Suomisisustus alennuskoodi

3 alennuskoodia ja 0 tarjousta maaliskuussa 2017

Jopa 50% alennuksella valaisimia outletista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu eilen
2 kertaa käytetty
20% alennus Trio-valaisimista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu eilen
2 kertaa käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Valaisimia suomalaiseen sisustukseen

Pääasiassa laadukkaita valaisimia myyvä verkkokauppa Suomisisustus.fi tarjoaa sekä kuluttaja-asiakkaille, että yritysasiakkaille laajan valikoiman erilaisia valaisinratkaisuja. Kodin ja toimiston tuotteiden joukosta löytyvät esimerkiksi erilaiset valaisimet keittiöön, saunaan, lastenhuoneeseen ja työtiloihin. Valikoimassa on plafondeja, kristallikruunuja, spotteja ja design-tuotteita. Ulkovalaisimista löytyvät puolestaan numerovalaisimet, valopylväät ja erilaiset aurinkokennoja hyödyntävät valaisimet.

Valaisinkauppaa pääkaupunkiseudulta

Suomisisustus.fi on Suomisisustus Oy:n ylläpitämä verkkokauppa. Osakeyhtiö on perustettu vuonna 2010, ja sen kotipaikkakunta on Lahti. Suomisisustuksen myymälä sijaitsee Säterintiellä Helsingissä. Myymälästä löytyy laatumerkkien design-tuotteita, kuten valaisimia ja sisustustuotteita. Yritys tarjoaa asiakkailleen laatutuotteita tunnetuilta merkeiltä edulliseen hintaan.

Tyylikkäitä lamppuja ja tunnettuja valaisintuotemerkkejä - Suomisisustus.fi

Tee löytöjä laadukkaasta valikoimasta

Verkkokauppa Suomisisustus.fi on jaettu kolmeen eri pääkategoriaan, joiden kautta tuotteita voi lähteä selailemaan. Valittavissa ovat sisävalaisimet, ulkovalaisimet tai tuotemerkit. Tuotemerkkien joukossa on useita suosittuja laatubrändejä, kuten:

 • Airam
 • Eglo
 • Innolux
 • Konstsmide
 • Mark Slöjd Sweden
 • Nordlux
 • Sessak
 • Trio

Valaisimia löytyy lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin, tyyleihin ja ympäröivään sisustukseen sopien. Valonlähde voi olla joko huomaamaton ja upotettu, tai näyttävä trendikäs sisustuselementti. Design-valaisimien joukosta löytyvät upeimmat valaisimet, jotka toimivat helposti huomion keskipisteenä tyylikkäinä sisustusratkaisuina. Verkkokaupasta löytyvät myös ledivalot ja lastenhuoneisiin soveltuvat valaisinratkaisut piristävine väreineen ja kuvioineen.

Asiakastilin ja uutiskirjeen edut

Verkkokaupan sivustolla on mahdollisuus liittyä asiakkaaksi, jolloin tilausten käsittely nopeutuu ja tilaushistorian tarkastelu mahdollistuu. Verkkokaupan etusivulta voi tilata myös uutiskirjeen, jonka mukana asiakkaalle tulee sisustusvinkkejä ja tarjouksia. Asiakkaaksi rekisteröityminen tai uutiskirjeen tilaaminen ei sido mihinkään, ja uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa myöhemmin, ellei siitä koe enää hyötyvänsä.

Outletin poistotuotteet polkuhinnalla

Verkkokaupan sivustolta löytyy poistotuotteiden osasto, johon on listattu yksittäiskappaleita ja asiakaspalautuksena saapuneita tuotteita, joiden hintoja on laskettu rajusti alkuperäisestä. Alennus voi olla jopa 50% tuotteen aiemmasta myyntihinnasta. Jos outletista löytyy kiinnostava tuote omaan käyttöön, kannattaa tilaus tehdä viivyttelemättä, koska viimeiset kappaleet saatetaan myydä nopeastikin pois varastosta.

Tilaa erilaisia valaisimia kotiin tai toimistolle edullisella hinnalla

Suomisisustuksen maksutavat

Verkkokaupan maksaminen tapahtuu yhteistyössä Maksukaistan kanssa. Maksukaista on Paybyway Oy:n tarjoama palvelu, jonka kautta on turvallista maksaa verkkokauppaostoksia. Asiakkaat voivat maksaa ostoksiaan seuraavilla maksutavoilla:

 • Verkkopankkimaksu
 • Maksukortti
 • Jousto
 • Everyday

Maksujärjestelmässä ovat mukana kotimaiset verkkopankit Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki ja Handelsbanken. Maksukorteista hyväksytään Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Jousto ja Everyday ovat maksutapoja, jolloin asiakas voi valita maksamisen laskulla tai osamaksulla.

Tuotteiden toimitukset asiakkaalle

Kaikki tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille ilman toimituskuluja Postin pakettina. Suomisisustus ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti yhdestä työpäivästä kahteen viikkoon. Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta lukien, mikäli tuote on alkuperäiskunnossa ja palautetaan kaikkien mukana tulleiden osien kanssa.

Tuotteiden takuut ja varaosat

Suurimmalla osalla Suomisisustuksen myymistä tuotteista on kahden vuoden takuu. Tuotekohtaisesti takuu saattaa kuitenkin vaihdella. Takuu on voimassa, jos valaisin on ostettu Suomisisustuksen verkkokaupasta tai myymälästä. Takuuasioissa asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun. Moniin valaisimiin on saatavana myös varaosia. Varaosatiedusteluissa kannattaa tarkastaa valaisimen tuotetiedot jo ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun. Tuotteen merkki ja mallinumero helpottavat sopivan varaosan löytymistä.

Asiakaspalvelusta neuvoja ongelmatilanteissa

Suomisisustuksen asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden tiedusteluihin sähköpostilla ja puhelimitse. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@suomisisustus.fi. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 439 1016. Tilauksia ja asiakaspalautuksia koskevissa yhteydenotoissa asiakkaan tulee ilmoittaa palautuksen syy, tieto palautettavista tuotteista ja tilinumero ostosumman hyvitystä varten.

Kuinka alennuskoodilla saa alennusta ostoksista?

 1. Hae Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu Suomisisustuksen verkkokauppaan.
 2. Lue alennuskoodia koskevat lisätiedot ja mahdolliset ostorajoitukset.
 3. Klikkaa koodi esille, kopioi se talteen ja siirry verkkokauppaan tekemään ostoksia normaaliin tapaan.
 4. Valittuasi kaikki haluamasi valaisimet ostoskoriin, siirry tarkastelemaan sen sisältöä.
 5. Tuotelistan oikealla puolella lukee ”alennuskoodit”. Klikkaa tekstiä, ja sen alapuolelle aukeaa pieni ikkuna alennuskoodia varten. Syötettyäsi alennuskoodin tähän ikkunaan, klikkaa vielä ”syötä kuponki”.
 6. Alennuskoodin tuoma etu on nyt otettu käyttöön ja voit mennä kassalle maksamaan ostoksesi. Toivomme että uudet tyylikkäät valaisimet tuovat iloa ja valoa kotiisi. Edullisemmin tietenkin! 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8