tailorstore.fi

Tailor Store alennuskoodi

2 alennuskoodia ja 1 tarjous maaliskuussa 2017

Vain Alennussankarilta 15% alennus koko valikoimasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
20€ alennus kahdesta mittatilauspaidasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
29 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus tilaukselle
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Tailor Storesta mittatilausvaatteita ja asusteita

Tailor Storen verkkokauppa tarjoaa räätälöityjä paitoja, chinoja, pikeepaitoja, sortseja, boksereita ja alushousuja. Pääosin mittatilausvaatevalikoima on suunnattu miehille, mutta paitoja ja pikeepaitoja on räätälöitävissä myös naisille sopiviksi. Verkkokaupan tuotteet valmistetaan korkealaatuisista kankaista tilaajan mittojen mukaisesti. Voit lisätä suunnittelemiisi housuihin hienostuneita yksityiskohtia, muokata tyyliisi sopivasta paidasta joko trendikkään tai klassisen tyylikkään tehosteilla, tai vaikkapa tilata paitasi kanssa samasta kankaasta valmistetut täydellisesti istuvat mittatilausbokserit. Asukokonaisuuden viimeistelyyn tilattavissa ovat myös kalvosinnapit, sukat ja käsintehdyt silkkisolmiot.

Takuulla istuvia vaatteita - Tailor Store

Tulevaisuuden räätäli Ruotsista

Ruotsalainen yritys perustettiin vuonna 2003 Helsingborgissa, ja se on toiminut Tailor Store Sweden Ab nimellä vuodesta 2006 lähtien. Erinomainen verkkokauppa on palkittu ensimmäisen kerran vuonna 2006 tittelillä Skandinavian paras verkkokauppayritys, jonka jälkeen se on saavuttanut myös lukuisia muita palkintoja. Tailor Storen tavoitteena on yrityksen nettisivujen mukaan ”pukea koko maailma yksilöllisiin, itse suunniteltuihin vaatteisiin”. Verkkokauppa pyrkii mittatilausvaatteita netistä ostavien kuluttajien luonnolliseksi ensisijaiseksi valinnaksi. Sen tavoitteena on myös johtaa verkkokaupparatkaisujen kärkikaartia kehittämällä edelleen käytännöllistä, helppoa ja hauskaa tapaa räätälöidä mittatilausvaatteita netissä.

Sosiaalinen vastuullisuus ja ympäristöarvot ovat Tailor Storelle tärkeitä. Voittoa tuovan toiminnan aiheuttamat negatiiviset ympäristövaikutukset pyritään minimoimaan, ja eettisiä sääntöjä kunnioittamaan niin minimipalkan, kuin turvallisten työolosuhteidenkin suhteen. Yritys kontrolloi säännöllisesti, että alihankkijat noudattavat yhteistyösopimuksen eettisiä vaatimuksia.

Suunnittele mittatilausvaatteesi Tailor Storen verkkokaupassa

Tailorstore.fi tarjoaa yksinkertaisen hauskan tavan suunnitella ja tilata vaatteita omien mittojen mukaan. Naisten tuotevalikoimaan kuuluvat vain paidat ja pikeepaidat. Miesten vaatteiden ja asusteiden valikoima on kattava, sisältäen myös tyylikkääseen pukeutumiseen tarvittavat asusteet. Verkkokaupasta löytyvätkin seuraavat tuoteryhmät:

 • Paidat, pikeepaidat, t-paidat, neuleet
 • Päällystakit
 • Klassiset ja rennot chinot
 • Silkkisolmiot, sukat, kalvosinnapit, vyöt
 • Bokserit, alushousut, pitkät alushousut

Verkkokaupasta on tilattavissa myös aloituspaketti, joka sisältää lahjakortin, kangasnäytteitä ja mittanauhan. Kankaille löytyy oma osastona nettisivuilta, kankaista voi valita suosikkeja ”kangasvihkoon”, jonka voi tilata kotiin tarkempaa päätöksentekoa varten. Tailor Storen selkeä ohjevideo neuvoo, miten hihan pituus mitataan oikein takkia varten: 

 

Uutiskirjeen tilaamisen etuja 

Tailor Storen verkkokaupasta voi tilata uutiskirjeen, joka lähetetään asiakkaille suurin piirtein kerran viikossa. Uutiskirjeen mukana tulee ajankohtaisia uutisia, tietoa tuoteuutuuksista ja alennuskampanjoista. Sähköpostin mukana tulee myös vuodenaikaan sopivia pukeutumisvinkkejä räätälöidyistä vaatteista. Jos uutiskirjettä ei tarvitse enää jatkossa, sen tilaamisen voi peruuttaa yksinkertaisesti sähköpostin lopusta löytyvästä linkistä. 

Tyylikkäitä pukuja omilla mitoilla helposti ja edullisesti

Tilattujen tuotteiden maksaminen ja toimitusajat 

Verkkokaupan vaatteita ja asusteita voi maksaa muutamilla eri maksutavoilla. Nämä kaikki ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Asiakas voi maksaa ostoksena seuraavilla vaihtoehdoilla: 

 • Visa
 • MasterCard 
 • PayPal 

Mittatilausvaatteita tilatessa on hyvä huomioida, että toimitusajat ovat valmisvaatteita huomattavasti pidempiä. Toimitusajan arvio löytyy tilattavan tuotteen lisätiedoista. Arvio perustuu tilatun tuotteen toimittamiseen ompelimosta, joka sijaitsee Sri Lankassa. Verkkokauppa seuraa tuotantoaikoja sekä lentorahteja, ja pyrkii huolehtimaan, että tuotteet toimitetaan asiakkaille mahdollisimman nopeasti. 

Mittaprofiilin avulla vaatteiden tilaaminen on nopeampaa

Tuotteiden palauttaminen ja reklamaatiot 

Asiakkaan tulee noutaa toimitettu tuote 14 vuorokauden kuluessa postin noutopisteestä. Noutamatta jätetyistä tilauksista peritään asiakkaalta 34,95 euron kustannukset. Kuluttajansuojalain mukaisesti asiakkailla on 14 vuorokautta aikaa peruuttaa kauppa, mutta tämä oikeus on rajoitettu, jos tavara on valmistettu tai muunneltu ostajan mittojen ja toiveiden mukaisesti. Tailor Storesta tilatessa paitoja, pikeepaitoja, chinoja, pukuja, puvun takkeja, päällystakkeja, alusvaatteita ja muita erikoisvalmistettavia tuotteita asiakas hyväksyy, että tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Jos asiakkaalla on palautetta tuotteiden laadusta, tuotannossa on tapahtunut virhe, tai asiakkaalle on toimitettu epähuomiossa väärä tuote, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tapauksen ratkaisemiseksi. Tailor Store tarjoaa tilatuille tuotteille istuvuustakuun. Jos tuote ei vastaa annettuja mittoja, verkkokauppa tarjoaa uuden vaatteen tai korjausompelun kerran tilattua tuotetta kohti. Lisätietoa löytyy verkkokaupan takuuehdoista. 

Asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo ongelmatilanteissa 

Verkkokaupasta löytyy yhteydenottolomake asiakaspalveluun. Usein kysytyistä kysymyksistä löytyy vastauksia useisiin pulmiin, tämä kannattaa huomioida, koska asiakaspalvelua tarjotaan ainoastaan sähköpostitse. Arkipäivisin asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan kaikkiin sähköpostitiedusteluihin vuorokauden kuluessa. 

Tailor Storen alennuskoodilla säästät näin:

 1. Valitse Alennussankarin sivulta sopiva Tailor Storen alennuskoodi. Klikkaa "hae alennuskoodi", ja siirryt automaattisesti verkkokauppaan.
 2. Kopioi koodi talteen. Tarkistathan, että alennuskoodi on voimassa haluamiesi tuotteiden kohdalla ja sen ehdot täyttyvät.
 3. Tee vaateostoksesi normaaliin tapaan Tailor Storen verkkokaupassa. Ollessasi valmis, voit siirtyä tarkastelemaan ostoskorin sisältöä.
 4. Ostokorissa näet valitsemiesi tuotteiden alla tyhjän kentän, jonka yläpuolella lukee ”lahjakortti tai kampanjakoodi”. Lisää alennuskoodisi tähän kenttään ja klikkaa ”ok” jatkaaksesi tilauksen käsittelyä. Tarjous vähennetään automaattisesti ostostesi loppusummasta.
 5. Seuraavaksi voit valita maksu- ja toimitustavan, jonka jälkeen voit vahvistaa tilauksesi. Toivotamme miellyttäviä hetkiä mittatilausvaatteitesi parissa - edullisemmin!

Liitä alennuskoodi Tailor Storen verkkokaupassa kuvassa punaisella ympyröityyn kenttään.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8