ninja.fi

Ninja alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

20% alennuskoodi uutiskirjeen tilaajalle
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
6 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus yli 15€ ostoksille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Osta 3 maksa 2 korvakorut
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Ninja - Suomen suurin koru- ja asusteketju

Ninjan kokomustat ja peilein koristellut kaupat ovat varmasti tuttu näky kaikille koruista ja asusteista kiinnostuneille. Lahdesta ponnistanut perheyritys on kasvanut sitten ensimmäisen myymälänsä avaamisen ketjuksi, jolla on myymälöitä kaikissa Etelä- ja Keski-Suomen taajamissa. Edullisiin hintoihin ja näyttävään esillepanoon panostava yritys avasi verkkokauppansa vuoden 2013 alussa, mahdollistaen heidän valikoimansa tuotteiden tilaamisen nettikaupasta kätevästi suoraan kotiin. Kaikki Ninjan korut on valmistettu laadukkaasta, nikkelittömästä metalliseoksesta ja suurin osa niistä tulee Ninjan omasta tuotantolaitoksesta Aasiasta. Kauppa on myös omistautunut vastuullisuudelle ja varmistaa, että heidän alihankkijoidensa työolot ovat hyvät. Lisäksi Ninja uusiokäyttää yli 70% pakkausmateriaaleistaan.Ninja rakastaa värejä!

Lahti - The Business City

Ninja perustettiin vuonna 1981, jolloin se toimi vielä lahja- ja sisustustavaroiden tukkumyyjänä. Ensimmäinen myymälä perustettiin tukkukaupan oheen Lahden Rautatienkadulla ja pysyi paikalla vuoteen 1995. Vuonna 1992 avattu Ninja-myymälä Lahden Trio kauppakeskuksessa oli ensimmäinen myymälä, jossa oli nykyisten Ninjojen tunnusmerkit: kokomustat ja peilein koristellut sisätilat ja korujen näyttävä esillepano. Yritys keskittyi 90-luvun lopulla vähittäismyyntiin, jättäen tukkumyynnin vähemmälle. Samalla yritys myös laajeni muihin kaupunkeihin. Ensimmäinen Lahden ulkopuolinen liike avattiin Jyväskylän Torikeskukseen vuonna 1994. 2007 Ninja päätti muuttaa konseptiaan ja alkaa toimimaan franchisingpohjaisena ketjuna, edelleen perheyrityksen muodossa. Nykyään Ninja on hyvin edustettuna etenkin pääkaupunkiseudulla, ja vuoden 2013 alussa avatun verkkokaupan myötä  kaikki suomalaiset pääsevät tekemään ostoksia Ninjassa - paikkakunnasta huolimatta.    

Kaikki asusteet yhdessä paikassaNinjasta koruja ja asusteita

Ninjan kauppojen konsepti on ollut alusta asti korujen värien voimakas esilletuonti, joka saavutetaan kivijalkakaupoissa kokomustalla ilmeellä. Samanlainen estetiikka on vallalla Ninjan selkeässä verkkokaupassa, jonka päävärit ovat musta ja valkoinen. Pääosan Ninjan tuotteista löydät kaulakorut-, korvakorut- ja hiuskorut-osastoilta. Nuorekkaaseen makuun valituissa tuotteissa vallitsee etenkin mustan ja hopean väri, ja Ninja on tunnettu Suomessa siitä, että se on etenkin goottien suosiossa. Kaikki korut ovat nikkelittömiä ja melko edullisia. Löydät osastoilta mm. Eiffel-korvakoruja, tekohelmiä, kaulakelloja, risti-kaulakoruja ja kirjainkoruja. Korujen lisäksi Ninjan verkkokaupassa on laaja valikoima edullisia asusteita, kuten aurinkolaseja, henkseleitä, huiveja ja vöitä, kelloja unohtamatta.

Löydät Ninjan verkkokaupasta mm. seuraavia kategorioita:

 • Korvakorut
 • Kaulakorut
 • Rannekorut
 • Sormukset
 • Hiuskorut
 • Rintakorut
 • Lasten setit

Ninjan tuotteet edullisemmin alennuskoodilla:

 1. Valitse tarjoamistamme Ninja-alennuskoodeista se, joka vastaa parhaiten tarvettasi. Pidä mielessä, että koodit voivat olla rajoitettuja tiettyihin tuotteisiin.
 2. Kun löydät alennuskoodin, klikkaa sitä niin siirryt Ninjan verkkosivustolle.
 3. Kopioi alennuskoodi talteen.
 4. Tee ostokset normaalisti. Kun olet valmis, siirry ostoskassiin sivun oikealta laidata.
 5. Näet tuotteiden alla tyhjän kentän, jonka vieressä lukee ”Kampanjakoodi”. Liitä alennuskoodi kenttään, ja klikkaa ”Tallenna” -painiketta.
 6. Etusi lasketaan automaattisesti ostoskoriin. Toivomme, että nautit alennuksesta ja uusista asusteistasi - edullisesti! 

Liitä alennuskoodi Ninjan sivuilla kuvassa punaisella merkittyyn kenttään.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8