marimekko.fi

Marimekko alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

15% alennuskoodi kun liityt Marimekon asiakasohjelmaan
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
42 kertaa käytetty
Jopa 50% alennuksella valikoima Marimekon kodin sisustustuotteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
4 kertaa käytetty
Jopa 50% alennuksella valikoima Marimekon laukkuja ja asusteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
5 kertaa käytetty
Jopa 50% alennuksella valikoima Marimekon vaatteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Energiaa väreistä Marimekolta

Marimekko on kaikkien suomalaisten tuntema tekstiili- ja vaatetusalan pörssiyhtiö. Marimekon tunnetuimpia tuotteita ovat erilaiset kankaat, sisustustuotteet, vaatteet, laukut, asusteet ja astiat. Marimekon persoonalliset ja värikkäät kuosit tuovat voimaa ja kauneutta käyttäjiensä arkeen. Tuotteiden muotoilussa pyritään muotitrendien sijaan ajattomaan suunnitteluun, joka pidentää tuotteiden käyttöikää ja on siten myös ekologinen kannanotto kertakäyttömuodin vaihtoehtona. Marimekon identiteetti on rakentunut ainutlaatuisten kuvioiden ja värien ansiosta vahvaksi, ja se on maailmalla menestynyt ja tunnettu brändi. Marimekon tunnetuin kuosi Unikko on ollut läsnä suomalaisten arjessa jo 50 vuoden ajan, ja sen suosio on säilynyt muuttumattomana vuosikymmenestä toiseen.

Raikkaita värejä ja ihania kuvioita Marimekolta

Eläköön värit ja kuviot - Marimekon tarina 

Armi ja Viljo Ratia perustivat Marimekon vuonna 1951. Samana vuonna pidettiin ensimmäinen Marimekon muotinäytös Kalastajatorpalla Helsingissä. Ensimmäinen liike avattiin Tunturikadulle. Armi Ratia johti yhtiötä vuoteen 1979 saakka. Yhtiö vietiin pörssiin 1974, ja Amer-konserni osti sen vuonna 1985. Kirsti Paakkanen johti menestyksekkäästi Marimekkoa vuosina 1991–2008. Nykyinen toimitusjohtaja on Mika Ihamuotila, joka aloitti toimessaan Paakkasen kauden päätteeksi.

Marimekon tuotteita voi verkkokaupan lisäksi ostaa Marimekon omista myymälöistä, konseptimyymälöistä tai Marimekkotuotteiden jälleenmyyjiltä. Marimekon markkina-alueina toimivat Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Aasia ja Tyynenmeren alueet. Marimekolla on yli 130 myymälää, ja yrityksen tuotteita myydään noin 40 maassa. Marimekon suunnittelijakaartiin ovat vuosikymmenten kuluessa kuuluneet monet maineikkaat suunnittelijat, kuten Maija Isola, Jukka Rintala ja taitelija Miina Äkkijyrkkä.

Marimekolla on noin 500 työntekijää, joista noin 20 % työskentelee Suomen ulkopuolella. Marimekon liikevaihto oli vuonna 2013 noin 94 miljoonaa euroa, ja sen liiketoiminta perustui kolmeen tuotelinjaan: vaatetukseen, sisustukseen ja laukkuihin. Kansainvälisen myynnin kasvun johdosta Marimekko on avannut uusia liikkeitä muun muassa Etelä-Koreaan, Japaniin, Kiinaan ja Taiwaniin.

Muotia, trendejä ja klassikoita

Innovatiivisuus, uniikkius ja ainutlaatuinen yrityskulttuuri 

Marimekko on tullut tunnetuksi innovatiivisesta ajattelusta ja vaikuttavasta yhteistyöstä eri yritysten kanssa. Marimekon Unikko-kuosilla koristettu Finnairin mannertenvälisen liikenteen matkustajalentokone on lentänyt yhteistyön symbolina vuodesta 2012 alkaen. Finnairin ja Marimekon yhteistyöhön kuuluvat myös business-luokan astiasto, koneiden torkkupeitot ja Economy-luokan kertakäyttöastiat. Marimekko ja Gap Inc. tekivät sopimuksen yhteisen malliston valmistamisesta vuonna 2014. Muotinäytöksiä on pidetty yhteistyössä Suomen Kansallisbaletin kanssa, sekä eri maiden maineikkailla messuilla ja muotiviikoilla esimerkiksi Pariisissa, Tukholmassa, Berliinissä ja Kööpenhaminassa.

Marimekon strategian ydinarvot ovat uniikki design ja vahva brändi, lifestyle-konseptiin pohjautuva tuoteperhe, pitkäjänteinen kasvuhakuinen kansainvälistymissuunnitelma, ainutlaatuinen Marimekko-yrityskulttuuri, luovuus ja yrittäjyys. Yrityksen vastuullisuuden kulmakivet ovat puolestaan kestävä design, vastuullinen materiaalihankinta, ympäristövaikutusten vähentäminen, sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen lisääminen. Marimekko on suunnitellut tuotteitaan tietoisesti leikkausylijäämäkangaspaloja hyödyntäen, tästä ajatuksesta syntyivät alun perin myös Marimekon suositut klassikkokukkarot. Marihenkeen, eli Marimekon keskeisiin arvoihin kuuluvat:

 • Elämä, ei sen esittäminen
 • Rehtiys kaikkia ja kaikkea kohtaan
 • Maalaisjärki
 • Yhdessä tekemisen meininki
 • Rohkeus epäonnistumisenkin uhalla
 • Ilo

Astioita, kodin sisustustuotteita ja valloittavia yksityiskohtia

Tasaraitaa, Unikkoa, klassikoita ja ideoita verkosta 

Kotimainen Marimekon verkkokauppa on selkeä ja yksinkertainen käyttää. Marimekon päätuotekategoriat löytyvät verkkokaupan sivuston yläreunasta, sivuilla on myös lahjaideoita ja sisustusvinkkejä. Marimekon kankaiden joukosta löytyvät puuvillakankaat, vahakankaat, pellavat, satiinit ja batistit. Sisustustuotteiden valikoima on jaettu kodin eri huoneiden mukaisiin ryhmiin, ja se kattaa tekstiilien lisäksi lasitavaran, sisustuselementit, kylpyhuoneen tarvikkeet ja kirjat. Marimekon vaatemallistosta löytyvät vaatteet ja asusteet sekä naisille, miehille, että lapsille. Marimekon kuuluisat klassikkolaukut saavat seurakseen kausittain vaihtuvia uutuustuotteita. Tämän lisäksi verkkokaupasta löytyvät esimerkiksi sateenvarjot, heijastimet, kukkarot ja kosmetiikkapussit. Marimekon ystäville on kanta-asiakasohjelma Marikylä, johon rekisteröityminen on maksutonta. Marikylän jäsenille tarjotaan erikoisetuja ja etukampanjoita koskien verkkokaupan tuotevalikoimaa. Ostostenteon lisäksi Marimekon suunnittelijoista, mallistosta, historiasta ja yrityksen toiminnasta tarjotaan paljon lisätietoa.

Muotitrendejä somessa ja uutiskirjeessä 

Marimekko on aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa, lisätietoa, kuvia ja ideoita voi etsiä esimerkiksi Facebookista, Pinterestistä, Twitteristä, YouTubesta ja Instagramista. Marimekon filosofian mukaan hyvä elämä koostuu arjen pienistä hetkistä, YouTube-videolla esitellään onnea ja iloa Marimekon tapaan:

Ostosten maksaminen verkkokaupan kassalla 

Marimekon verkkokaupasta tilatut tuotteet maksetaan kassalla Klarnan maksupalvelua käyttäen. Maksaminen on helppoa ja turvallista. Asiakas voi valita maksutavaksi yhden seuraavista: 

 • American Express
 • Visa
 • MasterCard 
 • Verkkopankkimaksu 
 • Lasku 
 • Osamaksu 

Verkkopankkimaksun voi tehdä Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, S-Pankin tai Aktian verkkotunnuksia käyttäen. Lisää tietoa maksutavoista ja niihin liittyvistä ehdoista löytyy Marimekon verkkokaupan sivuilta. 

Tilattujen Marimekko-tuotteiden toimitukset 

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitustapavaihtoehtoina ovat useimmiten: 

 • Postin noutopaketti 
 • Postin pakettiautomaatti 
 • Postin kotiinkuljetus 

Toimitustavoissa voi kuitenkin olla eroja tilausosoitteen ja tilattavan tuotteen mukaisesti. Toimitustapavaihtoehdot näkyvät tuotetta tilatessa, ja niistä voi valita itselleen sopivimman. Postin kotiinkuljetus maksaa asiakkaalle 9,90 euroa. Nouto pakettiautomaatista tai Postin toimipisteestä on hinnaltaan 5,90 euroa. Tilauksen tekemisen jälkeen asiakas saa sähköpostiinsa toimitusvahvistuksen, josta löytyy paketin lähetystunnus. Tunnuksen avulla voi seurata paketin sijaintia. 

Ideoita ja inspiraatiota myös arjen ja juhlan kattaukseen

Peruutusoikeus 

Marimekon verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on lakisääteinen tilauksen peruutusoikeus. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalla on oikeus ilmoittaa tilauksen peruutuksesta 14 vuorokauden ajan paketin vastaanottamisesta, ja palauttaa tuote. Peruutuksesta tulee ilmoittaa Marimekolle joko sähköisellä palautuslomakkeella, tai vaihtoehtoisesti postitse, faksilla tai sähköpostilla. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske mittatilaustuotteita tai kankaita, jotka ovat leikattu asiakkaan mittojen mukaisesti. Hygieniasyistä myös alusasujen peruuttamisoikeus on rajoitettu. Vaihdoista ja palautuksista löytyvät tarkemmat ohjeet palautusosoitteineen verkkokaupan sivuilta. 

Asiantuntevaa asiakaspalvelua 

Marimekon ystävällinen asiakaspalvelu vastaa sähköposteihin ja puheluihin. Puheluita vastaanotetaan numerossa 09-7587 260 arkipäivisin kello 9 - 14 välisenä aikana. Kysymyksiä voi lähettää myös osoitteeseen asiakaspalvelu@marimekko.com. Monissa tilauksia ja toimituksia koskevissa pulmissa vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin löytyy Marimekon verkkosivuilta löytyvistä useimmin kysytyistä kysymyksistä, jotka kannattaa vilkaista ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun. 

Makuuhuoneen tekstiilejä ja sisustusvinkkejä Marimekolta

Kuinka hyödynnät alennuskoodia Marimekon verkkokaupassa:

 1. Hae Alennussankarin sivuilta ostoksiisi sopiva alennuskoodi.
 2. Tarkasta sen voimassaoloaika ja ehdot.
 3. Klikkaa alennuskoodia, kopioi se talteen ja siirry Marimekon verkkokauppaan ostoksille.
 4. Valittuasi ostoksesi ostoskoriin, siirry tutkimaan sen sisältöä sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvän linkin avulla. Siirry seuraavaksi kassalle.
 5. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi, jos teet ostoksia ensimmäistä kertaa.
 6. Kassalla laskutus- ja toimitusosoitteen alapuolella näet toimitustavan ja mahdolliset lahjapaketointivaihtoehdot. Näiden tietojen alapuolella on kohta ”kampanja”, johon voi syöttää alennuskoodin tyhjään kenttään ”kupongin koodi”. Syötettyäsi alennuskoodisi, klikkaa painiketta ”lisää kuponki”.
 7. Olet nyt ottanut käyttöösi alennukseen oikeuttavan alennuskoodisi ja voit siirtyä maksamaan ostoksesi.
 8. Toivomme, että Marimekon tuotteet tuovat väriä, iloa ja energiaa arkeesi – edullisemmin tietenkin! 

Täytä alennuskoodisi kuvassa punaisella merkittyyn kenttään Marimekon verkkokaupan kassalla.

Kokemukset kaupasta Marimekko
kirjoitti 22.06.2016 klassikkoja
Tilausmenettely
Toimitus ja pakkaus
Asiakaspalvelu
Alennuskoodi

marimekon alesta tekisi mieli ostaa suurin piirtein kaikki, mitä silmiin osuu. aivan ihania klassikkoja, marimekko sopii lahjaksikin kesän juhliin. alekoodilla sain 20% extra-alennusta ja nyt odotellaan pakettia.

Oliko tästä arvostelusta hyötyä? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8