vnp.fi

VNP.fi alennuskoodi

4 alennuskoodia ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

Vain Alennussankarilta 30% alennus koko valikoimasta
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
16 kertaa käytetty
50% alennuksella Vapaa Kierto Omega-3 vitamiini
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
25% alennus Vapaa Kierto Omega-3 kapseleista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
25% alennus monivitamiinista
**********
Hae alennuskoodi
Toimiko? 0 0
Testattu
0 kertaa käytetty
Ilmainen toimitus vähintään 60€ tilaukselle
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Ilmainen palautus kaikille tilatuille tuotteille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
7 kertaa käytetty
Viisi ChapStick -huulivoidetta neljän hinnalla
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Vapaa Kierto Omega-3-ravintolisä immuunijärjestelmän tueksi

VNP.fi on Vesterålens Naturprodukter Oy:n verkkokauppa, jonka suosituin ravintolisävalmiste on Vapaa Kierto Omega-3. Verkkokauppa on laajentanut valikoimaansa myös muihin tuoteryhmiin, ja asiakkaiden tilattavissa ovatkin lisäksi vitamiinit, hivenaineet, maitohappobakteerit, lihaskipuja helpottavat lämpötyynyt ja muutamat kosmetiikkatuotteet. Esimerkiksi omega-3-ravintolisiä tilatessa asiakas voi valita, tilaako tuotteita kertaluontoisesti, vai haluaako joko kahden tai kuuden kuukauden vakioasiakkuuden, jolloin tuotteiden hinnoista saa tuntuvasti alennusta.

Ravintolisiä terveyttä, energisyyttä ja hyvinvointia tukemaan

Pohjoismaiden suosituin omega-3-ravintolisien myyjä

Vesterålens Naturprodukter on perustettu huhtikuussa 1997 Sortlandissa, Pohjois-Norjassa Vesterålenin saaristossa. Yrityksen liikeidea perustui korkealaatuisten ravintolisien ja vitamiinien jälleenmyyntiin, mutta myöhemmin tuotevalikoimaa on laajennettu myös muihin terveyttä ja hyvinvointia tukeviin tuotteisiin. Tärkein myyntituote on omega-3-valmiste, jonka kerrotaan olevan Pohjoismaiden suosituimpia omassa kategoriassaan. Ravintolisän markkinanimi on Suomessa Vapaa kierto, Ruotsissa Fritt Flyt, Norjassa Fri Flyt, ja nimellä Active Omega-3 samaa ravintolisävalmistetta myydään Tanskassa, Saksassa ja Alankomaissa. Vapaa Kierto Omega-3-kapselit valmistetaan Norjassa Tromssan tehtaalla. Vuonna 2016 Vesterålens Naturprodukterin ravintolisiä tilasi Pohjoismaiden alueella jo yli 200 000 vakioasiakasta. Nykyään Pfizer Inc:in omistuksessa olevan yrityksen pääkonttori on edelleen Sortlandissa, Vesterålenissa, ja siellä työskentelee 45 työntekijää.

Omega-3 ja muut tärkeät ravintolisät verkkokaupasta

Verkkokaupan VNP.fi tuotevalikoimasta löytyvät omega-3-ravintolisät, vitamiinit, mineraalit, maitohappobakteerit ja muutamat muut terveystuotteet. Suosituimmat tuotemerkit ovat:

 • Vapaa Kierto Omega-3-ravintolisät
 • Argus mustikkauute
 • Emergen-C vitamiinijuomajauhe
 • Idoform maitohappobakteerit
 • ThermaCare lämpötyynyt lihaskipuihin
 • Imedeen anti-age-tuotteet
 • ChapStick huulirasvat

Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio on kaiken hyvinvoinnin perusta, mutta ravintolisät voivat tukea terveyttä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja suojata soluja. Suomen valtion ravitsemusneuvottelukunta suosittelee syömään vaihtelevasti kalaa kaksi kertaa viikossa, koska kalasta saatavien omega-3-rasvahappojen vaikutus sydämen, aivojen ja silmien hyvinvointiin on todistettu lukemattomissa tieteellisissä tutkimuksissa. Hyvien rasvahappojen tarpeellisen saatavuuden voi taata korkealaatuisilla Vapaa Kierto Omega-3-tuotteilla. Verkkokaupan VNP.fi omega-3-valikoimaan kuuluvat erilaiset vaihtoehdot erilaisiin elämäntilanteisiin. Vapaa Kierto Omega-3 sopii useimmille suomalaisille, siihen on lisätty D-vitamiinia, joka tukee immuunijärjestelmää. Vapaa Kierto Flex sopii aktiiviseen elämäntapaan. Vapaa Kierto Plus sisältää omega-3:n lisäksi kalsiumia ja vitamiineja. Se onkin ihanteellinen ravintolisä keski-ikäisille.

Vapaa Kierto Omega-3 täydentää terveellisiä elämäntapoja

Vakioasiakkuus tuo lisäetuja 

Kaikkia omega-3-valmisteita voi tilata joko kertatilauksena, tai edullisempana vakioasiakkuutena, jolloin valitut ravintolisät toimitetaan suoraan kotiin säännöllisin väliajoin. Vakioasiakkaat saavat ravintolisävalmisteensa jopa 25% edullisemmalla hinnalla. Ravintolisien ohella tuotteiden mukana lähetetään vinkkejä terveellisempiin elämäntapoihin. Vakioasiakkaat osallistuvat myös muun muassa automaattisesti matkalahjakorttien arvontoihin. Asiakkaan valitessa vakioasiakkuuden on kuitenkin hyvä muistaa, ettei se sido pidempään asiakkuuteen kuin ostaja haluaa. Asiakkuuden voi lopettaa tai muuttaa haluamanaan ajankohtana ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Verkkokaupan monipuoliset terveysartikkelit

VNP.fi tarjoaa asiakkailleen verkkokaupan tuotevalikoiman lisäksi laajan valikoiman artikkeleita, jotka sisältävät tietoa terveellisistä elämäntavoista, ruokavaliosta ja liikunnasta. Artikkelit ovat jaettu seuraaviin aihepiireihin:

 • Ruokavalio
 • Omega-3-ravintolisät
 • Vitamiinit ja mineraalit
 • Keho ja terveys
 • Liikunta

Terveyteen keskittyviltä sivuilta voi lukea esimerkiksi immuunijärjestelmää tukevasta ruokavaliosta, suolan vähentämisen terveysvaikutuksista, energisyyden lisäämisestä, vilustumisen välttämisestä ja kauneudenhoidosta. Asiakaspalvelu ottaa vastaan toiveita asiakkaita kiinnostavista aihepiireistä, joista toivotaan uusia artikkeleja ja lisätietoa.

Vapaa Kierto Facebookissa

Verkkokauppa on Facebookissa, johon se päivittää muun muassa ajankohtaisia vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan koskien. Postausten joukosta löytyy myös herkullisia ruokareseptejä, ja esittelyjä uutuuksista ravintolisävalikoimassa. VNP:stä kannattaakin käydä tykkäämässä, jos on kiinnostunut hyvinvointiin ja energisyyteen keskittyvistä vinkeistä.

VNP.fi antaa myös terveyttä edistäviä ruokavaliovinkkejä

Lisätietoa uutiskirjeistä

Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu verkkokaupan etusivun alareunasta löytyvän kentän avulla. Sähköpostin mukana uutiskirjeen tilanneille asiakkaille tulee kuukausittain tuoreimpia tuotetarjouksia ja uutisia ravintolisistä. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta ja sen voi peruuttaa milloin tahansa asiakkaan näin halutessa.

Tuotteiden tilaaminen, maksutavat ja toimitukset

VNP.fi toimittaa tuotteita kaikille vähintään 18-vuotiaille asiakkaille. Ostokset maksetaan joko luottokorteilla Visa tai Mastercard, tai vaihtoehtoisesti laskulla. Asiakas voi valita kertatilauksen tai vakiotoimituksen. Vakiotoimituksen laskutustavaksi voi valita e-laskun, jolloin asiakas säästää 3€ laskutuslisän verran jokaisen toimituksen kohdalla. Kaikki tuotteet toimitetaan Suomeen postikuluitta.

Vakioasiakkuuden irtisanominen ja tilauksen peruuttamisoikeus

Mikäli asiakas on tilannut tuotteita vakiotoimituksella, ravintolisät toimitetaan automaattisesti valitulla toimitusvälillä suoraan kotiosoitteeseen. Kaikissa vakioasiakkuuden muutoksissa ja peruutuksissa asiakkaan tulee olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun. Vakioasiakkuuden voi irtisanoa milloin vain, ja irtisanominen astuu voimaan välittömästi. Jos verkkokauppa on kuitenkin jo toimittanut matkaan seuraavan tuotelähetyksen, tätä lähetystä ei voi enää perua. Jotkin erikoistarjoukset voivat olla sitovia, ja näiden osalta löytyy aina selkeää tietoa jo myyntitilanteessa.

Asiakkaalla on tilauksen peruutusoikeus 14 vuorokauden ajan toimitetun tuotteen vastaanottamisesta alkaen. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä kirjeellä, faksilla tai sähköpostilla asiakaspalvelulle. Peruutusoikeus ei koske avattuja tuotepakkauksia. Vakiotoimituksissa tämä peruutusoikeus koskee ainoastaan ensimmäistä tuote-erää.

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Vesterålens Naturprodukterin asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo kaikissa sen tuotteisiin, tilauksiin ja verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi joko soittaa tai lähettää sähköpostia. Asiakastuen maksuton puhelinnumero on 0800 122266. Puheluita vastaanotetaan maanantaista perjantaihin kello 8 – 18 välisenä aikana. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@vnp.fi myös asiakaspalvelun puhelintuen ollessa suljettuna. Asiakastukeen voi lähettää lisäksi fakseja numeroon 02060 50021.

Alennuskoodin käyttäminen ravintolisiä tilatessa

 1. Valitse Alennussankarin sivustolta alennuskoodi, joka on tarkoitettu verkkokauppaan VNP.fi.
 2. Tarkasta alennuskoodia koskevat mahdolliset käyttöehdot ja -rajoitukset.
 3. Klikkaa koodi esille ja siirry ostoksille verkkokauppaan.
 4. Valitse haluamasi omega-3-tuotteet ja lisäravinteet ostoskoriin.
 5. Siirry kassalle verkkokaupan oikeassa yläkulmassa olevan ostoskärrysymbolin kautta.
 6. Näet listan tuotteista, jotka olet valinnut. Näiden alapuolella on tyhjä kenttä aiemmin talteen kopioimaasi alennuskoodia varten. Täytettyäsi koodin tähän kenttään, klikkaa painiketta ”hae”.
 7. Olet nyt ottanut käyttöösi alennuskoodin tuoman edun ja voit jatkaa tilauksen tietojen täyttämistä normaaliin tapaan.
 8. Toivomme että korkealaatuiset lisäravinteet tuovat energisyyttä ja terveyttä arkeesi! Alennuskoodia käyttämällä voit säästää aina hieman enemmän tehdessäsi ostoksia verkossa. 

Alennuskoodin paikka on merkitty kuvassa punaisella renkaalla.

Kokemuksia ei löytynyt
Kirjoita ensimmäinen kommentti

The site does not support this resolution on IE 8