyy myös kauneusvinkkejä ja tuoteuutuuksien lista. 

Elloksen verkkokauppa - helppokäyttöinen ja luotettava

Elloksen verkkokaupan laajaan valikoimaan kuuluu vaatteita, elektroniikkaa, leluja ja sisustustuotteita. Yrityksen omien tuotemerkkien lisäksi asiakas voi valita useista tunnetuista merkeistä kuten InWear, twist & tango, Puma, Converse ja Jack & Jones. Verkkosivuilla on myös näyttävästi esillä laaja Plus-osasto, josta asiakas voi ostaa isompikokoisia naisten ja miesten muotivaatteita. Sivujen outlet-myymälään on puolestaan kerätty sivustolla myynnissä olevia alennustuotteita. Elloksen sivuston kautta on mahdollista ostaa myös sen ranskalaisen sisarsivuston, Le Redouten vaatteita.

Verkkokaupan päävalikosta löytyvät seuraavat päätuotekategoriat: naiset, miehet, lapset, urheilu, alus- ja uima-asut, kengät, koti, kodinelektroniikka, hyvinvointi, Plus, ALE ja matkat. Verkkokaupan tuoteosastojen lisäksi sivuston yläreunasta pääsee siirtymään Inspiration-sivustolle, jossa on tuotekuvia, ideoita, vinkkejä ja erilaisiin teemoihin perustuvia inspiraatiosivuja.

Kaikissa Elloksen tuotekategorioissa on mahdollista hakea tuotteita joko uusimpien tai myydyimpien tuotelistojen avulla. Halua voi täsmentää myös joko värin tai tuotemerkin perusteella sekä vaatteiden, että muiden kodintuotteiden osalta. Sivustolla on myös ajankohtaisia pukeutumisvinkkejä erityisesti meneillään olevaan vuodenaikaan sopien. 

Elloksen myymiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm.:

 • Ellos
 • InWear
 • Twist and Tango
 • Part Two
 • La Redoute
 • Esprit
 • Craft
 • Adidas
 • Puma
 • Jack & Jones

Elloksen kanta-asiakkaaksi rekisteröitymällä saat ensimmäisten joukossa uusinta tietoa tuoteuutuuksista, trendeistä, alennuskampanjoista ja alennuskoodeista, joiden avulla voit tehdä ostoksesi normaalia alemmalla hinnalla. Ellos lähettää uutiskirjeidensä tilaajille kampanjakoodeja, joiden avulla on mahdollista ostaa esimerkiksi yksi tuote 50% alennuksella ja säästää tilauksen toimistuskulut. Toisinaan Elloksen alennuskoodit koskevat koko tilausta ja niiden tuoma alennus on 20-30%.

Elloksen maksutavat ovat monipuoliset, mukaan lukien käteisostot ja luottokortit. Maksaminen Elloksen verkkokaupassa on turvallista ja mahdollisen tuotepalautuksen yhteydessä maksamasi summa hyvitetään takaisin käyttämällesi maksukortille. Maksujen turvallisuuden takaavat Visan (Verified by Visa) ja MasterCardin (MasterCard SecureCode) maailmanlaajuisesti käytössä olevat turvastandardit.

Kanta-asiakkaaksi rekisteröitymällä voit tilata tuotteita myös laskulla tai Ellos-tilisi avulla. Laskun ja tilin etuihin kuuluvat erikoistarjoukset. Voit myös tilata kotiisi tuotteita tutustumista varten, kuukauden lopussa saat laskut, ja maksat ainoastaan ne tuotteet, jotka päätät pitää. Voit palauttaa tai vaihtaa tarpeettomat ja epäsopivat tuotteet maksutta.

Ellos toimittaa tilatut tuotteet valitsemaasi noutopisteeseen. Vaihtoehtoina ovat Matkahuolto, tai sen asiamiespiste, Siwa, Valintatalo tai Euromarket. Saapumisilmoituksen tilatusta paketista voi tilata joko tekstiviestitse tai kirjeenä. Tilattujen tuotteiden toimitusaikataulua voi seurata kirjautumalla Elloksen sivuille ja tarkastamalla tilauksen tiedot tilausnumeron avulla. Elloksella on myös Express24-palvelu, jolloin tuotteet toimitetaan kahdessa arkipäivässä.

Elloksen verkkokauppa myöntää lisäksi yksityislainoja. Lainapäätös tulee välittömästi ilman vakuuksia tai takaajia, takaisinmaksu tapahtuu kiinteällä kuukausierällä, eikä lainaan sisälly avaus- tai toimituskuluja. Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla yli 25 ja alle 79-vuotias, maksuhäiriötön ja tulojesi tulee olla säännölliset.  

Elloksen asiakaspalvelu vastaa puheluihin, mutta ennen soittamista kannattaa tarkastaa, löytyisikö vastaus kysymykseen asiakaspalvelun valmisvastauksien joukosta. Lisätietoa, tuotekuvia ja mainosvideoita löytyy Ellos.fi-sivuston ohella myös Elloksen Facebook-sivulta, YouTubesta ja Instagramista. Elloksen televisiomainokset ovat kuuluneet suomalaisten arkeen jo vuosien ajan, YouTube-videolla kurkistetaan mainoskuvausten kulisseihin: 

Alennuskoodin käyttö Elloksen verkkokaupassa:

 1. Etsi mieleisesi alennuskoodi Elloksen sivuille Alennussankarista. Muista vielä varmistaa, että alennuskoodi on varmasti voimassa ja toimii haluamiesi tuotteiden kohdalla.
 2. Kopioi alennuskoodi tai kirjoita se ylös.
 3. Tee ostokset Elloksen sivuilla tavalliseen tapaan, ja klikkaa sitten ”kassalle” -painiketta.
 4. Tulet sivulle, jossa näet ostoskorissa olevat tuotteet sekä kentän, jossa lukee ”Aktivoi tarjous.”
 5. Kirjoita alennuskoodi kenttään. Klikkaa seuraavaksi ”vahvista tarjousnumerosi” -painiketta.
 6. Koodin arvo vähennetään automaattisesti ostoksien loppusummasta. Toivotamme mukavia hetkiä Ellos-tuotteiden parissa - edullisemmin!  

Liitä alennuskoodi Ellos-sivustolla kuvassa punaisella ympyrällä merkittyyn kenttään.

Kokemukset kaupasta Ellos
kirjoitti 27.05.2016 Ellos on ihana!
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

Tilaan usein Ellokselta vaatteita, ja joskus harvemmin kenkiä. Alennuskoodeilla saa hyvin alennusta ja tilaukset tulevat kotiin muutamassa päivässä. Tykkään tosi paljon, ei tarvi kierrellä vaatekaupoissa ruuhkissa jonottamassa, vaan voi sovittaa vaatteita kotona kaikessa rauhassa. palautuskin onnistuu helposti jos vahingossa onkin väärä koko ym.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8