kauppahalli24.fi

Kauppahalli24 alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 4 tarjousta maaliskuussa 2017

10€ alennus ensimmäisestä Makuviikon boksista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu tänään
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
Jopa 7% alennus ostoksista useamman tuotteen ostajalle
Neljän tuotteen määräalennus on 7% ja kahden tuotteen 5%.
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
6 kertaa käytetty
Alennushintaisia elintarvikkeita tarjouskategoriassa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Kokeilukuukausi ilman toimitusmaksuja
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Elintarvikkeita kotiinkuljetuksella 5,90€ toimituskuluilla
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Ruokaostokset kotiovelle - Kauppahalli24.fi

Kauppahalli24 toimittaa ruokaostoksia kätevästi kotiovelle saakka Uudellamaalla. Verkkosivuilta voi tilata aivan normaaleja lähikaupastakin löytyviä ruokia, kuten hedelmiä, vihanneksia, maitotuotteita, juustoja, lihaa, kanaa, kalaa, eineksiä, juomia ja pakasteita. Verkosta voi tilata myös kodin arkea helpottavan valmiiksi suunnitellun ruokakassin, joka sisältää esimerkiksi neljälle päivälle laaditut maukkaat ateriat joko kahden tai neljän henkilön perheelle. Ostoksia voi tilata ympäri vuorokauden, kotiinkuljetus tuo ruokakassit kotiovelle saakka valittuna ajankohtana.

Tuoretta ruokaa suoraan kotiovelle toimitettuna - Kauppahalli24.fi

Mistä kaikki sai alkunsa

Erkki Timmerbacka mietti jo vuosikymmenten ajan ruokaostospalvelua, joka toimittaisi tuotteita kotiin saakka. Vuonna 2009 yritys perustettiin. Seulo Palvelut oy aloitti tuolloin ruokien toimittamisen Espoon alueelle. Alun perin toiminta oli keskittynyt lähellä tuotettuihin ruokiin. Valikoima täydentyi peruselintarvikkeilla, ja toimitusalueen kokoa laajennettiin koko pääkaupunkiseudulle. Vuonna 2012 avattiin verkkosivusto Kauppahalli24.fi.

Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu luonnollisten ja tuoreiden raaka-aineiden suosiminen. Myytävät tuotteet hankitaan tuoreena suoraan tuottajilta, tukusta ja tavarantoimittajilta asiakkaiden tekemien tilausten perusteella. Asiakkaiden tilaukset pakataan aamupäivän aikana, ja toimitetaan koteihin iltapäivän aikana. Näin aamulla leivottu leipäkin pääsee tilaajien ruokapöytään vastaleivottuna. Ruoka toimitetaan koteihin kylmäautolla, joten kylmäketju ei katkea kesähelteelläkään.

Tuotevalikoimassa on huomioitu asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Kauppahalli24 tekee yhteistyötä pienten tuottajien kanssa, jotka toimittavat myyntiin terveellistä lähiruokaa. Hintataso voidaan pitää aivan yhtä edullisena kuin tavallisessakin ruokakaupassa, koska verkossa toimiva ruokakauppa säästää useissa kustannuksissa ilman tavallisen ruokakaupan liiketilakustannuksia ja henkilöstökuluja.

Tilaa ruokaostokset verkosta ylihuomiselle

Asiakkaan tilatessa ruokaostoksia verkkokaupasta Kauppahalli24 aikaisin mahdollinen kotiinkuljetusaika on ylihuomenna. Verkkokauppa keräilee tuottajilta ja tukusta tilatut tuotteet, jotka toimitetaan asiakkaille heidän toivominaan aikoina. Ajan voi valita tiistaista lauantaihin kello 12 – 21 väliltä. Asiakas valitsee parin tunnin aikaikkunan, jolloin toimitusta toivoo. Ennen kotiinkuljetuksen saapumista asiakas saa tekstiviestin, joka tarkentaa toimitusajan puolen tunnin tarkkuudella. Verkkokaupasta löytyvät kaikki kotiin tarvittavat elintarvikkeet, tarvikkeet ja hygieniatuotteet, joita voisi ostaa myös tavallisesta kaupasta. Valikoimassa ovat jopa superfoodit, urheilujuomat ja lemmikkien tuotteet, joten kaikki ostokset voi tehdä kerralla samasta osoitteesta. Kauppahalli24 panostaa kotimaisuuteen, luomutuotteisiin ja ekologiseen toimintaan. Toimintamalli ei synnytä hävikkiruokaa, koska kaikki tilatut tuotteet hankitaan vasta asiakkaiden tilausten perusteella tuottajilta, tukuista ja toimittajilta. Verkkokaupasta löytyy myös oma suosittu osastonsa vegaanisille tuotteille.  

Valmiita ruokakasseja ja inspiraatiota kodin ruokaviikkoon!

Valmiit kätevät ruokakassit

Kauppahalli24 on listannut asiakkailleen erilaisia valmiita ruokakasseja, jotka voi poimia kyytiin muutamalla klikkauksella. Ruokakassien joukosta löytyy vaihtuvia kokonaisuuksia, joiden avulla voi laittaa herkullisia monipuolisia aterioita esimerkiksi pariskunnalle tai neljän hengen perheelle 3 – 5 päiväksi. Ruokakassien vaihtoehdoissa on huomioitu erityisruokavalioita, kuten kasvisruokavalio tai laktoosi-intoleranssi. Aterioiden valmistamista varten tarvitaan kotoa usein löytyviä kuiva-aineita, mausteita ja öljyjä. Ruokakassissa ovat aterian pääraaka-aineet, joten kannattaa tarkistaa, että kotoa löytyvät muut tarvittavat tuotteet. Muussa tapauksessa ne voi lisätä tilaukseen ruokakassin tilaamisen yhteydessä.

Osta enemmän, maksa vähemmän

Kaupahalli24 tarjoaa asiakkailleen pysyvän määräalennuksen. Jos asiakas tilaa samaa tuotetta kaksi kappaletta, alennus on 5%. Jos samaa tuotetta tilataan neljä kappaletta, alennus on 7%. Tämä määräalennus koskee lähes kaikkia verkkokaupan tuotteita, ja sitä kannattaa hyödyntää etenkin suurempien perheiden ruokatarpeita tilatessa. Verkkokaupassa on myös vaihtuvien kampanjatarjousten sivu, josta voi tarkistaa mitkä tuotteet ovat juuri tällä hetkellä erikoistarjouksessa. Usein tarjouksissa on listattuna esimerkiksi kauden vihanneksia ja hedelmiä, joiden hintatasossa on suuriakin eroja satokauden mukaisesti.

Lähiruokaa ja luonnollisesti tuoreita elintarvikkeita

Lahjakortti verkkoruokakauppaan

Seuraatko sivusta kiireistä arkea, ja haluaisit juhlapäivänä helpottaa rutiineja lahjoittamalla aikaa? Verkkoruokakaupan kotiinkuljetus voi olla unelmaratkaisu kiireisille uraihmisille, ruuhkavuosia taklaaville perheille tai vaikkapa kosolti aikaa harrastuksiinsa panostaville henkilöille. Kauppahalli24 myy lahjakortteja, joiden arvo voi olla joko 25, 50 tai 100 euroa. Lahjakortin arvo tulee käyttää yhdellä ostoskerralla. Se on voimassa kolmen kuukauden ajan ostoajankohdasta lähtien. Lahjakortti toimitetaan sähköisenä tiedostona, ja sen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä verkkokauppaan.

Ruokavinkkejä ja arkisia ideoita somesta

Mitähän tänään syötäisiin? Onko listalla aina ne samat nopeat spagetit ja jauhelihakastikkeet? Kiinnostaisivatko herkulliset uudet ruokaideat? Kauppahalli24 tekee usein päivityksiä sosiaaliseen mediaan. Facebookista ja Twitteristä löytyvät vinkit verkkokaupan sesongin mukaisista tuotteista, ja uusimmista valmiiksi suunnitelluista ruokakasseista. Instagramin ja Pinterestin upeat ateriakuvat saavat helposti mahan kurnimaan, ja niistä löytyy hetkessä uusia ideoita toteutettavaksi myös omassa keittiössä. Vinkkeihin on koottu erilaisia teemoja, kuten aterioita pääsiäiseen, jouluun, juhannukseen, vappuun tai grillauskaudelle. YouTuben mainosvideolla esitellään pieni tomera torimyyjä, joka esittelee ekologisen lähiruokakassin sisältöä keittiöhenkilökunnalle:

Ruokaostosten maksaminen verkossa

Kauppahalli24 hyväksyy verkkosivuillaan useita eri maksutapoja, joiden joukosta asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman. Ruokaostoksia voi maksaa seuraavilla tavoilla:

 • Maksukortti
 • Verkkopankkitunnukset
 • Lasku
 • Osamaksu

Maksukorteista järjestelmässä mukana ovat American Express, Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Kotimaisista verkkopankeista löytyvät Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålansbanken. Kannattaa huomioida, että joitain tuotteita myydään kilohinnalla, ja näiden tuotteiden hinta täsmentyy vasta tuotteiden pakkaushetkellä tuotteen lopullisesta painosta riippuen. Verkkokauppa ei veloita enempää kuin mitä asiakkaan tilaama määrä on alun perin ollut. Voi kuitenkin olla, että asiakas saa hinnasta palautusta verkkokaupalta, jos tuotteen paino on jäänyt vajaaksi tilatusta. Asiakastililtä näkee ajankohtaisen saldon, jonka voi käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä, tai siirtää takaisin omalle tilille.

Ruokaostosten kotiinkuljetukset

Asiakas voi tilata ostoksia ympäri vuorokauden ja seitsemänä päivänä viikossa. Kotiinkuljetuksen ajankohdan voi toivoa mille tahansa päivälle tiistaista lauantaihin, jolloin tilauksia toimitetaan kello 12 – 21. Kauppahalli24 toimittaa ruokakasseja seuraaville alueille:

 • Helsinki
 • Vantaa
 • Espoo
 • Kirkkonummi
 • Sipoo
 • Tuusula
 • Klaukkala
 • Järvenpää
 • Jokela
 • Hyvinkää

Kotiinkuljetuksen kiinteä hinta on 5,90 euroa tilausta kohti. Kauppahalli24 tarjoaa kuitenkin VIP kuljetusetua, jonka avulla säännöllisten ruokatilausten kotiinkuljetuskustannuksissa voi säästää. VIP kuljetusetu on maksullinen palvelu, jonka voi hankkia 1 – 12 kuukauden ajalle. Asiakas maksaa kuljetusetupaketin hinnan, jonka jälkeen verkkokaupasta voi tilata kuinka usein tahansa ilman tavallista kotiinkuljetusmaksua, kunhan kerralla tilattavan ostoskassin hinta ylittää 60 euroa. Jos asiakas tilaa ruokaa kotiinkuljetuksella esimerkiksi kerran viikossa koko vuoden ajan, ja hankkii vuoden mittaisen VIP kuljetusetupaketin, kertakuljetukselle jää hintaa vain alle 2 euroa.

Helpota perheen arkea ja tee ruokaostokset joustavasti netissä.

Tuotteiden tarkastaminen ja reklamaatiot

Asiakkaan vastaanottaessa tilauksen, ruokakassin sisältö ja virheettömyys tulisi tarkastaa välittömästi. Jos sisällössä tai laadussa on puutteita, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakastukeen. Reklamaation voi tehdä 7 päivän ajan. Ongelmatilanteissa noudatetaan kuluttajansuojalakia.

Kysy neuvoa asiakastuelta

Kauppahalli24 tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa asiakaspalvelua. Asiakastukeen voi joko soittaa, laittaa sähköpostia, tai kysyä neuvoa verkkokaupan sivuilta löytyvästä chat-ruudusta. Chat on avoinna arkipäivisin kello 9 – 24 välisenä aikana. Sunnuntaina chat palvelee kello 18 – 24. Asiakastuen puhelinnumero on 040 126 2979, ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@kauppahalli24.fi. Puhelintuen tarkat päiväkohtaiset aukioloajat löytyvät verkkokaupan sivuilta.

Alennuskoodilla ruokaostoksia edullisemmalla hinnalla

 1. Valitse alennuskoodi, joka on tarkoitettu verkkokauppaan Kauppahalli24.
 2. Tarkasta mahdolliset alennuskoodia koskevat ostoehdot.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille ja kopioi se talteen. Siirry ruokaostoksille verkkokauppaan.
 4. Kerää kaikki toivomasi tuotteet ja ruokakassit ostoskoriin.
 5. Siirry ostoskoriin. Tässä vaiheessa asiakkaan tulee viimeistään rekisteröityä käyttäjäksi tai kirjautua sisään aiemmin luoduilla asiakastunnuksilla.
 6. Ostoskorissa on lista valituista tuotteista. Tämän alapuolella on kohta ”etukupongit ja lahjakortit”. Klikkaa tätä, ja esiin ilmestyy kenttä, johon alennuskoodi syötetään. Klikkaa vielä ”vahvista”.
 7. Olet ottanut käyttöösi alennuksen, ja voit jatkaa kassalle.
 8. Nauti tuoreista elintarvikkeista ja ruokaostosten helppoudesta! Alennuskoodilla ostoksia voi tehdä hieman edullisemmin. 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8