hotelglo.fi

GLO Hotels alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 1 tarjous maaliskuussa 2017

Alennusta hotellivarauksista ennakkovaraajalle
Varaus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen yöpymisajankohtaa.
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Kylpyläloma alkaen 135€/1hh/yö GLO Swim Sellossa
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Hotelleja, ravintoloita ja kokoustiloja – GLO Hotels

Glohotels.fi on verkkosivusto, jonka kautta voi varata majoitusta pääkaupunkiseudulla sijaitsevista hotelleista. Ketjuun kuuluvat keskellä Helsinkiä sijaitsevat GLO Hotel Kluuvi ja GLO Hotel Art, Espoossa ostoskeskuksen yhteydessä sijaitseva GLO Hotel Sello, ja Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitseva GLO Hotel Airport. Hotellien yhteydessä toimii myös ketjun omia ravintoloita, jotka palvelevat asiakkaitaan, hotellivieraita ja yksityistilaisuuksien juhlavieraita. Kaikkien GLO hotellien yhteydestä löytyy vuokrattavia kokoustiloja, joissa voi järjestää tilaisuuksia erilaisille ryhmille ja yrityksille. Hotelliketjun tarjoamat palvelut sopivat sekä lomailuun että työnsä puolesta matkustaville yritysasiakkaille.

GLO hotelleissa majoitut tyylikkäästi

Tietoa GLO hotelleista

GLO Hotels on osa Kämp Collection Hotels -konsernia. Ketjun tunnetuin hotelli on Hotel Kämp, joka on perustettu vuonna 1887. Konsernissa työskentelee yli 400 työntekijää, ja sen liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa. Ketjuun kuuluu yhdeksän hotellia ravintoloineen. Kämp Collection Hotels on valittu ReseGeometrin teettämässä kyselyssä Pohjoismaiden suositelluimmaksi hotelliketjuksi. Ketjuun kuuluvat hotellit:

 • GLO Hotel Airport
 • GLO Hotel Art
 • GLO Hotel Kluuvi
 • GLO Hotel Sello
 • Hotel Fabian
 • Hotel Haven
 • Hotel Kämp
 • Klaus K Hotel
 • Lilla Roberts

Lisäksi hotellien yhteydessä toimivat ravintolat Brasserie Kämp, GLO Art Kitchen, GLO Grill Kitchen, Klaus K Dine, Krog Roba, Ravintola Globe, Ravintola Toscanini ja Ravintola Yume. Neljässä pääkapunkiseudun GLO hotellissa on vuokrattavia kokous- ja juhlatiloja, joissa voi järjestää yksityistilaisuuksia.

GLO hotellit toimivat osana Global Hotel Alliancea, joka on vuonna 2004 perustettu kansainvälinen hotelliallianssi. Toimintamalli perustuu kansainvälisten lentoyhtiöiden yhteistyömalliin, jossa itsenäiset yritykset muodostavat alliansseja. Global Hotel Alliancen kotipaikka on Dubaissa.

Tavoitteena vihreämpi hotellitoiminta 

GLO hotelleilla on yhteiskuntavastuuseen liittyvä ympäristöohjelma. Hotelliketjun ympäristöpolitiikka keskittyy vihreisiin arvoihin, ympäristökuormituksen vähentämiseen ja energiakulutuksen pienentämiseen. Hotellien käytössä on ympäristöjärjestelmä Ekokompassi ja hiilijalanjälkilaskuri Ecompter. Energiankulutukselle, veden kulutukselle ja jätteille asetetaan vuosittain vähennystavoitteet. Kaikki neljä pääkaupunkiseudun GLO hotellia ovat saaneet kestävän matkailun ympäristösertifikaatin Green Key.

Kokoustiloja ja business center matkustaville yritysasiakkaille

Varaa hotellihuone verkosta

Glohotels.fi tarjoaa varausmahdollisuutta neljään pääkaupunkiseudulta löytyvään hotelliin. GLO hotelli Kluuvi on tyylikäs lifestyle-hotelli, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Kluuvikadulla. Lähiympäristöstä löytyvät monipuoliset ostosmahdollisuudet, elokuvateatteri, galleriat ja ravintolat. Kävelymatkan päästä löytyvät kaikki palvelut, ja useita Helsingin nähtävyyksiä kuten Ateneum, Helsingin kaupungin museo, Tuomiokirkko ja Temppelinaukion kirkko. Hotellista löytyvät 184 huonetta viidessä eri huoneluokassa, spa-palvelut, kokoustilat, kuntosali, huonepalvelu ja pesulapalvelu.

GLO hotelli Art sijaitsee Lönnrotinkadulla Helsingissä keskellä designkorttelia. Hotellin ilmapiiri muistuttaa yli satavuotiaan linnan tunnelmaa, jossa on lisäksi esillä taidetta. Hotellin 171 huonetta ovat moderneja. Lähiympäristössä sijaitsee lukuisia kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Kokoustiloja on varattavissa yhteensä jopa 550 henkilölle. Hotellirakennuksessa on myös pysäköintihalli autoille.

GLO hotelli Espoon Sello on suuren ostoskeskuksen yhteydessä sijaitseva moderni hotelli, joka on lyhyen junamatkan päässä Helsingin keskustasta. Leppävaarassa sijaitsevan hotellin lähellä ovat muun muassa Messukeskus ja Hartwall Arena. Hotellin naapurista löytyy ostoskeskus, jossa on yli 170 liikettä, elokuvateatteri ja konserttisali. Osassa hotellihuoneista on oma pieni keittiö. Hotellissa on myös perheille tarkoitettuja erikoishuonejärjestelyjä ja leluja.

GLO Hotel Airport on puolestaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla oleva lentokenttähotelli. Hotellihuoneet löytyvät kakkosterminaalista, pääterminaalirakennuksen sisältä. Hotellista on siis vain muutaman minuutin matka lentojen lähtöporteille. Lentokenttähotellista löytyy 76 uusittua tyylikästä hotellihuonetta. Aulabaari palvelee asiakkaita yömyöhään, ja aamiaisravintolasta löytyy buffetaamiainen ennen matkan jatkamista. Lentokenttähotelli tarjoaa myös päivähuonepalveluja, jotka mahdollistavat erimerkiksi lepäämisen lentojen välillä. Hotellissa on myös kuntosali ja business center palvelut tietokoneineen ja tulostimineen.

GLO hotellit majoittavat myös omistajien mukana matkustavia lemmikkieläimiä. Veloitus lemmikeistä on 15 euroa yötä kohden. Lemmikin kanssa matkustavien tulee aina ilmoittaa eläimen yöpymisestä ennakkoon. Lemmikeille soveltuvia huoneita on rajoitetusti, ja lemmikin kanssa matkustaessa hotellimajoitus kannattaakin varata ajoissa.

Matkustako perheen tai lemmikin kanssa? Majoitu GLO hotellissa

Vuokrattavia tiloja ja kokouspalveluja

GLO hotellien vuokrattavat kokoustilat soveltuvat hyvin niin pienten kuin suurempienkin tilaisuuksien järjestämiseen. Eri hotelleista löytyy tiloja, jotka soveltuvat muutaman ihmisen kokouksesta aina satojen vieraiden juhlien tai seminaarien järjestämiseen. Kaikenlaisten koulutustilaisuuksien, asiakastapaamisten ja tapahtumien järjestelyissä kannattaa olla yhteydessä GLO hotellien myyntipalveluun, joka voi ehdottaa parhaimmin soveltuvaa tilaa erilaisiin tapahtumiin. Kokoustiloja voi varata tarvittavien tuntien perusteella, ja lisäksi tilattavissa on asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä kokouspaketteja tarvittavine tarjoiluineen ja palveluineen. Eri tiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin soveltuvasti sisustettuna. Kokouksiin soveltuu parhaimmin perinteinen suorakaiteen muotoinen suuri kokouspöytä, seminaareihin ja koulutuksiin soveltuu paremmin luokkahuone- tai teatterityylinen sisustus. Muita mahdollisuuksia ovat cocktailtilaisuuksiin soveltuva korkeiden tuolittomien pöytien sisustus tai erilaiset pienet pyöreät pöydät tuoleineen.

Lahjoita elämyksiä lahjakortilla

Etsitkö lahjaa hänelle, jolla on jo kaikkea? Haluatko lahjoittaa pienen rentoutumishetken rakkaallesi juhlapäivän kunniaksi? GLO Hotels tarjoaa erilaisia lahjakorttivaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaan on mahdollista tilata lahjakortti haluamallaan summalla. Lahjakorttien joukossa on kuitenkin myös valmiiksi suunniteltuja lahjakorttipaketteja, jotka sisältävät esimerkiksi majoituksen GLO hotellissa viikonlopuksi kahdelle, huoneeseen toimitetun kuohuviinipullon ja runsaan aamiaisen. Lahjakorttien toimitusmaksu postitse on 5 euroa. Lahjakortin voi tilata myös sähköisenä, jolloin sen voi tulostaa itse.

Lisää tietoa GLO hotelleista

GLO hotellit tekevät päivityksiä sosiaaliseen mediaan, josta voi seurata hotelliketjun uutisia. Facebookin päivityksistä löytyy tietoa esimerkiksi hotellien yhteydessä järjestettävistä tapahtumista, ravintoloiden kauden mauista ja vinkeistä matkustajille. Twitterissä GLO Hotels ilmoittaa avoimista työpaikoista hotelliketjussaan muiden pienten päivitysten ohella. Muiden matkustajien arviointeja sekä ketjun hotelleista, että ravintoloista löytyy TripAdvisorista. Ketju julkaisee myös sähköistä lehteä You Are here jonka artikkelit koskevat pääkaupunkiseudun tapahtumia, trendejä ja nähtävyyksiä. GLO hotellien verkkosivuilta voi tilata lisäksi uutiskirjeen.

GLO hotellien yhteydestä löytyvät myös tunnelmalliset ravintolat

Hotellivarauksen tekeminen ja maksaminen

Huonevarauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Verkkovarausta tehdessä asiakkaan tulee ilmoittaa yhteystietonsa sekä hotellimajoituksen maksutapa. Huone on käytettävissä kello 15 jälkeen tulopäivänä, ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä puoleen päivään mennessä. Myöhäisestä saapumisajasta hotelliasiakkaan tulee ilmoittaa erikseen, jotta huone pidetään tarvittaessa varattuna kello 16 jälkeen. Varauksen varmistamiseen käytetään luottokorttia. Hotellimajoituksen voi maksaa tavallisimmilla maksukorteilla tai käteisellä. Hotellien ei tarvitse kelpuuttaa maksuun eri maiden valuuttaa, shekkejä tai kuponkeja.

GLO hotellien myyntipalvelu

Kaikissa hotellivarauksia, GLO hotelleja ja kokoustiloja koskevissa tiedusteluissa asiakkaat voivat ottaa yhteyttä GLO hotellien myyntipalveluun. Myyntipalvelu vastaa tiedusteluihin puhelimitse tai sähköpostin kautta. Puhelinnumero on 09 5840 9445. Hotellivarauksia koskeviin tiedusteluihin vastataan sähköpostiosoitteessa sales@glohotels.fi. Tilaisuuksia, juhlia ja kokouksia suunnittelevien tulee ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen events@glohotels.fi. Jos kyseessä on varauksen peruutus, sitä varten GLO hotellien verkkosivuilta löytyy yksinkertainen sivu, jonka kautta tehdyn varauksen voi peruuttaa nopeasti. 

Alennuskoodin avulla alennusta hotellimajoituksesta

 1. Valitse Alennussankarin alennuskoodi, joka on tarkoitettu GLO hotellien majoitusvaraukseen.
 2. Lue alennuskoodia koskevat käyttöehdot.
 3. Klikkaa alennuskoodi näkyviin. Kopioi se talteen. Siirry GLO hotellien verkkosivulle.
 4. Valitse hotelli, johon haluat tehdä varauksen. Valitse myös matkustusajankohta, huoneiden ja majoittujien lukumäärä. Näiden tietojen alapuolella on kenttä kampanjakoodia varten.
 5. Syötä tyhjään kenttään aiemmin hakemasi alennuskoodi.
 6. Klikkaa painiketta ”hae hinnat” ja jatka hotellivarauksen tekemistä normaalisti. Alennuskoodin tuoma etu on käytössäsi nyt varausta tehdessä.
 7. Toivomme viihtyisää hotellivierailua! Alennuskoodilla varaat hotellihuoneita edullisemmin.

Syötä alennuskoodi punaisella merkittyyn kenttään etsiessäsi sopivaa hotellimajoitusta.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8