Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

 


 

Mikä on Alennussankari?

Alennussankari tarjoaa satoja alennuskoodeja ja tarjouksia suomalaisiin verkkokauppoihin. Näiden avulla säästät rahaa verkko-ostoksissasi!

Syötä vain voimassaoleva alennuskoodi Alennussankarin sivulta verkkokaupan kassalla ja pääset nauttimaan parhaimmillaan jopa yli 50% alennuksista.

 


 

Mitä ovat alennuskoodit?

Alennuskoodit oikeuttavat johonkin tiettyyn alennukseen verkkokaupassa, esimerkiksi 10€ tai 30% arvoiseen alennukseen ostosten loppusummasta. Joillakin alennuskoodeilla on määriteltyjä rajoituksia kuten ostosten vähittäisarvo, jonka tulee ylittyä. Tarjous saattaa myös koskean vain joitakin tiettyjä tuotteita, tuoteryhmiä tai sillä saattaa olla aikarajoitus. Alennuskoodi on yhdistelmä kirjaimia ja/tai numeroita, joista saattaa muodostua myös sana. Alennus tulee useimmiten voimaan, kun alennuskoodi on syötetty ja aktivoitu verkkokaupan kassalla. On myös tapauksia, joissa alennuskoodi aktivoituu automaattisesti, eikä sen syöttäminen ole välttämätöntä.

 


 

Mitä ovat tarjoukset?

Alennuskoodien lisäksi verkkokaupat tarjoavat erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka useimmiten määrittyvät tietyn aikarajan tai sesongin mukaan. Alennussankarin toimitus julkaisee päivittäin myös verkkokauppojen parhaat tarjoukset.

 


 

Kuinka säästän alennuskoodeilla verkko-ostoksissani?

 1. Etsi alennuskoodi Alennussankarin sivulta
  Alennussankari on verkkopalvelu, joka auttaa sinua säästämään verkko-ostoksissasi. Alennussankarilta löydät satoja voimassaolevia alennuskoodeja ja tarjouksia satoihin verkkokauppoihin. Syötä hakukenttään haluamasi verkkokaupan nimi niin pääset sen sivulle Alennussankarin sivustolla. 
   
 2. Valitse alennuskoodi
  Valitse sinulle sopivin alennuskoodi ja klikkaa sitten ”hae alennuskoodi”-painiketta. Kopioi tai kirjoita alennuskoodisi ylös.

  Muistathan tarkistaa, että kyseisen alennuskoodin ehdot täyttyvät ostostesi kohdalla, sillä tarjouksilla on usein rajoituksia.
   
 3. Ostosten tekeminen verkkokaupassa
  Tee ostoksesi verkkokaupassa normaaliin tapaan verkkokaupan ostoskoriin.
   
 4. Alennuskoodin syöttäminen
  Syötä meiltä saamasi alennuskoodi sille varattuun kenttään verkkokaupan tilausprosessin yhteydessä. Alennuskoodin oikeuttama tarjous päivittyy tuolloin ostostesi loppusummasta.
   
 5. Vahvista tilauksesi ja nauti uusista edullisemmista tuotteistasi!

The site does not support this resolution on IE 8