zizzi.fi

Zizzi alennuskoodi

0 alennuskoodia ja 3 tarjousta maaliskuussa 2017

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
7 kertaa käytetty
Jopa 70% alennuksella vaatteita alessa
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
4 kertaa käytetty
50% alennuksella paljon naisten paitoja
Katso tarjous
Toimiko? 0 0
Testattu
3 kertaa käytetty
Vanhentuneet alennuskoodit – Miksi?

Älä missaa enää Alennussankarin alennuskoodeja!

Emme luovuta tietoja muille osapuolille
Tilauksen peruminen on mahdollista milloin tahansa
Ilmainen

Pluskokoista muotia naisille – Zizzi.fi

Zizzi tarjoaa trendikkäitä vaatteita naisille ikään ja kokoon katsomatta, koska jokaisella on oikeus näyttää upealta sekä arkisin että juhlissa. Verkkokaupan mallistosta löytyvät vaatteet koossa 42-56. Zizzi toivoo, että vaatteiden ostaminen on positiivinen kokemus jokaiselle asiakkaalle, ja haluaakin panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja parhaaseen palveluun. Zizzin valikoimaa uusitaan jatkuvasti ajankohtaisten pukeutumistrendien mukaisesti. Verkkokaupasta voi tilata myös asusteita, jotka täydentävät pukeutumista antaen tyylikkään loppusilauksen vaatekokonaisuuteen.

Plus-koon muotia Zizzin verkkokaupasta

Tanskalainen yritys vaatekaupan taustalla

Zizzi on tunnettu brändi Skandinaviassa. Kauppaketjun omistaja on Ball Group, jonka pääkonttori on Tanskan Billundissa. Yrityksellä on toimistoja myös Norjassa ja Ruotsissa. Verkkokauppatoiminnan lisäksi ketjulla on yli 120 myymälää Pohjois-Euroopassa, josta Skandinavia on merkittävin markkina-alue. Ball Groupin omistaa rahoitusyhtiö Axcel, joka on myös tanskalainen yritys.

Zizzin arvot kiteytyvät inspiroivuuteen, naisellisuuteen ja itsevarmaan ulkomuotoon. Tavoitteena on toimia rohkeasti, ennakkoluulottomasti ja etsiä aina uusimpia trendejä. Zizzi uskoo, että jokaisella naisella on oikeus olla naisellinen, aistillinen ja korostaa persoonallisella lookilla parhaita puoliaan.

Osta trendejä verkosta vaivatta

Zizzin raikkaasta uudistetusta verkkokaupasta on helppoa tehdä vaatelöytöjä. Perusvaatteiden joukosta löytyvät aina tarpeelliset klassikot, kuten farkut, paidat, tunikat, hameet ja takit. Zizzin verkkokaupasta voi hakea vaatteita tuotekategorian perusteella, mutta myös tarkemmilla hakukriteereillä, kuten valitsemalla toivotun värin, koon ja hintaluokan. Viimeisimpiä muotitrendejä kannattaa kuitenkin tämän lisäksi vilkaista verkkokaupan inspiraatiosivuilta, joihin on kerätty useita kiinnostavia aihepiirejä, jotka vaihtuvat aina muotisesongin mukaisesti. Mukana on uutuusmalliston vaatteita, upeita pluskoon muotikuvia, linkkejä kiinnostaviin blogeihin ja vinkkejä trendikkäisiin asukokonaisuuksiin.

Vaatteita ja asusteita upean kurvikkaille naisille

Club Zizzin jäsenet saavat houkuttelevia etuja

Liittymällä verkkokaupan kanta-asiakkaaksi, asiakas saa sähköpostiinsa viikoittaisen uutiskirjeen. Näissä sähköposteissa kerrotaan tuoreimmista vaatetrendeistä ja muodin maailmasta. Zizzi lähettää clubilaisille myös kutsuja tilaisuuksiin ja tapahtumiin, joita järjestää säännöllisesti. Clubilaisia kutsutaan lisäksi muodin ennakkomyynteihin. Liittyminen on maksutonta ja rekisteröitymisen voi tehdä yksinkertaisesti verkkosivuilla.

Alennushintaisia vaatteita ja asusteita

Zizzin verkkokaupassa on oma osastonsa alennushintaisille löydöille. Tuotelistalta löytyy satoja vaatteita ja asusteita. Aleen lisätään uusia tuotteita aina mallistojen vaihtuessa, joten listaa kannattaa vilkaista etenkin sesongin lopussa, mikäli haluaa ostaa upeita vaatteita edullisella hinnalla. Alennushintaisia tuotteita voi hakea rajaamalla hakutuloksia esimerkiksi vaatekategorian, koon tai lempivärin mukaan. Aletuotteita löytyy usein jopa 50% alkuperäishintaa halvemmalla, joten vaateostoksissa voi todellakin säästää.

Kurvikasta muotia sosiaalisessa mediassa

Zizzi tekee päivityksiä aktiivisesti Facebookiin ja Instagramiin. Zizzin kuvapäivitykset ovat tyylikkyytensä lisäksi lämminhenkisiä, ne viestivät iloa ja positiivisuutta. Kuvista voi löytää mielenkiintoisia ideoita pukeutumiseen. Facebookissa verkkokauppaa kannattaa seurata, mikäli on kiinnostunut muotivinkeistä ja tuoteuutuuksista. Facebookissa postataan myös linkkejä muotibloggaajien kirjoituksiin, jossa pohjoismaalaiset nuoret naiset esittelevät trendejä ja kiinnostavia lookkejaan. Zizzi tekee bloggaajien kanssa paljon yhteistyötä, ja järjestää tapahtumia joissa bloggaajia on mukana, kuten tässä YouTube-videossa Amsterdamista esitellään:

Kuinka maksan ostokseni verkkokaupassa?

Zizzin verkkokaupasta voi tilata tuotteita joko luottokorttimaksuna Visalla tai MasterCardilla, tai verkkopankkimaksuna kotimaisessa verkkopankissa. Verkkopankeista mukana ovat:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske bank
 • Tapiola
 • S-Pankki
 • Aktia
 • Pop Pankki

Verkkomaksaminen turvallisuuden takaa Pytrailin maksupalvelu, joten maksun suorittaminen on huoletonta ja helppoa. Asiakkaan maksutietoja ei tallenneta.

Trendejä ja ideoita muodin maailmasta

Vaatetilausten toimittaminen

Maksusuorituksen jälkeen tilaus toimitetaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Tuotteet lähtevät varastolta usein jo samana päivänä, koska ennen kello 15 tilatut tuotteet postitetaan saman tien. Toimitustapavaihtoehtoina ovat Posti ja PostNord. Asiakas saa tilausvahvistuksen jälkeen seurantanumeron, jonka avulla voi tarkkailla paketin kulkua varastolta määränpäähän. Yli 50 euron arvoiset tilaukset toimitetaan asiakkaille maksutta. Alle 50 euron arvoisiin tilauksiin lisätään 4,95 – 9,95 euroa toimituskuluja kuljetustavasta riippuen. Huomioitavaa on, että Zizzi ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Palautustapaukset ja reklamaatiot

Asiakkaalla on aina 14 vuorokauden katumisoikeus tilauksen vastaanottamisesta lähtien, ja tämän aikana voi täyttää verkkosivuilta löytyvän peruutuslomakkeen ja palauttaa tuotteet Zizzille. Jos tilauksesta puuttuu jokin tilattu tuote, tai asiakas saa vahingossa väärän tuotteen, kannattaa olla yhteydessä välittömästi asiakaspalveluun. Kaikissa yhteydenotoissa tulee olla mukana tilausvahvistuksesta löytyvä tilausnumero, joka nopeuttaa asiointia ja tapauksen ratkaisua. Jos tuote on viallinen, palautus kannattaa tehdä joko paikalliseen Zizzin myymälään, tai vaihtoehtoisesti varastolle Tanskaan. Palautusosoite löytyy verkkokaupan sivulta.

Löydä houkuttelevia uutuuksia ja alelöytöjä Zizzin vaatevalikoimasta

Asiakaspalvelu neuvoo ongelmissa

Kaikissa Zizzin tuotteita, tilauksia ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelinnumero asiakaspalveluun on 010 3222 022, ja vaihtoehtoisesti sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@zizzi.fi. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin kello 10 – 16, ja perjantaisin kello 10 – 14. Juhlapyhinä ja viikonloppuisin asiakaspalvelu on suljettuna.

Näin alennuskoodin avulla saa alennusta vaatteista

 1. Valitse Alennussankarin alennuskoodien joukosta sellainen, jolla saa alennusta Zizzin verkkokaupasta.
 2. Lue alennuskoodia koskevat käyttöehdot.
 3. Klikkaa alennuskoodi esille, kopioi se talteen ja siirry ostoksille verkkokauppaan.
 4. Tee ihania vaatelöytöjä.
 5. Siirry ostoskoriin. Linkki löytyy sivuston oikeasta yläkulmasta.
 6. Siirry kassalle.
 7. Täytä ensin yhteystietosi ja toimitusosoite, johon vaatteet toimitetaan. Näiden tietojen alapuolella on kenttä, johon kampanjakoodin voi syöttää. Liitä tähän kenttään aiemmin talteen kopioimasi alennuskoodi. Klikkaa vielä käytä.
 8. Viimeistele tilauksesi täyttämällä kaikki muut tiedot.
 9. Toivomme että viihdyt uusissa trendikkäissä vaatteissasi! 

Kuvassa on merkitty punaisella renkaalla kenttä, johon alennuskoodi syötetään.

Kokemukset kaupasta Zizzi

The site does not support this resolution on IE 8