greatdays.fi

Greatdays.fi alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 0 tarjousta maaliskuussa 2017

10% alennus elämyksestä
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
16 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Elämyksiä ja huikeita lahjaideoita – Greatdays.fi

Greatdays.fi on verkkosivusto, joka kokoaa Suomen parhaat elämykset yhdelle verkkosivustolle. Greatdaysin elämyksiä voi tilata joko itselle, lahjaksi tai yritysten käyttöön. Elämykset sopivat erityisen hyvin lahjaksi ylioppilaalle, valmistujaisjuhliin tai syntymäpäiville. Elämyksen voi lahjoittaa myös pariskunnalle häälahjaksi, tai puolisolle vuosipäivän kunniaksi. Elämys voi olla hemmotteluhoito äitienpäivälahjaksi, tai Ferrariajelu isänpäivälahjaksi. Yritysten tai työtiimien virkistyspäivään sopivat esimerkiksi kokkauskurssi tai kumivenesafari. Greatdays tarjoaa erilaisia elämyslahjavaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Upeita lahjamahdollisuuksia seikkailijoille ja moottoriurheilun ystäville

Suomen parhaat elämykset saivat alkunsa Ruotsista

Greatdays.fi on Greatdays Oy:n hallinnoima verkkosivusto. Tukholmassa vuonna 2008 perustettu Greatdays AB tarjoaa satoja paikallisia elämysvaihtoehtoja ruotsalaisella verkkosivustollaan. Suomalainen Greatdays Oy rekisteröitiin vuonna 2013, jolloin elämysliiketoiminta laajeni myös Suomen puolelle. Ruotsalainen elinkeinoelämästä kirjoittava sanomalehti Dagens Industri palkitsi Greatdaysin vuonna 2015 menestyjäyrityksille myönnettävällä kunnianimellä ”gasellföretag” eli gaselliyritys. Greatdaysin pääkonttori sijaitsee Själagårdsgatanilla Tukholmassa. Suomalaisen Greatdaysin toimisto on puolestaan Helsingissä Laivurinkadulla. Yritys panostaa laadukkaisiin elämyksiin, joiden tarjoamisesta asiakkailleen se neuvottelee partneriensa kanssa jatkuvasti markkinoiden parhaaseen hintaan.

Jokaiselle jotakin verkon elämysvalikoimasta

Greatdays.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia elämyksiä, joista voi valita muistorikkaita tapahtumia joko itselleen, läheiselleen, pariskunnalle tai kokonaiselle tiimille. Elämyksen antaminen lahjaksi on aina turvallinen valinta, koska lahjan saaja voi halutessaan muuttaa elämyksensä toiseksi, mikäli huomaa Greatdaysin elämysvalikoimassa olevan kiinnostavamman vaihtoehdon. Elämysvaihtoehtoja löytyykin sekä nautiskelijoille, hurjille seikkailijoille, että luonnosta nauttiville. Greatdaysin elämykset ovat jaettu seuraaviin kategorioihin:

 • Moottoriurheilu
 • Keho ja mieli
 • Luonto ja eläimet
 • Kulttuuri ja viihde
 • Ruoka ja juoma
 • Seikkailu ja jännitys
 • Ilmassa
 • Yritysten elämykset

Monipuolisesta tarjonnasta löytyvät helikopteriajelut, tandemhypyt laskuvarjolla, golfin kokeilutunnit, mysteeripelit, liikuntaelämykset, viininmaistelukurssit, opastetut turistikierrokset, ratsastustunnit ja joogakurssit. Tulevalle hääparille oiva elämys on esimerkiksi häävalssikurssi. Monen nykyihmisen turhakin kiireistä arkea tasapainottamaan Greatdays tarjoaa myös rentouttavia vaihtoehtoja, kuten hieronta, reikihoito, aromaterapiahoito tai suklaatasting. Moottoriurheilusta innostuneille Greatdays tarjoaa mahdollisuuden kokeilla formula-autolla ajamista, kilpailla karting-radalla, tehdä mönkijäsafarin tai vaikkapa koeajaa Lamborghinia.

Elämyksiä voivat ostaa joko tavalliset kuluttajat, tai yritysasiakkaat. Elämyksen oston yhteydessä asiakas voi valita, lähetetäänkö elämyslahjakortti sähköpostiin, vai toimitetaanko se elämyksen saajalle juhlavassa lahjakorttilaatikossa. Elämyksen saaja aktivoi lahjakorttinsa aktivointikoodin avulla Greatdaysin verkkosivuilla ja varaa itselleen sopivana ajankohtana tapahtuvan elämyksen.

Elämyslahjakortti lahjaksi päivänsankarille

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Jokainen Greatdaysin elämykseen oikeuttava lahjakortti voidaan paketoida tyylikkääseen lahjalaatikkoon tilaajan näin toivoessa. Laatikossa oleva lahjakortti on sellaisenaan valmis lahjoitettavaksi juhlatilaisuudessa, tai se voidaan toimittaa postitse vastaanottajalle. Lahjalaatikossa on arvoseteli, jonka voimassaoloaika on vuoden ajan. Arvosetelillä on vaihto-oikeus toiseen Greatdaysin tarjoamaan elämykseen. Lahjalaatikkoon voidaan liittää henkilökohtainen onnentoivutus tai viesti lahjan saajalle. Elämyslahjaan liittyy aina vakuutus, joka on voimassa elämyksen ajan. Jos lahjan saaja on kiireinen, ja lahjakortin voimassaoloaika on umpeutumaisillaan, Greatdays tarjoaa mahdollisuuden lahjakortin voimassaoloajan pidentämiseen 25€ hintaan.

Lisää tietoa elämyksistä Facebookista ja uutiskirjeestä

Greatdays tekee päivityksiä Facebookiin satunnaisesti mielenkiintoisimmista elämyksistään. Facebookista voi lukea pieniä elämysuutisia, tai etsiä ideoita vaikkapa kumppanille tai ystävälle, joka viettää suurta juhlapäiväänsä. Facebookin lisäksi tietoa elämysuutuuksista ja tarjouskampanjoista voi tilata suoraan omaan sähköpostilaatikkoon uutiskirjeen mukana. Uutiskirjeen tilaajat voivat poistaa itsensä sähköpostilistalta milloin tahansa näin halutessaan.

Toimitusmaksut ja elämyksen maksaminen

Greatdays edellyttää elämyksen ostajalta 18-vuoden ikää tai huoltajan suostumusta. Lahjakorttien toimittaminen sähköpostilla on maksutonta. Postitse lähetetyistä elämyslahjakorteista veloitetaan 2€ postikuluja, ja ne toimitetaan asiakkaille ykkösluokan postina. Kirjelähetysten toimitusaika on useimmiten 1-2 arkipäivää. Jos asiakas tilaa lahjakortin sähköisenä versiona, se saapuu sähköpostiin välittömästi tilauksen maksamisen jälkeen.

Turvallisen maksamisen takaavat Suomen maksuturvan ja SVEA-ekonomin verkkomaksupalvelut, joita Greatdays hyödyntää verkkosivuillaan. Maksun voi suorittaa joko laskulla tai maksamalla elämyksen saman tien verkkopankkitunnusten avulla. Maksaminen onnistuu seuraavissa kotimaisissa verkkopankeissa:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • POP Pankki
 • LähiTapiola
 • S-Pankki
 • Ålandsbanken
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • Handelsbanken

Greatdays tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä

Palautusoikeus koskee myös elämyksiä

Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus on voimassa asiakkaan tilatessa elämyksen Greatdaysin verkkosivuilta. Asiakkaan tulee tehdä ilmoitus asiakaspalveluun, että haluaa palauttaa tuotteen, jonka jälkeen mahdollisesti asiakkaalle toimitettu elämyslaatikko tulee palauttaa takaisin alkuperäiskunnossa ja asiakkaan kustannuksella. Epäselvissä tilanteissa Greatdaysin asiakaspalvelu neuvoo mielellään, miten asiakkaan tulee toimia.

Vastauksia asiakkaiden kysymyksiin

Elämysverkkosivuilta löytyvät useimmin kysytyt kysymykset, joista löytyy vastauksia moniin tavallisiin asiakkaiden esittämiin kysymyksiin. Lisätietoa löytyy muun muassa elämyksen aikaisesta vakuutuksesta, arvosetelin voimassaoloajasta, elämyksen varaamisesta ja vaihtamisesta toisenlaiseen elämykseen. Aina vastausta ei löydy valmiiden vastausten joukosta, ja tässä tapauksessa Greatdaysin asiakaspalvelu vastaakin asiakkaiden tiedusteluihin suomen kielellä joko sähköpostin kautta tai puhelimitse. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020-766 1830. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info@greatdays.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 10 – 16 välisenä aikana. Muina aikoina kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla, jolloin asiakaspalvelu vastaa asiakkaalle myöhemmin aukioloaikojensa puitteissa.

Miten alennuskoodia käytetään elämystä hankkiessa?

 1. Hae Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu Greatdaysin verkkosivustolle.
 2. Tarkasta, onko alennuskoodin lisätiedoissa joitain ostamiseen liittyviä rajoituksia tai ehtoja.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille ja kopioi se talteen myöhempää käyttöä varten.
 4. Siirry Greatdaysin verkkosivuille selailemaan elämyksiä.
 5. Valitse elämys, jonka haluat ostaa.
 6. Siirry ostoskoriin.
 7. Klikkaa tekstiä ”käytä kampanjakoodia”, jolloin ruudulle ilmestyy kenttä, johon voit syöttää aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodin. Vahvista alennuksen käyttöönotto klikkaamalla painiketta ”lisää”.
 8. Voit jatkaa maksamaan tilauksesi.
 9. Toivomme ikimuistoisia hetkiä upeiden elämysten parissa – miksipä et säästäisi alennuskoodin avulla aina kun se on mahdollista? 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on ympyröity kuvassa punaisella.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8