finlayson.fi

Finlayson alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 1 tarjous maaliskuussa 2017

20% liittymisetu normaalihintaisesta kertaostoksesta liittyessäsi F-klubiin
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 4 0
Testattu
764 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
5 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Pehmeyttä suomalaisiin koteihin – Finlayson.fi

Kotimainen tekstiilialan edelläkävijä Finlayson on suunnitellut ja valmistanut tekstiilejä suomalaisten kotien tarpeisiin jo lähes 200 vuoden ajan. Finlaysonin kattavasta kodintekstiilivalikoimasta löytyvät tuotteet keittiöön, kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen ja kodin sisustukseen. Verkkokauppa toivottaa tervetulleeksi sekä kuluttaja-asiakkaat, että yritysasiakkaat. Verkkokaupasta voi ostaa yrityslahjoja suuremmissa edullisissa paketeissa. Yrityslahjoihin lukeutuvat tuotteet ovat yksilöitävissä, ja ne soveltuvat esimerkiksi keräilytuotteiksi, liikelahjoiksi, henkilöstön palkinnoiksi, tilaajalahjoiksi ja kilpailupalkinnoiksi. Tuotteita voidaan brodeerata tai täydentää yrityksen kangasmerkeillä, tämän lisäksi Finlayson toteuttaa myös omakuosituotteita yritysten tarpeisiin.

Suosikkitekstiilejä suomalaisiin koteihin Finlaysonilta

Lähes 200 vuoden kokemuksella

Finlaysonin tunnuslause on ”maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää”. Tätä filosofiaa kotimainen yritys onkin toteuttanut jo lähes kahdensadan vuoden ajan. Finlayson Oy on perustettu vuonna 1820 ja sen kotipaikkana on Helsinki. Yritys syntyi kuitenkin Tampereella, jonne skotlantilainen koneenrakentaja James Finlayson perusti valimon ja konepajan. Tehdas valmisti koneita pellavan ja villan kehruuta varten, mutta myöhemmin liiketoiminta siirtyi lankojen kehruuseen ja kankaiden kudontaan. Vuonna 1828 tehdas muuttui puuvillatehtaaksi, ja tätä vuotta on pidetty merkittävän hetkenä kotimaisen puuvillateollisuuden historiassa. Myynti laajeni kaikkialle Suomeen. 1840-luvulla tehdas oli maamme suurin ja seuraavalla vuosikymmenellä puuvillatehdas oli suurin Pohjoismaissa. Finlayson ei tehnyt historiaa ainoastaan puuvillateollisuuden saralla, vaan sen toiminnassa oli muitakin edistyksellisiä piirteitä. Vuonna 1882 Finlaysonin tehtaalla otettiin käyttöön Pohjoismaiden ensimmäiset sähkövalot.

Tampereella sijaitseva Finlaysonin tehdasalue on edelleen merkittävä keskittymä, jonka tarina on laajalti tunnettu. Yhtiö on laajentunut toimintavuosiensa aikana yritysostojen voimasta myös muille aloille, kuten muovi- ja sahateollisuuteen. Finlaysonin voitokkaat vuodet kuitenkin kääntyivät alamäkeen 1980-luvulla, jolloin toimintaa jouduttiin osin lakkauttamaan. 2000-luvun alkupuolella yritys siirtyi CapMan Espe Groupin omistukseen. Yhtiön nykyinen pääkonttori on Tampereen Tammerkosken rannan sijaan Helsingin Lauttasaaressa. Finlaysonin merkittävimpiin klassikkosuunnittelijoihin kuuluvat muun muassa Aini Vaari ja Pirkko Hammarberg. Nykyisiin tekstiilien suunnittelijoihin lukeutuvat Liisa Suurla, Sami Vulli ja Anu Kanervo.

Myyntivaltteina laatu ja suomalainen työ 

Laadukkaat tuotteet ja kotimaisuus ovat Finlaysonin myyntivaltteja. Tuotteiden tulee olla kestäviä, toimivia ja näyttää hyvältä. Finlayson on saanut Suomalaisen Työn Liitolta Design from Finland -merkin tunnustukseksi laadukkaasta kotimaisesta tuotannostaan. Valikoimassa on myös Reilun Kaupan puuvillasta valmistettuja tuotteita ja elinkaarensa lopussa kokonaan biohajoavia Cradle to Cradle -sertifioituja Polku-pyyhkeitä. Luonnon ja ympäristön kunnioittaminen on Finlaysonille tärkeää, kuten myös laadun kehittäminen, turvallisuus, tuotteiden testaus ja valvonta. Finlayson tekee yhteistyötä Allergia- ja astmaliiton kanssa, joten valikoimasta löytyvät tekstiilit soveltuvat myös allergiaperheiden käyttöön.

Tekstiilejä kodin keittiöön - finlayson.fi

 

Inspiroidu sisustamaan kotia Finlaysonin tuotteilla

Verkkokauppa finlayson.fi esittelee etusivulla neljä mielenkiintoista tuotelistaa: suosituimmat ostokset, tarjoustuotteet, uutuudet ja myydyimmät artikkelit. Etusivun päävalikosta voi navigoida katselemaan koko mallistoa, premium-mallistoa, tai Familon-tuoteperhettä. Etusivun yläreunassa on valikko, josta johtavat linkit muun muassa ilovefinlayson.fi-sivustolle, yrityksen blogiin, yritysverkkokauppaan ja jf-finlayson.fi-verkkosivulle. 

Familon on Finlaysonin peitteisiin ja tyynyihin keskittynyt tuotelinja, josta löytyy myös kokonaisia sänkyjä patjoineen. Familon takaa parhaan nukkumaergonomian, mutta panostaa myös ympäristönsuojeluun ja ekologisiin ratkaisuihin. Familonin tuotevalikoimasta löytyvät:

 • Peitot ja tyynytVeikeitä lakanasettejä lapsille Finlysonilta
 • Säätösängyt
 • Runkopatjat
 • Joustinpatjat
 • Patjat ja sijauspatjat 
 • Sängynpäädyt
 • Sängynjalat

Verkkokaupassa on oma osastonsa suosituille Muumi-tuotteille. Tämä kategoria kattaa tyynyliinat, pussilakanat, pyyhkeet, kylpytakit ja keittiöön sopivat essut, patakintaat ja patalaput. Familon tuotesarjasta löytyvät perheen pienimmille Muumi-tyynyt ja Muumi-peitot. Finlaysonin normaalin valikoiman ohella verkkokauppa tarjoaa premium-malliston, josta löytyvät makuuhuoneen ja kylpyhuoneen tekstiilien lisäksi tuotteita keittiöön ja sisustukseen. Premium-mallistoon kuuluvat myös Kaj Franckin luonnoksiin perustuvat tekstiilit, kuten pöytäliinat, patalaput, patakintaan ja tabletit.

Kanta-asiakkuusohjelma tuo etuja 

Finlaysonilla on oma kanta-asiakkuusohjelma, jonka nimi on F-klubi. Liittymällä tämän klubin jäseneksi asiakas voi saada useita etuja, kuten liittymisetuna kertaluontoisen alennuksen normaalihintaisita tuotteista, klubietuja, yllätysetuja ja ideoita sisustukseen. Kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen onnistuu verkkokaupan sivuilla ja liittymisetuna myönnettävä alennus on käytössä välittömästi verkkokaupassa tehtäviin ostoksiin. Mikäli olet kiinnostunut Finlaysonin tuotteista, lisää tietoa tuotteista, tarjouksista ja uutuuksista löytyy muun muassa Facebookista, Finlaysonin blogista, Twitteristä ja Pinterestistä. 

Tilausten maksutavat ja toimitukset asiakkaalle 

Maksutapavaihtoehtoja Finlayson.fi-verkkokaupassa on useita. Verkkopankkimaksujen lisäksi maksaminen onnistuu turvallisesti luottokortilla, laskulla, Klarna Laskulla tai Klarna Tilillä. Maksupalveluiden tarjoaja on Paytrail Oyj.

Verkkokaupan toimitustavat ovat monipuoliset. Myymälästä noutaminen on maksutonta. Suomessa myymälöitä on noin parikymmentä ja niiden palveluihin kuuluvat tilausten noudon lisäksi myös tyynyjen ja peittojen kierrätyspalvelu, ompelupalvelu ja sisustusneuvonta. Toimitustapoja on noudon lisäksi postipaketti, pakettiautomaatti tai kotiinkuljetus.

Veikeitä kuvioita ja iloisia värejä

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus 

Finlaysonin verkkokaupan tilauksilla on ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Palauttaminen tapahtuu joko myymälään tai postin asiakaspalautuksena. Joillakin erikoistuotteilla, kuten mittatilaustuotteilla, palautusoikeutta on rajoitettu. Familon-sänkyjen jousistoilla ja joustinpatjoilla on takuu. Voit tarkastaa takuuta koskevat tiedot Finlaysonin verkkosivuilta.

Asiakaspalvelusta apua ja neuvoja moniin tilanteisiin 

Finlaysonin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu neuvoo myös tuotevalintoja koskevissa kysymyksissä, ja kertoo mielellään esimerkiksi millainen peite tai tyyny kannattaa valita nukkujan erityispiirteet huomioiden. Vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin voi lukea usein kysytyistä kysymyksistä verkkokaupan sivustolta. Eräs hyödyllinen sivu kertoo pääpiirteittäin eri tuotteiden hoito-ohjeet. Näitä ohjeita noudattamalla tekstiilisi pysyvät pidempään kauniina ja käyttökelpoisina.

Kuinka saat alennuksen Finlaysonin verkkokaupasta?

 1. Hae Alennussankarin sivustolta Finlaysonin alennuskoodi.
 2. Lue alennuskoodin käyttöehdot ja tarkista sen voimassaoloaika.
 3. Kopioi koodi talteen ja siirry verkkokauppaan.
 4. Valitse ostoksesi. Siirry ostoskoriin sivuston oikeasta ylänurkasta löytyvän ikonin avulla.
 5. Ostokorissa on teksti ”oletko saanut alennuskoodin?” ja sen alapuolella painike ”klikkaa tästä”.
 6. Klikattuasi painiketta sivulle aukeaa pieni tyhjä kenttä, johon syötät aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodin.
 7. Aktivoi koodisi vielä klikkaamalla painiketta ”aktivoi koodi”.
 8. Voit täyttää loput tilauksen tiedot ja vahvistaa tilauksesi.
 9. Toivomme, että elämäsi on pehmeämpää Finlaysonin tuotteiden kanssa. Alennuskoodin kanssa teet ostoksesi edullisemmin! 

Käytä alennuskoodiasi verkkokaupassa punaisella merkityssä kohdassa.

Kokemukset kaupasta Finlayson
kirjoitti 06.07.2016 Finlaysonin Tom of Finland
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

Tom of Finland tuotteiden julkaisun jälkeen Finlaysonin suosio on kasvanut kovasti. Pyyhkeet ovat laadukkaita ja satiiniset vuodevaatteet miellyttäviä käytössä. Tekisi mieli tilata Fellows-merimiessäkki, vaan jo on säkillä hintaa! Täytynee odottaa suurempaa merkkipäivää ja lisätä lahjatoivelistalle, ellei sitä ennen voita lotossa. Tilasin kauppakassin ja patalappuja.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8