spartoo.fi

Spartoo alennuskoodi

4 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

20% alennus vähintään 150€ tilauksille
Alennuskoodi ei ole voimassa alennushintaisille tuotteille. Alennus ei koske yhteistyökumppaneiden tuotteita.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
15% alennus vähintään 100€ tilauksille
Alennuskoodi ei ole voimassa alennushintaisille tuotteille. Alennus ei koske yhteistyökumppaneiden tuotteita.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
10% alennus koko valikoimasta
Alennuskoodi ei ole voimassa alennushintaisille tuotteille. Alennus ei koske yhteistyökumppaneiden tuotteita.
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
5€ alennuskoodi uutiskirjeen tilaajalle
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
131 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus tilaukselle
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
82 kertaa käytetty
Jopa 50% alennus kengistä viikon tarjouksissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Muotitrendejä jaloillesi Spartoolta

Onko kenkäkaupastasi aina oma kokosi lopussa juuri siitä väristä, jonka haluaisit ostaa? Etsikö kenkiä jotka kääntävät katseita? Tuntuuko kenkäkauppojen valikoima liian rajalliselta? Spartoo.fi tarjoaa todella valtavan valikoiman kenkiä kaiken kokoisille jaloille. Verkkokaupasta löytyvät nilkkurit, tennarit, sandaalit, saappaat, korkokengät ja urheilukengät kaikissa sateenkaaren väreissä ja sadoilta brändeiltä. Pienimmät vauvojen kengät ovat kokoa 16 ja suurin miesten kenkien koko on 52, joten jokaiselle löytyy siltä väliltä varmasti sopivat jalkineet sekä kouluun, töihin, harrastuksiin että juhliin.

Spartoon valikoima on laajentunut kengistä myös vaatteisiin, asusteisiin ja laukkuihin. Verkkokaupan sivuille on kerätty trendivinkkejä ja inspiraatiokuvia sesongin kuumimmista tuotteista. Samaan tilaukseen voikin kerätä samalla helposti kokonaisen tyylikkään asukokonaisuuden asusteineen, jolloin kaiken tarvittavan vaikkapa tuleviin juhliin voi tilata aikaa säästäen yhdestä verkkokaupasta.

Kengät jokaiseen tyyliin tuhansien vaihtoehtojen joukosta

Antiikin Kreikan jalanjäljillä

Ranskalainen alun perin kenkiin keskittynyt verkkokauppa Spartoo sai nimensä antiikin Kreikan nahkaisten remmisandaalien mukaan, jotka olivat ahkerasti käytössä erityisesti Spartan kaupunkivaltiossa. Näitä sandaaleja kutsutaan ranskaksi nimellä spartiates. Yrityksen perustajat, kolme vastavalmistunutta nuorta miestä, päättivät muokata nimeä lisäämällä siihen kaksi o-kirjainta, kuten aiemmin moni menestynyt netissä toimiva yritys, kuten Google ja Yahoo. Syntyi Spartoo, joka erikoistui kenkien verkkokauppaan.

Yrityksen tarina alkoi elokuussa 2006, ja se innosti pian mukaansa motivoituneita työntekijöitä, sijoittajia, yhteistyökumppaneita ja tunnettuja kenkämerkkejä. Spartoon tiimi ja liikevaihto kasvoi merkittävästi ensimmäisten vuosien aikana. Kymmenen henkilöä työllistävästä yrityksestä Spartoo on kasvanut kymmenissä maissa toimivaksi satojen työntekijöiden verkkokauppaketjuksi, jolla onkin toimintaa suomenkielisen verkkokaupan lisäksi muun muassa Ranskassa, Saksassa, Englannissa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Kreikassa, Hollannissa, Puolassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Faktoja ja lukuja

 • Perustamisvuosi: 2006
 • Yrityksen perustajat: Boris Saragaglia, Jérémie Touchard ja Paul Lorne
 • Markkina-alue: verkkokauppatoimintaa yli 30 maassa
 • Työntekijöitä: lähes 200
 • Tuotemerkkejä: yli 1500
 • Tuotteita verkkokaupassa: yli 100 000 mallia
 • Varastotilat: 30 000 neliömetriä ja yli miljoona kenkäparia
 • Kävijöitä verkkosivuilla: yli 14 miljoonaa eurooppalaista kävijää kuukaudessa

Tiedot perustuvat vuonna 2016 Spartoon verkkosivuilta löytyviin lukuihin. 

Muotisuosikkeja ja hurmaavia jalkineita verkkokaupasta

Kenkien tilaaminen ei voisi muuttua helpommaksi. Spartoon sivujen valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja kaikenlaisiin tyyleihin, tilaukset toimitetaan asiakkaalle ilmaiseksi ja palautus onnistuu ilman lisäkuluja. Spartoo antaa lisäksi takuun markkinoiden alhaisimmista hinnoista, joten kenkien ostaminen verkkokaupan sivuilta on todellakin houkuttelevaa. Valikoimasta löytyvät rennot, sporttiset, elegantit, klassisen tyylikkäät ja kapinallisen rokkaavat jalkineet, vaatteet, laukut ja asusteet. Edustettuna on laaja repertuaari maailmalla tunnettuja tuotemerkkejä, ja ilahduttavana lisänä joukosta löytyy myös kotimaisia brändejä. Valikoima kattaa esimerkiksi jalkineita, muotia ja reppuja muun muassa seuraavilta merkeiltä:

 • Minna Parikka
 • Clarks
 • New Balance
 • Converse
 • Adidas
 • Birkenstock
 • Kickers
 • Only
 • Vero Moda
 • Eastpak

Naisten kenkien valikoimasta suosittuja tuotekategorioita ovat ballerinat, korkokengät ja sandaalit. Miehille verkosta löytyy vaikkapa tennareita, juhlakenkiä tai treenaamiseen sopivia lenkkareita. Lasten kenkien joukosta on helppoa tilata söpöjä mutta käytännöllisiä kenkiä, saappaita ja sandaaleja. Laukkujen joukosta voi hakea omiin tarpeisiinsa sopivan tyylikkään uutuuskäsilaukun, matkalaukun tulevalle lomamatkalle, koulurepun perheen pienimmälle tai vaikkapa kenties lompakon isänpäivälahjaksi. Muotimaailman huippujen ohella valikoimasta löytyy paljon mukavan edullisia arkikäyttöön soveltuvia tuotteita.

Spartoon verkkokaupasta kenkiä juhliin ja tärkeisiin tilaisuuksiin

Uskollisten asiakkaiden Spartoo Premium

Kenkäverkkomyymälällä on oma kanta-asiakasohjelmansa, jonka nimi on Spartoo Premium. Etuoikeutettujen asiakkaiden kerhoon pääsee maksamalla vuositilauksen liittymismaksun, joka on 19,90 euroa. Etuasiakkaat saavat pisteitä kaikista ostoksistaan Spartoon verkkokaupassa. Esimerkiksi sadan euron tilaus kerryttää pistesaldoa 200 pistettä, joka tarkoittaa kahden euron etua tuleviin verkkokauppaostoksiin. Etuasiakkaat saavat kaikista normaalihintaisista tuotteista aina 10% alennuksen ja alennustuotteistakin he saavat automaattisen 5% alennuksen. Asiakkaat voivat maksaa ostoksensa kolmessa erässä osamaksulla ilman lisäkuluja. Spartoo Premiumin etuja ei voi kuitenkaan soveltaa yhteistyökumppaneiden tuotteiden ostamiseen Spartoon verkkokaupassa. 

Yksityismyynnit ja edullisten hintojen alelaari

Spartoolla on jatkuvasti vaihtuvia alennuskampanjoita, tarjouksia ja alennuskoodeja normaalihintaisille tuotteille. Verkkokaupan sivuilta löytyvät kaksi suurinta tarjoustuotekategoriaa, joista edullisten hintojen tuotelista kokoaa kaikki alennushintaiset kengät yhdelle sivulle, ja yksityismyyntien lista puolestaan kerää alennushintaisia merkkituotteita viikoittain muuttuvalle kampanjasivulle. Tarjoushintaisten kenkien joukosta löytyy tuhansia erilaisia kenkiä, joiden hintaa on alennettu esimerkiksi 50% alkuperäisestä myyntihinnasta. Alennuskenkiä voi lajitella valitsemalla oman toivekenkätyyppinsä, kokonsa, toivotun hintakategorian ja vaikkapa tuotemerkin. Tehokkaat tarjoushaukat löytäväkin helposti upeita helmiä alelaarien kätköistä pienellä vaivalla. 

Hemmottele päivänsankaria lahjakortilla

Sopivan lahjan valitseminen ystävälle tai perheenjäsenelle saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia, jos päivänsankarin viimeisimmät lempitrendit eivät ole tarkasti tiedossa. Lahjakortti sopii esimerkiksi syntymäpäiväsankarille, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäiväyllätykseksi, joulupakettiin tai nimipäivän muistamiseen. Spartoon lahjakortilla voi ilahduttaa tärkeää ihmistä, joka voi valita itsellensä juuri täydelliset kengät, tai Spartoon valikoimasta löytyvää muotia. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostohetkestä alkaen. Ostaja voi valita kuva-aiheen useiden eri teemojen joukosta, tämän jälkeen valitaan lahjakortin summa ja täytetään sekä lahjan vastaanottajan että lähettäjän tiedot.

Trendikkäitä kenkiä, vaatteita ja asusteita merkkituotteiden joukosta

Mobiililaitteella selailtava kevytversio ja sovellukset

Spartoon sivustosta on olemassa kevytversio, joka on nopeampi joko älypuhelimella tai tabletilla shoppaillessa. Sivustolta on karsittu joitain perinteisen verkkokaupan ominaisuuksia, mutta kaikki perustoiminnot löytyvät myös mobiiliversiosta. Spartoon mobiilisovellukset löytyvät puolestaan seuraavista linkeistä:

Mobiilisovelluksen asentaminen mahdollistaa esimerkiksi hintavertailun ja viivakoodien skannaamisen, jolloin lempituotteiden löytyminen verkkokaupasta on todella nopeaa. Sovelluksen kautta voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun yhdellä näpäytyksellä. Android-versiossa on myös mahdollisuus aktivoida uusimpia kenkämalleja esittelevä widget. 

Lisää inspiraatiokuvia ja muodin trendejä somessa

Spartoo tekee päivityksiä muotiin ja kenkiin liittyen Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin. Mukana on kuvia tuoteuutuuksista, verkkokaupan tapahtumista ja tarjouskampanjoista. Instagramin raikkaat kuvat houkuttelevat kenkäkaapin päivittämiseen ja antavat ideoita myös muuhun pukeutumiseen aina elegantista juhlalookista leikkisään hassutteluun. Twitteristä voi poimia myös kiinnostavia linkkejä kengistä kirjoittavien muotibloggaajien sivuille. 

Uutiskirjeen tilaajille alennusta kenkäostoksista

Spartoon etusivulta voi tilata uutiskirjeen, jonka mukana tulee säännöllisesti suoraan omaan sähköpostiin uutisia ajankohtaisista tarjouskampanjoista. Uutiskirjeen postituslistalle liittyessä asiakas saa viiden euron arvoisen alennuskoodin, jonka voi käyttää seuraavalla ostoskerralla verkkokaupassa. Uutiskirjettä tilatessa valitaan, onko kiinnostunut naisten vai miesten kenkien valikoimaa koskevista uutuustuotteista ja alennuksista.

Tutki inspiroivia pukeutumisvinkkejä Spartoon verkkosivuilta

Miten ostoksia maksetaan verkkokaupan kassalla?

Spartoon verkkokaupassa on turvallista tehdä ostoksia, sillä verkkokauppa käyttää suojattua yhteyttä kaikkien maksutapojen käsittelyyn. Maksaminen on mahdollista seuraavilla tavoilla:

 • Luottokorttimaksu Visalla tai MasterCardilla
 • Luottokorttimaksu kolmessa kuukausierässä
 • Maksu American Expressillä
 • Tilisiirto verkkopankissa
 • Paypal-maksu
 • Pankkisiirto
 • Klarna Osamaksu
 • Klarna Lasku

Verkkopankeista maksupalvelussa ovat mukana kotimaiset pankit Osuuspankki, Tapiola, S-Pankki, Handelsbanken, Danske Bank, POP, Ålandsbanken ja Säästöpankit. Perinteisellä pankkisiirrolla ostoksia maksaessa tilauksen toimittamisessa on pisin viive, koska se postitetaan vasta maksusuorituksen siirryttyä Spartoon tilille. Tämä saattaa viedä jopa 5 päivää. 

Muotiostosten toimitukset asiakkaille

Spartoo toimittaa tilattuja tuotteita Suomeen joko Mypack-pakettina tai UPS-kuriirin toimituksina. Mypack-toimitustapa maksaa asiakkaalle 5€ ja se saapuu perille viimeistään kahdeksassa päivässä. UPS:in toimitusvaihtoehdot ovat joko standarditoimitus tai pikatoimitus. Standardina paketti löytää perille viidessä arkipäivässä ja kuljetus on asiakkaalle maksuton. Pikatoimituksen toimitusaika on ainoastaan kolme päivää ja se maksaa asiakkaalle 10 euron lisämaksun.

Tyytyväisyystakuu, asiakaspalautukset ja reklamaatiot viallisista tuotteista

Kaikilla Spartoon nettisivuilta ostetuilla tuotteilla on tyytyväisyystakuu, joka tarkoittaa laajennettua palautusoikeutta tilatuille tuotteille. Uudenveroiset, käyttämättömät ja alkuperäispakkauksiin pakatut tuotteet voi palauttaa Spartoolle 30 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Asiakkaan tulee kuitenkin noudattaa huolellisesti verkkokaupasta löytyviä palautusohjeita. Palautustapausten käsittelyaika on useimmiten noin 10 arkipäivää. Kaikissa tuotevirhetapauksissa kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun, joka käsittelee reklamaatiotapaukset. 

Vastauksia asiakkaiden kysymyksiin asiakastuesta  

Joskus tilausta tehdessä tai tilattua pakettia odottaessa vastaan tulee ongelmatilanteita, joiden ratkaisemiseen tarvitsee apua. Spartoon ystävällinen asiakastuki vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin joko puhelimessa tai sähköpostilla. Verkkokaupan sivuilla voi myös täyttää yhteydenottolomakkeen, jonka avulla saa apua ongelmiin. Asiakastuen puhelinnumero on +358 9 425 97870, ja linjat ovat avoinna arkipäivisin kello 9 -18 välisenä aikana. Asiakastukeen voi laittaa myös sähköpostia osoitteeseen adriana@spartoo.fi. 

Alennuskoodia käyttämällä säästät rahaa muotiostoksistasi

 1. Etsi sivustomme alennuskoodien joukosta alennuskoodi Spartoon verkkokauppaan.
 2. Lue alennuskoodia koskevat rajoitukset ja mahdolliset ostoehdot.
 3. Klikkaa koodi näkyviin ja kopioi se talteen. Siirry tekemään ostoksia Spartoon sivuille.
 4. Mene ostoskoriin ja klikkaa ”tilaa”.
 5. Kohdassa yksi on paikka alennuskoodille. Täytä aiemmin kopioimasi koodi tähän. Klikkaa ”ok”.
 6. Täytä toivomasi toimitustapa. Valitse maksutapa ja vahvista tilaus.
 7. Toivomme, että viihdyt uusissa kengissäsi! Alennussankarin avulla on helppoa säästää muotiostoksissa sadoissa verkkokaupoissa. 

Kuvassa alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty punaisella renkaalla.

 

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8