netrauta.fi

Netrauta alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 4 tarjousta maaliskuussa 2017

Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksille
Koskee yli 15 000 tuotetta. Ei koske erillisrahditettavia ostoksia.
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
5 kertaa käytetty
15% alennus Kiramin kylpytynnyreistä
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Jopa 22% alennuksella Harvian kiukaita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vähintään 25% alennus kaikista Oras-tuotteista
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Kodinrakentamisen verkkokauppa – Netrauta

Netrauta tarjoaa kaikkea kotiin ja puutarhaan. Verkkokaupasta löytyvät kylpyhuonekalusteet, saunatuotteet, rakennusmateriaalit, valaisimet, keittiökoneet, kodinkoneet, takat ja puutarhan varusteet. Etsitpä pieniä sisustusesineitä kotiin, kompostoivaa puuceetä mökille, robottiruohonleikkuria takapihalle, työkaluja pikkunikkarointiin tai vaikkapa uutta tiskikonetta, Netraudan kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Kodin sisustajien ja tee-se-itse-miesten lisäksi Netrauta on kiinnostava ostospaikka rakentamisen ammattilaisille valtavalla 15 000 tuotteen valikoimallaan.

15 000 tuotteen valikoima kodinrakentamiseen

Verkkokauppaa Ideaparkista

Nautrauta Finland Oy ylläpitää verkkosivustoa Netrauta.fi. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja sen kotipaikkakunta on Hämeenlinna. Osakeyhtiöllä on verkkokaupan lisäksi showroomit Lempäälän Ideaparkissa ja Vantaan Tammistossa. Showroomeissa esitellään laadukkaiden tuotemerkkien tuotteita kylpyhuoneisiin, saunaan, keittiöihin, pihalle ja kodinsisustamiseen. Showroomeissa on mallituotteita poistomyynnissä, ja ammattitaitoinen henkilökunta neuvoo mielellään asiakkaita kaikenlaisissa sisustuspulmissa. Myyjien avulla on mahdollista tehdä esimerkiksi keittiösuunnitelma omaan kotiin ja budjettiin sopien. Lempäälän Ideaparkissa toimii lisäksi Netraudan asiakaspalvelu.

Satoja tuotemerkkejä kodinrakentamiseen verkkokaupasta

Netrauta.fi panostaa riskittömään kaupankäyntiin, nopeisiin toimituksiin, joustaviin maksutapoihin ja positiiviseen asiakaspalveluun. Valikoima kattaa yli 800 laadukasta tuotemerkkiä kodin, puutarhan, terassin, mökin tai esimerkiksi autotallin rakennus- ja sisustustarpeisiin. Netraudan päätuotekategoriat ovat:

 • Piha
 • Kylpyhuone
 • Sauna
 • Sisustustuotteet
 • Rakentaminen
 • LVI ja sähkö
 • Valaistus
 • Keittiö
 • Kodinkoneet
 • Takat

Etusivulla esitellään houkuttelevia ajankohtaisia tarjouskampanjoita, ja verkkokaupan ostetuimpien tuotemerkkien suosittuja tuotteita. Sesongista riippuen myydyimpiin tuotteisiin kuuluvat ruohonleikkurit, kodinkoneet, sähkökiukaat ja kylpytynnyrit. Rakentajille valikoimasta löytyvät ikkunat, ovet, eristeet ja sähkötyökalut.  Netrauta myy myös sisustustuotteita, astioita, suihkuverhoja, päiväpeittoja ja keittiötekstiilejä, joilla kodin ilmettä voi piristää ilman sen suurempaa remontointia.

Erilaisia tuotteita voi hakea suuren valikoiman joukosta joko verkkokaupan hakua käyttäen, tai tarkempia hakukriteerejä määritellen. Monipuolisiin hakukriteereihin voi määritellä esimerkiksi etsittävän tuotemerkin, hintaluokan, tuotteen koon, toimitusajan, mallin, toivotut lisäominaisuudet, asennustyypin tai värin. Mukana on myös useita vain tiettyihin tuoteryhmiin liittyviä hyvin tarkkoja hakukriteerejä, kuten saunan kiukaan koko, pesuallashanojen lisäominaisuudet tai valaisimien lampun kantatyyppi. Jos hakutoiminnolla ei löydy toivottua tuotetta, kannattaa olla yhteydessä iloiseen asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään sopivimman tuotteen löytämisessä ja valinnassa.

Asiantuntevat myyjät auttavat valitsemaan oikeita tuotteita ja ratkaisuja

Kurkistus kiinnostaviin tuotteisiin somessa

Netrauta tekee aktiivisesti päivityksiä sosiaalisessa mediassa, ja kodinrakentamisesta kiinnostuneet asiakkaat voivatkin seurata sitä Pinterestissä, Twitterissä ja Facebookissa. Pinterestissä on satoja kuvia, jotka on kerätty erilaisiin kodinsisustamisen ja kodinrakentamisen teemoihin sopien. Mukana on kiinnostavia sisustusideoita, moderneja rakennustrendejä ja ajattomia klassikkoratkaisuja suomalaisiin koteihin. Facebookissa Netrauta päivittää kuulumisiaan muun muassa uusien tuotteiden ja ajankohtaisten asuntomessujen osalta. Mukana on myös satunnaisesti esimerkiksi kodinrakentamiseen liittyviä kilpailuja. Sosiaalisen median eri kanavien lisäksi Netraudan verkkosivuilta voi tilata uutiskirjeen, jonka mukana tulee suoraan omaan sähköpostiin verkkokaupan tarjouksia ja kilpailuja.

Tilausten maksaminen verkkokaupan kassalla

Asiakas voi valita Netraudan kassalla maksutavaksi joko verkkomaksun tai luottokorttimaksun. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Postiennakkotilaus Netraudan verkkokaupasta ei ole mahdollinen. Maksun voi suorittaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Verkkopankkimaksu
 • Paytrail
 • Luottokortti
 • Klarna Tili
 • Klarna Lasku
 • Ennakkolasku

Verkkopankeista järjestelmässä mukana ovat Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Lähitapiola, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, POP Pankki ja Handelsbanken. Luottokorttimaksun voi tehdä Visalla tai MasterCardilla. Ennakkolaskua varten asiakkaan tulee toimittaa myyntipalvelulle yhteystietonsa, tilattavien tuotteiden tuotenumerot ja toimitustapa, jolloin myyntipalvelu tekee tilauksen ja tilauksesta maksettavan ennakkolaskun asiakkaalle. Tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu.

Kodinkoneita, puutarhatuotteita, rakennusmateriaaleja, sisustustuotteita ja tarvikkeita remontointiin

Tuotteiden toimitusajat ja toimitusmaksut

Netraudan verkkokaupasta tilattavien tuotteiden toimitusmaksut ja toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Jokaisen tuotteen kohdalla on merkitty erikseen tätä tuotetta koskevat tiedot. Valikoimassa on kuitenkin yli 15 000 tuotetta, joiden toimitus asiakkaalle on maksuton, jos koko tilauksen loppusumma ylittää 200 euroa. Suurin osa tuotteista toimitetaan kotiinkuljetuksella, Postin noutopakettina tai Matkahuollon pakettina. Jos tilausosoite sijaitsee Ahvenanmaalla, asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttää myyntipalveluun mahdollisten toimitustapojen selvittämiseksi.

Riskitöntä verkkokauppaa

Netrauta myöntää kaikille tuotteilleen 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeuden, jonka aikana asiakas voi palauttaa tuotteen ilman kustannuksia. Jos tuote on viallinen, asiakaspalvelu neuvoo, miten kyseisessä tapauksessa saadaan tuote korjattua, korvattua tai palautettua. Kaikissa palautus- ja reklamaatiotapauksissa kannattaakin olla yhteydessä viipymättä asiakaspalveluun.

Asiakastukea ja myyntipalvelua

Netraudan asiakasneuvojat opastavat ostoksissa ja auttavat tilauksia koskevissa ongelmatilanteissa asiakkaita yhteydenoton aihepiiristä riippuen joko asiakaspalvelussa tai myyntipalvelussa. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 029 1800 220, ja se on avoinna arkipäivisin kello 9 – 16. Sähköpostiosoite asiakaspalveluun on asiakaspalvelu@netrauta.fi. Myyntipalvelu vastaanottaa puheluja samassa numerossa myös lauantaisin kello 10 – 18 välisenä aikana. Myyntipalvelun sähköpostiosoite on myynti@netrauta.fi.

Alennuskoodin avulla etua ostoksista

 1. Etsi Alennussankarin sivustolta alennuskoodin Netraudan verkkokauppaan.
 2. Lue alennuskoodia koskevat mahdolliset ostoehdot tai -rajoitukset.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille, kopioi se talteen myöhempää käyttöä varten.
 4. Siirry verkkokauppaan ostoksille.
 5. Siirry ostoskoriin.
 6. Valitsemiesi tuotteiden alapuolella on teksti ”lahjakortti tai etukoodi?”. Klikkaa tätä tekstilinkkiä ja esiin ilmestyy tyhjä kenttä, johon alennuskoodi liitetään.
 7. Vahvista alennuskoodin käyttöönotto klikkaamalla ”ota käyttöön”.
 8. Alennuskoodin tuoma etu huomioidaan nyt ostosten loppusummassa. Toivomme että kodistasi tulee viihtyisä ja kodikas! Alennuskoodin avulla on helppoa säästää rahaa myös muihin ostoksiin. 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8