emp.fi

EMP.fi alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

10% alennuskoodi uutiskirjeen tilaajalle
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
878 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus Backstage Club -jäsenille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
20 kertaa käytetty
Jopa 70% alennuksella fani- ja bändituotteita alessa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
5 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Bändipaitoja, fanituotteita ja musiikkia – EMP.fi

Verkkokaupasta EMP.fi löytyy hulppea yli 30 000 tuotteen valikoima rock-henkisiä vaatteita, katumuotia, goottivaatteita, fiftarityyliä, bändipaitoja, musiikkia ja fanituotteita esimerkiksi viileille metallimiehille ja kuumille pin-up-tytöille. EMP toimii useissa Euroopan maissa, ja sen taustalla on saksalainen yritys. Suomalaisia asiakkaita palvelee Joensuun toimipiste.

Bändipaitoja, vaatteita, fanituotteita ja asusteita - EMP.fi

Saksalaiset jo 30 vuotta merkkarimarkkinoilla

EMP.fi on saksalaisen E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH:n omistama suomalainen verkkokauppa. Suomalainen konttori löytyy Joensuusta, kun taas koko yrityksen pääkonttori sijaitsee Lingenissä, Saksassa. E.M.P. on perustettu vuonna 1986, ja sen johdossa toimivat Ernst Trapp ja Jan Fischer. Liiketoiminnan perustaja oli Felix Lethmate.

Yritys on keskittynyt alusta saakka erityisesti rock-henkisten bändien tuotteisiin, joita kutsutaan englanniksi nimellä merchandise. Suomalaisessa musiikkimaailmassa onkin alettu puhumaan myytävien bändituotteiden osalta merkkareista. Firman nimi E.M.P. on alun perin lyhenne sanoista Exclusive Merchandise Products, eli eksklusiiviset fanituotteet.

Toiminta alkoi postimyyntinä ja siirtyi myöhemmin myös verkkoon. Verkkokauppa onkin laajentunut lähes pariinkymmeneen maahan, ja toimii muun muassa Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, kaikissa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Belgiassa ja Puolassa. EMP työllisti vuonna 2015 noin 350 työntekijää, ja sillä on verkkokaupan ja postimyyntitoiminnan ohella muutamia liikkeitä Saksassa ja Itävallassa.

Tuhansien bändien fanituotteita verkkokaupasta

Tervetuloa ostoksille rokkarit, hevarit ja gootit

EMP.fi on verkkokauppa, josta löytyvät katu-uskottavat vaatteet sekä naisille että miehille. Mukana on vaatteita kaikenlaiseen käyttöön, arkeen, festareille ja juhliin. Suurin osa valikoimasta painottuu rock-tyyliin, ja pääosin mustiin vaatteisiin. Verkkokaupasta löytyvät myös usean marginaalityylin vaatteet ja asusteet, mukaan lukien gootti, rockabilly, pin-up ja streetwear.

Bändituotteiden joukosta löytyvät legendaariset bändit, kuten esimerkiksi Slayer, Metallica, Iron Maiden, Motörhead, ja uudemmat tulokkaat, kuten Amon Amarth, Arch Enemy, Ghost ja Sabaton. Fanituotteita, bändipaitoja ja kangasmerkkejä löytyy tuhansille raskaampaa musiikkia soittaville bändeille. Kannattaa myös vilkaista musiikkiosasto, josta voi tilata tuhansia levyjä. 

EMP.fi myy lisäksi TV-sarjojen, leffojen ja pelien fanituotteita. Mukana on Star Wars, Marvel Comics, Disney, Sailor Moon, Dragonball Z, The Walking Dead, Games of Thrones ja monet muut suosikit. Fanituotteista löytyvät esimerkiksi t-paidat ja julisteet.

Bändituotteita ja suosikkialbumeja yksinoikeudella

Nimensä mukaisesti EMP myy eksklusiivisia tuotteita, joita ei voi ostaa mistään muualta kuin yrityksen verkkokaupasta tai postimyynnistä. Yksinoikeudella myytävistä tuotteista löytyvät muun muassa naisten ja miesten vaatteet, asusteet, bändituotteet ja levyjen erikoispainokset. Näitä erikoispainoksia on myytävänä ainoastaan rajoitettu erä, ja valikoima kattaa lukemattomien bändien CD-, LP-, DVD-, ja Blu-ray-levyjä. Yksinoikeudella myytävien tuotteiden bändivalikoimaan kuuluvat esimerkiksi AC/DC, Five Finger Death Punch, King Diamond, Rise Against ja Volbeat. Mukana on myös laaja vaatevalikoima; takkeja, housuja, kenkiä ja toppeja yrityksen omilta vaatemerkeiltä joiden nimissä aina esiintyykin lyhenne EMP, kuten Rock Rebel by EMP, Black Premium by EMP, Gothicana by EMP, Full Volume by EMP ja RED by EMP.

Backstage Club tarjoaa jäsenilleen erityisetuja ja aina ilmaisen toimituksen

Oletko aina halunnut backstagelle?

Niin mekin. Nyt EMP.fi tarjoaa mahdollisuuden kaikille innokkaille liittyä mukaan Backstage Clubille. Klubilaiset saavat kaikille tilauksilleen ilmaisen toimituksen, pysyvän 5% alennuksen lähes kaikista verkkokaupan tuotteista, kaupanpäällisiä tilauksiinsa ja oikeuden osallistua VIP-kilpailuihin. Kaiken hyvän lisäksi Backstage Clubin jäsenten tilaukset pakataan varastolta matkaan ensimmäisenä muun tilausjonon ohi. Lisää tietoa tästä kanta-asiakasohjelmasta ja sen hinnasta löytyy Backstage Clubin verkkosivulta

Metsästä kuumia alennustuotteita 

Emp.fi tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia huikeita alennuskampanjoita. Tämän lisäksi verkkokaupassa on aletuotteille oma osastonsa, josta voi tehdä löytöjä monenlaisiin tarpeisiin. Alennusten joukosta löytyvät seuraavat tuotekategoriat:

 • Naisten aletuotteet
 • Miesten aletuotteet
 • Alennushintaiset asusteet
 • Bändituoteale
 • Leffojen ja TV-sarjojen aletuotteen
 • Pelituoteale
 • Alennushintaiset rockvaatteet
 • Goottituoteale

Aleosastoja kannattaa penkoa, sillä siellä on tuhansia tuotteita, joiden hinta voi olla jopa 50% alkuperäistä alhaisempi. Mukana on vaatteita, kenkiä, bändituotteita, musiikkia, pelejä, elektroniikkaa, julisteita, seinälippuja, kirjoja ja kosmetiikkaa. Tarjoustuotteita voi etsiä myös hakuominaisuuden avulla, johon voi määritellä tarkemmin toivomansa tuotteen ominaisuudet, kuten tuotemerkki, artisti, hintaluokka tai asiakkaiden antama tuotteen tähtiluokitus.

Verkkokauppa rokkareille, hevareille ja gooteille

Lahjakortti on täydellinen lahja

Poikaystävän synttärit tulossa? Kaveri juhlii valmistujaisia? Tyttöystävälle tarvisi lahjan ystävänpäivänä? Tutulla pian merkkipäivä? Kaikkien lahjapulmien ratkaisijana toimii EMP.fi-lahjakortti, jonka voi lunastaa verkkokaupasta. Lahjakortin arvoksi voi valita kymmenien vaihtoehtojen joukosta haluamansa summan aina 15 euron ja 300 euron väliltä. Verkkokaupasta löytyy useita lahjakorttipohjia, joista voi valita sopivimman kuva-aiheen. Tilaaminen on yksinkertaista. Täytetään tiedot, tulostetaan lahjakortti, ja annetaan se päivänsankarille. Kannattaa tutustua vielä lahjakorttia koskeviin ehtoihin ennen sen ostamista. 

Personoitava uutiskirje rokkareille 

EMP.fi-uutiskirjeen voi tilata verkkokaupan sivuilta. Tilausvaiheessa voi määritellä, millaisia tarjouksia ja uutisia haluaa vastaanottaa, valitsemalla itseä kiinnostavat teemat seuraavien vaihtoehtojen joukosta:

 • Musiikki
 • Naisten vaatteet
 • Miesten vaatteet
 • Pelit
 • Goottityyli
 • TV ja leffat
 • Alekampanjat
 • Hupituotteet

Uutiskirjettä tilatessa kysytään myös asiakkaan sukupuoli ja syntymäaika, mutta näitä tietoja ei tarvitse täyttää liittyäkseen postituslistalle. Uutiskirjeen mukana tulee tavallisten tarjousten, alennuskoodien ja tuoteuutuuksien lisäksi tietoa verkkokaupan kuulumisista. Ajoittain postituslistalaiset saavat myös lisäyllätyksiä, jotka houkuttelevat verkkokauppaan ostoksille. Uutiskirjeen tilausta voi muokata milloin tahansa, tai vaihtoehtoisesti sen voi perua kokonaan näin halutessaan.

Verkkokaupan aktiivinen blogi 

Emp.fi-sivuilta löytyy linkki blogiin, jota päivitetään ahkerasti. Blogissa käsitellään musiikkiin, tyyliin ja pukeutumiseen liittyviä aiheita. Osa päivityksistä liittyy bändien kuulumisiin ja julkaisuihin. Osa päivityksistä pureutuu synkkään muotiin. Osa pohtii tyyliin sopivaa kosmetiikkaa, hiusvärejä ja koruja. Blogista löytyy myös verkkokaupan kuulumisia ja palasia yrityksen 30-vuotisesta historiasta.

Tyylikkäitä vaatteita festareille ja keikoille

Sosiaalisen median päivitykset

EMP on aktiivinen somessa, ja se onkin Pinterestissä, Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa ja YouTubessa. Pinterest ja Instagram ovat luonnollisesti keskittyneet tyylikkäisiin kuviin, joista voi hakea inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen ja asusteisiin. Twitterin ja Facebookin seuraaminen kannattaa, mikäli ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja tuoteuutuudet kiinnostavat. YouTube-videoiden joukosta löytyvät lukuisat lyhyet videopätkät, joissa esiintyvät monet kuuluisat muusikot aina Lemmy Kilmisteristä Dimmu Borgiriin.

Verkkokaupan maksutavat ja tilausten toimitus

EMP tarjoaa useita eri vaihtoehtoja tilattujen tuotteiden maksamiseen verkkokauppansa kassalla. Vaihtoehtojen joukosta löytyvät muun muassa:

 • Klarna Lasku
 • Klarna Tili
 • Kotimaiset verkkopankit
 • Postiennakko
 • Visa
 • MasterCard
 • PayPal
 • Tilisiirto

Kaikki paketit toimittaa perille Posti. Toimitustapavaihtoehtoja on useita, paketin voi joko noutaa itse Postista, Postin pakettiautomaatista, tai tilata Postin kotiinkuljetuksen. Noudettavien pakettien toimituskulut ovat 7,95 euroa. Kotiinkuljetuksen lisäkulut ovat 12,95 euroa. Kannattaa muistaa, että Backstage Clubin jäsenille toimitus on aina ilmainen, joten ostovaiheessa voi vielä vilkaista olisiko siihen liittyminen hyvä vaihtoehto tilausmaksujen kattamiseksi. Kaikkien pakettien toimitusaika on 3-5 päivää.

Laaja vaihto- ja palautusoikeus

Asiakastyytyväisyyden takaamiseksi EMP tarjoaa kaikille tuotteille 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden. Backstage Clubin jäsenillä palautusoikeus on laajennettu 100 vuorokauteen. Tuotteiden palauttaminen on asiakkaille maksutonta, kun palautusohjeita noudatetaan asianmukaisesti. Asiakkaan tulee täyttää ensin palautuskaavake, ja sen jälkeen palauttaa tuote verkkokaupan sivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Kysy neuvoa asiakaspalvelusta

Jos jokin asia verkkokaupan tuotteisiin, tilauksiin tai palautuksiin liittyen on epäselvä, kannattaa kysäistä neuvoa asiakaspalvelusta. Verkkokaupan asiakaspalvelu vastaanottaa puheluja ja sähköpostia. Puhelinnumeroon 013 788 1800 voi soittaa maanantaista perjantaihin kello 9 – 18 välisenä aikana. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@emp.fi myös puhelintuen ollessa suljettuna.

Alennuskoodilla ostokset tarjoushinnalla

 1. Valitse Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu verkkokauppaan.
 2. Klikkaa alennuskoodi esille, kopioi se talteen ja siirry verkkokauppaan ostoksille.
 3. Poimi haluamasi tuotteet ostoskoriin.
 4. Siirry ostoskoriin, linkki sijaitsee verkkokaupan oikeassa yläreunassa.
 5. Tarkasta ostoskorin sisältö. Siirry kassalle.
 6. Rekisteröidy asiakkaaksi tai kirjaudu sisälle aiemmin luoduilla tunnuksilla.
 7. Valitse toimitustapa. Klikkaa jatka.
 8. Valitse maksutapa. Maksutapavaihtoehtoja alapuolella on tyhjä kenttä lahjakortteja tai alennuskoodeja varten. Täytä tähän kenttään aiemmin valitsemasi alennuskoodi. Klikkaa painiketta ”käytä”, jonka jälkeen etu huomioidaan ostoskorisi arvossa.
 9. Täytä loput tilausta koskevat tiedot.

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8