Piironki alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 1 tarjous maaliskuussa 2017

Jopa 75% alennuksella tuotteita tarjouksissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Ihania löytöjä – Piironki.fi

Piironki on ihanien sisustuslöytöjen verkkokauppa, josta on helppoa tehdä ostoksia kaikenlaisiin sisustustarpeisiin sekä kotiin, toimistolle, mökille, parvekkeelle että terassille. Valikoima kattaa paljon upeita esineitä, joista jokainen voi löytää mieleisensä. Piirongin valikoimasta löytyvät muun muassa seuraavat tuoteryhmät

 • Säilytys, kassit ja pussukat
 • Kellot, korut ja huivit
 • Päiväpeitot ja torkkupeitot
 • Sisustustyynyt, sisustustekstiilit
 • Valaisimet ja lyhdyt
 • Paperituotteet ja piensisustus
 • Huonekalut

Piirongilla on kivijalkamyymälä Helsingin ydinkeskustassa. Myymälän valikoimassa on Piirongin maahantuomien tuotteiden lisäksi valikoimaa täydentäviä sopivia esineitä. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi halutessaan noutaa Helsingin liikkeestä.

Piironki toimii verkkokaupan lisäksi tavaroidensa maahantuojana ja tukkumyyjänä sisustusliikkeille. Verkkokauppaan ovat tervetulleita kuluttaja-asiakkaiden lisäksi yritysasiakkaat, joita varten Piirongin valikoimasta löytyy liikelahjoja ja promootiotuotemallisto.

Ihania sisustuslöytöjä - Piironki.fi

Vaatteiden postimyynnistä kodinsisustuksen maahantuojaksi

Piironki.fi on kotimainen verkkokauppa, jonka omistaa helsinkiläinen Piironki Oy. Yritys on perustettu jo vuonna 1978, ja sen toimiala on lahjatavaroiden ja askartelutarvikkeiden vähittäiskauppa. Piirongilla on liike Helsingissä Aleksanterinkadulla, ja sen toimitusjohtajana toimii Mari Korkeamäki.

Yrityksen historia yltää aina 1960-luvulle saakka, jolloin kaikkien tuntema Anna-lehti perustettiin. Annan sivuilla tarjottiin lukijoille mahdollisuus tilata ompelemattomia vaatteita. Postimyynti oli menestys ja tuotevalikoima laajeni valmiisiin tuotteisiin. Myynnin kasvaessa lahjatavaramyyntiä varten perustettiin oma yritys, jonka nimeksi tuli Piironki Oy.

Piirongin tuotteita on markkinoitu useissa kotimaisissa aikakausilehdissä, kuten Kotiliesi, Avotakka, Deko ja Eeva. Yritys alkoi tuoda maahan Kaukoidässä valmistettuja tuotteita ja se toimittikin kymmeniätuhansia tilauksia lehtien lukijoille. Vuonna 2012 liiketoiminta ja tilaajamäärät hiipuivat, joten postimyynti lehdissä päätettiin lopettaa.

Paria vuotta aiemmin Piironki ideoi kodinsisustukseen keskittyvää sisustusmallistoa, jonka tuotteet valmistettaisiin tutuilla sopimustehtailla. Piironki alkoi toimimaan myös tukkumyyjänä kotimaisille sisustusliikkeille, perusti inspiroivan myymälän Helsingin keskustaan ja avasi verkkokaupan, josta asiakkaat voivat tehdä ihania sisustuslöytöjä edulliseen hintaan.

Piironki maahantuo tuotteita, jotka ovat valmistettu yrityksen toimeksiantojen perusteella suomalaisia varten. Piironki pyrkii olemaan sisustajan edullinen ja inspiroiva aarreaitta. Piironki panostaa nopeaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Sisustuskauppa verkossa

Piironki.fi on vaaleasävyinen kotimainen verkkokauppa, josta on vaivatonta tehdä ostoksia. Pienillä esineillä, tekstiileillä ja säilytysratkaisuilla kodin sisustusilmeen muuttaminen käy käden käänteessä ja ennen kaikkea pienin kustannuksin. Piirongin etusivulla on esitelty verkkokaupan myydyimmät tuotteet, joiden joukosta voi vilkaista inspiroivia tuotteita. Verkkosivuston vasemmalla reunassa oleva tuotekategoriavalikko sisältää kaikki verkkokaupan tuoteryhmät, kuten kassit, pussukat, kellot, torkku- ja päiväpeitot, tyynyt, valaisimet ja piensisustus. Saatavana on myös muutamia huonekaluja, mutta pääasiassa verkkokauppa on keskittynyt sisustuksen pientuotteisiin. Eri tuotekategorioiden esineitä voi lajitella haluamaansa järjestykseen esimerkiksi hinnan tai uutuuden mukaisesti.

Verkkokaupan infosivulla on kerrottu Piironki.fi-verkkokaupan syntytarina kaikkine mielenkiintoisine vaiheineen. Uutisissa on sesonkipäivityksiä ja tietoa myymälän aukioloajoista. Piirongin verkkosivuilta löytyy myös tietoa sisustusliikkeille, jotka haluavat ottaa valikoimaansa Piirongin oman malliston sisustustuotteita. Sisustusliikkeiden lisäksi Piironki toivottaa tervetulleiksi yritysasiakkaat verkkokauppansa asiakkaaksi. Yritysten on mahdollista jättää verkkokaupalle tarjouspyyntö vaikkapa liikelahjoista tai promootiotuotteista. Pienet sisustustuotteet ovat erinomaisia lahjoja yhteistyökumppaneille ja työntekijöille esimerkiksi joulun aikaan.

Koriste-esineitä, säilytysratkaisuja ja tekstiilejä

Rekisteröityminen ja uutiskirjeen tilaaminen

Verkkokauppa tarjoaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille mahdollisuuden rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä voi ilmoittaa, haluaako saada sähköpostiinsa Piirongin sisustusaiheisia uutiskirjeitä. Kuluttaja-asiakas täyttää rekisteröintilomakkeesta ainoastaan pakolliset kohdat, yritysasiakkaaksi rekisteröityessä tulee ilmoittaa myös yrityksen nimi ja Y-tunnus. Tukkuasiakkaaksi rekisteröityessä valitaan rekisteröintilomakkeesta yksinkertaisesti kohta ”rekisteröidyn tukkuasiakkaaksi”.

Tarjoustuotteita sisustajalle

Piirongin päävalikosta löytyy kaikkien sisustusesineiden omien osastojen lisäksi tarjoustuotteiden kategoria, johon verkkokauppa kerää alennushintaiset tuotteet ja poistotuotteet. Tarjouksien joukossa on jopa 50% alennuksia tuotteiden normaaleista hinnoista. Alennustuotteista löytyy tekstiilejä, säilytysrasioita, tyynyjä ja piensisustusesineitä, kuten tuikkukuppeja. Tarjoustuotteiden listaa päivitetään tuotteiden menekin mukaisesti, joten erityisen kiinnostavat tuotteet kannattaa tilata ennen kuin ne myydään loppuun.

Upeita sisustuskuvia ja uutisia somessa

Piironki päivittää Facebookiin houkuttelevia sisustustuotekuvia ja uutisia verkkokaupan tuotteista useita kertoja kuukaudessa. Inspiroivien kuvien joukossa on sekä kuvia yksittäisistä tuotteista, että sisustuskokonaisuuksista, johon on käytetty verkkokaupasta löytyviä esineitä, tekstiilejä ja säilytysratkaisuja. Sisustamisesta kiinnostuneiden asiakkaiden kannattaakin tykätä Piirongista Facebookissa, ja seurata uusimpia verkkokaupan päivityksiä.

Uusi kotisi ilme edullisilla sisustustuotteilla

Verkkokaupan maksutavat

Piironki käyttää Paytrail Oyj:n maksupalvelua, joka mahdollistaa turvallisen ja yksinkertaisen verkkomaksamisen. Tuotteita voi tilata joko ennakkolaskulla tai maksamalla tuotteet tilausprosessin aikana. Maksutapavaihtoehdot ovat:

 • Maksukorttimaksu (Visa, Visa Electron tai MasterCard)
 • Verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken tai Ålandsbanken)
 • Ennakkolasku

Jos maksutavaksi valitaan ennakkolasku, tuotteet toimitetaan asiakkaalle, kun maksu on suoritettu. Mikäli ennakkomaksua ei makseta viikon kuluttua tilaushetkestä, tilaus peruutetaan.

Toimitustapavaihtoehdot

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaan valinnan mukaisesti joko Postin postipakettina tai kotiinkuljetuksella. Toimitusaika on usein hyvin lyhyt, ja asiakas saa paketin kotiinsa jo parissa päivässä. Toimitustavaksi voi valita halutessaan myös noudon Piirongin myymälästä Aleksanterinkadulta, jolloin toimitus on maksutonta.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Huomioitavaa on kuitenkin, että asiakas voi palauttaa ainoastaan käyttämättömiä, alkuperäispakkauksissa olevia tuotteita, jotka ovat edelleen myyntikelpoisia. Epäselvissä tilanteissa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun, joka neuvoo ja auttaa ratkaisemaan ongelman.

Ystävällistä asiakaspalvelua

Kaikissa Piirongin verkkokauppaa ja sen tuotteita koskevissa kysymyksissä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse. Verkkokaupan sähköpostiosoite on info@piironki.fi ja puhelinnumero 020 741 7340. Asiakaspalvelu on avoinna myymälän aukioloaikoina, eli arkisin kello 10-18 välisenä aikana.

Alennuskoodilla alennusta Piirongin sisustustuotteista

 1. Valitse Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu Piironki.fi-verkkokauppaan.
 2. Tarkasta alennuskoodin viimeinen voimassaolopäivä ja mahdolliset ostoa koskevat ehdot ja rajoitukset.
 3. Klikkaa alennuskoodin kuvausta. Kopioi talteen esiin ilmestynyt alennuskoodi.
 4. Siirry verkkokauppaan.
 5. Tee ostoksia. 
 6. Siirry ostoskoriin verkkokaupan oikeasta yläkulmasta löytyvän linkin kautta.
 7. Ostoslistan alapuolella on tekstilinkki ”aktivoi lahjakortti tai kampanja”. Klikkaa tätä linkkiä.
 8. Esiin ilmestyy pieni ruutu, jossa lukee ”syötä aktivointikoodi”. Syötä alennuskoodisi tähän kenttään ja klikkaa vielä ”aktivoi”.
 9. Olet nyt ottanut käyttöösi alennuskoodin tuoman edun ja voit syöttää kaikki muut tilausta koskevat tiedot.
 10. Toivomme, että uudet sisustusesineesi piristävät kotiasi ja tuovat iloa arkeen – edullisempaan hintaan tietenkin!

 

Aktivoi alennuskoodi kuvassa punaisella merkityssä kohdassa saadaksesi alennuksen.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8