kotipizza.fi

Kotipizza alennuskoodi

11 alennuskoodia ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

Jopa 20% alennus Kotipizzan pizzoista alennuskupongeilla
Lataa alennuskupongit joko älypuhelimen ruudulle, tabletille, tai tilaa ne sähköpostiisi. Tarjoukset ovat voimassa 29.3. saakka.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu eilen
25 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
2€ alennus Kotipizzan Tropicanasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
2€ alennus Kotipizzan Special Operasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
2€ alennus Kotipizzan Large koon Tropicanasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
2€ alennus Kotipizzan Large koon Special Operasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Voimassa vain tänään!
1€ alennus Kotipizzan Monstereista Tokyo, Texas, New York tai New Mexico
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
1€ alennus Kotipizzan Lihamestarista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
1€ alennus Kotipizzan Americanasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
1€ alennus Kotipizzan Berlusconista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
1€ alennus Kotipizzan Kananpoika Kotzonesta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
1€ alennus Kotipizzan Falafel Kotzonesta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa vain tänään!
Kotipizzan salaatit monipuolisilla täytteillä 8,90€
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
51 kertaa käytetty
Gluteenittomat pizzat Tuplahaukka tai Rautanauta 12,50€
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
13 kertaa käytetty
Vegaani Burgerpizza Härkis 8,90€
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
14 kertaa käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Suomen suurin pizzeriaketju Kotipizza

Kotipizza on kaikkien tuntema kotimainen pizzaketju, jonka valikoimasta löytyvät herkulliset pizzat ja salaatit. Kotipizzan erikoisuutena ovat gluteenittomat pizzat, kotzonet, monsterit ja lankkupizzat. Pizzavalikoimaa täydentävät virvoitusjuomat. Kotipizzan verkkokaupasta tilatut pizzat voi joko noutaa itse valitsemastaan Kotipizzasta tai vaihtoehtoisesti valita kotiinkuljetuksen mikäli se on tilaajan toimitusosoitteeseen mahdollinen. Kotiinkuljetusmahdollisuudet vaihtelevat ravintoloittain, joita on yhteensä lähes 270 kautta maan.

Kotipizzasta maukkaat kotzonet

Kotimaiseen makuun jo vuosikymmenten ajan  

Kotipizza on perustettu vuonna 1987 Rabbe Grönblomin toimesta, ja sen kotipaikka on alun perin Vaasa. Pizzaverkkokauppa Kotipizza.fi kuuluu Suomen suurimman pizzaketjun Kotipizza Oyj:n toimintaan. Osakeyhtiö on osa Kotipizza Groupia, johon lisäksi kuuluvat tukkukauppias Helsinki Foodstock Oy, ja tuoreimpana tulokkaana meksikolaisravintolaketju Chalupa Oy. Ensimmäinen Chalupa avattiin vuonna 2015.

Lähes kaikki Kotipizza-ravintolat toimivat franchising-periaatteella, eli ne ovat itsenäisten yrittäjien johtamia pizzerioita, jotka perustuvat Kotipizzan tuttuun ja luotettavaan konseptiin. Franchising-yrittäjä koulutetaan Kotipizzan toimesta, jonka jälkeen yrittäjä voi aloittaa ravintolatoiminnan. Kotipizza panostaa tuoreeseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan. Raaka-aineiden laadusta ei tingitä, ja ne hankitaan kilpailutettuun hintaan franchising-ketjun toimesta kaikille Kotipizza-ravintoloille. Ketjun ravintoloiden laatua valvotaan jatkuvasti. Asiakkaille annetaan aina tyytyväisyystakuu, jonka turvin rahansa saa takaisin, ellei tuotteeseen ole täysin tyytyväinen.

Faktoja ja lukuja

 • Perustamisvuosi: 1987
 • Perustaja: Rabbe Grönblom
 • Toimitusjohtaja: Tommi Tervanen
 • Ravintoloita Suomessa: melkein 270
 • Liikevaihto: 12,3 miljoonaa euroa

Luvut perustuvat vuoden 2014 tilastoihin. Lisää tietoa löytyy Kotipizzan nettisivuilta.

Pizzatilaus verkkokaupasta kotiin, juhliin, talkoisiin tai toimistolle

Aina ei ehdi kokkailemaan, ja joskus tekee yksinkertaisesti mieli herkutella. Pizzanälän yllättäessä Kotipizzan verkkosivuilta voi tilata erilaisia pizzoja, salaatteja ja juomia vaikkapa isommallekin porukalle kerralla. Useimmissa kaupungeissa lähistöllä sijaitseva Kotipizza järjestää myös pizzojen kotiinkuljetuksen, muissa tapauksissa netistä tilatut pizzat voi noutaa itse valitsemastaan ravintolasta tai huoltoaseman yhteydessä sijaitsevasta Kotipizzasta.

Osoitteesta Kotipizza.fi löytyvä verkkokauppa on jaettu muutamiin selkeisiin tuotekategorioihin, joista on helppoa hakea oma suosikkipizzansa muutamalla hiiren klikkauksella. Etusivun päävalikosta löytyvät:

 • Pizzat
 • Gluteenittomat pizzat
 • Kotzonet
 • Monsterit
 • Lankkupizzat
 • Salaatit
 • Juomat

Kotipizzaketjun omiin erikoisuuksiin kuuluvat kotzonet, monsterit ja lankkupizzat ovat suunniteltu suomalaisten pizzakuluttajien toiveiden mukaisesti. Kotzonet ovat leivottu pizzataikinasta, joka sisältää runsaammin kuituja, ja ne sisältävät salaattia. Monsterit ovat astetta jykevämpiä pizzoja, joiden täytteenä käytetään reilusti nautaa, kananpoikaa, kebab-lihaa ja pekonia. Monsterin tunnistaa pizzan päällä olevasta pizzataikinasta leivotusta ylimääräisestä ristikosta. Lankkupizzat ovat muodoltaan pidempiä ja niitä täydentävät maukkaat kastikkeet ja rucola-salaatti. Monipuolisesta valikoimasta löytyy pizzojen lisäksi myös keveämpiä salaattivaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä. Sekä pizzoissa että salaateissa on saatavana myös kala- tai kasvisvaihtoehtoja. Gluteenittomat pizzat mahdollistavat harvinaisemman pizzahetken asiakkaille, joille gluteeniviljat eivät sovellu. Kaikkien raaka-aineiden osalta löytyvät tiedot sekä tuotteen valmistajasta, että raaka-aineiden alkuperästä.

Tilaa verkkokaupasta pizza listalta tai valitsemillasi täytteillä

Muokkaa oma pizzasi

Verkkokaupasta voi valita pohjaksi minkä tahansa pizzavaihtoehdon, josta voi muokata oman lempipizzansa muuttamalla valittuja täytteitä. Vaihtoehtoja on valtavasti. Pizzapohjan osalta asiakas voi valita joko koon medium, large tai extra large. Pizzapohja voi olla normaali, runsaskuituinen tai luontaisesti gluteeniton. Pohjalla käytetyn kastikkeen ei tarvitse olla aina tavallinen tomaattikastike, vaan sen voi vaihtaa myös barbeque-kastikkeeksi, cheddar-kastikkeeksi, kebab-kastikkeeksi, mexicana-kastikkeeksi tai koskenlaskija-juustokastikkeeksi. Juuston määrään voi vaikuttaa, jos sen haluaa jättää kokonaan pois, tai puolittaa normaalimäärästä. Uuniin meneviä täytteitä voi valita maksimissaan kahdeksan yhtä pizzaa kohti. Täytteistä löytyy tavallisimpien pizzatäytteiden lisäksi myös esimerkiksi savuporo, parmankinkku, kantarelli ja kurpitsansiemen. Uunista otetun pizzan kruunaamiseksi voi valita vielä päälle lisättävän maustekastikkeen, kuten sriracha, chipotle tai valkosipulimajoneesi.

Toimitusjohtaja bloggaa ravintolamaailman kuulumisista

Kotipizzan verkkosivuilla on linkki toimitusjohtajan blogiin. Tommi Tervanen pohtii blogissaan muun muassa miksi johtajat eivät puhu eivätkä bloggaa. Tervanen kertoo olevansa somessa ymmärtääkseen paremmin, mitä asiakkaat ja Kotipizza-yrittäjät ajattelevat. Blogi on palkittu vuoden 2015 parhaana yritysblogina, ja siinä on mielenkiintoisia aiheita yrittäjyydestä, vastuullisuudesta ja elintarvikealasta.

Pizzakuulumisia sosiaalisessa mediassa

Kotipizza on tullut tunnetuksi lennokkaista mainoslauseistaan, joita löytyy verkkokaupan lisäksi myös esimerkiksi Facebookista. Kampanjatarjousten, pizzauutisten ja kilpailukuulumisten ohella Facebookiin päivitetään myös tietoja ravintolaketjun raaka-aineiden alkuperästä. Facebookissa julkaistaan lisäksi satunnaisesti alennuskoodeja, joilla voi saada esimerkiksi 20% alennusta pizzatilauksesta. Instagramista löytyy ruokahalua herättäviä Kotipizzan pizzakuvia ja mainoksia. Twitterissä maailmaa parannetaan puolestaan Kotipizzan sloganin mukaan pizza kerrallaan.

Tarjolla on myös luomua, kasvivaihtoehtoja ja gluteenittomia pizzoja

Tilauksen maksaminen ja toimitus

Kotipizzan verkkokaupasta tilatut tuotteet voidaan maksaa joko Credit tai Debit -maksukorteilla tai kotimaisten verkkopankkien maksupainikkeita käyttämällä. Turvallisen ja sujuvan verkkomaksamisen mahdollistavat Nets Oy:n ja Suomen Maksuturvan tarjoamat maksutapapalvelut. Pizzoja voi tilata myös Kotipizzan Pizzapiikkiin, joka tarkoittaa pizzaketjun omaa laskutusjärjestelmää. Pizzapiikin voi avata rekisteröitymällä Kotipizzan asiakkaaksi. Ostosten kuukausiraja on 300 euroa. Ostokset laskutetaan kuukausittain, ja laskuilla on 14 vuorokauden maksuaika. Pizzapiikin avaaminen edellyttää, että asiakas on täysi-ikäinen ja hoitanut aiemmin raha-asiansa ongelmitta, jolloin hänelle voidaan antaa myönteinen luottopäätös.

Maksutapahtuman jälkeen pizzatilaus siirtyy ravintolan valmistettavaksi. Asiakkaalle tulee vahvistus tilauksesta joko tekstiviestillä tai sähköpostilla, ja arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilausprosessin aikana. Toimitusajat vaihtelevat ravintolakohtaisesti.

Reklamaatiot ja laatutakuu

Kotipizzan laatutakuu perustuu korkealaatuisiin raaka-aineisiin, tuoreuteen ja ammattitaitoon. Jos asiakas ei ole täysin tyytyväinen tilaamaansa tuotteeseen, hänelle luvataan joko rahojen palautus tai uusi korvaava tuote. Kotipizzalle on kunnia-asia, että asiakkaat ovat aina tyytyväisiä laatuun ja saamaansa palveluun. Jos tilauksen toimituksessa tai tuotteissa on kuitenkin ongelmia, Kotipizza pyytää olemaan yhteydessä asiakaspalveluun asian käsittelemiseksi. Tiedonkulun nopeuttamiseksi on mahdollista olla myös yhteydessä suoraan tilauksen toimittavaan Kotipizza-ravintolaan.

Palautetta Kotipizzalle

Asiakkaat voivat antaa palautetta ja esittää kysymyksiä Kotipizzan tuotteista ja ravintoloista verkkosivuilta löytyvän palautelomakkeen avulla. Palautetta voi antaa eri aihepiireistä, joihin kuuluvat tuotteen laatu, ravintoloiden siisteys ja palvelu, tai mikä tahansa muu Kotipizza-ketjua koskeva palaute tai toive. Asiakkaiden kommentit käsitellään luottamuksellisesti.

Tilaa Kotipizzaa edullisemmin   

 1. Etsi Alennussankarin sivustolta alennus, joka on tarkoitettu Kotipizzan verkkokauppaan.  
 2. Lue alennuskoodia koskevat lisätiedot ja mahdolliset rajoitukset.
 3. Klikkaa alennusta, jolloin lisää tietoa ilmestyy näkyviin. Jos käytössä on alennuskoodi, ota se talteen myöhempää käyttöä varten.
 4. Siirry tilaamaan haluamasi pizzatuotteet, salaatit ja juomat.
 5. Siirry kassalle verkkokaupan oikeassa yläkulmassa olevan linkin kautta.
 6. Sivun vasemmalla puolella sijaitsevat asiakastiedot tai uuden asiakkaan rekisteröinti. Sivun oikealla puolella näkyy tilauksen sisältö. Listan alapuolella on kenttä kampanjakoodille. Syötä tähän kenttään aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodi ja klikkaa vielä painiketta ”käytä”.
 7. Alennus on nyt huomioitu tilauksen loppusummassa. Voit jatkaa kassalle maksamaan tilauksen.
 8. Nautinnollisia pizzahetkiä! Alennuskoodia käyttämällä rahaa jää myös jälkiruokaan. 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemukset kaupasta Kotipizza
kirjoitti 16.06.2016 monsterilätyt
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

Texas monsteri on kyllä aika ässä, jos ottaa isona ja chilimajoneesilla. Miksei voi valita kahta dippiä? Chilimajo ja sriracha ois varma valinta. Lähtee nälkä isommaltakin kaverilta. Kinkku, salami, pekoni, kebab ja peperoni ftw!

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8