junkyard.fi

Junkyard alennuskoodi

3 alennuskoodia ja 4 tarjousta maaliskuussa 2017

20% alennus tuotemerkistä Sweet SKTBS
Alennuskoodi ei ole voimassa alennushintaisille tuotteille.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 3 päivää!
15% alennus koko valikoimasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 3 päivää!
10% alennus tennareista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 3 päivää!
10% lisäalennus alennustuotteista
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Ilmainen toimitus vähintään 100€ tilaukselle
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Jopa 80% alennuksella valikoima miesten merkkivaatteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Jopa 80% alennuksella valikoima naisten merkkivaatteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Urbaania tyyliä – Junkyard.fi

Junkyard.fi on ruotsalaisen vaatteita myyvän verkkokaupan suomalainen versio, josta voi hankkia rennon urbaania katumuotia. Muodin lisäksi Junkyard on erikoistunut skeittaukseen ja lumilautailuun. Verkkokaupan valikoima kattaakin miesten ja naisten vaatteita, kenkiä, skeittilautoja, longboardeja, kypäriä, suojia, lumilautoja, laskettelusuksia ja lumilautailuvarusteita.

Skeittimyymälästä urbaanin katumuodin verkkokauppaketjuksi

Ruotsalaisesta skeittimyymälästä urbaaniksi katumuodin verkkokaupaksi

Pienenä skeittimyymälänä vuonna 2002 tiensä aloittanut Junkyard on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi katumuodin ja urbaanin tyylin verkkokaupaksi. Junkyardin verkkokaupat toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Junkyardin toimipiste sijaitsee Ruotsissa, Göteborgin lähellä Trollhättanissa.

Rentoja vaatteita verkkokaupasta

Junkyardin verkkokaupan etusivulla on vaihtuvia mainoksia ajankohtaisista tarjouskampanjoista. Tämän lisäksi etusivulla ovat linkit tuotevalikoiman pääkategorioihin, joita ovat naisten vaatteet, miesten vaatteet, kengät, skeittituotteet ja lumilautailu. Verkkokaupan kiinnostavimpien tuotemerkkien joukosta löytyvät esimerkiksi:

 • Burton
 • Oakley
 • Converse
 • Nike
 • Vans
 • Adidas
 • Carhartt
 • Reebok
 • Dickies

Tunnettujen kansainvälisten huippumerkkien lisäksi Junkyard myy yksinoikeudella merkkejä Junkyard XX-XY, SWEET SKTBS ja SWEET DENIM. Merkkivaatteita löytyy miesten ja naisten osastoilta, joiden valikoimaan kuuluvat muun muassa housut, paidat, takit, farkut, hupparit ja lippikset. Verkkokaupassa on myös laaja valikoima kenkiä.

Junkyardin skeittaus-osastolta voi tilata skeittilautoja, dekkejä, trukkeja, renkaita ja laakereita. Saatavana on myös skeittilautojen kasaamiseen tarvittavia työkaluja, ruuveja ja muttereita. Verkkokauppa on skeittaajien perustama, joten sen valikoimasta löytyvät aina suosituimmat merkit ja laadukkaimmat osat. Lumilautailuosastolta voi tilata talvilajiin sopivat vaatteet ja asusteet, laskulasit, kypärät, suojat, lumilaudat ja laskettelusukset.

Rentoja vaatteita tunnetuilta tuotemerkeiltä

Alennushintaisten tuotteiden oma osasto

Junkyardin ale-kategoria on jaettu neljään eri alaluokkaan: miesten vaatteisiin, naisten vaatteisiin, skeittaukseen ja lumilautailuun. Ale-osastolla on satoja tarjoushintaisia tuotteita, ja hakukoneen avulla voi täsmentää, millaisia tuotteita on etsimässä. Hakukoneeseen voi määritellä muun muassa tuotekategorian, tuotemerkin, värin, hintaluokan ja vaatekoon. Ale-tuotteiden joukosta löytyy esimerkiksi farkkuja, paitoja, skeittilautoja, kenkiä ja lippiksiä jopa 50% alennuksella.

Lahjakortti verkkokauppaan

Jos skeittaamisesta tai lumilautailusta kiinnostunut kaveri tai sukulainen viettää juhlapäivää, Junkyardin lahjakortti voi olla mieluinen lahja, jonka avulla päivänsankari voi valita itse sopivimmat ostokset verkkokaupasta. Lahjakortin voi tilata joko sähköisenä versiona tai paperisena lahjakorttina, joka postitetaan tilaajalle. Lahjakortteja on saatavana joko vapaavalintaisella summalla tai 10 – 100 euron arvoisina valmiina lahjakortteina. Jos lahjakortin tilaa lähetettäväksi suoraan lahjan saajan sähköpostiosoitteeseen, siihen voi liittää korkeintaan 255 merkin pituisen toivotuksen tai terveiset lahjan antajalta.

Lisätietoa tarjouksista uutiskirjeessä

Junkyardin etusivulta voi tilata halutessaan uutiskirjeen, jonka mukana asiakkaille lähetetään satunnaisesti ajankohtaista tietoa verkkokaupan uutuuksista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilauksen voi perua milloin tahansa. Uutiskirjeen lisäksi lisää tietoa verkkokaupan tuotteista saa sosiaalisesta mediasta, johon Junkyard tekee päivityksiä useita kertoja viikossa. Verkkokauppa on Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Pinterestissä.

Vaatteita ja asusteita - Junkyard.fi

Maksutapavaihtoehdot

Tuotteiden tilaaminen ja maksaminen verkkokaupasta on helppoa. Junkyard edellyttää, että ostokset maksava asiakas on täyttänyt 18 vuotta. Maksutapavaihtoehtoja on useita, ja asiakas voi valita niistä mieleisensä. Maksun voi suorittaa Junkyardin kassalla seuraavilla maksutavoilla:

 • Verkkopankkimaksu (Osuuspankki, Nordea, Aktia, Danske Bank tai Handelsbanken)
 • Maksukorttimaksu (Visa tai MasterCard)
 • Klarna Lasku
 • Klarna Tili

Klarnan Lasku antaa asiakkaalle 14 päivää maksuaikaa ja mahdollisuuden maksamiseen pienemmissä erissä. Laskuun liittyy 2,90€ laskutuskuluja. Klarna Laskun etuna on se, että tuotteet maksetaan vasta niiden saavuttua asiakkaalle. Klarna Laskua tai Tiliä harkitsevan asiakkaan kannattaa aina tutustua tarkempiin käyttöehtoihin maksupalveluntarjoajan omilta verkkosivuilta.

Tilausten toimitusehdot

Jokaisen verkkokaupassa myytävän tuotteen kohdalla on tieto arvioidusta toimitusajasta varastotilanteen mukaan. Yleensä toimitusaika on 1-6 vuorokautta. Maaseudulle tai saaristoon toimitusaika saattaa olla 2-3 arkipäivää pidempi. Jos samassa tilauksessa on tuotteita, joilla on eri toimitusaika, koko tilaus toimitetaan pisimmän toimitusajan mukaisesti. Paketit lähetetään asiakkaille Postin paketteina. Toimituskulut ovat 4,95 euroa lähetystä kohden. Yli 100 euron arvoisten tilausten osalta toimituskuluja ei kuitenkaan peritä.

Palautusoikeus ja reklamaatiot

Junkyard.fi myöntää asiakkaidensa tilaamille tuotteille poikkeuksellisen pitkän palautusoikeuden. Jokaista tilausta koskee 30 vuorokauden avoin kauppa, joka alkaa paketin vastaanottamishetkestä. Avoimeen kauppaan liittyy kuitenkin muutamia ehtoja, kuten se, että tuotteen tulee olla vahingoittumaton ja käyttämätön, jotta sen voi palauttaa. Tuotteen tulee myös olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoinen, jotta palautusoikeus säilyy. Jos tuote on viallinen, ja vika johtuu valmistusvirheestä, asiakas voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun reklamaation tekemiseksi kolmen vuoden ajan tuotteen vastaanottamisesta. Jos reklamaatio koskee lumilautoja, skeittilautoja tai longboardeja, ne lähetetään valmistajalle arvioitavaksi. Reklamaatiota ei hyväksytä, jos tuotevirhe johtuu tuotteen väärästä käyttötavasta. Useimmiten katkenneesta lumilaudasta tai skeittilaudasta tehdyt reklamaatiot hylätään.

Urbaania katumuotia

Junkyardin asiakaspalvelu

Jos asiakkaalla on kysyttävää verkkokaupan toimintaa, sen tuotevalikoimaa tai tilauksia koskien, Junkyardin asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään tiedusteluihin joko puhelimitse tai sähköpostitse. Verkkokaupan puhelinnumero on 0735-26 37 40. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin arkipäivisin kello 10 – 14 välisenä aikana. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info@junkyard.fi myös asiakastuen ollessa suljettuna, jolloin verkkokaupasta palataan asiaan myöhemmin aukioloaikojen puitteissa.

Miten alennuskoodin avulla saa alennusta ostoksista?

 1. Etsi Alennssankarin sivustolta Junkyardin verkkokauppaan tarkoitettu voimassaoleva alennuskoodi. Lue alennusta koskevat mahdolliset lisäehdot.
 2. Klikkaa alennuskoodi esille, kopioi se talteen ja siirry verkkokauppaan ostoksille.
 3. Siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriin normaaliin tapaan.
 4. Siirry kassalle verkkokaupan oikeasta yläkulmasta löytyvän linkin kautta.
 5. Tilaajan tietojen, maksutietojen ja tilauksen yhteenvedon alapuolella on teksti ”lahjakortit/alennuskoodit”. Klikkaa tekstiä ja ruudulle ilmestyy kenttä, johon voi syöttää alennuskoodin. Tämän jälkeen klikkaa painiketta ”syötä kuponki”.
 6. Voit viimeistellä tilauksen klikkaamalla ”tee tilaus”.
 7. Nauti urbaanista tyylistä – alennuskoodin avulla on helppoa säästää rahaa. 

Alennuskoodin paikka on osoitettu punaisella renkalla.

Kokemukset kaupasta Junkyard
kirjoitti 01.07.2016 Siisti kauppa
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

Kaveri suositteli, mut eka luulin että tää on vaan vaatekauppa. Sit löyty skeittien ja lonkkareiden osasto, ja joutu heti tilaan. Ihan älytön valikoima varaosia kun vertaa. Paypalilla maksamalla sai kybän alea.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8