lehtikuningas.fi

Lehtikuningas alennuskoodi

2 alennuskoodia ja 4 tarjousta maaliskuussa 2017

5% alennus ensimmäisestä tilauksesta uudelle asiakkaalle
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 1
Testattu
25 kertaa käytetty
Kaupan päälle Viaplayn kahden kuukauden kokeilujakso lehden tilaajalle
Alennukseen oikeuttava minimiostossumma on 39€.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
10 kertaa käytetty
Jopa 65% alennuksella suosittuja lehtiä Lehtikuninkaalta
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
22 kertaa käytetty
33% alennus Ellen viiden numeron tilauksesta
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
48% alennus Seiskan 9 numeron tilauksesta
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
50% alennuksella Aku Ankan tilaus neljäksi kuukaudeksi
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Valtava valikoima suomalaisia ja ulkomaalaisia lehtiä

Lehtikuningas.fi tarjoaa kattavan valikoiman suomalaisia ja ulkomaalaisia lehtiä edulliseen hintaan. Valikoimaan kuuluu muun muassa naistenlehtiä, viikkolehtiä, sarjakuvia ja lastenlehtiä, urheilua, matkailuaiheisia lehtiä, erilaisia harrastelehtiä sekä eri alojen ammattilehtiä. Lehtiä on mahdollista tilata sekä kestotilauksena että määräaikaisina jaksoina. Määräaikaiset tilaukset päättyvät automaattisesti, kun asiakas on saanut tilaamansa määrän lehtiä. Kestotilaus taas jatkuu normaalisti ensimmäisen tilausjakson päätyttyä ja sen hinta on usein määräaikaista tilausta edullisempi. Lehtivalikoimaa täydennetään jatkuvasti asiakkaiden toiveita ja ideoita kuunnellen.

Laaja valikoima lehtiä - Lehtikuningas.fi

Pohjoismaiden johtava lehtitilausten jälleenmyyjä

Lehtikuningas.fi-sivuston omistaa Mediafy Maganizes Oy, joka on Suomen suurin lehtien jälleenmyyjä. Yhtiö on osa Mediafy AB -nimistä konsernia, jonka osake-enemmistön omistaa Bonnier Tidskrifter AB. Mediafy AB on toiminut vuodesta 2001 lähtien. Suomen lisäksi sillä on liiketoimintaa Ruotsissa ja Norjassa. Perustamisestaan lähtien yhtiö on kehittänyt uusia tapoja palvella lehtien kustantajia myynnin ja markkinoinnin keinoin. Tänä päivänä yli 3500 lehden valikoima tekee Mediafy AB:sta pohjoismaiden suurimman lehtitilausten jälleenmyyjän. Mediafy AB:n perustaja ja toimitusjohtaja on ruotsalainen Ola Degerfors.

Lehtikuningas.fi-verkkokaupassa yli 1000 lehden valikoima

Helppokäyttöisestä verkkokaupasta pääsee tekemään lehtitilauksen omaan kotiosoitteeseen tai lahjaksi. Tilauksen voi tehdä määräajaksi tai jatkuvana lehtitilauksena. Monipuolista ja kattavaa, yli 1000 lehden valikoimaa on helppoa selata aihealueittain tai aakkosten mukaan. Aihealueita ovat muun muassa ammatit, askartelu ja käsityö, autot, moottorit ja veneet, design ja arkkitehtuuri, eläimet ja luonto, erotiikka, ilmailu ja avaruus, kulttuuri, liikunta ja kuntoilu, musiikki ja elokuvat, ristikot, lasten lehdet, puutarha, muoti, miehet, pelit, musiikki ja elokuvat, tiede ja historia, TV-lehdet ja uutiset sekä sanomalehdet. Tilaajalahjan sisältävät lehtitilaukset on merkitty verkkokaupassa pyöreällä, oranssin värisellä symbolilla, jossa on valkoinen lahjapaketin kuva. Lehtikuningas.fi-etusivulla esitellään lehtiä myös helppolukuisesti teemoittain, joita ovat esimerkiksi:

 • suosituimmat lehdet
 • naisten lehdet
 • korkein säästöprosentti
 • lahjavinkit lapsille
 • ulkomaiset lehdet
 • suosituimmat tilaajalahjat

Lehtitilaukset aina kampanjahintaan

Lehtikuningas.fi tarjoaa lehtien tilaukset aina huomattavan edullisesti ja kampanjahinnoin, kuten 50% alennuksella normaalihinnasta. Lehtitilauksiin on neuvoteltu valmiiksi paras mahdollinen hinta. Lisäksi tarjolla on runsaasti vaihtuvia etuja, alennuskoodeja ja tarjouksia sekä uutiskirjeen tilaajien extraedut, joihin pääsee tutustumaan helposti myös verkkokaupan kautta. Keskittämällä kaikki tilaukset Lehtikuninkaan verkkokauppaan, on mahdollista kerryttää merkittäviä säästöjä verrattuna lehtien tilaamiseen useasta eri kaupasta.

Tilaa lehtiä kotiisi tai lahjaksi!

Lehtikuningas.fi toimii myös puhelimella ja tabletilla

Verkkokauppaan pääsee tutustumaan iOS-, windows- ja android-mobiililaitteiden sekä tablettien selaimilla. Osa selaimista saattaa estää oletusarvona evästeiden käytön, joka täytyy sallia erikseen näytön ruudulle ilmestyvästä painikkeesta. Myös ostosten tekeminen ja esimerkiksi uutiskirjeen tilaaminen onnistuu puhelimella ja tabletilla. Verkkokauppa on suunniteltu responsiiviseksi, joten näkymä muuttuu käytössä olevan päätelaitteen näytön koon mukaan.

Lehtikuninkaan blogivinkki

Lehtien tilaamisen lisäksi etusivun alareunasta pääsee lukemaan Hanna Paavilaisen kirjoittamaa blogia. Hanna Paavilainen on julkisuudessa tunnettu pappi, kotiäiti sekä nyrkkeilijä, joka kirjoittelee blogiinsa muun muassa erilaisista arjen asioista ja ruuhkavuosien tunnelmista.

Lukemista koko perheelle

Uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa lisää tarjouksia sekä alennuskoodeja

Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata uutiskirje syöttämällä sähköposti sille varattuun kenttään. Uutiskirjeen tilaaja saa muun muassa salaisia extratarjouksia ja alennuskoodeja sähköpostitse. Uutiskirjeen voi halutessaan peruuttaa ja tilata myöhemmin uudestaan. Verkkokaupalla on myös oma, Lehtikuningas.fi-nimellä löytyvät Facebook-sivu. Facebook-sivulla tyypillistä sisältöä ovat tarjoukset, tapahtumat, erilaisten lehtien esittelyt sekä videosisällöt. Muita käytössä olevia sosiaalisen median kanavia ovat Twitter ja Instagram.

Lahjaksi tilaaminen ja yritysten lahjakortit

Lehtitilauksen tekeminen onnistuu myös lahjaksi toiselle henkilölle. Kun asiakas haluaa tehdä lahjatilauksen, valitaan "Lahjatilaus"-painike kyseisen lehden nimen alta. Lahjatilauksen lomakkeessa on kaksi osoitekenttää, joissa on mahdollista ilmoittaa eri laskutus- ja toimitusosoite. Lahjatilaus sopii myös yrityksille ja organisaatioille.

Lehtikuninkaan palveluihin kuuluu lisäksi Lehtikortti.fi, joka on yritysasiakkaille tarkoitettu lahjakorttipalvelu. Lehtikortilla voi muistaa esimerkiksi henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita. Lehtikortille voi ladata haluamansa määrän arvoa valitsemalla valmiiksi annetuista summista. Korttiin voi liittää personoidun tervehdyksen.

Mielenkiintoisia lehtiä myös lomalukemiseksi

Verkkokaupassa yleisimmät maksutavat

Tilauksen voi maksaa turvallisesti suojatun yhteyden kautta. Korttimaksamisen turvallisuudesta vastaa DIBS Payment Services. Verkkokaupan hyväksymiä maksutapoja ovat:

 • suomalaiset verkkopankit
 • pankkikortti
 • Visa- ja MasterCard-luottokortit
 • Klarnan lasku

Klarna-lasku toimitetaan sähköpostiin pdf-tiedostona. Maksuaika ja peruutusoikeus on 14 vuorokautta. Jos maksusuoritus myöhästyy, lisätään laskun loppusummaan muistutusmaksu ja viivästyskorko. Jotkut lehdistä on tilattavissa vain laskulla, joka toimitetaan perinteiseen tapaan asiakkaan kotiosoitteeseen. Ennakkoon maksettavat ja perinteisesti laskulla maksettavat tilaukset eritellään kassalla. Asiakas saa ilmoituksen, jos ostoskorissa on kummankin tyyppisiä tilauksia samaan aikaan.

Lehtitilausten toimitukset, lehtien palautukset ja reklamointi

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähetetään eteen päin lehtien kustantajille, jotka vastaavat laskutuksesta ja lehtijakelusta. Lehtitilaukset alkavat useimmiten aina seuraavasta uudesta numerosta. Ulkomaalaisten lehtien tilaus alkaa noin 6-17 viikkoa maksun kirjautumisesta, julkaisuaikataulun mukaisesti. Toimitus- ja maksukulut ovat kaikille tilauksille ilmaiset.

Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta tehtävissä tilauksissa sovelletaan kuluttajansuojalain lukua 6 koti- ja etämyynnistä. Laissa on lueteltu tuoteryhmät, joiden kohdalla ei ole peruuttamisoikeutta. Lehtitilauksen peruuttamisoikeus ei koske mm. sanoma- ja aikakauslehtiä, jos niitä ei ole ostettu puhelimitse, myyjän ottaessa yhteyttä. Verkkokaupassa sovelletaan kuluttajansuojalain 6 luvun 16§:n mukaisesti määräytyvää peruuttamisoikeuden rajoittamista ulkomaalaisten lehtien määräaikaisissa tilauksissa. Poikkeuksena asiakkaan on mahdollista perua myös ulkomaalaisen lehden tilaus silloin, kun lehden ilmestyminen loppuu.

Asiakkaalla on mahdollisuus reklamoida tilattuun tuotteeseen liittyviä ongelmia, joita ovat

 • tilattu tuote ei saavu perille tilausvahvistuksen mukaisesti
 • tilaajalle toimitetaan väärä lehti
 • lehti on toimitettaessa vaurioitunut
 • luvattu tilaajalahja puuttuu

Asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla

Lehtikuninkaan asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-17. Lounasaikaan asiakaspalvelu on hetkellisesti suljettu maanataista torstaihin klo 13-14, ja perjantaisin klo 12.30-14. Asiakas voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 09 3158 4790 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lehtikuningas.fi. Asiakaspalvelun aukioloajoissa on poikkeuksia yleisten juhlapyhien aikana. Asiakaspalvelun sivulla voi tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin, joista löytyy apua muun muassa tilauksen tekemiseen, toimitusosoitteen muuttamiseen, lehtien tilaamiseen ulkomaille sekä erilaisiin ongelmatilanteisiin lehtien toimituksessa.

Tilaa suosikkisi yli tuhannen lehden joukosta

Alennuskoodi käytetään tilauksen yhteydessä näin:

 1. Valitse sopiva alennuskoodi Alennussankarin sivustolta.
 2. Tarkasta sitä koskevat käyttöehdot.
 3. Siirry Lehtikuninkaan sivuille.
 4. Paina tilaa-painiketta mieleisen tuotteen kohdalla.
 5. Ikkunaan aukeaa tilattavan tuotteen hintatiedot, joiden vasemmalla puolella sijaitsee alennuskoodille varattu kenttä.
 6. Alennuskoodi syötetään kenttään, jonka jälkeen klikataan ok-painiketta.
 7. Koodilla saatu alennus päivittyy hintatietoihin. Tässä vaiheessa on hyvä tarkistaa, että uusi hinta on laskettu oikein.
 8. Tämän jälkeen siirrytään tilauksen vahvistamiseen klikkaamalla jatka-painiketta. Antoisia lukuhetkiä lehtien parissa!

Syötä alennuskoodisi kuvassa punaisella ympäröityyn kenttään.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8