euroloan.fi

Euroloan.fi alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 1 tarjous maaliskuussa 2017

Lainaa Euroloanilta 8% korolla
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
146 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Luotto- ja lainaratkaisuja joustavasti erilaisiin tarpeisiin

Euroloan on kotimainen rahoituspalvelu, joka tarjoaa luotto- ja rahoituspalveluja. Asiakas voi hakea pikaluottoa, jonka maksimimäärä on 500 euroa, tai avata luottotilin, jonka suurin mahdollinen luottomäärä on 5000 euroa. Luottoa voi hakea verkossa sähköisellä hakemuksella, jonka täyttäminen onnistuu myös mobiililaitteella. Euroloan tekee luottopäätöksen muutamissa minuuteissa, jonka jälkeen rahat siirtyvät pankkitilille. Luottotilin avaaminen on maksutonta, vasta luoton käyttöönotto aiheuttaa kuluja. Euroloan tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, yksilöllisesti määritellyn luottorajan, ja verkkopalvelun, jolla omaa luottotiliä hallitaan. Asiakkaiden maksukyky tarkistetaan luottohakemuksen täyttämisen jälkeen ja tasaisin väliajoin myöhemmin, jotta ylivelkaantumista voitaisiin välttää.

Eettinen kotimainen rahoitusalan verkkopalvelu

Eettisiä kuluttajaluottoja

Euroloan.fi on Euroloan Consumer Finance Oyj:n tarjoama verkkopalvelu, jonka kautta kuluttaja-asiakkaat voivat hakea luottoa. Euroloan perustettiin vuonna 2007 Tommi Lindforsin ja Pauli Hentusen toimesta. Yritys keskittyi suhteellisen pieniin pikaluottoihin lyhyellä takaisinmaksuajalla. Vuonna 2012 yrityksen toiminta laajeni Ruotsiin. Vuonna 2015 Euroloan Group PLC toimi seitsemän yrityksen voimin kolmessa maassa; Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Euroloan Groupiin kuuluvat:

  • Euroloan Consumer Finance Oyj
  • ELCF Sweden Ab
  • Euroloan Finance Ab
  • Euroloan Consumer Finance APS
  • Crédito Cobro Oy
  • Digna IT Oy

Suomessa Euroloanilla on Etelä-Suomen Aluehallintoviraston lupa myöntää kuluttajaluottoja. Liiketoiminnan perustana on vastuullisuus ja eettisyys. Luottoa tarjotaan ainoastaan täysi-ikäisille luotonhakijoille, jotka ovat hoitaneet aiemmin taloutensa moitteettomasti. Yritys noudattaa Suomen lakeja ja kuluttajaviranomaisten säädöksiä. Eräänä toimintaperiaatteena on myös asiakkaiden tukeminen ja opastus ylivelkaantumisen välttämiseksi. Kuluttajaluottosektorin kestävä kehitys ja vastuullisuus takaavat alan aseman myös tulevaisuudessa. Euroloanilla on käytössään avainlippu, joka osoittaa, että yritys tarjoaa aidosti suomalaista rahoituspalvelua. Eettisen kotimaisen luottotoiminnan lisäksi Euroloan kantaa yhteiskuntavastuuta tukemalla luonnonsuojelua ja ympäristöarvoja. Yritys tukee Baltic Sea Action Groupia, joka on keskittynyt Itämeren suojeluun, ja Carbonfund-järjestöä, joka kampanjoi ilmastonmuutosta vastaan.

Vaivattomia luottoja Euroloanilta

Vaivaton laina muutamassa minuutissa verkkopalvelusta

Osoitteesta Euroloan.fi löytyy sinivalkoinen sivusto, jonka kautta voi hakea joko pikaluottoa tai avata lainatilin hieman suuremmalle luotolle. Etusivun päävalikosta löytyy tietoa lainoista, luotoista, rahoituspalvelusta ja yrityksestä. Luotonhaku on yksinkertaista, ja se tapahtuu seuraavalla tavalla vain viidessä minuutissa:

  • Tunnistaudu palveluun omilla pankkitunnuksillasi
  • Syötä kaikki tarvittavat tiedot
  • Luottopäätös tulee saman tien
  • Voit nostaa tarvimasi rahasumman pankkitilillesi

Luottotili voidaan avata täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Asiakkaalla tulee olla moitteettomat luottotiedot, ja verkkopankkitunnukset joko Nordeassa, Aktiassa, Osuuspankissa, S-Pankissa, Säästöpankissa tai DanskeBankissa. Palveluun voi kirjautua myös matkapuhelinoperaattorin Mobiilivarmenteella. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta. Jos luottopäätös on myönteinen, asiakas voi nostaa rahat pankkitililleen ensimmäisen luoton osalta kello 7 – 23 välisenä aikana. Myöhempien luottojen osalta noston voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Luottohakemuksen puutteelliset tiedot tai virheet voivat evätä myönteisen luottopäätöksen tekemisen. Asiakas saa kielteisen päätöksen myös, mikäli hänellä on esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä rekisteritiedoissaan. Tyypillisesti Euroloanin myöntämälle lainalle laskettu Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 14,9%.

Lainalaskuri opastaa päätöksenteossa

Euroloanin verkkosivujen lainalaskurilla voi etsiä juuri omiin tarpeisiin soveltuvan vaihtoehdon. Luottopalvelujen valikoima koostuu kolmesta vaihtoehdosta. Asiakas voi hakea express-luottoa, avata luottotilin tai nostaa lainaa. Lainalaskuri mahdollistaa erilaisten lainatyyppien korkoprosenttien ja kulujen vertailun. Laskurin tiedot perustuvat kuitenkin arvioihin, eivätkä välttämättä vastaa täysin henkilökohtaisen luottopäätöksen tietoja.

Monipuolisia laina- ja luottomahdollisuuksia kuluttajille

Lainan nostaminen tekstiviestillä

Asiakkaan haettua Euroloanin luottoa ja saatua myönteisen päätöksen, rahaa voi nostaa omalle pankkitilille tekstiviestipalvelun avulla. Tekstiviesti tulee lähettää puhelinnumerosta, joka on rekisteröity luottohakemuksen tietoihin. Asiakkaalle tulee vastausviesti noston onnistumisesta, joka tulee vielä vahvistaa asiakkaan asettamalla salasanalla. Tämän jälkeen asiakkaan valitsema summa siirtyy välittömästi asiakastietoihin rekisteröidylle pankkitilille, mikäli tili on Nordeassa, Osuuspankissa tai DanskeBankissa. Aktian ja Säästöpankin tilisiirroissa on päivällä noin puolen tunnin viive, illan tai yön aikana tehdyt siirrot tapahtuvat seuraavana päivänä. Muiden pankkien tilille rahat siirtyvät tavallisesti 1-2 pankkipäivässä.

Laskujen maksu My.euroloan-palvelun avulla

Euroloanin asiakkaat voivat keskittää kaikkien laskujensa maksun yhteen ja samaan verkkopalveluun. My.euroloan-palvelu mahdollistaa luottotilin avulla vaikkapa vuokranmaksun, vesi- ja sähkölaskujen maksamisen, tai yllättävien menojen hoitamisen, vaikka pankkitilillä ei olisikaan katetta. Laskujen tiedot syötetään palveluun, jolloin ne maksetaan luotolla.

Neuvova asiakaspalvelu auttaa luottokysymyksissä

Euroloanin asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin asiakkaiden luotoista ja lainamahdollisuuksista. Asiakaspalvelu osaa neuvoa ja opastaa myös elämäntilanteeseen sopivan luottohakemuksen tekemisessä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostin kautta. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 2171 011. Puheluja vastaanotetaan seitsemänä päivänä viikossa ja ympäri vuorokauden, joten ei kannata epäröidä minkäänlaisten luottokysymyksien kanssa yksin. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@euroloan.fi.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8