fitnesstukku.fi

Fitnesstukku alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

10€ alennus vähintään 40€ ostoksista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu eilen
1 kerran käytetty
Voimassa enää vain 3 päivää!
Jopa yli 50% alennuksia Fitnesstukun Outletissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
296 kertaa käytetty
Jopa 30% alennuksella proteiineja
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus yli 49€ arvoisille tilauksille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Lisäravinteita ja terveystuotteita Fitnesstukusta

Suomenkielinen verkkokauppa Fitnesstukku.fi tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita lisäravinteita, treenivarusteita ja terveystuotteita. Fitnesstukusta löytyvät sopivat lisäravinteet urheilulajista riippumatta. Haluatpa lisätä lihasmassaasi, parantaa suorituskykyäsi, panostaa terveyteesi tai pudottaa painoasi, Fitnestukusta löytyy valmisteita jotka tukevat omia tavoitteitasi. Verkkokaupasta löytyvät myös treenivaatteet ja urheiluvarusteet sekä naisille että miehille. Terveystuotteiden joukosta löytyvät muun muassa painonhallintavalmisteet, vitamiinit, mineraalit ja kosmetiikkatuotteet.

Laadukkaat lisäravinteet ja terveystuotteet edullisesti Fitnesstukusta

Ruotsalaista voimaharjoitteluosaamista 

Fitnesstukun toiminta juontaa juurensa alun perin ruotsalaisen Gymgrossisten Sweden AB:n verkkokauppatoimintaan. Gymgrossistenin perustivat vuonna 1996 kaksi ruotsalaista yrittäjää Vänersborgissa. Voimaharjoitteluun keskittyneet yrittäjät halusivat tarjota vaihtoehdon ulkomaisille lisäravinteille, ja tämän ansiosta syntyi Fitnesstukun oma tuotemerkki Star Nutrition. Tuotevalikoima laajeni pian suosion myötä myös treenivaatteisiin ja –varusteisiin.

Verkkokaupan tuotteita myydään myös myymälöissä Helsingin keskustassa, Itäkeskuksessa, Turussa, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Gymgrossistenin toimisto sijaitsee Ruotsissa Trollhättanissa, ja se työllistää noin 150 työntekijää. Fitnesstukun ohella Gymgrossistenin verkkokauppa toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Itävallassa. Fitnesstukun asiakasystävällisyys, edullinen hintataso ja laadukas tuotevalikoima on saanut tunnustusta Ruotsin yritysmaailmassa. Se on palkittu vuonna 2005 Dagens Industrin Gasellföretag-kunniamaininnalla ja kahdeksana vuonna peräkkäin palkinnolla Superföretag, joka myönnetään kasvaville yrityksille, jotka ovat vakavaraisia ja erittäin kannattavia.

Osa suurta Pohjoismaista verkkokauppaketjua

Fitnesstukku.fi on nykyään osa verkkokauppakonsernia Qliro Group, johon kuuluu yhteensä kymmeniä verkkokauppoja Pohjoismaiden markkina-alueella. Ruotsalaisen Qliro Group AB:n alla toimivat myös esimerkiksi verkkokaupat: Cdon.com, Nelly.com, Lekmer.fi, Nlyman.com, Members.com, Room21.fi, Tretti ja Bodystore. Qliro Group on perustettu vuonna 1999, ja siihen kuuluu verkkokauppojen lisäksi verkkomaksupalvelujärjestelmä Qliro. Vuoteen 2015 saakka konserni tunnettiin nimellä Cdon Group AB.  

Tilaa lisäravinteita ja urheiluvarusteita Fitnesstukusta

Fitnesstukun verkkokaupan etusivulla on vaihtuvia kampanjatarjouksia, jotka houkuttelevat tilaamaan laadukkaita tuotteita jopa puoleen hintaan. Verkkokaupan tuotevalikosta löytyvät valikoiman suurimmat tuoteryhmät:

 • Lisäravinteet
 • Elintarvikkeet
 • Urheiluvaatteet
 • Treenivarusteet
 • Treenivälineet
 • MMA ja kamppailulajit
 • Terveystuotteet

Päätuotekategorioiden lisäksi ostoksia voi etsiä esimerkiksi uusimpien tuotteiden tai 50 suosituimman tuotteen listalta, tuotemerkin perusteella, tai omien henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella rakennetuilta suosituslistoilta.

Naisille suunnatut lisäravinteet tukevat kehittymistä ja palautumista

Naisille sopivia lisäravinteita

Fitnesstukun päävalikosta löytyy oma linkkinsä erityisesti naisille suunnattuun tuotelistaan. Naisten tarpeet eroavat miesten tarpeista sekä energian että ravintoaineiden osalta. Treenaavat naiset kehittyvät parhaimmin, kun lisäravinteista saa enemmän rautaa, foolihappoa ja D-vitamiinia, kuin miesten vastaavista valmisteista. Naiset kuluttavat miehiä vähemmän energiaa, joten kaloreita, hiilihydraatteja ja rasvaa on naisille suunnatuissa lisäravinteissa niukemmin. Naisille suositellaan myös sokerittomia tuotteita.

Osta enemmän, säästä enemmän

Fitnesstukun verkkosivuilta löytyy Big Buy –lista, johon on kerätty kymmeniä suosittuja Star Nutritionin lisäravinteita. Big Buy tarkoittaa säästökokoisia pakkauksia, jolloin asiakkaalle annetaan reilumpi alennus suuremmasta tuote-erästä. Alennukset ovat jopa 50% asiakkaan ostaessa esimerkiksi neljä tai kuusi pakettia samaa lisäravinnevalmistetta, joten kannattaa harkita myös kimppatilausta treenaavien kavereiden kanssa suurimman mahdollisen alennuksen saavuttamiseksi.

Outletista tuotteiden loppueriä polkuhintaan

Verkkokaupasta löytyvä Outlet listaa kaikki urheiluravinteet ja terveystuotteet, jotka ovat poistumassa Fitnesstukun valikoimasta, ja loppuerä myydään asiakkaille huomattavasti alkuperäistä alhaisemmalla hinnalla. Outletista löytyy kymmeniä tuotteita, joiden joukosta saattaa löytää esimerkiksi proteiineja, kuntosalivälineitä tai vaikkapa vitamiineja. Poistohintaisten tuotteiden loppuerät saattavat olla jopa 70% edullisempia kuin aiemmin, joten outletin valikoima kannattaa vilkaista läpi ajoittain löytöjen tekemiseksi.

Asiakasprofiilin rekisteröiminen tuo lisäetuja

Fitnesstukun verkkosivuilla on mahdollisuus rekisteröidä asiakasprofiili, jolloin verkkokaupassa asiointi ja tilausten tekeminen nopeutuvat. Asiakasprofiilin luominen ei sido tilaamaan mitään, ja se on asiakkaalle maksutonta. Asiakkaaksi rekisteröitymällä voi tilata Fitnesstukun ajankohtaisia markkinointiviestejä joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Uutiskirjeen mukana tulevatkin tuoreimmat verkkokaupan erikoistarjoukset, joita hyödyntämällä voi säästää huomattavia summia lisäravinneostoksista. Uutiskirje lähetetään asiakkaille noin kahden viikon välein, ja sen tilauksen voi halutessaan perua milloin tahansa.

Lahjakortti juhlahetkiin

Jos treenaava ystävä, puoliso tai perheenjäsen viettää juhlapäiväänsä, lahjakortilla voi ilahduttaa päivänsankaria ja näin samalla tukea hänen urheiluharrastustaan. Fitnestukun verkkosivuilta voi hankkia lahjakortin, jonka arvo on 10 – 500 euroa. Lahjakortti toimitetaan tilaajalle sähköisesti, sen voi lähettää lahjan saajalle tai tulostaa lahjakortiksi. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä ostoskerralla, eikä lahjakorttia voi yhdistää alennuskoodeihin. Lahjakortteja voi käyttää maksuvälineenä ainoastaan Fitnesstukun verkkokaupassa, ei Fitnesstukku Store -myymälöissä.

Inspiraatiota treenaamiseen

Fitnesstukun verkkosivuilta löytyy paljon tietoa treenaamiseen liittyen. Verkkokaupan ylävalikosta löytyvä inspiraatio-sivu sisältää mielenkiintoisia artikkeleja esimerkiksi crossfitistä ja uutuuslisäravinteista, jotka ovat juuri tulleet markkinoille. Fitnesstukun tietosivuilta löytyy puolestaan tietoa treenaajan energiantarpeesta ja oikeanlaisesta ravitsemuksesta. Tasapainoinen ravitsemus on tärkeää sekä kehittymisen että palautumisen kannalta. Fitnesstukku esittelee tietosivuillaan proteiinien, hiilihydraattien, rasvan, vitamiinien ja mineraalien roolia treenaamisen kannalta.

Fitnesstukku on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, josta löytyy runsaasti ajankohtaisia uutisia, inspiroivaa kuvamateriaalia, treenivinkkejä ja videoita. Fitnesstukku tekee Facebookiin päivityksiä päivittäin. Inspiroivia treenikuvia löytyy Instagramista. Verkkokaupalla on lisäksi oma YouTube-kanava, josta löytyy muun muassa pikavinkkejä kuntosalille. YouTubesta löytyy myös Fitnesstukun mainos verkkokaupan parhaista puolista, lisäravinteiden ostaminen verkosta on nopeaa, helppoa ja edullista!

Ostosten maksaminen verkkokaupan kassalla

Fitnesstukku tarjoaa asiakkailleen useita maksutapavaihtoehtoja. Ostosten maksaminen on turvallista ja yksinkertaista. Tilauksen voi maksaa joko suomalaisella Visa tai MasterCard-kortilla, kotimaisessa verkkopankissa, tai Qliron verkkomaksupalvelun avulla. Verkkopankeista mukana maksujärjestelmässä ovat:

 • Nordea
 • Aktia
 • Osuuspankki
 • Danske Bank

Qliron avulla asiakas voi maksaa ostoksensa joko laskulla tai osamaksulla. Näitä maksutapoja käyttäessä tilaus toimitetaan asiakkaalle aina väestörekisterissä olevaan osoitteeseen, jotta vältyttäisiin petoksilta ja tietojen väärinkäytöksiltä. Laskulla maksettaessa yksityisasiakkaalla on 14 päivää maksuaikaa, ja yrityksillä maksuaikaa on 21 päivää. Laskutusmaksu on 2,87€ tilausta kohden. Qliro tarjoaa myös osamaksuvaihtoehtoja, joiden tarkemmat ehdot kannattaa lukea huolella Fitnesstukun maksuehdoista ennen ostotapahtumaa.

Tilausten toimitukset asiakkaalle

Tilauksen tekemisen jälkeen asiakas saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, ja kun tuotepaketti on postitettu Fitnesstukun varastolta, asiakkaalle lähetetään tieto tästä tekstiviestitse. Fitnesstukku toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle Postin pakettina, jolloin tuotteet noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä. Tavallisesti toimitusaika on noin 3 – 5 työpäivää. Fitnesstukku ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Peruutukset, tuotevaihdot ja palautukset

Asiakkailla on oikeus peruuttaa ja palauttaa ostoksensa 14 vuorokauden ajan tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Palautusoikeus on voimassa, jos asiakas tekee ilmoituksen asiakaspalveluun 14 vuorokauden sisällä. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Lisäravinteiden sinettiä ei saa avata ennen palautusta ja hygieniasyistä esimerkiksi alusvaatteiden tulee olla käyttämättömiä. Kaikissa peruutus-, palautus-, ja reklamaatiotapauksissa kannattaa ottaa viipymättä yhteyttä Fitnesstukun asiakaspalveluun lisäohjeiden saamiseksi.

Fitnesstukku.fi

Asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo

Fitnesstukun asiakaspalvelu vastaa mielellään asiakkaiden esittämiin kysymyksiin jotka koskevat joko verkkokaupan tuotteita tai tilauksia. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakastuen puhelinnumero on 09-329 61 004 ja se on avoinna maanantaista torstaihin kello 9 – 18 ja perjantaisin kello 9 – 17. Puhelinpalvelu on kuitenkin kiinni lounasaikaan kello 12.30 – 13.30. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös yhteydenottolomake, jonka avulla asiakaspalvelulle voi lähettää tiedusteluja ja palautetta.

Alennuskoodin avulla alennusta ostoksista

 1. Etsi Alennussankarin alennuskoodien ja tarjousten joukosta Fitnesstukkuun tarkoitettu alennuskoodi. Tarkasta sitä koskevat mahdolliset käyttöehdot ja rajoitukset.
 2. Klikkaa alennuskoodi esille, kopioi se talteen ja siirry verkkokauppaan ostoksille.
 3. Fitnesstukun etusivun vasemmassa reunassa olevan tuoteryhmävalikon alareunassa on kenttä, johon voi syöttää ”tarjouskoodin”. Syötä aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodi tähän kenttään ja klikkaa vielä painiketta ”näytä” aktivoidaksesi alennuksen.
 4. Voit nyt valita haluamasi lisäravinteet ja terveystuotteet ostoskoriin.
 5. Viimeistele tilauksesi normaaliin tapaan, alennuskoodin tuoma etu huomioidaan kassalla.
 6. Toivomme huikeaa kehitystä urheiluharrastuksen parissa edullisempien lisäravinteiden avulla! 

Liitä alennuskoodi Fitnesstukun sivulla kuvassa punaisella ympyröityyn kenttään.

 

 

Kokemukset kaupasta Fitnesstukku
kirjoitti 22.06.2016 parhaat protskut ja vitskut
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

fitnesstukun protskut on parhaita, tilaan kaikki kerralla kun löytyy kaikki aminot ja vitamiinit samasta verkkokaupasta. kova hintakilpailu näillä nykyään, mutta fitnestukkuun voi luottaa!

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8