My Muse alennuskoodi

2 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

15€ alennus vähintään 40€ tilauksesta
Alennuskoodi ei ole voimassa alennushintaisille tuotteille.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 1 0
Testattu
44 kertaa käytetty
10% alennuskoodi uutiskirjeen tilaajalle
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu tänään
14 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus vähintään 90€ tilaukselle
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
12 kertaa käytetty
Jopa 60% alennus valikoimasta alusvaatteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
9 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Rohkeita alusasuja - My Muse

MyMuse.fi on suomenkielinen verkkokauppa, joka myy ylellisen naisellisia alusasuja. Alusvaatteita ja alusasusettejä on saatavana perinteisissä tummissa ja vaaleissa sävyissä kauden trendivärejä unohtamatta. Valikoimaan kuuluvat muun muassa

 • Rintaliivit
 • Sukkanauhat
 • Sukat ja sukkanauhavyöt
 • Korsetit
 • Babydoll-asut
 • Vartalokoristeet
 • Kasvomaskit
 • Kehomaalit ja hierontaöljyt

Rintaliivimallistosta löytyy vaihtoehtoja, kuten pehmeät liivit, balconette ja push-up. Rintaliivien kokovalikoimasta löytyvät kuppikoot A-H. Alushousujen joukosta löytyvät stringit, tangat, briefit ja avomalliset alushousut. Alushousuja on tilattavissa mallista riippuen koossa S-XXL.

My Musen verkkokaupasta löytyvät ohjeet miten pukeutua deitti-iltaa varten, ja millaiset alusvaatteet sopivat erityisiin hetkiin. Verkkokaupassa on myös herrasmiehen lahjaopas, jonka avulla vaikkapa tyttöystävälle tai vaimolle voi hankkia oikean kokoisia alusasuja.

Rohkean sensuelleja alusasuja - My Muse

Sensuellia alusasukauppaa Pohjoismaiden alueella

MyMuse.fi verkkokauppa avasi sivustonsa syksyllä 2013. My Musen verkkokauppa toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suomen My Musen verkkokaupan osoite on Tuusulassa. Ruotsin verkkokauppa toimii Boråsista käsin, ja Norjan My Muse on Oslon lähettyvillä Vålessa. My Muse haluaa tarjota asiakkailleen ripauksen luksusta arkeen ylellisten ja korkealaatuisten alusasujen avulla. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat valmistettu Euroopassa.

Uudista alusvaatevarastosi – MyMuse.fi

My Musen verkkokaupasta löytyvät naiselliset alusasusetit, rintaliivit, alushousut, sukat, sukkanauhat, korsetit, yöasut ja asusteet. Verkkokaupan päävalikosta löytyvät

 • Rintaliivit
 • Alusasut
 • Pikkutuhmat alusvaatteet
 • Lahjaideat
 • Myydyimmät tuotteet
 • Uutuustuotteet
 • Alennusosasto

Rintaliivien osastolta löytyvät tavallisimmat liivimallit, kuten push-up, balconette, plunge, pehmeät, puolipehmeät ja vertikaaliset pehmeät liivit. Verkkosivuilla on ostamista helpottava kokotaulukko, oikean koon valintaa helpottavia ohjeita, ja vinkkejä liivien ostajalle. Rintaliivejä on saatavana arkikäyttöön, erityisiin hetkiin, tärkeille treffeille ja hääpäivää kruunaamaan.

Alushousumallisto kattaa stringit, tangat, briefit ja avomalliset alushousut. Valittavana on klassisia malleja mustina ja valkoisina, ja taas toisaalta juhlallisia koristeellisen näyttäviä malleja hehkuvissa väreissä. Ylelliset alushousut ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista.

My Musen sivuilta löytyy alusasusettejä, ja niitä täydentäviä sukkia, stay-up-sukkia ja sukkanauhavöitä. Verkkokaupan korsettien istuvuuden takaa rintaliivimitoitus. Yöasujen kategoriasta löytyvät läpikuultavat bodyt ja babydoll-asut.

Lisäkipinää pariskunnan arkeen voi hakea My Musen tarvikkeiden tuotekategoriasta. Mukana on tuotteita sensuelleihin seikkailuihin, kuten vartalokoristeita, kehomaaleja, hierontaöljyjä ja vartalopuutereita. Saatavana on myös koristeellisia kasvomaskeja.

Herrasmiehen lahjaopas auttaa ja neuvoo lahjaostoksissa. Lahjaoppaassa neuvotaan oikean koon valinnan kiemuroissa ja vinkataan, minkälaiset tuotteet sopisivat lahjaksi erilaisissa tilanteissa. Lahja kannattaa valita sen mukaan, mitä sen saajalle haluaa viestittää. Verkkokaupassa on tarjolla paljon alusasusettejä, joka helpottaa yhteensopivien tuotteiden valintaa lahjaa hankkiessa. Jos lahjaostosten tekeminen aiheuttaa päänvaivaa, asiakaspalvelu neuvoo mielellään valintaa koskevissa kysymyksissä.

Tilaa naisellisia alusasusettejä helposti verkkokaupasta

Houkuttelevia alennustuotteita

My Musen etusivulla on linkki alennuskategorian tuotteisiin, joista löytyy runsaasti alennushintaisia alusasuja. Tarjouksessa olevien tuotteiden hintaa on alennettu jopa 60%, ja alennusosaston kokovalikoima on hyvin laaja aina S-koosta kokoon XXL. Alennustuotteiden joukosta löytyy myös vartalokoristeita.

Lahjakortti erityisiin hetkiin

Lahjavinkkien ja kokoneuvojen ohella My Musen verkkokaupasta voi tilata lahjakortin, jolla lahjan saaja voi lunastaa itselleen upeita alusvaatteita. Lahjakortteja on saatavana vähintään 20€ ja korkeintaan 600€ arvoisina. Lahjakortti lähetetään sähköpostitse tilaajalle, josta sen voi tulostaa lahjan saajalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostoajankohdasta eteenpäin.

MyMusen uutiset

Verkkokaupasta voi tilata uutiskirjeen, jossa tiedotetaan My Musen uutuuksista ja kampanjoista. My Muse tekee myös päivityksiä Facebookiin useita kertoja viikoittain. Päivityksissä esitellään uutuusalusasuja, ja ajoittain Facebookissa on tarjolla alennuskoodeja, joilla säästää jopa 50% normaalihinnoista. Verkkokauppa järjestää myös äänestyksiä, joissa voi vaikuttaa valikoimaan lisättäviin uutuuksiin. Eniten ääniä saaneet alusasusetit lisätään tuotevalikoimaan, ja äänestäjien kesken arvotaan tuotepaketteja.

Ostaminen ja toimitukset

Maksaminen My Musen verkkokaupassa on mahdollista Klarnan maksupalvelun avulla. Ostokset voi tilata joko laskulla, jolloin maksuaikaa on 14 vuorokautta, tai maksamalla tilauksen verkkopankissa. Kotimaisista verkkopankeista maksun voi suorittaa seuraavissa:

 • Danske Bank
 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Säästöpankki
 • S-Pankki
 • Aktia

Maksaminen on mahdollista myös Visalla tai MasterCardilla, Klarna-laskulla tai Klarna-Osamaksulla. Maksamisen jälkeen verkkokaupasta tulee sähköpostiin tilausvahvistus. Tavallisesti tilatut tuotteet toimitetaan 4-7 arkipäivän kuluessa tilaushetkestä. Paketit toimittaa perille Matkahuolto. Yli 90€ tilaukset lähetetään asiakkaille ilman toimituskuluja.

Tuotteilla on 30 päivän rajoitettu vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuskuluista vastaa asiakas, ellei kyse ole reklamaatiosta.

Laadukkaita alusvaatteita arkeen, erityisiin hetkiin, treffeille ja juhlapäiviin

Neuvoja ja apua asiakaspalvelusta

My Musen asiakaspalvelu auttaa mielellään asiakkaita tilauksia ja tuotteita koskevissa asioissa. Asiakaspalvelu neuvoo myös tuotteiden valintaa ja kokoja koskevissa kysymyksissä. Yhteydenotto onnistuu joko verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta, sähköpostitse osoitteeseen support@mymuse.fi tai puhelimitse numeroon 010 6667579. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 – 16 välisenä aikana. My Musen verkkosivuilta löytyvät lisäksi tavallisimmat kysymykset ja vastaukset näihin asiakkaita usein vaivaaviin tilanteisiin. Tavallisimmissa kysymyksissä käsitellään muun muassa tuotepalautuksia, alennuskoodin käyttämistä, lahjakortteja ja toimitustapoja. Vastaukset kannattaakin vilkaista läpi ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Alennuskoodilla alennusta alusvaateostoksista

 1. Valitse Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu My Musen verkkokauppaan.
 2. Tarkasta alennuskoodin viimeinen voimassaolopäivä ja mahdolliset käyttöehdot.
 3. Klikkaa alennuskoodin kuvausta, jolloin se ilmestyy näkyviin.
 4. Kopioi alennuskoodi talteen ja siirry ostoksille verkkokauppaan.
 5. Valitse haluamasi alusvaatteet ostoskoriin.
 6. Siitty kassalle verkkokaupan oikeassa yläkulmassa olevan linkin kautta.
 7. Kassalla ostoslistan yhteenvedon alapuolella on tyhjä kenttä, jossa lukee ”alennuskoodi”.
 8. Syötä alennuskoodi kyseiseen kenttään ja klikkaa painiketta ”lisää”.
 9. Olet nyt aktivoinut alennuskoodisi tuoman edun ja voit täyttää loput tilauksen tiedot.
 10. Toivomme nautinnollisia hetkiä uusien sensuellien alusvaatteiden kanssa – edullisemmin tietenkin. 

Syötä alennuskoodi kuvassa punaisella merkittyyn kenttään My Musen verkkokaupassa.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8