urbanoutfitters.co.uk

Urban Outfitters alennuskoodi

1 alennuskoodi ja 4 tarjousta maaliskuussa 2017

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
79 kertaa käytetty
Jopa 30€ alennuksella naisten vaatteita
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
2 kertaa käytetty
Jopa 30€ alennuksella naisten kenkiä
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Jopa 30€ alennuksella käsilaukkuja ja reppuja
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
20% alennus opiskelijoille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
5 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Erilaista katumuotia - Urban Outfitters

Urban Outfitters on amerikkalainen ketju, joka myy muotia, sisustustuotteita ja lahjatavaroita. Englanninkielisestä verkkokaupasta voi tilata naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa ja asusteita. Urban Outfittersin tyyli on boheemin hipsteriä, ironisen humoristista, välillä myös kitsiä, vintagea ja retroa. Verkkokaupan kohderyhmään kuuluvat nuoret aikuiset.

Muotia urbaaneille nuorille aikuisille

Amerikkalainen globaali muotiketju

Urban Outfitters, Inc. on amerikkalainen yritys, jonka päämaja on Philadelphiassa. Yritys on perustettu vuonna 1970, ja sen perustajat olivat Richard Hayne ja Scott Belair. Yritys on listattu Yhdysvalloissa Nasdaqin pörssiin. Urban Outfittersillä satoja myymälöitä ympäri maailman. Amerikan osavaltioiden lisäksi myymälöitä on Kanadassa, Belgiassa, Saksassa, Tanskassa, Espanjassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Italiassa, Alankomaissa ja Ruotsissa. Urban Outfittersillä on viisi omaa tuotemerkkiä:

 • Urban Outfitters
 • Anthropologie
 • Free People
 • Terrain
 • BHLDN

Vuonna 2016 Urban Outfitters laajensi liiketoimintaansa ravintoloihin. Yritys osti Vetri Familyn pizzerioita ja ravintoloita. Liiketoiminnan lisäksi yritys panostaa kestävään kehitykseen. Sillä on hyväntekeväisyysohjelmia, kierrätyskampanjoita ja restaurointistrategia, jonka avulla kunnostetaan liikkeitä ja toimistotiloja. Urban Outfitters haluaa kantaa yhteiskuntavastuunsa myös tukemalla ympäristön suojelua. Lisää tietoa löytyy korporaation sivuilta

Vaatteita, kenkiä, asusteita ja lahjatavaroita naisille

Urbaania muotia ja sisustustuotteita

Urban Outfittersin verkkokauppa on jaettu neljään päätuotekategoriaan. Verkkokaupasta löytyvät naisten ja miesten muoti, kodin sisustus, lahjat ja alusvaatteet. Naisten muodin osastolta voi hakea ideoita omaan tyyliin ja pukeutumiseen. Sesongin tyylit ovat esillä näyttävissä kuvissa, uutisissa ja blogikirjoituksissa. Vaatevalikoima on valtava, ja sieltä löytyvät mekot, hameet, housut, takit, paidat, urheiluvaatteet, uimapuvut ja alusvaatteet. Valikoimaa täydentävät vielä kauneudenhoitotuotteet, asusteet ja kengät. Miesten osastolta löytyvät uusimmat urbaanin katumuodin tyylit, ja vastaavasti tilattavissa on laaja valikoima vaatteita ja kenkiä. Urban Outfitters myy tunnettuja brändejä, kuten esimerkiksi Nike, adidas, Calvin Klein, Cheap Monday ja Levi's.  Kodin sisustustuotteiden ja lahjatavaroiden osasto on jaettu useisiin eri alakategorioihin. Tilattavissa on muun muassa huonekaluja, vuodevaatteita, valaisimia, kylpyhuonetarvikkeita, varusteita keittiöön, pelejä, kirjoja, vinyylilevyjä, kasetteja ja pienelektroniikkaa.

Urban Outfitters Sale

Verkkokaupassa on alennustuotteiden osasto, joka löytyy linkin Sale takaa. Alennushintaiset tuotteet ovat jaettu kolmeen eri ryhmään; naiset, miehet ja koti. Alennuskampanjat vaihtelevat sesongin mukaan, ja usein jokaisessa ryhmässä on satoja tarjoustuotteita. Alennukset voivat olla jopa 75% alkuperäisiä hintoja alhaisempia. Alennukset voivat koskea myös useamman tuotteen paketteja, joilla on edullinen kampanjakohtainen pakettihinnoittelu.

Alennusmyynneistä voi tehdä edullisia löytöjä

Mitä lahjaksi tärkeälle ihmiselle?

Urban Outfitters myy lahjakortteja, joilla voi ratkaista monenlaisia lahjapulmia. Lahjakortin voi ostaa joko sähköisenä tai postitettavana versiona. Lahjakortin ostaja voi valita lahjoitettavan summan. Lahjakortilla voi ostaa sekä verkkokaupasta että Urban Outfittersin myymälöistä. Huomioitavaa on kuitenkin, että lahjakortti kelpaa maksuvälineenä ainoastaan myymälöissä, joissa on sama valuutta kuin lahjakortille ostettu arvo. Lahjakortin arvoa ei tarvitse käyttää kertaostoksena. Ne ovat voimassa vuoden ajan ostohetkestä lähtien. Lahjakortteja on tilattavissa erilaisilla kuva-aiheilla, joista ostaja voi valita tarkoitukseen sopivimman.

Blogissa ideoita pukeutumiseen ja sisustukseen

Urban Outfittersin verkkokaupan sivuilta löytyy linkki blogiin. Postaukset käsittelevät useita eri aihepiirejä aina urbaanista muodista sisustukseen ja taiteeseen. Blogista löytyy myös raportteja eri suurkaupungeista ja tapahtumista. Jotkin artikkeleista sisältävät suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja muusikkojen haastatteluja. Kiinnostavien aihepiirien lisäksi visuaalinen ulkoasu houkuttelee selailemaan, joten blogia kannattaa vilkaista, jos pitää Urban Outfittersin tyylistä.

Ideoita sisustukseen ja pukeutumiseen


UO näyttävästi sosiaalisessa mediassa

Urban Outfitters on aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa, ja se tekee paljon kuvapäivityksiä Pinterestiin, Instagramiin ja Flickriin. Kuvien joukosta löytyvät pukeutumisen trendit, sisustus ja taidekuvat. Facebookin päivityksissä aiheina ovat vaatteiden lisäksi kosmetiikka ja ajankohtaiset kampanjat. Twitterin pienet twiitit pureutuvat tyyliin ja tiedottavat vaihtuvista opiskelija-alennuksista. Urban Outfittersilla on myös YouTube-tili, jonka videoiden joukosta löytyy musiikkia, liikkeiden avajaisia, tuotemerkkien uutuuksia ja videoita eri matkakohteista.

Uutiskirjeen tilaajille tuoreita uutisia

Verkkokaupasta voi tilata uutiskirjeen, joka lähetetään tilaajille lähes joka päivä. Uutiskirjeen mukana tulee ajankohtaista tietoa alennuksista. Mukana on myös trendivinkkejä ja erilaisia teemauutiskirjeitä esimerkiksi eri tuotemerkkien uutuuksista. Uutiskirjeen voi perua sen lopussa olevasta linkistä, ellei halua enää vastaanottaa sähköposteja.

Ostosten maksaminen verkossa

Urban Outfittersin tilaukset voidaan maksaa joko PayPal-tilin avulla tai luottokortilla. Korteista maksujärjestelmässä mukana ovat Visa, MasterCard, Maestro, American Express ja Diners Club. Verkkokauppa hyväksyy maksuja euroina tai puntina.

Urban Outfitters

Tilauksien toimitukset Suomeen

Urban Outfitter toimittaa tilauksia lähes kaikkialle maailmaan. Suomeen lähetettävien tavallisten pakettien toimitusmaksu on 13,99 euroa. Toimitusaika on tavallisesti 4-5 työpäivää. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua. Jos Suomeen tilataan Urban Outfittersin verkkokaupasta jossa hinnat ovat puntina; toimitusmaksu on 6,99 puntaa ja ilmaisen toimituksen raja 75 puntaa.

Palautusoikeus ja reklamaatiot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 vuorokauden palautusoikeus. Tämä lasketaan alkavaksi tuotteiden ostopäivästä. Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikunnossa. Alusasut ja uimapuvut voi palauttaa ainoastaan käyttämättöminä alkuperäisten tarrojen ja tuotelappujen kanssa. Kenkiä voi kokeilla ainoastaan sisätiloissa ennen palauttamista. Kosmetiikkaa ja korvakoruja ei voi palauttaa lainkaan hygieniasyiden takia. Jos asiakkaalle on toimitettu viallinen tuote, kannattaa aina reklamoida suoraan asiakaspalveluun hyvityksen saamiseksi.

Urban Outfittersin englanninkielinen asiakaspalvelu

Jos asiakkaalla on kysymyksiä tilauksiin, tuotteisiin tai palautuksiin liittyen, Urban Outfittersin englanninkielinen asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo sähköpostitse. Yhteyttä voi ottaa täyttämällä verkkokaupasta löytyvän lomakkeen, johon täytetään nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi viestin aihe, mahdollinen tilausnumero ja viesti asiakaspalvelulle.

Alennusta alennuskoodin avulla tilauksesta

 1. Valitse alennuskoodi, joka on tarkoitettu Urban Outfittersin verkkokauppaan.
 2. Tarkasta alennuskoodia koskevat käyttöehdot ja mahdolliset rajoitukset.
 3. Hae alennuskoodi, kopioi se talteen ja siirry ostoksille.
 4. Kerää haluamasi tuotteet ostoskoriin.
 5. Siirry kassalle klikkaamalla linkkiä ”checkout”.
 6. Tilauksen yhteenvedon alapuolella sivun oikeassa reunassa on tekstilinkki ”enter a promo code”. Klikkaa tätä tekstiä, ja ruudulle ilmestyy tyhjä kenttä alennuskoodia varten.
 7. Liitä aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodi kenttään ja vahvista sen käyttöönotto klikkaamalla painiketta ”apply”.
 8. Voit nyt jatkaa tilauksen tekemistä täyttämällä toimitustavan, maksuvaihtoehdon ja lopulta vahvistamalla tilauksen.
 9. Toivomme, että viihdyt uudessa tyylissäsi! Alennuskoodilla voi tehdä ostoksia aina hieman alhaisemmalla hinnalla. 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvan oikeassa reunassa.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8