expedia.fi

Expedia alennuskoodi

2 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

10% alennus hotellivarauksesta kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
403 kertaa käytetty
10% alennus hotellivarauksesta
Kaikki hotellit eivät ole mukana alennuskampanjassa. Viimeinen mahdollinen matkustuspäivä 30.6.2017.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
10 kertaa käytetty
50% alennuksella valikoima hotellivarauksia
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
39 kertaa käytetty
Äkkilähtötarjouksissa hotellimajoitusta Euroopan kohteissa alk. 84€/viikonloppu
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
7 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Yli miljoona varattavaa matkavaihtoehtoa – Expedia.fi

Haaveiletko lomasta auringossa? Matkustatko suurkaupunkiin töiden vuoksi? Haluatko seikkailulomalle kaukokohteeseen? Expedia.fi on verkkomatkatoimisto, jonka sivuilta on helppoa varata hotellimajoitusta, lentoja, matkapaketteja tai vuokra-autoja. Varattavissa on yli miljoona vaihtoehtoa. Expedia antaa asiakkailleen parhaan hinnan takuun, jotta jokainen saisi rahoilleen parhaan mahdollisen vastineen matkavarausta tehdessään.

Etsitkö aurinkolomakohdetta vai kaupunkilomaa?

Verkkomatkatoimisto maailman huipulta

Expedia.fi on osa kansainvälistä verkkomatkatoimistoketjua. Expedia, Inc. on amerikkalainen pörssiyhtiö, jolla on matkatoimistopalveluja yli 70 eri maassa ympäri maailman. Yritys on perustettu vuonna 1996, ja sen perustajat olivat osa Microsoftia. Expedian kotipaikka on Washingtonissa. Yhtiön tunnetuimpiin verkkosivustoihin kuuluvat muun muassa Hotels.com, Trivago ja Venere. Yhtiön osake on noteerattu Nasdaqin pörssissä. Expedia.fi avattiin vuonna 2014 suomalaisille käyttäjille.

Matkakohteita lähelle ja kauas

Verkkosivusto Expedia.fi tarjoaa kävijöilleen päivittäin vaihtuvia huipputarjouksia, kansainvälisiä matkakohteita, kotimaisia majoituspalveluja ja mahdollisuuden vuokrata autoja matkakohteissa. Verkkomatkatoimiston päätuotekategorioihin kuuluvat:

 • Hotellit
 • Lennot
 • Pakettimatkat
 • Autonvuokraus
 • Matkatarjoukset
 • Äkkilähdöt
 • Kaupunkilomat

Verkkosivuston tehokas hakukone auttaa löytämään toiveita vastaavan pakettimatkan esimerkiksi, kun siihen määritellään lähtökaupunki, kohdekaupunki, matkan ajankohta, hotellihuoneiden määrä, ja matkustajien lukumäärä. Vaihtoehtoisesti tarjousten joukosta voi selailla kiinnostavia kohteita ja edullisia hotellilöytöjä, jonka perusteella vasta päättää matkakohteensa. Jos matkakohde on selvä, mutta hotellimajoitus on vielä päättämättä, Expedian avulla voi määritellä erilaisia ominaisuuksia, joita hotelliltaan odottaa. Hakukoneeseen voi tarkentaa toivotun tähtiluokan, kaupunginosan, ja muita tarpeellisia ominaisuuksia, kuten pysäköintialue, uima-allas tai kuntosali. Verkkosivuston avulla voi etsiä myös lemmikkieläinystävällisiä hotelleja.

Matkustako perheen kanssa, työn puolesta vai kaveriporukalla?

Lomatarjouksia, äkkilähtöjä ja halpoja matkoja

Jos edulliset viime hetken matkatarjoukset kiinnostavat, Expedian sivustolta löytyvät myös matkatarjoukset, äkkilähtömatkat ja halvat lomakohteet. Tarjouksia päivitetään päivittäin, ja niiden hinnat voivat olla todella edullisia, jos kyseessä ovat viimeiset myytävät paikat juuri ennen matkaa. Miltä kuulostaisi matkustaa vaikkapa pariksi päiväksi Helsingistä Budapestiin vain reilulla satasella, tai Euroopan kaupunkikohteisiin alle kolmen sadan? Mukana on usein houkuttelevia kaupunkikohteita ja aurinkolomia eri puolilla Eurooppaa. Viime hetkellä varattujen matkojen hinnat voivat olla jopa 60% alkuperäisten matkojen hintoja edullisempia.

Expedian kanta-asiakkuusohjelma

Usein matkustavien kannattaa keskittää matkojen varaamista yhdelle verkkosivustolle, ja näin kerätä tuntuvasti etuja varatuista lennoista ja hotellimajoituksista. Expedialla on oma kanta-asiakkaille suunnattu ohjelmansa nimeltään Expedia+. Ohjelmaan liittyminen on yksinkertaista ja maksutonta. Kanta-asiakkailleen Expedia lähettää erikoistarjouksia ja etuja, joiden avulla matkavarauksia voi tehdä edullisemmin. Ohjelmassa on kolme eri tasoa, gold, silver ja blue. Asiakkaan jäsentaso riippuu vuoden mittaan tehdyistä matkavarauksista. Mitä enemmän matkoja asiakas varaa, sitä parempia etuja ansaittu etutaso tarjoaa. Kerättyjä pisteitä voi käyttää myöhemmin matkavarauksien maksamiseen. Lisää tietoa ohjelmasta löytyy Expedian verkkosivuilta.

Mobiilisovelluksen avulla teet varauksia sujuvasti 

Expedian matkavarauksia voi tehdä myös mobiilisovelluksen avulla. Mobiilisovelluksen avulla matkavarauksen voi tehdä missä tahansa, ja saada jo olemassa olevista varauksista reaaliaikaisia päivityksiä. Sovelluksen avulla varatuista matkoista ansaitsee myös bonuspisteitä. Sitä voi käyttää iPhone-, Android-, iPad -laitteilla, ja useimmilla tableteilla. Mobiilisovellus on ladattavissa maksutta seuraavista linkeistä:

Aina parhaan hinnan takuu kaikille matkavarauksille

Parhaan hinnan takuu asiakkaan näkökulmasta 

Expedia myöntää matkavarauksilleen parhaan hinnan takuun. Tämä tarkoittaa takuuta, jonka perusteella varattu matka on hinnaltaan edullisin, tai Expedia hyvittää asiakkaalle hinnan erotuksen. Jos siis toiselta matkailusivustolta löytyy edullisemmalla hinnalla sama matka samana ajankohtana, tästä kannattaa ilmoittaa Expedialle vähintään 48 tuntia ennen kuin oma matka alkaa, jolloin hyvityksen saaminen mahdollistuu. Matkan on kuitenkin vastattava omaa matkavarausta kaikilta osin, eli Expedian kautta tehdyssä varauksessa tulee olla sama hotelli, matkustusaika, majoituksen pituus, huonetyyppi ja verot.

Matkavinkkejä ja lomakohdesuosituksia 

Expedian verkkosivustolta löytyy linkki matkailuaiheiseen blogiin, jossa on paljon matkakohdesuosituksia lähelle ja kauas. Mukana on kirjoituksia kaupunkilomista, perhelomista ja rantalomista. Selailla voi myös suosituksia eri hotelleista. Blogiin on lisäksi kerätty hyödyllisiä vinkkejä matkustamisesta.

Matkavarauksen maksaminen Expedian sivuston kautta

Sopivan matkan löydyttyä asiakas voi maksaa varauksensa muutamilla eri maksutavoilla. Expedian sivuilla hyväksytään joko luottokorttimaksu tai verkkopankkimaksu. Luottokorteista mukana järjestelmässä ovat Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express ja Diner's Club International. Verkkopankkimaksun voi tehdä Nordean tai OP-Pohjolan tunnuksilla.

Yli miljoona vaihtoehtoa - hotelleja, lentoja, pakettimatkoja ja vuokra-autoja

Matkustusasiakirjat ja muutokset varauksissa

Kun asiakas on vahvistanut matkavarauksensa, sähköpostiin lähetetään matkustusasiakirjat ja vahvistus tehdystä varauksesta. Nämä asiakirjat tulee tarkastaa huolellisesti, ja mikäli niissä on puutteellista tietoa tai virheitä, asiakaspalvelu voi auttaa näiden tietojen täydentämisessä oikein. Oman varauksen voi tarkistaa myös Expedian sivulta "omat matkasuunnitelmat".

Matkavarauksiin voi tehdä joitain muutoksia varaustyypistä ja hintakategoriasta riippuen. Hotellivarauksiin voi yleensä muuttaa esimerkiksi maksutta hotellivieraiden nimet, vuodetyypin ja erilaisia erikoistoiveita. Lisämaksusta hotellivarauksiin voidaan muuttaa huonetyyppiä, matkustuspäiviä ja hotellivieraiden lukumäärää. Peruutusmaksu riippuu peruutusajankohdasta, ja yleensä maksu on suurin, jos peruutus tehdään alle 48 tuntia matkan alkamisajankohdasta.

Kaikkia lentovarauksia ei voida muuttaa tai peruuttaa. Tämän voi myös tarkistaa oman lentovarauksen lisätiedoista, koska jotkin lennot ovat muutettavissa. Halpalentoyhtiöt kuten Ryanair ja Norwegian veloittavat todennäköisimmin maksun kaikista lentoja koskevista muutoksista.

Expedian asiakaspalvelun yhteystiedot

Jos matkavarausten suhteen jokin asia mietityttää, matkavarausta tulisi muuttaa, tai Expedian palvelusta on muuten kysymyksiä, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun. Yhteyttä voi ottaa joko soittamalla tai sähköpostitse. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 725 19 837. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen ukpr@expedia.com. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30 – 17.30 välisenä aikana. Sähköpostitse lähetettyihin tiedusteluihin vastataan 48 tunnin kuluessa.

Säästä alennuskoodia käyttämällä matkavarauksestasi

 1. Hae Alennussankarin verkkosivuilta alennuskoodi Expedian verkkomatkatoimistoon.
 2. Lue alennuskoodia koskevat mahdolliset lisäehdot.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille, kopioi se talteen ja siirry Expedian verkkosivuille.
 4. Etsi kiinnostava lento, hotellikohde tai matkapaketti, ja valitse sopivin vaihtoehto lisäpalveluineen.
 5. Matkasuunnitelman ollessa valmis, klikkaa ”varaa nyt”.
 6. Täytä matkustajan tiedot. Klikkaa ”jatka varausta”.
 7. Maksutietoja koskevalla sivulla on heti sivun yläreunassa tekstilinkki ”anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi”. Klikkaa tätä linkkiä, ja ruudulle ilmestyy tyhjä kenttä alennuskoodille. Kun olet täyttänyt alennuskoodin tähän kenttään, ja vahvistanut sen käyttöönoton klikkaamalla ”käytä kuponkia”, voit siirtyä maksamaan ja vahvistamaan matkan.
 8. Toivomme ihanaa matkaa! Alennuskoodin avulla voi säästää rahaa myös tuliaisiin. 

Syötä alennuskoodi kuvassa merkittyyn kenttään tehdessäsi varausta.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8