restel.fi

Restel alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 1 tarjous maaliskuussa 2017

Jopa 35% alennus pääsiäisloman majoituksesta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Voimassa enää vain 3 päivää!
Jopa 35% alennuksella hotellimajoitusta Restelin tarjouksissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Hotelleja valtakunnanlaajuisesti - Restel.fi

Restelin sivustolta (entinen Hotellimaailma.fi) voit varata huoneen mistä tahansa Restel-konsernin hotellista. Kaipasit sitten kylpylämatkaa Rantasipi-kylpylähotelliin, lasketteluhotellia Rukan Rukahovilla tai yösijaa liikematkalle Oulun Cumuluksesta löydät sivustolta hotellin tarpeeseen kuin tarpeeseen. Restelillä on vankka vuosikymmenien kokemus Suomen hotelli- ja ravintola-alasta ja he ovat alansa suurin konserni Suomessa. Heidän verkkosivujensa tarjoamien kylpylä-, kaupunki- ja perhelomien lisäksi on kaupunkohteita varatessa mahdollista ostaa myös teatteripaketteja, joilla voit yhdistää kulttuurielämyksen ja hotelliyöpymisen kätevästi.     

Hotellimajoitusta ja kylpylälomia - Restel.fi

Suuri kotimainen hotellikonserni 

Restel Oy-konserni omistaa ympäri suomea 49 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Konsernin juuret ovat Tradeka yhtiössä, joka fuusioitui vuonna 1983 luoden Eka-yhtymän. Nimi Restel otettiin käyttöön vuonna 1989. Restelin hotelliketjuihin kuuluvat Rantasipi, Cumulus, Crowne Plaza Helsinki, Hotelli Seurahuone Helsinki, Hotel Atlas Kuopio, sekä Holiday Inn-ketjun Suomen hotellit. Tämän lisäksi konserniin kuuluvat myös ravintolaketjut Hemingways, HelmiSimpukka, Rax Bufft ja Martina, joita on usein hotellien yhteydessä. Laskusuhdanteen takia hotelli- ja ravintolalalla on koettu vaikeita vuosia ja myös Restel pyrkinyt vähentämään tappioitaan pienentämällä kulujaan. 

Kylpylä-, kaupunki- ja perhelomat

Suurin osa yrityksen hotelleista sijaitsee kaupunkien keskustoissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja tarjoavat täten mahdollisuuden nauttia kaupungin urheilu- messu- ja musiikkitapahtumista helposti. Kaikissa huoneissa on ilmainen laajakaista-internet yhteys. Kaupunkikohteiden lisäksi konsernilla on kylpylähotelleja Rantasipi-nimellä, esimerkiksi Imatran Valtionhotelli ja Rantasipi Siuntion kylpylä. Hotellit ovat myös lapsiperheystävällisiä ja esimerkiksi Holiday Inn hotelleissa alle 13-vuotiaat lapset saavat ilmaiset aamupalat ja ateriat. Muissa hotelleissa lapset yöpyvät huomattavilla alennuksilla tai jopa ilmaiseksi. Restelin -sivustolta löydät myös viikottain päivitettävän listan hotellitarjouksista Ykkösbonus- tai K-Plussa korttin haltijoille. Restelin verkkosivustolta löydät seuraavat kategoriat:

  • Hotellitarjoukset
  • Kaupunkilomat
  • Kylpylälomat
  • Perhelomat

Kylpylälomia, kaupunkihotelleja ja perhelomapaketteja Restelin hotelleissa

Tee hotellivarauksesi edullisemmin käyttämällä alennuskoodia:

  1. Valitse tarjoamistamme alennuskoodeista se, joka vastaa parhaiten tarvettasi. Pidä mielessä, että koodit saattavat olla rajoitettuja tietyille aikavälille tai hotelliketjuille.
  2. Kun löydät alennuskoodin, klikkaa sitä niin siirryt Restelin verkkosivustolle.
  3. Kopioi alennuskoodi talteen.
  4. Valitse etsimäsi hotellikohde, matka-ajankohta ja henkilömäärä. Klikkaa "käytän tuotetunnusta/varauskoodia" ja valitse vielä alasvetovalikosta "kampanja". Voit nyt lisätä alennuskoodisi tähän kampanjakoodille tarkoitettuun kenttään saadaksesi varauksesta alennusta. Mukavaa matkaa ja miellyttäviä hotelliöitä! 

Syötä alennuskoodi kuvassa punaisella merkittyyn kenttään.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8