muistikauppa.fi

Muistikauppa.fi alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

Vain Alennussankarilta 7% alennus koko tuotevalikoimasta
Alennus koskee myös alennettuja hintoja.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Paljon tuotteita alennettuun hintaan Muistikaupan tarjouksissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
307 kertaa käytetty
Muistikaupan tarjoustuotteissa USB-muistitikkuja alkaen 4.90€
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Pienelektroniikkaa Muistikaupasta

Muistikauppa.fi on suomalainen elektronisten tuotteiden verkkokauppa. Muistikauppa toimii sekä jälleenmyyjänä kuluttaja-asiakkaille, että tukkuna yritysasiakkaille. Tuotevalikoima kattaa tietokoneiden muisteja, muistikortteja, USB-muisteja, kovalevyjä, matkapuhelintarvikkeita ja kaapeleita. Saatavana on lisätarvikkeita myös kameroille, tablettitietokoneille ja kannettaville tietokoneille. Pienelektroniikan lisäksi muistikauppa myy hälytinjärjestelmiä ja videovalvontalaitteita.

Tiedontallennuksen ammattilainen

Muistikauppa.fi on Fimaten ylläpitämä verkkokauppa. Fimate on kotimainen yksityinen elinkeinonharjoittaja, joka on lähtöisin Tampereen läheltä Pirkkalasta. Fimate on toiminut vuodesta 2011 lähtien, ja sillä on hallussaan Muistikaupan lisäksi verkkosivusto Ledikauppa.net, joka on keskittynyt Led-valaistukseen.

Fimate on tiedontallennukseen tarkoitettujen puolijohdetuotteiden jälleenmyyjä ja tukku. Yritys toimittaa tuotteita teollisuuden, kuntien ja valtion käyttöön. Tallennusmedioiden laatukriteerit ovat korkeat ja luotettavuus on ensiluokkaista.

Muistikauppa on Fimaten kuluttajille suuntaama verkkokauppa, joka toimittaa asiakkailleen vuosittain noin kymmenentuhatta tilausta. Muistikauppa toimittaa tilauksia kotimaan lisäksi koko Euroopan alueelle. Verkkokauppa panostaa laatuun, luotettavuuteen, nopeisiin tilausten toimituksiin ja kilpailukykyiseen hintatasoon.

Muistikaupasta muistikortit, mobiililaitteiden tarvikkeet, USB-muistitikut, kovalevyt ja kaapelit

Muistikortteja, kovalevyjä ja muistitikkuja verkkokaupasta

Pienelektroniikkaan keskittynyt Muistikauppa.fi on laajan valikoiman verkkokauppa, josta on helppoa tehdä tilauksia. Etusivulta löytyvät linkit tuotevalikoiman pääkategorioihin, kuten esimerkiksi:

 • Pöytäkoneiden ja kannettavien muistit
 • Applen muistit
 • Palvelimien muistit
 • Muistikortit, USB-muistit
 • Kameroiden, läppäreiden ja tablettien tarvikkeet
 • Kaapelit
 • Videovalvonta ja hälytysjärjestelmät
 • Teollisuuden tallennus

Etusivulta löytyvät linkit myös uutuustuotteiden ja alennustuotteiden listoille.

Muistikaupan valikoimaan kuuluvat tunnetut valmistajat, kuten Transcend, SanDisk ja Kingston. Muistikaupasta löytyvät microSD, microSDHC ja microSDXC –muistikortit, joita käytetään usein älypuhelimissa, navigaattoreissa, mp3-soittimissa ja digitaalikameroissa. SD-muistikorttiperhe onkin yleinen ja pieni korttityyppi, jota käytetään monenlaisissa laitteissa. Muistikorttien SD, SDHC ja SDXC koko on suurempi. Suurin osa digitaalisista laitteista käyttää kyseisiä muistikortteja tiedostojen tallentamiseen. CompactFlash-muistikortteja käytetään enimmäkseen järjestelmäkameroissa. Sonyn laitteet käyttävät MsPro Duo ja XQD-muistikortteja. Muistikortteja on saatavana aina 4GB koosta 256GB kokoon saakka. Toinen muistikorttien toimintaan keskeisesti vaikuttava ominaisuus on kortin tiedonsiirtonopeus, joka kertoo paljonko muistikortti pystyy vastaanottamaan ja luovuttamaan tietoja. Nopeudella on merkitystä erityisesti isoja tiedostoja, kuten videokuvaa tallentaessa. Järjestelmäkameroihin, uusiin kompaktikameroihin ja FullHD videokameroihin kannattaakin hankkia valmistajan suosittelema tarpeeksi nopeaan tiedonsiirtoon pystyvä muistikortti, ettei muistikortin nopeus rajoita laitteen käyttöominaisuuksia. Muistikauppa neuvoo, että muistikortin nopeuden tulisi olla suurempi kuin sitä käyttävän laitteen tiedonsiirtonopeus. Muistikaupan etusivulta löytyy myös linkki ”muistivalitsin”, jonka avulla voi siirtyä tutkimaan omalle laitteelle sopivimpia muistimahdollisuuksia. Muistikaupasta löytyvät lisäksi ohjeet, kuinka muistikortti tulee vaihtaa turvallisesti, laitetta tai tiedostoja vahingoittumatta.

Satoja tarjoustuotteita

Verkkokaupan päävalikossa on osasto tarjoustuotteille. Tähän tuotekategoriaan onkin listattuna satoja alennettuun hintaan myytäviä tuotteita aina tietokoneiden kovalevyistä kaapeleihin ja muistikortteihin. Usein tuotteiden hintoja on alennettu 10 – 20 prosenttia alkuperäisestä myyntihinnasta.

Muistikortteja ja pienelektroniikkaa kuluttajille ja yrityksille

Monta maksutapavaihtoehtoa

Muistikauppa.fi hyödyntää Paytrail Oyj:n verkkomaksupalveluja, joten maksaminen verkkokaupan kassalla on täysin turvallista ja todella helppoa. Paytrailin avulla on mahdollista suorittaa ostosten maksaminen vaikkapa kotimaisten verkkopankkien tunnuksien avulla. Mukana ovat Nordea, OP-Pohjola, Danske Bank, Tapiola, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankit, Paikallisosuuspankit, Nooa, Ålandsbanken ja S-pankki. Korttimaksu on mahdollinen yleisimmillä maksukorteilla: Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard tai Maestro. Paytrail tarjoaa myös laskutus- ja osamaksuvaihtoehtoja kuten Joustoraha ja Collector Lasku.

Pakettien toimitukset

Muistikauppa käyttää tilausten lähettämiseen Suomen Postin kirje- tai pakettipalveluja tilattujen tuotteiden koosta riippuen. Toimituskulut riippuvat tilattujen tuotteiden koosta ja painosta. Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti vain pari päivää, varastosta loppuneiden tuotteiden toimitusaikakin on usein vain 2-7 arkipäivää. Asiakkaan tekemä tilaus pyritään toimittamaan kerralla, mikäli se on mahdollista ilman kohtuutonta viivettä. Jos jokin tuote viivyttää muiden toimittamista liian pitkään, tilaus toimitetaan osissa.

Takuuehdot ja tuotepalautukset

Tilattavilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tämä koskee tuotteita, jotka ovat käyttämättömiä ja edelleen alkuperäispakkauksessaan. Tuotteiden on oltava myyntikuntoisia, ja palautuksista tulee sopia asiakaspalvelun kanssa.

Muistikaupan tuotteiden takuuehdot määrittyvät valmistajien takuuehtojen perusteella. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan uuteen samanlaiseen tuotteeseen. Ostokuitti nopeuttaa vaihdon käsittelyä. Jokainen takuuseen vaihdettu tuote toimitetaan eteenpäin valmistajalle tarkastettavaksi. Mikäli vika on aiheutunut tuotteen virheellisestä käyttämisestä, Muistikauppa veloittaa asiakkaalta vaihdon ja korvaavan tuotteen kustannukset. Takuuseen eivät kuulu esimerkiksi kosteuden aiheuttamat viat, huolimattoman käsittelyn aiheuttama vaurioituminen tai ulkoisesta sähköviasta johtuva toimintaongelma. Ostajan velvollisuuksiin kuuluu takuuehtojen lukeminen ennen tuotteen käyttämistä.

Asiakaspalvelusta tukea ongelmatilanteisiin

Muistikaupan asiakaspalvelu vastaa mielellään asiakkaiden kysymyksiin ja tiedusteluihin. Asiakaspalvelu myös auttaa ja neuvoo takuukysymyksissä, mikäli jokin tilattu tuote lakkaa toimimasta. Asiakaspalveluun voi soittaa puhelinnumeroon 0400-283993 arkipäivisin kello 10 – 17 välisenä aikana. Viestiä voi myös laittaa joko sähköpostitse osoitteeseen info@muistikauppa.fi, tai verkkokaupan sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Muistikauppa suosittelee yhteydenottoa sähköpostilla, mikäli se on asiakkaalle mahdollista.

Miten alennuskoodia käytetään ostoksia tehdessä?

 1. Hae ostoksiisi sopiva alennuskoodi Alennussankarin sivustolta ja klikkaa se esille.
 2. Lue mahdolliset alennuskoodia koskevat ostoehdot ja rajoitukset.
 3. Kopioi koodi talteen, jotta voit käyttää sitä myöhemmin verkkokaupan kassalla.
 4. Siirry ostoksille ja poimi tarvitsemasi pienelektroniikkatuotteet ostoskoriin.
 5. Siirry kassalle, linkki löytyy verkkokaupan oikeasta reunasta.
 6. Täytä maksajan tiedot, vastaanottajan tiedot, maksu- ja toimitustapa.
 7. Tilauksen yhteenvedon alapuolella on kenttä ”aktivoi alennuskoodi”. Syötä alennuskoodisi tähän kenttään ja ota se käyttöön klikkaamalla ”lunasta”.
 8. Nyt voit lukea ja hyväksyä toimitusehdot, ja vahvistaa tilauksesi.
 9. Mukavia hetkiä valokuvaamisen, musiikin, videoiden ja muiden tallennettavien tiedostojen parissa. Alennuskoodia käyttämällä voit hankkia lisämuistia edullisemmalla hinnalla. 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8