unisportstore.fi

Unisportstore alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 4 tarjousta maaliskuussa 2017

Toimituskulut aina 5€ tilauksen suuruudesta triippumatta
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
12 kertaa käytetty
Jopa 25% alennuksia fanituotealessa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
14 kertaa käytetty
Jalkapallotuotteita alennettuun hintaan Unisportstoren tarjouksissa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu tänään
249 kertaa käytetty
Jopa 50% alennuksella pelivaatteita ja -varusteita Unitsportstoren tammialessa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
1 kerran käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Jalkapallovaatteet, pelikengät ja varusteet Unisportstoresta

Jalkapallokenkiä treenaamiseen Unisportstorelta

Suomenkielinen verkkokauppa Unisportstore.fi on tanskalaisen jalkapallovarusteisiin keskittyneen urheiluliikkeen verkkosivusto, josta löytyy laaja valikoima paitoja, kenkiä, maalivahdin varusteita, alusasuja, säärisuojia, jalkapallotarvikkeita ja juoksukenkiä.

Valikoima kattaa vaatteita ja varusteita sekä jalkapallon harrastajille, jalkapalloilijoille, että jalkapallofaneille. Fanituotteita voi ostaa esimerkiksi suosikkimaan, lempijoukkueen tai parhaan pelaajan nimellä varustettuna. Jalkapalloa pelaaville Unisportstoren verkkokaupasta löytyvät

 • Treenivaatteet ja pelihanskat
 • Jalkapallot
 • Maalit ja harjoitustarvikkeet
 • Lisäravinteet
 • Tuet, kinesioteipit ja lääkelaukut
 • Kylmäpakkaukset ja lämpögeelit

Jalkapallovaatteiden valikoimaan kuuluu kymmeniä tuotemerkkejä. Vaatteita on saatavana lasten 112 cm koosta aina aikuisten XXXL-kokoon saakka. Valikoimassa on pojille, miehille, tytöille ja naisille sopivia jalkapallovaatteita.

Harrastajien, pelaajien ja jalkapallofanien lisäksi verkkokaupasta löytyvät sopivat hupparit, takit, tuulipuvut, T-paidat, lippikset ja pipot myös kentän laidalla oleville valmentajille kaikkiin sääolosuhteisiin. Juomapullojen ja juomapullotelineiden ohella huoltojoukoille ja valmennustiimille on tarjolla muun muassa harjoitustarvikkeita, taktiikkatauluja ja jalkapalloaiheisia muistiinpanovihkoja.

Tanskalaista intohimoa lajia kohtaan

Unisport A/S on tanskalainen vuonna 1995 perustettu urheilutarvikeliike. Liiketoiminta alkoi asunnosta joka sijaitsee Kööpenhaminassa, mutta jo kuuden kuukauden päästä se muutti uusiin tiloihin Istedgadelle. Seuraavan puolen vuoden kuluttua Unisportin kasvu innosti laajentamaan liikkeen kokoa ja kauppa muutti kohti Vesterbrogadea. Myöhemmin Vesterbrogadella sijaitsevaan myymälään rakennettiin toinen kerros, Unisport Team Sport kauppa avattiin Bådehavnsgadelle ja erillinen Unisport varasto aloitti toimintansa Bådehavnsgadella. Unisportin kova työ jalkapallovaatteiden ja varusteiden kauppiaana palkittiin merkittävällä liiketoiminnan kasvulla, jonka ansiosta yrityksestä tulikin pohjoismaiden suurin jalkapallopaitojen myyjä.

Vuonna 2002 aloitettiin verkkokauppa avaamalla tanskalainen verkkokauppa Unisport.dk. Verkkokauppatoiminta on laajentunut Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Alankomaihin. Unisport on avannut myös sivuston www.unisportstore.com, joka toimittaa tilauksia kaikkialle maailmaan.

Vuonna 2015 Unisportilla on noin neljän jalkapallojoukkueen verran täysipäiväisiä työntekijöitä. Tiimi työskentelee Unisport jalkapallokaupan ja Unisport Team Sport myymälän ohella varastolla ja toimistotiloissa, jossa työskentelee myös verkkokaupan asiakastuki.

Unisportstore on kokonaan tanskalaisessa omistuksessa, vaikka jalkapalloteollisuus onkin 2000-luvulla muuten tavallista kauppatavaraa ulkomaalaisille miljardööreille. Yritys on palkittu vuonna 2011 tanskalaisessa E-Handelsprisen-palkintogaalassa Tanskan parhaana verkkokauppana. Unisport tukee Tanskan kodittomien maajoukkuetta, ja on Tanskan jalkapalloliiton DBU:n virallinen yhteistyökumppani.

Jalkapallofanien, harrastajien ja pelaajien verkkokauppa

Jalkapallopaitoja ja treenikenkiä verkkokaupasta

Osoitteesta www.unisportstore.fi löytyy jalkapallokenttien värimaailman mukaisesti raikkaan vihreä nettikauppa, jonka päätuotekategoriat ovat jalkapallopaidat, jalkapallokengät, maalivahdin varusteet, alusasut, säärisuojat, jalkapallotarvikkeet ja juoksukengät. Tämän lisäksi etusivun päävalikosta löytyvät kategoriat Futis365, tarjoukset ja uutuustuotteet. Futis365 kategoriaan on kerätty arkikäyttöön sopivien jalkapallovaatteiden ohella kaikki jalkapalloaiheiset fanituotteet, jotka eivät liity suoranaisesti pelaamiseen, kuten reput, farkut ja aurinkolasit. Verkkokaupasta löytyvät kaikki maailman johtavat jalkapallovarusteita valmistavat tuotemerkit, joista esimerkkinä

 • Nike
 • Adidas
 • Puma
 • Hummel
 • Umbro
 • Mizuno
 • Diadora

Suosittuja jalkapallopaitoja on valikoimassa satoja. Fanipaitojen valtavasta valikoimasta löytyvät maajoukkueiden paidat, ja suosittujen seurajoukkueiden paitoja Tanskan lisäksi löytyykin Saksasta, Ranskasta, Portugalista, Hollannista, Venäjältä, Italiasta, Espanjasta, Englannista, Norjasta ja Ruotsista. Unisportilta saa kenkiä treenaamiseen ja juoksemiseen. Jalkapallokenkien kategoriassa on omat listansa tunnetuimmille tuotemerkeille. Tämän lisäksi tilattavissa on muun muassa vaihtonappuloita, kengännauhoja, sisäpelikenkiä ja suihkusandaaleja. Jalkapallovaatteita ja pelikenkiä voi hakea verkkokaupan hakutoiminnolla, jossa voidaan määritellä haetun tuotteen tuotekategoria, tuotemerkki, väri, toivottu toimitusaika, hintaluokka ja koko.

Tiimien oma mallisto – Unisport Team Sport

Unisportstoren erikoisuutena on Team Sport tuotekategoria, jossa on myytävänä peliasukokonaisuuksia kokonaisille jalkapallojoukkueille. Verkkokaupassa esitellään laajasti Team Sport -mallistoa. Team Sport asukokonaisuudet sisältävät useimmiten T-paidan, shortsit, jalkapallosukat kaikille pelaajille, ja tämän lisäksi erillisen maalivahdin asun. Kokojen valikoima on laaja aina 3XS koosta kokoon 2XL saakka hieman asukokonaisuuksien mallista riippuen. Team Sport settiin kuuluu aina joko 9 tai 13 pelaajan asut, ja yhden maalivahdin asu. Jokainen tiimi voi valita sopivan väriyhdistelmän asulleen tilausta tehdessä joustavasti, sillä paitojen, shortsien ja sukkien värit voi vapaasti valita mieleisikseen. Team Sport peliasujen listalla on erikseen merkitty lapsille ja aikuisille sopivat kokonaisuudet, joissa koot sopivat kaikenkokoisille joukkueen jäsenille. Vaatteiden materiaaleista, teknisistä ominaisuuksista ja tuotemerkistä riippuen koko tiimin pelivaatesetin hinta on muutamista sadoista euroista aina muutamaan tuhanteen euroon. Team Sport mallistoa myy Unisportin Team Sport, jolle voi laittaa tiedusteluja tilauksista sähköpostiosoitteeseen teamsport@unisport.dk.

Tarjoustuotteet jalkapallofaneille

Unisportstoren tarjoustuotteiden kategoriaan on kerätty satoja alennushintaisia tuotteita. Listalta löytyvät muun muassa jalkapallopaidat, pelikengät, alusvaatteet, shortsit, treenipaidat, juoksukengät, takit ja fanituotteet. Alennustuotteita löytyy jokaisesta hintaluokasta, ja hintoja on alennettu jopa 90% alkuperäisestä hinnasta. Mukana on myös fanipaitoja, joihin voi lisätä halutessaan standardipainatuksen lisäksi lisäpainatuksen, jossa on oma nimi ja mahdollinen pelinumero.

Verkkokaupalla on viikoittain vaihtuvia tarjouskampanjoita, joista saa kätevimmin tietoa tilaamalla Unisportin uutiskirjeen suoraan omaan sähköpostiosoitteeseen. Uutiskirjeen tilauksen voi perua milloin tahansa, eikä sähköpostiosoitteita luovuteta kolmansille osapuolille. Uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan myös jopa 250€ arvoisia lahjakortteja verkkokauppaan.

Maajoukkueiden ja seurajoukkueiden pelipaitoja jalkapallofaneille

Lahjaideat ja lahjakortit

Unisportstoren verkkokaupasta löytyy lahjaideakategoria, jossa on listattu lahjaksi sopivia tuotteita moniin eri hakuominaisuuksiin perustuen. Lahjaa voi etsiä esimerkiksi tietystä hintaluokasta, tietyn jalkapalloilijan mukaan, maalivahtien fanituotteiden joukosta, tietyn joukkueen mukaan, naisten tuotteiden joukosta tai varsinaisesta jalkapallovalikoimasta.

Lahjan valinta voi olla joskus haastavaa esimerkiksi sopivan koon löytämisen kannalta. Unisportstoren lahjakortti on helppo valinta merkkipäiväksi, jolloin lahjan saaja voi valita itse haluamansa tuotteet verkkokaupasta. Lahjakortin summan voi itse valita lahjakorttia tilatessa. Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin joko kerralla tai useammassa osassa. Lahjakortilla voi maksaa ostoksia sekä verkkokaupassa, että Kööpenhaminan Unisportin myymälässä.

Unisport sosiaalisessa mediassa

Unisportstore on aktiivisesti esillä sosiaalisessa mediassa. Facebookissa Unisport tekee päivityksiä ahkerasti jalkapallotuotteiden uutuuksiin ja uutisiin liittyen, jopa useita kertoja päivittäin. Unisportin YouTube-kanavalta löytyy jalkapallovideoita, varustemainoksia, haastatteluja ja eri tuotemerkkeihin liittyviä videoita englanniksi, tanskaksi ja ruotsiksi. Unisportistoren Twitterissä twiittaillaan tuoreimmista uutuustuotteista ja kuumimmista ilmiöistä jalkapallokentillä. Instragramista löytyy puolestaan todella runsaasti jalkapalloon, ammattilaispelaajiin, tuotteisiin ja lajin harrastajiin liittyviä upeita kuvia.

Maksutavat verkkokaupassa

Unisport hyväksyy useita eri maksutapoja verkkokauppansa kassalla. Voit lunastaa tilaamasi tuotteet joko maksamalla luottokortilla, tilisiirtona, Klarna-Laskulla tai Klarna-Tilillä. Luottokorteista verkkokaupassa hyväksytään:

 • Diners Club
 • MasterCard
 • Maestro
 • VISA
 • American Express
 • JCB

Verkkokaupan kassalla ostoksia voi maksaa myös suomalaisissa verkkopankeissa, joista palvelussa mukana ovat OP-Pohjola, Danske Bank, Aktia ja Handelsbank.

Tilausten toimitustavat

Tilausten toimituskulut Suomeen ovat aina 5€. Unisportin verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitus EU-maihin kestää yleensä 2-4 arkipäivää, ja muualle maailmaan 10-11 arkipäivää. Personoitavien tuotteiden, kuten omien painatusten ja koristeompeleiden tapauksissa, toimitusaika pitenee parilla työpäivällä. Toimitusajasta tulee tarkempaa tietoa tilausvahvistuksen mukana.

Tilaa jalkapallovaatteet, kengät, varusteet ja fanituotteet Unisportstorelta

Tuotteiden palautukset ja reklamaatiot

Unisportstoren tuotepalautukset ovat maksuttomia asiakkaalle, ja ne tulee postittaa Tuusulan Mixtra OY:lle, joka hoitaa asian verkkokaupan kanssa. Palauttaessa tilattuja tuotteita tulee huomioida, että paketin mukana ilmenee tilausnumero ja palautuksen syy. Epäselvissä tilanteissa ja reklamaatioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan Unisportstoren asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään tilanteen ratkaisemisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Unisportin asiantunteva asiakaspalvelu auttaa asiakkaita, jalkapallojoukkueita, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa jalkapallotuotteisiin, verkkokauppaan ja tilauksiin liittyvissä seikoissa. Voit esittää kysymyksesi joko verkkokaupan chat-ruudussa, puhelimitse, sähköpostitse tai luomalla tukipyynnön verkkokaupasta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Unisportstoren asiakaspalvelun puhelinnumero on 093 157 9091. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 11 – 18 välisenä aikana. Sähköpostilla yhteydenotot lähetetään osoitteeseen support@unisportstore.fi.

Alennuskoodin käyttäminen jalkapallotuotteita tilatessa

 1. Valitse Alennussankarin alennuskoodien ja tarjousten joukosta sellainen, joka sopii ostoksiisi Unisportstoren verkkokaupassa.
 2. Lue alennuskoodia koskevat mahdolliset käyttöehdot ja tarkasta viimeinen voimassaolopäivä.
 3. Klikkaa alennuskoodi aktiiviseksi ja kopioi se talteen myöhempää tarkoitusta varten.
 4. Siirry verkkokauppaan tekemään ostoksia normaaliin tapaan.
 5. Löydettyäsi kaikki haluamasi tuotteet, siirry ostoskoriin verkkokaupan oikeasta yläkulmasta löytyvän linkin kautta.
 6. Siirry kassalle.
 7. Oikeassa reunassa sivua näet listan valitsemistasi tuotteista.
 8. Vasemmassa reunassa on lueteltu maksutavat. Halutessasi käyttää alennuskoodia, klikkaa kohta ”lahjakortti” aktiiviseksi. Näkyviin ilmestyy neliosainen kenttä, johon voit syöttää aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodin.
 9. Vahvista alennuksen käyttöönotto painikkeella ”lunasta”.
 10. Voit viimeistellä tilausta koskevat tiedot ja maksaa ostoksesi.
 11. Toivomme, että uudet jalkapallovarusteet motivoivat treenaamista ja inspiroivat penkkiurheilijoita! Alennuskoodin avulla teet ostoksia edullisemmalla hinnalla.

Alennuskoodin paikka on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8