everydaymineralssuomi.fi

Everyday Minerals Suomi alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

10% alennus uutiskirjeen tilaajille
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
25 kertaa käytetty
Tilaa ilmaisia mineraalimeikkinäytteitä
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
5 kertaa käytetty
Jopa 30% alennuksella tarjoushintaisia mineraalimeikkejä
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
14 kertaa käytetty
Jopa 10% alennusta valikoimasta mineraalimeikkejä
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
81 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Luonnonmukainen mineraalimeikkisarja - Everyday Minerals

Everydaymineralssuomi.fi on verkkokauppa, josta voi ostaa mineraalimeikkisarjaa Everyday Minerals. Tuotteita tai niihin käytettyjä raaka-aineita ei ole testattu eläinkokeilla, kaikki meikit ovat vegaanisia ja ympäristöystävällisiä. Kierrätettävissä pakkauksissa myytävä kosmetiikka on valmistettu Texasissa käsityönä. Everyday Mineralsin meikkisarjasta löytyvät meikkipohjat, luomivärit, poskipunat, peiteaineet, aurinkopuuterit ja viimeistelypuuterit. Verkkokaupasta voi tilata myös uusiutuvasta bambusta ja synteettisistä harjaksista valmistettuja meikkisiveltimiä ja käytännöllisiä valmiita tuotepaketteja, jotka sisältävät mineraalimeikkejä siveltimineen.

Everyday Minerals tarjoaa houkuttelevan valikoiman luonnollista kosmetiikkaa

Yksinkertaista puhdasta kosmetiikkaa Texasista

Everydaymineralssuomi.fi myy luonnonkosmetikkaa, jonka valmistaja on yhdysvaltalainen yritys Everday Minerals. Yrityksen perustaja Carina Menzies on ennen omaa yrittäjyyttään työskennellyt suurten kosmetiikkayritysten palveluksessa. Suurin osa kosmetiikan tuottajista tekee kehitystyötä yhä pidemmälle prosessoitujen tuotteiden valmistamiseksi ja markkinoimiseksi. Carina halusi panostaa yksinkertaisuuteen ja luonnonmukaisuuteen, ja Everyday Mineralsin liikeidea perustuukin mahdollisimman yksinkertaisiin luonnollisiin tuotteisiin, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Meikit ovat valmistettu puhtaista mineraaleista, ne ovat pakattu kierrätettäviin materiaaleihin ja valmistustavassa on huomioitu ympäristöarvot. Everday Mineralsin tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa, Texasissa.

Mineraalimeikkien tilaaminen verkkokaupasta

Verkkokaupasta Everydaymineralssuomi.fi voi tilata luonnollisia eläinkokeettomia meikkejä, jotka tekevät ihosta kauniin ja raikkaan näköisen. Verkkokaupan valikoima kattaa seuraavat tuoteryhmät:

 • Meikkipohjat
 • Peiteaineet
 • Puuterit
 • Aurinkopuuterit
 • Silmämeikit
 • Poskipunat
 • Meikkisiveltimet
 • Mineraalimeikkipaketit

Suositut mineraalimeikkipohjat ovat jaettu kolmeen eri ryhmään niiden koostumuksen mukaan. Tilattavissa on kaikille ihotyypeille soveltuva matte, semi matte ja herkälle kuivalle iholle sopiva jojoba. Puutereiden joukosta löytyvät hohdepuuterit ja viimeistelypuuterit. Peiteaineisiin kuuluvat hieman kellertävä sunlight-korjausväri ja pinkkiin vivahtava brighten-korjausväri, jotka soveltuvat tummien silmienalusten peittämiseen, mint-korjausväri jolla voi neutralisoida punaista sävyä iholla, ja cover-korjausväri jota voi käyttää peittämään ihon epätasaisuuksia luonnollisella tavalla. Silmämeikkien tuotekategoriasta löytyvät luomivärit, satiiniluomivärit ja silmänrajausvärit. Poskipunilla voi viimeistellä koko meikin pirteäksi ja eloisaksi. Everyday Mineralsin tuotteiden värivalikoima on laaja, joten jokaisen ihon ja silmien sävyyn löytyy runsaasti sopivia vaihtoehtoja.

Everyday Mineralsin tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja kaikki valmistusaineet ovat vegaanisia

Omat mineraalimeikit löytyvät näytekokoisten tuotteiden avulla

Verkkokaupan sivuilla on oma kategoriansa tuotepaketeille. Näiden joukosta löytyvät näytetuotepaketit, joiden avulla Everyday Mineralsin mineraalimeikkeihin tutustumisen voi aloittaa näytekokoisten pakkausten avulla ilmaiseksi. Verkkokaupasta voi tilata viisi pientä näytepakkausta ilman kuluja, joten sopivia meikkisävyjä voi kokeilla ilman riskiä epäonnistuneesta ostoksesta. Ilmaisnäytteiden joukosta löytyy laaja valikoima eri sävyisiä meikkipohjia, poskipunia, viimeistelypuutereita, hohdepuutereita ja pari aurinkopuuteria.

Mineraalimeikkitarjouksia

Luonnolliset mineraalimeikit ovat hinnaltaan usein teollisia kemikaaleja sisältäviä kosmetiikkatuotteita edullisempia, ja erittäin riittoisia pienestä pakkauskoostaan huolimatta. Verkkokauppa Everydaymineralssuomi.fi kokoaa kuitenkin alennushintaiset tuotteet tarjoushintaisten tuotteiden sivulle, josta voi käydä vilkaisemassa itselleen sopivia meikkejä. Tarjoustuotteiden listaa päivitetään varastotilanteen mukaan, sieltä saattaa tehdä edullisia löytöjä sekä mineraalimeikeistä että siveltimistä, joiden hintoja on alennettu alkuperäisestä esimerkiksi 10%.

Lahjakortilla kosmetiikkaa päivänsankarille

Everyday Mineralsin lahjakortti sopii erityisen hyvin lahjaksi naisille, jotka arvostavat kauneutta, luonnollisuutta, ympäristöystävällisiä tuotteita ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Verkkokaupasta voi tilata lahjakortin, jonka arvo valitaan 10 ja 200 euron väliltä. Lahjakortteja on saatavana erilaisilla teksteillä, kuten ”Happy Birthday”, ”Congratulations” tai esimerkiksi ”Dream big”, joten ne sopivat lahjaksi monenlaisiin juhlapäiviin. Lahjakortiin voi lisätä lahjoittajan tervehdyksen. Verkkokauppa postittaa lahjakortin suoraan vastaanottajalle.

Meikkivinkkejä sosiaalisesta mediasta

Everyday Mineralsin mineraalimeikeistä ja niiden käyttämisestä löytyy vinkkejä ja ohjeita sosiaalisesta mediasta. Verkkokauppa päivittää kuulumisiaan Facebookiin lähes päivittäin. Päivityksiin mahtuu sekä messukuulumisia, blogivinkkejä, että verkkokaupan tuotteiden esittelyjä. Instagramista löytyy raikkaan luonnollisia kosmetiikkakuvia. Everydaymineralssuomi.fi verkkokaupan sivuilta voi tilata uutiskirjeen, jonka mukana tulee uusimpia meikkitarjouksia ja uutuustuotteiden esittelyjä suoraan asiakkaan sähköpostiin. YouTubessa on puolestaan lyhyitä videoita Everdy Mineralsin kosmetiikan käytöstä. 

Mineraalimeikkien maksaminen verkossa

Everyday Mineralsin mineraalimeikkejä ostaessa asiakkaalla on käytössään muutamia verkkomaksutapoja, kuten tilisiirto suomalaisessa verkkopankissa tai luottokorttimaksu. Maksukorteista verkkokaupan kassalla kelpaavat Visa tai Mastercard. Sujuvan ja turvallisen maksuliikenteen varmistaa Klarnan maksupalvelu, joka mahdollistaa myös laskutuksen ja osamaksun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tilausten toimitukset

Everyday Mineralsin meikit toimitetaan asiakkaalle tilauksen koosta riippuen joko Postin kirjeenä tai pakettina. Kirje jaetaan normaalin postin mukana kotiin. Pakettina toimitettavat tilaukset tulee asiakkaan noutaa joko Postista ja Postin pakettiautomaatista. Toimituskulut ovat toimitustavasta riippumatta 3,90€ tilausta kohden. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Mineraalimeikkejä ja siveltimiä verkkokaupasta

Tuotepalautukset ja reklamaatiot

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Tilatuilla tuotteilla on kuitenkin 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli tuote on avaamattomassa pakkauksessa, ehjä ja testaamaton. Kuljetuksen aikana rikkoutuneista ja viallisista tuotteista tulee tehdä välittömästi ilmoitus asiakaspalveluun. Reklamaatio tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas voi palauttaa tuotteita maksutta, mikäli hän noudattaa verkkokaupasta löytyviä palautusohjeita.

Asiakaspalvelusta vastauksia kysymyksiin

Everyday Minerals Suomen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä kaikissa kysymyksissä ja tiedusteluissa jotka koskevat mineraalimeikkejä tai verkkokaupan tilauksia. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 040 733 4460, ja sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info@everydaymineralssuomi.fi. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin arkipäivisin kello 9 - 15 välisenä aikana. 

Alennuskoodilla mineraalimeikkejä alennushintaan

 1. Valitse alennuskoodien ja tarjousten joukosta Suomen Everyday Mineralsin verkkokauppaan sopiva alennuskoodi.
 2. Lue mahdolliset alennuskoodia koskevat käyttöehdot ja –rajoitukset.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille ja kopioi se talteen.
 4. Voit siirtyä verkkokauppaan valitsemaan sopivia mineraalimeikkejä.
 5. Löydettyäsi kaikki haluamasi tuotteet, siirry tarkastelemaan korin sisältöä. Linkki koriin löytyy verkkokaupan oikeasta yläkulmasta.
 6. Ostoskorin tuotelistan alapuolella on tekstilinkki ”onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?”. Klikkaa tätä linkkiä ja ruudulle ilmestyy ruutu ”kampanjakoodille”.
 7. Syötä alennuskoodi kenttään ja klikkaa ”tallenna”.
 8. Olet ottanut käyttöösi alennuskoodin tuoman edun ja voit siirtyä tilaamaan tuotteet.
 9. Nauti luonnollisesta ja raikkaasta lookista luontoystävällisten mineraalimeikkien avulla – alennuskoodilla on helppoa säästää selvää rahaa kaikista verkko-ostoksista. 

Alennuskoodi syötetään kuvassa punaisella merkittyyn kenttään verkkokaupan kassalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8