sportsnutrition.fi

Sportsnutrition alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 2 tarjousta maaliskuussa 2017

32€ alennus heraproteiinista Micro Whey Active 4kg
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
7 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Urheiluravinteita ja ravintolisiä – Sportsnutrition.fi

Treenaatko tavoitteellisesti salilla, ja tarvitset lisää potkua lisäravinteista? Helpottaisiko ateriankorvike pitämään yllä viikon kiireisimmän päivän ruokarytmiä? Kotimainen verkkokauppa Sportsnutrition tarjoaa asiakkailleen maamme laajimman valikoiman erilaisia urheiluravinteita ja ravintolisiä. Verkkokaupasta löytyvät kaikki treenaamista tukevat tuotteet, kuten proteiinit, vitamiinit, rasvanpolttajat, palautumisjuomat, massanlisääjät, proteiinipatukat ja tehonlisääjät. Lisäksi verkkokaupasta ovat tilattavissa urheiluun sopivat vaatteet ja varusteet. Sportsnutrition palvelee myös huippu-urheilijoita.

Sportsnutrition.fi on myös huippu-urheilijoiden lisäravinnekauppa

Suomalainen urheiluravinteiden verkkokauppa

Sportsnutrition.fi on kotimainen verkkokauppa, jonka toiminnan taustalla on yritys SN Sport Oy. Yrityksen kotipaikkakunta on Helsinki ja se on toiminut vuodesta 2014 alkaen. Sportsnutrition maahantuo tarkasti valittuja laadukkaita urheiluravinteita Euroopasta. Suurin osa verkkokaupan tuotteista ovat peräisin Pohjoismaista. Verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen taatusti edullisen hintatason, nopeat toimitukset, luotettavan tilausprosessin ja hyvän palvelun.

Tilaa netistä urheiluravinteita

Sportsnutrition.fi on selkeä verkkokauppa, josta voi tilata urheilun lisäravinteita edullisella hinnalla. Verkkokaupan etusivulta löytyvät vaihtuvat kampanjatuotteet, joiden hinta on erityisen edullinen. Valikoima on laaja, ja verkkokaupasta löytyvät muun muassa seuraavat tuoteryhmät:

 • Aminohapot
 • Ateriankorvikkeet
 • Hiilihydraatit
 • Kreatiinit
 • Massanlisääjät
 • Proteiinit
 • Rasvanpolttajat
 • Superfoodit
 • Vitamiinit ja mineraalit

Erilaisten urheiluravinteiden lisäksi valikoima kattaa treenivaatteita ja -varusteita. Lisäravinteiden tuotekuvauksista löytyvät tarkat selosteet tuotteiden sisältämistä ainesosista ja ominaisuuksista. Useissa tuotekuvauksissa on kerrottu, soveltuuko lisäravinne esimerkiksi vähälaktoosiseen, gluteenittomaan tai soijattomaan erikoisruokavalioon, ja paljonko se sisältää rasvaa tai proteiinia.

Aminohappoja, proteiineja, hiilihydraatteja, rasvanpolttajia ja superfoodeja

Vaihtuvat verkkokaupan supertarjoukset

Sportsnutrition tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia supertarjouksia, jotka ovat listattuna verkkokaupassa omalle tuotesivulleen. Supertarjousten joukossa voi olla esimerkiksi pakettitarjouksia, jolloin kaksi tai kolme samaa tuotetta saa jopa puoleen hintaan. Tarjousten joukossa voi olla lisäravinteiden lisäksi myös urheiluvarusteita.

Lahjakortilla puhtia salille

Juhlapäivä lähestyy, eikä mitään lahjaideoita? Treenaako päivänsankari salilla, joten lisäravinteille olisi tarvetta? Lahjakortti on aina hyvä ratkaisu, koska sen avulla juhlapäivän sankari voi valita itse itselleen parhaimmin soveltuvat tuotteet. Verkkokaupasta voi tilata lahjakortin joko 20, 50, 100 tai 200 euron arvoisena. Lahjakortti postitetaan kirjeessä tilaajan kotiosoitteeseen. Lahjakortilla voi maksaa ostoksia joko verkkokaupassa tai Sportsnutritionin myymälässä Vantaalla. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ajan ostoajankohdasta lähtien. Lahjakorttia käyttäessä asiakas ei voi hyödyntää verkkokaupan alennuskoodeja. Koko lahjakortin saldo tulee käyttää yhdellä ostokerralla.

Lahjoita lahjakortilla tukea treenaamiseen

Lisää tietoa Facebookista ja uutiskirjeestä

Jos treenaaminen ja lisäravinteet kiinnostavat, kannattaa verkkokaupan päivityksiä seurata Facebookista. Sportsnutritionista tykkäämällä saa uusinta tietoa esimerkiksi vaihtuvista kampanjatarjouksista ja alennuskoodeista, joilla voi säästää esimerkiksi 20% ostosten loppusummasta. Verkkokaupasta voi tilata myös uutiskirjeen. Sportsnutrition lähettää uutiskirjeitä postituslistalaisille muutamia kertoja kuukausittain. Uutiskirjeissä on tuotesuosituksia ja tarjouksia. Jos uutiskirjettä ei halua enää jatkossa vastaanottaa, sen voi peruuttaa helposti sähköpostin lopussa olevasta linkistä.

Verkkokaupan maksutavat

Sportsnutrition.fi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset maksutavat. Lisäravinteita, vaatteita ja treenivarusteita voi maksaa joko laskulla, osamaksulla, maksukorteilla tai verkkopankin tilisiirrolla. Verkkopankkimaksu onnistuu, jos asiakkaalla on tunnukset johonkin seuraavista kotimaista pankeista: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki tai Ålandsbanken. Korttimaksuun kelpaavat Visa, Visa Electron ja MasterCard. Laskulla tai osamaksulla maksaessa asiakas käyttää Klarnan maksupalveluja. Sportsnutrition ei toimita tilauksia postiennakolla.

Tilausten toimitustavat

Tilaukset toimitetaan asiakkaille ilman postikuluja, mikäli tilauksen loppusumma ylittää 80 euroa. Muussa tapauksessa toimituskulut riippuvat tilatuista tuotteista, ja ne voi tarkastaa tilausta tehdessä verkkokaupan kassalla. Tavallisesti tuotteiden toimitus kestää 1-3 arkipäivää. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille joko Postin tai Matkahuollon paketteina.

Kahden viikon vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on tilaamilleen tuotteille 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, mikäli palautettavat tuotteet ovat avaamattomia ja myyntikunnossa. Jos asiakas palauttaa tuotteita, palautuksen mukaan tulee liittää asiakasnumero, asiakkaan yhteystiedot, pankkitilin numero ja tilausvahvistuksen kopio. Tämän jälkeen tuotteet postitetaan takaisin osoitteeseen:

Sportsnutrition.fi/SN Sport Oy
Kelatie 25 B11
01450 Vantaa

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Sportsnutritionille voi laittaa verkkosivujen kautta kysymyksiä ja tiedusteluja palautelomaketta käyttäen. Yrityksellä on Vantaan Koivuhaan ostoskeskuksessa sijaitseva liike, joka on avoinna arkipäivisin kello 11 – 19, ja lauantaisin kello 10 – 14. Sportsnutritionin liikkeeseen voi soittaa, jos asiakkaalla on kysyttävää tuotteista, myymälän puhelinnumero on 010 321 7000. Tilauksia koskevia kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen shop@sportsnutrition.fi.

Alennuskoodilla alennusta lisäravinteista

 1. Alennuskoodin avulla on helppoa säästää seuraavalla tavalla. Etsi Alennussankarin alennuskoodien ja tarjousten joukosta Sportsnutritionin verkkokauppaan tarkoitettu alennuskoodi.
 2. Lue alennuskoodia koskevat mahdolliset lisäehdot ja tarkasta sen voimassaoloaika.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille. Kopioi se talteen myöhempää käyttöä varten.
 4. Siirry verkkokaupan sivuille tekemään ostoksia normaaliin tapaan.
 5. Siirry kassalle ostamaan tuotteet. Linkki löytyy verkkokaupan sivuston oikeasta reunasta.
 6. Siirry kassalle, rekisteröi asiakastili tai kirjaudu sisälle jo aiemmin luoduilla tunnuksilla.
 7. Valitse tilauksen toimitustapa.
 8. Seuraavassa vaiheessa valitaan maksutapa ja syötetään aiemmin talteen kopioitu alennuskoodi kenttään, jonka vieressä lukee ”alennuskuponki”. Tämän jälkeen jatketaan tarkastamaan koko tilauksen tiedot ja vahvistamaan tilaus.
 9. Toivomme tsemppiä treenaamiseen! Alennuskoodilla voi säästää hieman rahaa myös uusiin treenivaatteisiin. 

Kuvassa on merkitty vihreällä renkaalla alennuskoodille tarkoitettu kenttä.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8