hersecret.fi

HerSecret alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

5€ alennuskoodi uutiskirjeen tilaajalle
Alennukseen oikeuttava minimitilaussumma on 50€
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
11 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille Suomessa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
229 kertaa käytetty
Jopa 50% alennuksia vaatteista
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
4 kertaa käytetty
Paljon vaatteita ja asusteita alle 10€
Katso tarjous
Toimiko? 1 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Nuorten naisten vaateverkkokauppa HerSecret.fi

HerSecret on nuorten ja nuorekkaiden naisten verkkokauppa, josta löytyvät muun muassa upeat mekot, hameet, alusasut, farkut ja neuleet. Verkkokaupasta löytyvät myös rooliasut, pvc-vaatteet ja isot koot. Suosituimpien tuotteiden listalla on mustaa nahkaa, pitsikoristeisia toppeja ja naisellisia mekkoja. Vaatteiden hintataso on hyvin edullinen, valikoima monipuolinen ja tilausten toimitus aina asiakkaille ilmainen. HerSecretin verkkokaupassa shoppailu sopiikin myös opiskelijan kukkarolle.

Vaatteiden verkkokauppaa Kuopiosta

HerSecret.fi on kuopiolaisen Gameon.fi:n verkkokauppa. Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin vuonna 2010, ja HerSecretin verkkokauppa on avattu huhtikuussa 2012. Verkkokauppa on keskittynyt nuorekkaiden edukseen erottuvien naistenvaatteiden myymiseen suomalaisille kuluttaja-asiakkaille. Liiketoiminnan kilpailuvaltteina toimivat edulliset vaatteet, ilmaiset nopeat toimitukset, ja myös pienten tilausten toimittaminen ilman asiakkaalle koituvia lisäkuluja. Valikoimassa on muutamia tuhansia vaatteita ja asusteita. Verkkokaupan tuotevalikoimaa päivitetään viikoittain. HerSecret toimittaa kaikki tilaukset asiakkailleen Ahvenanmaan varastolta. Yritys maahantuo myymänsä tuotteet ja pyrkii pitämään hintatason kurissa, jotta jokaisella nuorella naisella olisi oikeus pukeutua upeasti.

Naisellista muotia - HerSecret.fi

Massasta erottuvia vaatteita verkkokaupasta

HerSecret.fi tarjoaa asiakkailleen paljon näyttäviä vaatteita. Suosituimpien tuotekategorioiden joukossa ovat mekot, neuleet, alusasut ja legginsit. Uutuustuotteiden listalta löytyvät upeat mekot, naiselliset topit ja sensuellit alusvaatteet. Verkkokaupan etusivulta löytyvät muun muassa seuraavat tuotekategoriat, joiden avulla voi lähteä etsimään sopivia löytöjä:

 • Vaatteet
 • Asusteet
 • Top 50
 • Asiakkaiden lempituotteet
 • Alle 20 euron tuotteet
 • Alle 10 euron tuotteet
 • Alennustuotteet

Vaatehakua voi tarkentaa esimerkiksi valitsemalla tarkemman vaatekategorian, toivotun värin ja hintahaarukan. Verkkokaupan suurin yksittäinen vaatekategoria ovat topit ja paidat. Tämän lisäksi valikoimaan kuuluvat sadat mekot ja hameet. Tilattavissa ovat myös treenivaatteita fitness-harrastajille, uimapukuja ja asuja rannalle. Normaalin vaatevalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyvät isokokoiset vaatteet jopa kokoon XXXL saakka.

Yhteistyössä upeiden naisten kanssa 

HerSecret tekee yhteistyötä useiden upeiden tanssiryhmien kanssa. Mukana ovat muun muassa Afrodisiac, Angelic-showgirls, DesiresDancers ja BIONICcrew. Tanssiryhmät esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa, he osallistuvat messuille ja tapahtumiin, ja ovat esillä mediassa. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat myös ohjelmatoimisto Rockstone Agency ja kauneuskilpailu Miss Rock.

Asiakkaaksi rekisteröityminen ja uutiskirje

Tilauksen tekemistä nopeuttaa, jos asiakas rekisteröi asiakastilin verkkokauppaan. Kirjautumiseen voi käyttää myös Facebookin tai Twitterin jo olemassa olevia tunnuksia. Jos asiakas kirjautuu sisään Facebookin tunnuksilla, verkkokauppa voi lähettää personoituja tarjouksia asiakkaan profiiliin perustuen. Jokaisesta käytetystä 50 eurosta asiakas saa bonustililleen 5 euron bonuksen. Saldo päivittyy neljän viikon viiveellä, koska palautetuista tuotteista ei kerry bonusta. Bonuspisteiden voimassaoloaika on kolme kuukautta.

Verkkokaupasta voi tilata myös uutiskirjeen, jonka mukana asiakkaille lähetetään viikoittain houkuttelevia tarjouksia ja vinkkejä uusimmista verkkokaupan trendeistä. Uutiskirjeen voi perua milloin tahansa, ellei sitä halua enää vastaanottaa. Verkkokauppaa voi seurata myös Facebookissa, jossa päivitysten joukosta voi löytyä esimerkiksi kuvakilpailu asiakkaille.

Upeita mekkoja, hameita, neuleita, toppeja ja alusvaatteita

Alennushintaisia vaatteita

HerSecretin verkkokaupan vaihtuvat alennuskampanjat houkuttelevat tilaamaan vaatteita. Aleosastolle on listattu satoja mekkoja, toppeja, housuja, käsilaukkuja ja asusteita, joiden hinta voi olla esimerkiksi 40% alkuperäishintaa alhaisempi. Alennustuotteet saattavat olla viimeisiä kappaleita ja hajakokoja, jotka myydään nopeasti loppuun.

Ratkaise lahjapulmat lahjakortilla

Asiakkaat voivat tilata verkkokaupasta lahjakortteja, joiden arvon voi valita 30 – 500 euron väliltä. Lahjakortin avulla voi toivottaa hyvää syntymäpäivää, sen voi lahjoittaa äitienpäivänä tai isänpäivänä, sen avulla voi onnitella muina merkkipäivinä tai toivottaa hyvää joulua lahjan saajalle. Lahjakortin voi tilata sähköpostin mukana joko itselle tulostettavaksi, tai lähetettäväksi suoraan lahjan saajalle. Lahjakortin arvo on saman tien käytettävissä verkkokaupan ostoksien maksuun.

Maksa pikakassalla tai rekisteröi asiakastili

Verkkokauppa tarjoaa kahta erilaista maksutapaa sen mukaan, haluaako asiakas tehdä pikatilauksen rekisteröimättä asiakastiliä, vai rekisteröityä ja maksaa tavallisesti verkkokaupan kassalla. Pikakassan mahdollistaa Klarnan maksupalvelu, jossa ostokset voi maksaa joko laskulla, tilillä, luottokortilla tai verkkopankissa. Verkkopankeista järjestelmässä mukana ovat Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, Pop Pankki ja Danske Bank. Luottokorteista maksuun soveltuvat Visa ja MasterCard. Asiakkaan rekisteröityä asiakastilin käytössä ovat myös Everyday-joustoluotto, mobiilimaksu ja PayPal-tili.

Aina ilmainen toimitus ja palautus asiakkaiden tilaamille tuotteille

Aina ilmainen toimitus tilauksille

HerSecret lähettää tilatut tuotteet asiakkailleen ilman toimituskuluja Ahvenanmaan varastoltaan. Kaikki verkkokaupan tuotteet löytyvät varastosta ja ovat valmiina postitettavaksi. Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti noin 2-4 työpäivää. Pieniä tuotteita voidaan toimittaa asiakkaalle kirjeenä, suuremmat tulevat perille Postin tai Matkahuollon pakettina, joko toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kaikissa paketeissa lähettäjän nimi on Game on, Posten Åland.

Tuotteiden palauttaminen

Asiakas voi palauttaa verkkokaupasta tilaamiaan tuotteita ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan, mikäli palautusohjeita noudatetaan oikein. Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske alusvaatteita. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikunnossa ja käyttämättömiä. Asiakaspalvelu neuvoo mielellään kaikissa tuotepalautuksia koskevissa kysymyksissä ja reklamaatiotapauksissa.

Henkilökohtaista asiakaspalvelua

HerSecretin asiakaspalvelu neuvoo asiakkaita mielellään jo sopivan tuotteen valitsemisessa verkkokaupan laajasta valikoimasta. Kannattaa siis kysäistä, jos jokin ostos mietityttää. HerSecretin asiakaspalvelu auttaa myös kaikissa tilauksia ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä. Verkkokaupasta löytyy chat, jonka kautta myyjän saa kiinni vaatevalikoimaa selaillessa. Asiakaspalveluun voi soittaa puhelinnumeroon 09 3158 1958, laittaa viestiä WhatsAppiin numeroon 045 2050 779, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@hersecret.fi.

Alennuskoodi antaa alennusta vaateostoksista

 1. Etsi Alennussankarin alennuskoodien joukosta alennuskoodi HerSecretin verkkokauppaan.
 2. Lue alennuskoodia koskevat ostoehdot.
 3. Klikkaa se esille, kopioi talteen ja jatka ostoksille verkkokauppaan.
 4. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin.
 5. Siirry tekemään tilaus.
 6. Valitse haluamasi toimitustapa. Tämän valinnan alapuolella on kenttä alennuskoodia varten. Syötä aiemmin noutamasi alennuskoodi kenttään ja klikkaa vielä ”tallenna”.
 7. Alennuskoodin tuoma etu huomioidaan nyt ostosten loppusummassa, ja voit viimeistellä tilauksesi.
 8. Toivomme että nautit uusista vaatteistasi! 

Syötä alennuskoodi kuvassa merkittyyn kenttään.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8