ferratum.fi

Ferratum.fi alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 0 tarjousta maaliskuussa 2017

50% alennus lainan nostokuluista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Joustavasti lainaa odottamattomiin menoihin – Ferratum.fi

Ferratum tarjoaa aikuisille vastuullisille kuluttajille mutkatonta lainanhakuprosessia, jonka voi tehdä myös yksinkertaisella mobiilisovelluksella. Ferratum myöntää uusille asiakkailleen jopa 300 euron lainan ilman korkoja ja kuluja. Lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa, ja pikavipin laina-aika voi olla viikosta kuukauteen. Ferratumin asiakkaille on tarjolla joustavaa korollista luottoa aina 2000 euroon saakka. Asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo ympäri vuorokauden jokaisena vuoden päivänä kaikissa lainoja koskevissa kysymyksissä.

Ferratumilta luottoa yllättävissä elämäntilateissa taloutta tasapainottamaan.

Suomalainen rahoitusalan osakeyhtiö Ferratum Finland Oy

Ferratum.fi on suomalaisen luotettavan osakeyhtiön ylläpitämä verkkosivusto. Ferratum Finland Oy on perustettu vuonna 2005, ja se on osa Ferratum Oyj:tä. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Jorma Jokela. Ferratum on keskittynyt finanssipalveluihin, joita voi käyttää mobiililaitteilla.

Ferratum aloitti laajenemisensa jo perustamisvuotta seuraavana vuonna, jolloin se aloitti toimintansa Ruotsissa ja Virossa. Vuotta myöhemmin markkinat laajenivat Latviaan, Liettuaan, Tšekkeihin, Slovakiaan, Hollantiin, Puolaan, Espanjaan, Tanskaan ja Bulgariaan. Vuonna 2016 Ferratum toimi jo 21 eri maassa. Ferratum Oyj-konserni on julkinen yhtiö, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratumin kasvu perustuu visioon johtavan mobiilipankkipalvelun kehittämisestä. Vastuullisuus on yrityksen kaiken toiminnan perustana. Vastuullisuutta noudatetaankin jokaisen asiakkaan kohdalla tarjoamalla selkeitä ja rehellisiä luottopalveluja. Lisäksi esimerkillisillä toimintatavoilla halutaan tukea koko kulutusluottoalan positiivisemman imagon rakentumista.

Rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin verkosta

Verkkosivuston www.ferratum.fi kautta voi hakea luottoa muutamassa minuutissa. Ferratumin lainavaihtoehdot ovat Joustava-luotto ja Koroton-pikavippi. Ferratum tarjoaa mahdollisuuksia aikuisille vastuullisille asiakkaille talouden väliaikaiseen tasapainottamiseen, mutta ei kannusta harkitsemattomaan lainanottoon. Lainan hakijan tulee olla vähintään 21 vuotta ja luottokelpoinen. Luotonhakijalla täytyy olla pysyvä osoite Suomessa. Ferratumin lainanhaku on mutkatonta ja asiakaspalvelu auttaa asiakkaita tarvittaessa kaikissa tilanteissa ympäri vuorokauden.

Luottoa joustavasti

Joustava-luotto on tarkoitettu sekä uusille, että nykyisille Ferratumin asiakkaille. Joustavan lainan takaisinmaksu on nimensä mukaisesti joustavaa, ja sen maksimilainasumma on jopa 2000 euroa. Joustavaa luottoa voi hakea juuri silloin, kun sitä tarvitsee. Lainapäätöksen saa normaalisti alle viidessä minuutissa, ja lainaa voi nostaa tililleen valitsemissaan sopivissa erissä. Joustava-luotossa ei ole kuukausimaksuja tai piilokuluja, ainoastaan jokaisesta nostosta perittävä nostopalkkio ja lainan vuosikorko. Tarkasta ajankohtaiset tiedot koron määrästä Ferratumin verkkosivuilta.

Pikavippi korottomasti yllättäviin menoihin

Koroton-pikavippi on tarkoitettu ainoastaan uusille Ferratumin asiakkaille, jotka tarvitsevat nopeasti 50-300 euron suuruisen mikrolainan. Pikavipin laina-aika on viikosta kuukauteen, ja se on todellakin täysin koroton ja kuluton. Lainan hakeminen on turvallista ja helppoa, sitä varten tarvitaan ainoastaan verkkopankkitunnukset ja nettiyhteys. Uudet asiakkaat tunnistautuvat lainahakemuksen tekemistä varten verkkopankkitunnuksillaan Ferratumin luottopalveluun. Tunnistautumisen jälkeen asiakas voi täyttää lainahakemuksen, joka käsitellään välittömästi.

Mobiilisovelluksella hoidat luottoasiasi matkapuhelimen avulla!

Luottoa älypuhelimella

Ferratumin mobiilisovellukset mahdollistavat luottohakemuksen täyttämisen ja lainan nostamisen joustavasti missä ja milloin tahansa. Mobiilisovelluksen voi ladata joko iOS- tai Android-puhelimeen maksutta seuraavista linkeistä:

Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisella PIN-koodilla. Mobiilisovelluksesta voi tarkastella luoton tietoja ja tehdä nostoja omalle pankkitilille. Sovelluksesta löytyvät myös lainan historiatiedot, avoin saldo ja seuraavan lyhennyksen laskutustiedot. Mobiilisovellusta käyttäessä verkkopankkitunnuksia ei tarvitse pitää mukana, koska palveluun kirjaudutaan PIN-koodilla. Mobiilisovelluksen kautta voi ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluun kellon ympäri.

Lainan takaisinmaksu

Asiakkaat voivat valita lainan takaisinmaksun laskutustavaksi joko paperisen kotiin postitettavan laskun, tai sähköpostitse lähetettävän elektronisen laskun. Joustava-luottotilin postitettavasta laskusta veloitetaan laskutuslisä 2,90€ jokaista lähetettävää laskua kohden. Pikavipin paperinen lasku on maksuton. Laskutettu laina tulee maksaa eräpäivään mennessä henkilökohtaisella viitenumerolla, jolloin maksu kirjautuu ilman ongelmia ja viiveitä. Kuluttajansuojalain mukaisesti asiakas voi halutessaan maksaa kerralla koko lainan tai suuremman osan siitä jo ennen luoton erääntymistä.

Joustava-luottoon voi hakea lyhennyksistä vapaata maksuvapaata kuukautta poikkeustilanteissa. Tämä tapahtuu asiakastilin kautta. Maksuvapaata kuukautta ei myönnetä ensimmäiselle laskulle, kahta kuukautta peräkkäin tai yli kahta kertaa vuoden sisällä. Lisää tietoa lainojen takaisinmaksusta löytyy Ferratumin lainaehdoista.

Ferratum sosiaalisessa mediassa

Lisää tietoa Ferratumin luottopalveluista ja uutisia lainoista löytyy sosiaalisesta mediasta, johon yritys tekee päivityksiä ahkerasti. Facebookista löytyy muun muassa käyttäjäkilpailuja, joissa palkintona voi olla vaikkapa 1000€. Ferratum on Facebookin lisäksi Instagramissa, Twitterissä, LinkedInissä ja YouTubessa. Ferratum Joustavan esittelyvideo esittelee mutkattoman tavan saada käyttöön taloutta tasapainottavan rahasumman.

Asiakaspalvelua ja neuvontaa 24h vuorokaudessa

Ferratumin asiantunteva asiakaspalvelu neuvoo ja auttaa kaikkia asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko soittamalla, verkkosivujen chat-ruudun kautta, sähköpostitse tai mobiilisovelluksella. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin maksuttomassa numerossa 0800 166 308. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@ferratum.fi. Laskutukseen liittyvissä yhteydenotoissa pyritään huomioimaan, että laskutusosasto työskentelee arkipäivisin kello 8:30 – 18 välisenä aikana.

 

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8