vistaprint.fi

Vistaprint alennuskoodi

10 alennuskoodia ja 1 tarjous maaliskuussa 2017

50% alennus käyntikorteista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
42 kertaa käytetty
50% alennus joulukorteista ja seinäkalentereista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
4 kertaa käytetty
Jopa 50% alennus käyntikorteista ja muista painotuotteista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Jopa 50% alennus käyntikorteista ja muista painotuotteista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Jopa 50% alennus käyntikorteista ja muista painotuotteista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu eilen
0 kertaa käytetty
25% alennus kutsukorteista ja ilmoituksista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
19 kertaa käytetty
25% alennus markkinointimateriaaleista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
25% alennus T-paidoista, pikeepaidoista ja vaatteista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
15 kertaa käytetty
25% alennus valikoimasta valokuvatuotteita
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
10 kertaa käytetty
25% alennus suurtulosteista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
9 kertaa käytetty
10€ lahjakortti kun suosittelet Vistaprintiä ystävällesi
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
13 kertaa käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Painotuotteita, mainoksia ja markkinointimateriaaleja

Vistaprint.fi on verkossa toimiva painopalvelu, josta voi tilata monipuolisia painotuotteita edullisella hinnalla ja vaikkapa suoraan toimistolle tai kotiin toimitettuna. Vistaprintin tuotevalikoimaan kuuluvat monenlaiset painotuotteet, kuten käyntikortit, valokuvakalenterit, kortit ja kutsut, vaatteet, pienten yritysten mainostuotteet, tarrat, etiketit, markkinointimateriaalit ja valokuvalahjat. Laajan tuotevalikoiman puolesta Vistaprint sopii monenlaisille käyttäjäryhmille. Tuotteita voi tilata pienille yrityksille, erilaisille yhdistyksille tai urheiluseuroille. Pienet paperitarvikkeet, puhelinten kuoret ja julisteet ovat myös mukavia persoonallisia tuotteita lahjaksi tai omaan käyttöön.

Tilaa persoonallisia painotuotteita omilla kuvilla - Vistaprint.fi

Globaali painotalo jo vuosikymmenien kokemuksella

Vistaprint on perustettu Ranskassa vuonna 1995. Tuolloin Robert Keane päätti perustaa yrityksen Pariisissa, josta globaalin verkkopainotalon historia saikin alkunsa. Nykyään Vistaprintin pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja sen omistaa Cimpress N. V. Yritys toimittaa tilauksia yli 120 maahan ympäri maailman. Asiakaskunta koostuu erityisesti pienistä yrityksistä. Vuonna 2016 yrityksen toimitusjohtajana toimii edelleen liiketoiminnan perustaja Keane. Yrityksen palveluksessa on yli 5000 työntekijää, ja sen painotalot sijaitsevat Australiassa, Kanadassa ja Alankomaissa. Vistaprintillä on toimisto Yhdysvalloissa, Massachusettsin osavaltiossa, Walthamin kaupungissa. Painotuotteiden alhainen hintataso perustuu verkkopohjaiseen suunnitteluohjelmaan, erikoisteknologiaan ja automatisoituihin painolaitoksiin. Vistaprintin myyntivaltit ovat:

 • Laaja painotuotevalikoima
 • Räätälöidyt palvelut asiakkaiden tarpeisiin
 • Edistyksellinen painoteknologia
 • Tyytyväisyystakuu

Painotuotteiden tilaaminen verkosta

Vistaprintin verkkosivustoa käyttäessä huomaa hyvin pian, että painotuotteiden tilaaminen verkosta ei ole koskaan aiemmin ollut näin yksinkertaista ja nopeaa. Ensin valitaan tuoteryhmä, johon kuuluvia tuotteita halutaan tilata. Valikoimasta löytyvät muun muassa:

 • Erilaiset käyntikortit
 • Esitteet, julisteet, mainoslehtiset
 • Suurtulosteet, kyltit ja autotarrat
 • Mainosmukit, mainoskynät ja hiirimatot
 • Valokuvalahjat
 • Kuvakalenterit
 • Tarrat, etiketit ja ikkunatarrat
 • Paidat, lippalakit, hupparit ja kangaskassit
 • Kortit, kutsukortit ja paperitarvikkeet
 • Leimasimet

Esimerkiksi persoonallisen käyntikortin tilaaminen vie vain pari minuuttia. Valitaan haluttu paperityyppi käyntikortille. Tämän jälkeen Vistaprintin palveluun ladataan oman yrityksen logo, käytetään valmiiksi suunniteltua käyntikorttimallia, tai valitaan verkkosivuston mallipohjista omaan tarpeeseen sopivin käyntikorttipohja. Valmiita malleja on kymmenistä eri aihepiireistä, asiakas voi valita kuvamotiivin, joka liittyy vaikkapa ruokaan, kauneudenhoitoon, matkailuun, rakentamiseen, teknologiaan tai logistiikkaan. Sopivan pohjan löydyttyä käyntikorttiin täytetään vapaavalintaiset omat tiedot, yhteystiedot ja vaikkapa pienyrityksen mainoslause. Asiakas voi valita haluamansa ominaisuudet kaikille painatuksille, fonteille ja väreille. Jos jossain tilausvaiheessa tulee kysymyksiä sommitteluun liittyen, Vistaprintin tuki vastaa mielellään asiakkaiden kysymyksiin esimerkiksi puhelimitse. Reaaliaikaisen suunnitteluavun lisäksi Vistaprint tarjoaa palveluja aina logon suunnittelemisesta lähtien, mikäli sellainen on tarpeen.

Käyntikortteja, esitteitä, julisteita ja flyereita helposti verkosta

Tilaa maksuttomia tuotenäytteitä

Vistaprintiltä tilatessa asiakkaan ei tarvitse pyytää erillistä tarjousta. Suunnitteluohjelmaa käyttäessä tuotteiden hinta näkyy suoraan verkkosivuilla, ja tätä tietoa voi käyttää päätöksenteon tukena tilausta harkitessa. Jos asiakas haluaa saada näytepaketin tarkastellakseen painomateriaalien laatua, sellaisen voi tilata Vistaprintin sivustolta maksutta. Paketti sisältää erilaiset käyntikorttien paperivaihtoehdot, kirjekuoren, postikortin ja kaksi erilaista flyeria.

Uutiskirjeen tilaajille lisäetuja painotuotteisiin

Vistaprintin verkkosivuilta voi tilata uutiskirjeen. Tämä uutiskirje postitetaan asiakkaille vähintään kerran kuukaudessa, ja sen mukana tulee usein rahanarvoisia etuja ja alennuskoodeja, joilla painotuoteostoksista voi säästää jopa 50% seuraavalla tilauskerralla. Mikäli uutiskirjeestä ei koe hyötyvänsä, sen tilauksen voi aina myöhemmin peruuttaa sähköpostin lopussa olevasta linkistä. Jos asiakas suosittelee Vistaprintin palveluja ystävälleen, hänelle lähetetään sähköpostin mukana 10 euron lahjakortti kiitoksena suosittelemisesta.

Mainosmateriaaleja ja personoituja painotuotteita pienten yritysten tarpeisiin

Miten painotuotteet maksetaan verkossa?

Vistaprint hyväksyy useita eri maksutapoja, joista asiakas voi valita itselleen sopivimman. Maksutapahtumat ovat turvallisia käyttäjille, sillä maksuyhteys on suojattu, jolloin maksajan tiedot eivät joudu ulkopuolisille. Maksutapavaihtoehdot ovat seuraavat:

 • American Express
 • Klarna Lasku
 • Klarna Tili
 • MasterCard
 • PayPal
 • Tilisiirto
 • Visa
 • Visa Electron

Miten tilatut tuotteet toimitetaan perille?

Kun asiakas on tehnyt tilauksen, sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus, josta näkyvät myös tuotteen toimitustiedot. Asiakkaalle toimitetaan myös lähetyksen seurantakoodi, jonka avulla paketin lähetystä voi seurata Vistaprintin sivuston avulla. Tavallisesti tilausten toimitusaika on 2-10 arkipäivää asiakkaan valitsemasta toimitustavasta riippuen. Nopein toimitusvaihtoehto on kaksi arkipäivää. Edullisin toimitus lähetetään asiakkaalle 10 päivän kuluessa. Tuotenäytteitä ja osoitetarroja tilatessa kannattaa huomioida, että toimitusaika on 5 – 10 arkipäivää. Tuotepaketit toimitetaan asiakkaille UPS ja GLS kuriiripalvelujen kautta.

Aina sataprosenttinen tyytyväisyystakuu kaikille tilatuille tuotteille

Tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus

Vistaprint takaa asiakkailleen sataprosenttisen tyytyväisyyden koskien kaikkia toimittamiaan tuotteita. Jos asiakas ei ole täysin tyytyväinen tuotteisiin, Vistaprint tarjoaa ratkaisua, jolla asiakas saadaan tyytyväiseksi. Kaikissa ongelmatapauksissa ja laatuvirheissä kannattaakin olla viipymättä yhteydessä Vistaprintin asiakastukeen, joka ehdottaa tilanteesta riippuen joko tuotteiden korvaamista uusilla painotuotteilla, tai rahojen palauttamista.

Asiakaspalvelu opastaa ja neuvoo tilauksissa

Kysyttävää painotuotteiden suunnittelua koskien? Kenties ongelmia tilauksen kanssa? Vistaprintin asiakastuki vastaa ammattimaisesti kaikkiin asiakkaiden tiedusteluihin joko puhelimitse tai sähköpostin avulla. Asiakastuen puhelinpalvelun numero on 0800 773 859. Puheluja vastaanotetaan arkipäivisin kello 9 – 18 välisenä aikana. Vistaprintin verkkosivuilta löytyy yhteydenottolomake, jonka avulla voi pyytää vastausta mieltä askarruttavaan kysymykseen sähköpostitse. Asiakastuki pyrkii vastaamaan kaikkiin sähköposteihin yhden arkipäivän kuluessa. Sähköpostiosoite asiakaspalveluun on asiakaspalvelu@vistaprint.com

Alennuskoodin käyttäminen painotuotteita tilatessa

 1. Valitse Alennussankarin sivuston alennuskoodien ja tarjousten joukosta sellainen alennuskoodi, joka on tarkoitettu Vistaprintin tuotteiden tilaamiseen.
 2. Tarkasta mahdolliset alennuskoodia koskevat käyttörajoitukset ja voimassaoloaika.
 3. Hae alennuskoodi. Kopioi se talteen. Siirry Vistaprintin sivuille suunnittelemaan tarvitsemasi painotuotteet.
 4. Heti Vistaprintin etusivun yläreunassa on kenttä, jossa lukee ”onko sinulla alennuskoodi?”. Klikkaa tätä tekstiä ja ruudulle ilmestyy tyhjä kenttä alennuskoodin syöttämistä varten.
 5. Syötettyäsi aiemmin kopioimasi alennuskoodin tähän kenttään, ota se käyttöön klikkaamalla ”käytä”.
 6. Voit nyt tehdä tilauksesi normaaliin tapaan, ja alennuskoodin tuoma etu huomioidaan tilauksen loppusummassa.
 7. Toivomme että tilaamistasi painotuotteista on iloa ja hyötyä! Alennuskoodilla on helppoa säästää. 

Alennuskoodille tarkoitettu kenttä on merkitty kuvaan vihreällä renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8