Joogatarvike.fi alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikille tilauksille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
16% alennus joogatarvikepaketista
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Joogavälineitä ja tarvikkeita lihashuoltoon

Kotimainen verkkokauppa Joogatarvike.fi haluaa auttaa asiakkaitaan voimaan paremmin. Verkkokaupasta löytyy valikoima lihashuoltoon, liikkuvuuteen ja palautumiseen suunnattuja tuotteita ja joogavälineitä. Pilatekseen, joogaan ja jumppaan soveltuvat tarvikkeet soveltuvat sekä kotiharjoitteluun, joogasalille tai vaikkapa työpaikan taukotilaan. Joogatarvikkeesta löytyvät myös tuotepaketit, jotka sisältävät esimerkiksi joogamaton, lihashuoltoon sopivia foam rollereita ja triggerpallon.

Tarvikkeita joogaan, pilatekseen ja jumppaan

Oululaista verkkokauppaa

Joogatarvike.fi on oululaisen yrityksen verkkosivusto. Yritys on perustettu vuonna 2015. Verkkokaupan tiimiin kuuluu kolme henkilöä, jotka ovat toimineet urheilun parissa jo pitkään. Heillä on kokemusta joogatarvikkeiden ja lihashuoltovälineiden käytöstä, ja he neuvovat mielellään asiakkaita verkkokaupan tuotteiden käyttämisessä. Joogaan, lihashuoltoon ja jumppaan tarkoitetut tarvikkeet voivat oikein käytettynä lisätä hyvinvointia ja vähentää lihasjumeja, joten ne tukevat sekä työhyvinvointia, että aktiivista vapaa-aikaa. Lihashuoltovälineiden käyttäminen kiihdyttää aineenvaihduntaa ja voi korvata esimerkiksi hierojalla käymisen. Joogatarvike ottaa mielellään vastaan asiakkaiden parannusehdotuksia verkkokauppatoimintaa koskien, ja ehdotuksia tuotevalikoiman laajentamiseksi. Toiveita, tiedusteluja ja ehdotuksia voi lähettää asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen.

Välineitä joogaan, pilatekseen ja jumppaan netistä

Yksinkertainen verkkokauppasivusto Joogatarvike.fi on jaettu kahteen päätuotekategoriaan. Etusivulta löytyvät linkit joogavälineisiin ja lihashuoltoon. Valikoimasta löytyvät muun muassa:

 • Hierontapallot
 • Jumppapallot
 • Joogamatot
 • Pilatesrullat
 • Foam Rollerit
 • Triggerpallot

Joogavälineet sopivat sekä joogaan että pilatekseen. Tärkeimmät välineet ovat pallo ja matto, joiden avulla voi jo treenata monipuolisesti tasapainoa ja lihasvoimaa. Joogablokkien avulla voi tehostaa venytyksiä tai helpottaa aloittelijoiden liikkeitä.

Erityisesti aktiiviliikkujille tarkoitetut lihashuollon tuotteet lisäävät liikkuvuutta, ja vähentävät lihaskipuja. Ahkerasti treenaavien lisäksi lihashuollosta on hyötyä myös esimerkiksi staattista näyttöpäätetyötä tekeville toimistotyöntekijöille, joilla on usein niska- ja hartiaseudun särkyjä tai selkävaivoja. Joogatarvikkeen lihashuoltotuotteilla voi lämmitellä lihaksia, palauttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kipeytyneisiin lihaksiin, tai ennaltaehkäistä vammoja panostamalla liikkuvuuteen. Valikoima kattaa lihashuoltoon sopivia foam rollereita, pilatesrullia ja triggerpalloja. Foam rollerit ovat putken muotoisia hierontarullia, joiden avulla voidaan rullailla lihaksia. Triggerpallot soveltuvat pulmallisempien ongelmakohtien hieromiseen, ja ovatkin mainioita esimerkiksi hartiaseudun kiputilojen hoitamiseen.

Joogavälineitä, mattoja, blokkeja ja hierontapalloja

Hanki tuotepaketti ja säästä

Verkkokaupasta löytyy osasto, jossa myydään valmiita tuotepaketteja. Paketeista löytyy muutamia erilaisia vaihtoehtoja, joista useimmat sisältävät joogamaton lisäksi triggerpallon ja jonkinlaisen hierontarullan. Tuotepaketin hankkimalla ostoksista voi säästää jopa 16%.

Yritysmyynti

Joogatarvikkeella on yritysmyynti, joka toimittaa suurempia tilauksia yhteisöille ja yrityksille. Tuotteita voi tilata esimerkiksi työpaikan henkilöstölle työhyvinvoinnin, terveellisten elämäntapojen ja aktiivisen lihashuollon tukemiseksi. Joogatarvikkeelta voi tilata personoituja tuotteita, kuten yrityksen logolla varustettuja tilaustuotteita. Verkkokaupan yritysmyynti räätälöi hinnan suuremmille tilauksille tapauskohtaisesti, joten kannattaa laittaa tarjouspyyntö yritysmyynnille sähköpostilla osoitteeseen myynti@joogatarvike.fi.

Uutiskirjeen tilaajille ajankohtaista tietoa

Joogavälineistä ja lihashuollosta kiinnostuneet asiakkaat voivat tilata verkkokaupan sivuilta uutiskirjeen, jonka mukana tulee tietoa uutuustuotteista ja alennuskampanjoista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa, mikäli tarjouksia ei halua enää vastaanottaa. Uutiskirjeen tilaajaksi voi liittyä myös tuotetilauksen yhteydessä verkkokaupan kassalla.

Foam rollereita, triggerpalloja ja pilatesrullia lihashuoltoon

Maksutapavaihtoehdot verkkokaupan kassalla

Turvallisen verkkomaksamisen takaa Joogatarvikkeen verkkokaupan yhteistyökumppanina toimiva Paytrail Oyj, jonka maksupalvelun avulla tilatut tuotteet maksetaan. Verkkokaupan kassalla ovat käytössä seuraavat maksutavat:

 • Maksukortit
 • Kotimaiset verkkopankit
 • Lasku
 • Osamaksu

Maksukorteista mukana ovat Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Diners Club ja JCB. Verkkopankkimaksun voi tehdä Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, LähiTapiolan, Aktian, Nooan, Paikallisosuuspankkien, Säästöpankkien, Handelsbankenin, S-Pankin tai Ålandsbankenin pankkitunnuksilla. Lasku- ja osamaksupalveluja tarjoavat Collector ja Jousto. Lisää tietoa näistä maksutavoista löytyy Joogatarvikkeen verkkosivuilta.

Tilausten toimitukset ja palautukset

Joogatarvike.fi toimittaa tilatut tuotteet asiakkailleen Matkahuollon paketteina. Tilauksia toimitetaan vain Manner-Suomeen. Paketit toimitetaan joko noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksena asiakkaan valinnan mukaan. Noutopisteitä ovat esimerkiksi Matkahuolto, Siwa tai Valintatalo. Toimitusaika on tavallisesti 1-3 työpäivää. Matkahuollon bussipaketti toimitetaan asiakkaalle aina ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat 4,90 euroa.

Joogatarvikkeelta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden lisäksi jatkettu palautusaika. Tuotteita voi palauttaa verkkokauppaan 30 vuorokauden ajan, mikäli ne ovat alkuperäispakkauksessa ja edelleen myyntikelpoisia. Palautettavien tuotteiden tulee siis olla käyttämättömiä. Palautuksen mukana asiakkaan tulee postittaa verkkokauppaan yhteystietonsa, pankkitilinumero ja tilausvahvistuksen kopio. Palautuksen vastaanottamisen jälkeen ostoksen hinta palautetaan asiakkaan tilille. Kaikissa kuljetusvauriotapauksissa asiakkaan tulee ilmoittaa välittömästi Joogatarvikkeen asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä verkkokauppaan

Joogatarvikkeen asiakaspalvelu neuvoo mielellään asiakkaita tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@joogatarvike.fi. Verkkosivuilta löytyy myös chat-asiakaspalvelu.

Alennuskoodin käyttäminen Joogatarvikkeen kassalla

 1. Valitse Alennussankarin alennuskoodien ja tarjousten joukosta alennuskoodi, joka on tarkoitettu Joogatarvikkeen verkkokauppaan.
 2. Tarkasta alennuskoodia koskevat mahdolliset ostoehdot.
 3. Klikkaa koodi esille. Siirry verkkokauppaan valitsemaan ostoksia.
 4. Löydettyäsi kaikki haluamasi tuotteet, siirry ostoskoriin verkkosivuston oikeassa yläkulmassa sijaitsevan linkin kautta.
 5. Toimitus- ja maksutapavalinnan alapuolella on kohta ”kampanjakoodit”. Syötä aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodi tyhjään kenttään ja aktivoi alennus käyttöön klikkaamalla vielä ”syötä koodi”.
 6. Alennuskoodin tuoma etu on nyt huomioitu ostostesi loppusummassa.
 7. Toivomme antoisia joogahetkiä – alennuskoodin avulla hankit joogavarusteita hieman edullisemmin. 

Alennuskoodin paikka on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8