lekmer.fi

Lekmer alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

Jopa 70% alennuksella tuotteita Lekmerin outletissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
6 kertaa käytetty
Jopa 60% alennuksella lasten vaatteita, kenkiä ja leluja viikon diileissä
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Jopa 70% alennuksella paljon Disney-tuotteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Valtava lelulaatikko netissä – Lekmer.fi

Lekmer on suuri Pohjoismainen lastentarvikekauppa, joka myy lapsille leluja, vaatteita, kenkiä ja pelejä. Valikoima kattaa myös erilaiset lasten ja vauvojen tarvikkeet, huonekalut, kirjat, lehdet ja naamiaisasut. Lekmer tarjoaa turvallisia tuotteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten BRIO, LEGO, Disney ja Fisher-Price. Tilattavissa ovat kauden ulkovaatteet, lastenhuoneen sisustustuotteet ja kaikkien lasten tuntemat televisiosarjoihin ja elokuviin perustuvat viimeisimmät leluhitit.

Leluja lentäviin mielikuvitusleikkeihin Lekmeriltä

Lekmer on osa suurta Pohjoismaista e-kauppataloa

Ruotsalainen lelukauppa Lekmer perustettiin vuonna 2006. Nykyään se kuuluu Qliro Group e-kauppataloon, jonka muita verkkokauppoja ovat muun muassa Nelly.com, CDON.com, Fitnesstukku.fi, Bookplus.fi, Tretti.fi, Room21.fi ja Members.com. Qliro Group tunnettiin vuoteen 2015 saakka nimellä Cdon Group AB. E-kauppajätillä on verkkokauppoja Ruotsin ja Suomen lisäksi Tanskassa ja Norjassa. Lekmerin missiona on olla johtava Pohjoismainen nettilelukauppa.

Uutuusleluja, lasten muotia ja sisustustuotteita verkosta

Lekmerin verkkokaupan päävalikosta löytyvät lelut, lasten ja vauvojen tuotteet, lastenvaatteet, jalkineet ja lastenhuoneen sisustustuotteet. Verkkokaupan suosituimpiin tuotteisiin lukeutuvat esimerkiksi:

 • BRIO-puulelut
 • Disneyn Frozen, Pixar Cars ja Princess lelut
 • Hot Wheels pikkuautot
 • LEGO-rakennussarjat
 • Crocs-kengät
 • Didriksonsin ulkoiluvaatteet
 • Reiman vaatteet
 • Ergobabyn kantoreput vauvoille
 • HoppeKidsin sisustustuotteet ja huonekalut

Lastenvaatevalikoimasta löytyvät vaatteet ja asusteet aina pienistä vauvojen senttimetrikokoisista vaatteista koululaisten vaatekokoihin saakka. Sekä vaatteita että kenkiä voi hakea määrittelemällä hakusuodattimeen halutut koot, värit, tuotemerkit ja muut mahdolliset lisäominaisuudet. Tuotemerkkikategoriasta löytyy useimpia lapsia puhuttelevia hahmoja, kuten Angry Birds, Batman, Mikki Hiiri, Minni Hiiri, Hello Kitty, Marvel Super Heroes, Muumit, Monster High ja Nalle Puh. Lastenvaatteista löytyvät tavallisten kotona ja päiväkodissa käytettävien arkivaatteiden lisäksi myös juhlapuvut ja naamiaisvaatteet.

Lastenhuoneen sisustustuotteista löytyvät puolestaan huonekalujen lisäksi erilaiset säilytysratkaisut lelukaaoksen hallintaan, tapetit, seinäkoristeet, tekstiilit ja valaisimet. Käytännössä kaiken lastenhuoneen sisustukseen tarvittavan voi tilata samalla kertaa Lekmerin verkkokaupasta, etenkin jos haluaa sisustaa esimerkiksi keskittyen vaikkapa Disneyn Prinsessa -tuoteperheeseen, josta löytyvät verhot, hyllyt, laatikot, nojatuolit, pussilakanat ja prinsessavuoteet.

Lekmerin lelutuotekategoria on kuitenkin verkkokaupan laajin osasto. Siihen kuuluvat muun muassa erilaiset hahmot, nuket, ajoneuvot, kirjat, lehdet, kotileikkeihin tarvittavat lelut, musiikki, elokuvat ja pedagogiset lelut. Uusimpia leluja selaillessa vastaan tulee rajuja supersankareita, pastellinsävyisiä prinsessoja ja hassuja kätyreitä. Leluihin kuuluvat myös askartelutarvikkeet, vesileikkilelut ja lastenjuhliin tarvittavat tuotteet aina kutsuista kattaukseen.

Lastentarvikkeita, vaatteita, kenkiä, huonekaluja ja pelejä verkkokaupasta

Outletista poistohintaisia leluja ja lastentarvikkeita

Lekmerin outlet on valtava. Tuhannet alennushintaiset tuotteet ovat jaettu kuuteen eri kategoriaan, että niiden joukosta olisi helpompaa etsiä kiinnostavia tuotteita. Kategoriat ovat:

 • Lelut
 • Lapset ja vauvat
 • Lastenhuone
 • Lastenvaatteet
 • Lasten jalkineet
 • Toplista

Parhaita alennustuotteita kannattaakin etsiä haulla, jolloin voi määritellä etsittävien tuotteiden ominaisuuksia ja tuotekategoriaa hieman tarkemmin. Tuhansien tuotteiden joukosta löytyy paljon jopa 70% alennuksella myytäviä leluja ja lastentarvikkeita. Valikoima uusiutuu jatkuvasti.

Uutiskirjeen lelu-uutiset

Verkkokaupan etusivulta voi tilata uutiskirjeen, jonka mukana asiakas saa sähköpostiinsa muutaman päivän välein tietoa Lekmerin kiinnostavimmista uutuustuotteista ja tarjouskampanjoista. Uutiskirjeen mukana tulee usein viikonlopputarjouksia ja satunnaisia alennuskoodeja, joilla voi saada esimerkiksi ilmaisen toimituksen tilaukselle. Jos uutiskirjeitä ei koe enää tarpeelliseksi myöhemmin, tilauksen voi peruuttaa yksinkertaisesti klikkaamalla sähköpostin lopussa olevaa linkkiä.

Muotia, jalkineita ja asusteita perheen pienimmille

Leluostosten maksaminen Lekmerin kassalla

Lekmerin ostokset voi maksaa maksukortilla, verkkopankissa, suoraveloituksena, laskulla tai osamaksulla. Kortilla tai verkkopankissa tehdyillä maksuilla ei ole lisäkuluja. Maksukorteiksi käyvät suomalaiset Visa ja MasterCard. Laskutusasiakkaiden tulee olla täysi-ikäisiä, eikä heillä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot kuuluvat Qliron palveluihin. Lisää tietoa, käyttöehdot ja käsittelymaksut löytyvät Lekmerin sivustolta.  

Tilausten toimitukset asiakkaalle

Lekmerin toimittaa tilauksia kaikkialle Suomeen, myös Ahvenanmaalle. Tilauksia ei voi tehdä muihin maihin verkkokaupasta Lekmer.fi. Paketit toimitetaan perille Itellan kirjelähetyksenä tai Itellan pakettina tilattujen tuotteiden koosta riippuen. Toimituskulut ovat normaalisti 4,90 euroa. Yli 100 euron arvoiset tilaukset toimitetaan asiakkaille kuitenkin maksutta. Tavallinen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää, mutta kannattaa huomioida, että esimerkiksi joulusesonkiaikana toimitukset saattavat viivästyä.

Kadutko ostosta?

Lekmerillä on katumisoikeus, jonka turvin asiakas voi lähettää tilaamansa tuotteet takaisin verkkokauppaan 14 vuorokauden ajan paketin vastaanottamisesta. Tuotepelautus tulee tehdä huolellisesti alkuperäispakkaukseen pakattuna. Asiakkaan tulee lisäksi olla yhteydessä asiakaspalveluun. Kaikki tuotteet eivät turvallisuussyistä kuulu tämän palautusoikeuden piiriin, esimerkiksi turvakaukaloilla, pyöränistuimilla ja auton istuinkorokkeilla on rajoitettu palautusoikeus, mikäli niiden tuotepaketti on avattu. Hygieniasyistä alusvaatteita, uimapukuja, liivinsuojuksia ja kosmetiikkaa ei voi myöskään palauttaa. Jos tuote on viallinen, asiakkaan kannattaa reklamoida asiakaspalveluun tapauksesta. Lekmerillä on myös vauvatuotteita koskeva synnytystakuu, jonka turvin voi palauttaa tuotteita, mikäli niille ei tulekaan tarvetta.

Asiakaspalvelua ongelmatilanteisiin

Lekmerin verkkosivuilla on chat, jonka kautta voi olla yhteydessä asiakaspalveluun maanantaista perjantaihin kello 14 – 17 välisenä aikana. Asiakaspalveluun voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen customerservice-fi@lekmer.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 -18. Kannattaa myös vilkaista Lekmerin sivuilta useimmin kysytyt kysymykset, joista löytyy paljon tietoa muun muassa tilauksia koskevista ongelmatilanteista.

Miten alennuskoodia käytetään Lekmerin verkkokaupassa?

 1. Valitse Alennussankarin sivustolta Lekmerin alennuskoodi.
 2. Tarkasta alennuskoodia koskevat käyttöehdot. Klikkaa se esille ja kopioi talteen.
 3. Siirry Lekmerin verkkokauppaan ostoksille.
 4. Valitse tuotteet jotka haluat ostaa. Siirry kassalle.
 5. Tuotelistan alapuolella on tekstilinkki ”alennuskoodi”. Klikkaa tekstiä ja esiin ilmestyy kenttä, johon voit syöttää aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodin.
 6. Täytä kaikki muut tilausta koskevat tiedot normaalisti.
 7. Lähetä tilaus.
 8. Toivomme, että uudet lelut ja lastentarvikkeet ilahduttavat uusia omistajiaan!  

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemukset kaupasta Lekmer
kirjoitti 01.07.2016 Legoja veljenpojalle
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

Synttärilahjaksi löytyi juuri veljenpojan toivoma Star Wars Lego-paketti. Tilasin niin ei tarvitse lähteä ajamaan kaupunkiin. Tuli samalla heräteostoksena prinsessamekkoja tytölle alesta. Hyvät hinnat jos sattuu alennus sopivaan tuotteeseen. Tilaan varmaan joululahjat kerralla, jos tämä paketti saapuu hyvin perille.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8